- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.881
iyi değilim ya aslıı boğazımın acıması geçer gibi oldu şimdi burnum akıyor hapşırıyorum bende anlamadım yaaaaa offffiyiyim canım sen nasılsın
ellerine saplık cınımmmmmmmm17 mart mesaj sayımı
aynalar:7+
hazoş87:7+
pinkcat:7+
melekayşe:7+
tedis:7+
fiyona:7+
1.73:7+
pisiq:7+
rainandthesun:7+
oyagibi:izinli miydi
nilipus:izinli miydi
emidaf:izinli
saliha27:0 (sanırım takımdan ayrıldı tabiiii benim fikrim.günlerdir yok da)
aaa siz facede demi arkadaşsınız
banane bende istiyom
gel cnm aşkolsun beraber gezeriz.
iyi değilim ya aslıı boğazımın acıması geçer gibi oldu şimdi burnum akıyor hapşırıyorum bende anlamadım yaaaaa offff
niye gelemeyesinki??ya bu incinin profiterolü çok meşhur herkes diyo ama daha nasip olmadı bana da yemek.bak gel senin bahanene bende yerimiyi değilim ya aslıı boğazımın acıması geçer gibi oldu şimdi burnum akıyor hapşırıyorum bende anlamadım yaaaaa offff
ellerine saplık cınımmmmmmmm
tabikide facede de arkidişizzzz ekle cınım sende biziiiii..ay keşke gelebilsem canım yaaaa inci de bi profiterol yesemmm=) söyle bi turlasam kahve içsem offfffffffffffffff
geçmiş olsun canım ya geçmiyo ya bir yakaladı mı haftalardır sürüyo artık nezle gripte evrimleşti eskiden bir hafta sonra geçiyordu artık yok
niye gelemeyesinki??ya bu incinin profiterolü çok meşhur herkes diyo ama daha nasip olmadı bana da yemek.bak gel senin bahanene bende yerim
özelden msj attım cnm sana.eklersin başka isteyen olursa onlarıda ekliyim.
valla ya doğru diyorsunn mutasyona uğramış resmennn geçmiyor peşpeşe her hastalıktan olucam ben sanırım öksürük de var zatenn
şimdi yine yolladım cnm..anaaa nasıl yemezsinn mutlaka yemelisinnnnnn =)))) ay valla havalar güzelleşse de gelsem kızımı da alıp yeriz hemm=) ya mesajın gelmedi bu arada????? nesliye de ben atmıştım mesaj ama ulaşmadı sanırım...bi sorun mu var ki mesajlarda
Canım bence okadarcıktan bişey olmaz ama hadi hatrın kalmasın çantalayım bariikızlar ben 2 gündür diyette ufak kaçamaklar yaptım.hadi azıcık olur diyorum kendi kendime(öğlen yarım porsiyon iskender yedim,1 dondurma,1 avuç kuruyemiş.toplam 2 gündeki kaçamaklarım.) ama bu 2 gün hiç spor yapamadım.kendimi kötü hissediyorum ya.hadi beni çantalayın hadi de kendime geleyim
canım ben seni ekledimmmmaaa siz facede demi arkadaşsınız
banane bende istiyom
hazal sen bende zaten eklisin canım,bugünkü mesajın da geldi.anaaa nasıl yemezsinn mutlaka yemelisinnnnnn =)))) ay valla havalar güzelleşse de gelsem kızımı da alıp yeriz hemm=) ya mesajın gelmedi bu arada????? nesliye de ben atmıştım mesaj ama ulaşmadı sanırım...bi sorun mu var ki mesajlarda
izinliydi haftasonu ama girmedi bugun dahaaaaaaaaa
bende etrafı topladım biraz kızın park yatağını bizim odadan çıkarmıştık komidinleri boşalan yere koydum bende artık kendi odasında yatıyor hanımefendi çekmeceleri düzenledim biraz çamasır topladım su an bi makine yıkandı asılmayı bekliyor diğerleri de yolda hehehhe ayy hiç bitmiyor cidden yaaa daha süpürülcek silincek tozun yarısını aldım ayy yarım yamalakkk=) kızı uyandırcam şimdi meyvesini yedircem oıffff offfffffffffffff
çok incesin
slm kızlar ben geldim...arkadaşım aradı gel diye ani bir kararla çıktık biz de evden bi geçmiş yapiim de cezaya kalmiim:)))
kafayı takma geçer olayına çok güldüm yanlıztuba foruma girersen şu soruma bi bak
kaşımda 2 cm bi bölgede 6 sene önce deride kuruma başladı..
sonra kabuklandı..
ve o bölgedeki kaşlar tamamen döküldü..
3 ay sonra tüyler çıkmaya başladı fakat beyaz 5 senedirde bu böyle..
tüyler beyaz fakat 1,5 ayda bi dökülüyo..
beyaz bölgeyi boyuyorum 1,5 ay sonra tekrar dökülüp beyaz olarak çıkıyor..
hacettepede dermatolajiye gittim yüz egzaması dedi..
krem verdi 1 ay kullandım fakat tüy renginde bi değişiklik olmadı..
erzurumdada üniversite hastanesinin cildiyesine gitmiştim 4 sene önce kafaya takma geçer dedi.. bak hele
sen ne önerirsin
Yok bebeğim ayrılmadım haftasonu programım vardı net ve pc olmayan yirlerde tırmanıyordum:)
özgecim bana da özelden mesaj atarmısın face adresini,merak ediyorum çizimlerini
niye gelemeyesinki??ya bu incinin profiterolü çok meşhur herkes diyo ama daha nasip olmadı bana da yemek.bak gel senin bahanene bende yerim
özelden msj attım cnm sana.eklersin başka isteyen olursa onlarıda ekliyim.
hoşgeldin canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?