Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM 103.etap
haysem (61.0/60.0/1.0/1.64&#37
rose14 ( 82.0/81.0/1.0/1.22%)
neslihan ( 68.8/68.0/0.8/1.16%)
eylulce(81.2/ 81.5/-0.3/-0.37%)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(76.8/76.8/0.0/0.0%)
sıyah24 (67.0/65.0/2.0/2.99%)
sedaaa21(65.0/62.9/2.1/3.23%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
S2000 (67.5/69.0/-1.5/-2.22%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (699.7/694.6/5.1/0.73%)

Son düzenleme:
14.TAKIM 103. ETAP
s2000 (67.5/69.0/-1.50/-2.22&#37
haysem (61.0/%)
rose14 ( 82.0/%)
neslihan ( 68.8/%)
eylulce(81.2/ %)
spagot(63.3/%)
destinam(76.8/%)
sıyah24 (67.0/%)
sedaaa21(65.0/%)
guleysa(67.1/%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (632.2/%)

Neslı lıste dogrumu

ben yaptim canimda senin kilonda sorun vvar

merhaba arkadaşlar .sedaa umarım sınavında kiloların da istedigin gibi gider.herkese yeniden merhaba.önce kendimi tanıtayım.ben 1.73 çünkü boyum bu.şahsen beeen neşeli gülmeyi çok seven çok iyi huylu çok güzel.. bide çooooooook müttevazıyımdır:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3 neyse canlarım işte bende 2 oglan var 1 tanasi 1.ci sınıfta 2.cisi 5 yaşında.çalışıyorum.bugün izinliyim.valla çocuklardan bilgisayar bana düşmüyo anam.şimdi gelelim asıl konuya.şahsen ben çocuklugumdan beri azıcık ama azıcık kiloluydum.yani şöyleki ilkokul 5.ci sınıftan beri formumu koruyup hep 90 civarı idim.kaydirigubbakcemile3neyse bir ara 77 oldumsonra bazı olaylar oldu ve ben 1 haftada 8 kilo aldım sonrakileri hatırlamıyom işte.daha sonra 92 ile evlendim 92 ile ilk hamilelik ilkte 12 kilo aldım dogumdan sonra2 yıl 10 ay sonra 105 ile 2.ci ye hamile kaldım. ve hiç tartılmadım.yaklaşık 3 sene önce kaydirigubbakcemilekardeşimin zoru ile tartıya çıktım.ve120:mymeka: ve onun zoru ile diyet ve sporla 105 le yaz bitti kış dönemi 106 oldum tekrar yaz geldi 98 e düştüm .bu kış yine 110. 1,5 aydır diyetteyim.geçen cuma 100,900 idim. yarın sabah tartılacagım.bakalım nolcak.

neslıhanda kılo vermıssss super valla bu hafta herkes...

tuba ıcemedım kızda bende grip bas agrısı ses kısıklıgı var cok terlıyorum terledıkce tekrarlıyor o gun aldım yurudum 2 gun ara verdım bugun yanımda var aksam alıcam tekrar...

valla guzelim gercekten cok mutevazisin :roflol:
ya aslinda kilolu olanlar daha cabuk kilo veriri bunu biliyorsundur oyuzden benderimki sen gel bize takil ama soyle diyecegim sana ne siklikla girebiliyorsun siteye bu kadar az giriyorsan ne sen bize ne biz sana yarariz cunku sende girer ve gorurusen ne demek istedigimi anliyacaksin paylasim olmadan motivede olmuyo insan
ama sana hersekilde destege haziriz bunuda bilesin

ayy geçmiş olsun canım yaa. inana bende yeni atlatıyorum hala ara ara tıkanıyorum yani.allah şifa versin güzelimsanda güzel kızınada.a.s.

slm arkadaslar bu sabah 81.500 ben 300 gr almisim ama bu hafta regl olcam karnim sis bu hafta veremedim ayrica sedaa siyah hemsommmm tbr sizehihoyyyt

Kızlar tebrık edıyorum hepınızı ne guzel kılo vermıssınız
ben takıma gelmeseydım buhaftada kesın bırıncı olurdu takım-tatlicadiarzu-
maalesef ben batırdım takımısenağlama

nasıl sorun kızzz dogru degılmı-tatlicadiarzu-

ya dogru canim dogru olmasa sdahada iyi olacakti ya neyse
kziim sen o 1.5 kiloyu kac ayda verdin neden dikkat etmedin akilli valla haftaya mecbur verecen haberin olsun cunku bu durumda kirmizi kart almis oluyorsun hahaaaa elin mahkum basla bugunden klava:

arkadaslar fazla takilamiycam bizde tatil bugun esim evde kahvalti yapip cikacaz gezmeye gece gelirim ben yine kaptan sari karti hakketim walla mirmirmirmir

slm arkadaslar bu sabah 81.500 ben 300 gr almisim ama bu hafta regl olcam karnim sis bu hafta veremedim ayrica sedaa siyah hemsommmm tbr sizehihoyyyt

nasil ya yapmayin arkadaslar iki hafta ustuste rekor kiracaktik ask olsun size yani hevesimizi kursagimizda biraktiniz haaa
gicik karilar yuruyun cabuk kaldirin poplarinizida yuruyun gidin verin o kilolari aksama kadar
kiz 300 gr aksam verirsin sen ben en iyisi bildirimi yapmayim aksama kadar ne dersiiz
sibelde bu arada 500 gr versin azcik kurtaririz pacayi

aslında daha sık girecektim.daha dogrusu çok ugraşıyorumda birkaç gündür etrslikler oldu. kardeşim taşındı geçen akşam geç geldim.girdim. ama sizler çıkmışsınız.akşama çalışıyorum.ama müsait olur herhalde er yada geç girerim.zaten sizin ızınıza yetişmek çok zor. ya arkadaş sizleri tanımak istiyorum ama valla yetişemiyom.neyse umarım anlaşırızkaydirigubbakcemile5 valla bende hiç çıkmak istemiyom burdan :enbuyukkk:

hıc sorma napcam ben bılmıyorum, artık bırseyler yapıp vermem lazım bu kıloları-tatlicadiarzu-
bundan sonra ıyı olcam soz:lepi:

kız ben aksama kadar hıc durmadan kossam gene 500 gram veremem bu hafta boyle ıdare et, haftaya verırız ınsallah-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…