- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.901
iyiyim canım yaa gezmeye gittik geldik işte..sen nasılsın
kızlar ben defneyi uyuttum şimdi kendimde yatmaya gidiyorum karnım acıkıyor yavaş yavaş gidip yatıyım
nesli sanada gonderdim face
iyi geceler canım
kızlar ayşedende beni ekleyin
ya bana asist verdi dr ondan sonra başladı öksürük zaten=( içmiyorum onu artık ama hala öksürüyorummmöksürük daha beter ediyo ya mutlaka şurup içmeliyim geçmiyo sıcak bişeyler iç canım sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal biraz limon sık iç iyi gelir
tamam canım eklemişsin zaten=) gözlerin ne güzel kız badem gibi maşallahhhşimdi yine yolladım cnm..
tmmdır bunu bi randevu olarak kabul ediyorum bebişi de alıp gidiyoruzisteyenler buyursun efem
ya salak mıyım ne doğru ya eklisin unutmuşum =))))))))))Canım bence okadarcıktan bişey olmaz ama hadi hatrın kalmasın çantalayım barii
canım ben seni ekledimmmm
hazal sen bende zaten eklisin canım,bugünkü mesajın da geldi.
ççok kolay gelsin canım sana...hazal yaa senin kızın uyku düzeni nasıl oldu
bende ne olsun cnaım aynı soba ve ben ayrılmaz ikili
koca yerine soba hehehhehehe=)))))))))))
kızlar napıyosunuz ben yavs yavas cıkıyorum..çok yorgunum elektrikler gitti dag gibi bulaşık var..makinadakiler cıkıp yenileri yerleşecek direk kafayı vursam yarın yapsam kokar mı ev
napacan anacım kader
yok canım kokmaz tecrübeyle sabittirdir
kızlar ben defneyi uyuttum şimdi kendimde yatmaya gidiyorum karnım acıkıyor yavaş yavaş gidip yatıyım
hehehehe hadi opuyorum sizi cıktım bennn
kızlar napıyosunuz ben yavs yavas cıkıyorum..çok yorgunum elektrikler gitti dag gibi bulaşık var..makinadakiler cıkıp yenileri yerleşecek direk kafayı vursam yarın yapsam kokar mı ev
yok be canıııım ne kokacak,kokmuyo emin olabilirsinkızlar napıyosunuz ben yavs yavas cıkıyorum..çok yorgunum elektrikler gitti dag gibi bulaşık var..makinadakiler cıkıp yenileri yerleşecek direk kafayı vursam yarın yapsam kokar mı ev
Eminecim Aslıda,ayşede,özgede veya hazlada ekliysen beni onlardan ekleyebilirsinbende faceleri istiyom banane banane
Selam Aslı yemek yemeye gitmiştim net açık kalmış.nasılsın?
Tamam sağol canım aldım baktım bileeee..
Bunları zayıflayınca yiyelim ok :) :)kızlar ben 2 gündür diyette ufak kaçamaklar yaptım.hadi azıcık olur diyorum kendi kendime(öğlen yarım porsiyon iskender yedim,1 dondurma,1 avuç kuruyemiş.toplam 2 gündeki kaçamaklarım.) ama bu 2 gün hiç spor yapamadım.kendimi kötü hissediyorum ya.hadi beni çantalayın hadi de kendime geleyim
aaa siz facede demi arkadaşsınız
banane bende istiyom
gel cnm aşkolsun beraber gezeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?