Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öksürük daha beter ediyo ya mutlaka şurup içmeliyim geçmiyo sıcak bişeyler iç canım sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal biraz limon sık iç iyi gelir
ya bana asist verdi dr ondan sonra başladı öksürük zaten=( içmiyorum onu artık ama hala öksürüyorummm
şimdi yine yolladım cnm..
tmmdır bunu bi randevu olarak kabul ediyorum bebişi de alıp gidiyoruzisteyenler buyursun efem
tamam canım eklemişsin zaten=) gözlerin ne güzel kız badem gibi maşallahhh
Canım bence okadarcıktan bişey olmaz ama hadi hatrın kalmasın çantalayım barii

canım ben seni ekledimmmm

hazal sen bende zaten eklisin canım,bugünkü mesajın da geldi.
ya salak mıyım ne doğru ya eklisin unutmuşum =))))))))))
ççok kolay gelsin canım sana...hazal yaa senin kızın uyku düzeni nasıl oldu

1-2 gece 10.30 da uyumustu özgiş şimdi 11 11.30 12 arasında gidip geliyorrr buna da şükürrr

kızlar napıyosunuz ben yavs yavas cıkıyorum..çok yorgunum elektrikler gitti dag gibi bulaşık var..makinadakiler cıkıp yenileri yerleşecek direk kafayı vursam yarın yapsam kokar mı ev

bu arada ben koşu bandına çıkıp yarım saat yürüdüm ama yarından itibaren kendime çeki düzen verip sporuma kaldığım yerden devam edeceğim ayrıca kaçamak da yok.çantalama bana iyi geldi

kızlar napıyosunuz ben yavs yavas cıkıyorum..çok yorgunum elektrikler gitti dag gibi bulaşık var..makinadakiler cıkıp yenileri yerleşecek direk kafayı vursam yarın yapsam kokar mı ev
yok be canıııım ne kokacak,kokmuyo emin olabilirsin

bende faceleri istiyom banane banane
Eminecim Aslıda,ayşede,özgede veya hazlada ekliysen beni onlardan ekleyebilirsin
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-yarım dilim peynir
-1 dilim ekmek
-1 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kepçe yoğurt çorbası
-5-6 kaşık bezelye yemeği
-1 dilim ekmek

ARA
-1 dilim kaşarlı,domatesli küçük sandviç
-yarım bardak süt

AKŞAM
-1 kepçe yoğurt çorbası
-3,4 kaşık adını bilmediğim bi yemek(komşum getirdi)
-3 kaşık bulgur pilavı

-1 kuru kayısı+ceviz

BİTTTİİİİİİİİ

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 zeytin

öğle
1 popk kek
1 bardak çay

akşam
bir kase çorba
3 kaşık taze fasulye
3 kaşık makarna salatası

Son düzenleme:
Bunları zayıflayınca yiyelim ok :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…