- Konu Sahibi Pinarbartu
- #73.781
ayşem seni görüyom ama sanırım işin var bende çıkıyom makinaya çamaşır attım.o çıkana kadar derse bakem biraz ben buralardayım ama göremeyebilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşem seni görüyom ama sanırım işin var bende çıkıyom makinaya çamaşır attım.o çıkana kadar derse bakem biraz ben buralardayım ama göremeyebilirim![]()
kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:
mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım
manyak yaaa :)))) adamın hevesini kırmışsın :)))
kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:
mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım
gunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118:![]()
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr
günaydın güzelimmm
günaydın canımgünaydınnn kızlarrrrrrrrrrr
günaydın canım...ayy ısınsın zaten artık havalar yaz gelsin denize gidelim :))))gunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118:![]()
kafasını gözünü kıraymışım daha makbule geçerdi![]()
gunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118:![]()
deli diye diye deli edeceksiniz![]()
kahvemi içiyorum kız uyudu etrafi toplicim kahvem bitince sonra temizlik poffff sabah ütünün yarısını yaptım yarısı duruyor ayy bu evin işi hiç bitmiyor yaaaaaaaaa
kızlar oyadan haberi olan varmı ne zamandır girmiyor..en sonda kilo veremediği için sıkıntılıydı ayrıldmı yoksa..
ev işi bitmiyor canım yaa benimde kız uyuyor uyansın ortalığı süpürücem...çamaşır yıkıycam birde dün kuruyanları katlıycam ev işi nankör şekerim arkanı döndüğünde sana ihanet edip hemen kirleniyor :)
inşallah hadi bakalım bitirde kurtul...günaydın canım
QUOTE=1.73;23659327]kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:
iyi nolsun bide şu iş durumum netleşse daha iyi olacagım:44:hehehehhe tamam cicim olmayız=)
iyiyiz canım sen nasılsınnnn
hayırdır canım??bi sıkıntınmı var??Doktor derdime bir çare:) :)
regl oldum da dün tatlılar oyüzden brz fazla oldu:26:akşam telafi etmeye çalıştım amaçok begendim...ögle çok gibi önemli degil.akşam güzel olmuş
Allah kolaylık versin canım.tez zamanda biter inşallahkızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:
evet güneşli istanbul..ayy bahar gelsin artık yaa çok özlettigunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118:![]()
evet delüyüz bizheheheh bu takımdaki kimse normal değil ki herkes delüüüüüüüüüüüü
ben de yazacaktım ama neyse dedim senin yazacağını tahmin edip bu zevki sana bıraktım :)))