Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim canım sen nasılsın
iyi değilim ya aslıı boğazımın acıması geçer gibi oldu şimdi burnum akıyor hapşırıyorum bende anlamadım yaaaaa offff
ellerine saplık cınımmmmmmmm
aaa siz facede demi arkadaşsınız
banane bende istiyom

gel cnm aşkolsun beraber gezeriz.

tabikide facede de arkidişizzzz ekle cınım sende biziiiii..ay keşke gelebilsem canım yaaaa inci de bi profiterol yesemmm=) söyle bi turlasam kahve içsem offfffffffffffffff

iyi değilim ya aslıı boğazımın acıması geçer gibi oldu şimdi burnum akıyor hapşırıyorum bende anlamadım yaaaaa offff

geçmiş olsun canım ya geçmiyo ya bir yakaladı mı haftalardır sürüyo artık nezle gripte evrimleşti eskiden bir hafta sonra geçiyordu artık yok

niye gelemeyesinki??ya bu incinin profiterolü çok meşhur herkes diyo ama daha nasip olmadı bana da yemek.bak gel senin bahanene bende yerim
özelden msj attım cnm sana.eklersin başka isteyen olursa onlarıda ekliyim.

geçmiş olsun canım ya geçmiyo ya bir yakaladı mı haftalardır sürüyo artık nezle gripte evrimleşti eskiden bir hafta sonra geçiyordu artık yok

valla ya doğru diyorsunn mutasyona uğramış resmennn geçmiyor peşpeşe her hastalıktan olucam ben sanırım öksürük de var zatenn

niye gelemeyesinki??ya bu incinin profiterolü çok meşhur herkes diyo ama daha nasip olmadı bana da yemek.bak gel senin bahanene bende yerim
özelden msj attım cnm sana.eklersin başka isteyen olursa onlarıda ekliyim.

anaaa nasıl yemezsinn mutlaka yemelisinnnnnn =)))) ay valla havalar güzelleşse de gelsem kızımı da alıp yeriz hemm=) ya mesajın gelmedi bu arada????? nesliye de ben atmıştım mesaj ama ulaşmadı sanırım...bi sorun mu var ki mesajlarda

valla ya doğru diyorsunn mutasyona uğramış resmennn geçmiyor peşpeşe her hastalıktan olucam ben sanırım öksürük de var zatenn

öksürük daha beter ediyo ya mutlaka şurup içmeliyim geçmiyo sıcak bişeyler iç canım sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal biraz limon sık iç iyi gelir

şimdi yine yolladım cnm..
tmmdır bunu bi randevu olarak kabul ediyorum bebişi de alıp gidiyoruzisteyenler buyursun efem

Canım bence okadarcıktan bişey olmaz ama hadi hatrın kalmasın çantalayım barii

aaa siz facede demi arkadaşsınız
banane bende istiyom
canım ben seni ekledimmmm

hazal sen bende zaten eklisin canım,bugünkü mesajın da geldi.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim...arkadaşım aradı gel diye ani bir kararla çıktık biz de evden bi geçmiş yapiim de cezaya kalmiim:)))

ççok kolay gelsin canım sana...hazal yaa senin kızın uyku düzeni nasıl oldu

kafayı takma geçer olayına çok güldüm yanlız kafaya takmayınca beyazlamış kıl yeniden mi siyahlaşacakmış...ne kadar relax bi doktormuş o öle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…