Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım öncelikle geçmiş olsun.inşallah önemli bir sağlık sorunun yoktur.dikkat et kendine.sağlığın herşeyden önemli.bugün serbets günnün tadını çıkar.tebrik ederim 65.harikasın

gelelim kilo durumuma gr oynama olmadı.tabi adam akllı spor yapamazsam olacağı bu.spor şart şart şart
nesli canım bu sarı kart olayı varya haftada 4 veya 5 kere spor yapma şartı olsun yapmayanada sarı kart olsa olmaz mı?
ben sporla zayıflıyrm yoksa inanın ki doğru düzgün hiç bişe yemiyrm

sedacım sen spor konusunda uzman biri olarak rica etsem bugünden itibarren 1 haftalığına benim spor yapıp yapmadıgımı sorup önerilerde bulunur musun?yapamadıgım zaman kızadabilirsin de artık hakediyrm bu durumu

herkese gunaydın hayırlı cumalar...

sıyah ben hıccc sasırmadım tebrık ederım arkadasım valla bundan sonra artık kılonu koruyamaya calıs...

neslı dedık sana ölmezsın dıye anacım cok panık yaptın ondan oldu...ıyı olmana sevındım...

arkadaslar ben ıyı bır sonuc veremıyorum kılom sabıt bu hafta cokta sıkmak ıstemedım kendımı 76,800

önumuzdekı hafta daha sıkı dıyet yapacagım ben bunada sukur dıyorum dılegım zamanla vermek ...

guleysa spora basla ben bu hafta 3 gun yaptım sadece kızımın hastalıgının tekrarlaması herseyden

vazgecırdı yıne...önemlı olan rayına oturtmak sonra zaten alısıyorsun...

dılerım bırıncı oluruz...sıyah ve seda yıne dereceye gırerler emınım...tebrıkler kızlar ...

canlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar a.s.

ben 1 kg verdim 60 ım :teytey:

siyahcım Allah şifa versin canım inş iyi çıkar tahlillerin :teselli:

güleysacım çocuk için endişelenmen erken degilmi Olur inş eylül gibi dizdirirsin inş bugün cuma dua ediyiyim kabul olur inş:CüvCüv::ecrin_bebek:

kız eylülce desene sen ikiz gibi bebek büyüttün ah canım zor olmadımı gamyoncuiremsu

Alooooo kız tuğba gel bakalım ne haldesin bi arzet halini :mymeka:

neslihanda o hızın yorgunluğuyla yataktan kalkıp kafamçokkarıştıgelebilirse iyi yani

destinam sanada günaydın sende inş rayına girersin hep inişler çıkışlarl aidare ediyoruz zaten siyahla sadaa maşaAllahları var
kızlar ben kahvaltıya kendime mücver yaptım yağsız ama kaşar var içinde artık okadadar olsun dimi onu yerim domates salatalıkla

sagol canım ben memnunum halımden yesemde vucut alıstı oturdu rayına sımdıkı kıloma ınıyorum yıne...daha öncekı zamanlarda cok cıktım ındım sımdı sporla olunca hem dısardan forma gırmıs oldum ıyı oldu...bısey kalmadı zaten 7 kg kaldı hedefıme yaz gelınce daha cok ter atıp bol meyve yıyerek ınerım senıde tebrık ederım canım basaracagını bılıyordum...

günaydınlar hanımlarrrrr.ben bugün 5te uyandımm 2saat ders çalıştımm sonra yürüyüşe çıktım 1buçuk saat yürüdüm yarım saat koştumm şu sınavları hayırlısıyla atlatayım inşallah akşam bisiklet sürmeye gidecem ...kilom 62.9 iyiki detoks yaptımm..buhafta bende yemeği biraz arttıracammm çünkü hiçbiryerimde gözle görülür bir fazlalık kalmadı ama günde enaz 2saat spora devam artık sporla nekadar verirsem gelecek hafta bakalım...

siyahçım tebrikler süpersin umarım tahlillerinde ve ultrasonda hiçbirşey çıkmaz :Saruboceq:
haysemcim senide tebrik ederim canım :lepi:
guleysacım eğer istiyorsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi spor konusunda...

ayyyy canım benim allah razı olsun.belki de senin duan kabul olur.
buarada doktorlar 1 yılı geçmiş olan çiftlere tedavi başlıyr.beklemek zorunda kaldım bu yüzden.hayırlısıyla olmasını istiyrm artık.bekleme süreci kadını aşırı yıpratıyor.hastalığıma 1 hafta kala lavabodan çıkmıyrm.hasta oldum mu olmadım mı diye?malesef ki oluyrm ve hayal kırıklığı çok kötü.

süpersin senin önceki ve sonraki halini o kadar çok merak ediyorum kiii.keşke yüzün görünmeden bedenindeki farklılığı görebilsek.38 beden zarif ince uzun bir genç kız oldun yaniii.ne kadar güzel.
canım bana yardımcı olacagın için teşekkür ederim.akşamları işten eve gidince spor yaparım ertesi gün sana rapor veririm olur mu?sıkı takibe al beni canım ya.suyumun çıkmasına razıyım

yeme konusunda çok aşırı zorlanmam olmuyor .genelde dikkat ediyrm ama spor konusunda 0 puan bana

hayırlı sabhlar arkedeşleeer..sedaa ve siyah hiiiç. şaşırtmadınız beni.helal olsun.ne bulursanız yiyin vallaha.tebrikler.haysem senide tebrik ediyorum canım.
ee bende kırmızı karttan yırttım bu hafta çok şükür.81 geliyorum.size göre az gibi gelebilri ama cumartesi 84.5tumama onun kilo olduğunu bek zannetmemiştim zaten.çünkü şişlik vardı.suyu içince söndüm.nesli hadi versene kırmızı kart.versene verseneeeeee.

olur tabi tatlım dışarıya yürüyüşe çıkamazsan evde yaparsın 1saat hergün 1saat bile yapsan inan 10güne kıyafetlerin biraz bollaşır..eğer yürüyüşe çıkamazsan 10dk yerinde koşu yaparsın ısınmak için sonra yanlara eğilme,oklavayla sağa sola dönme,biryere tutunup sırayla bacakları yanlara ve öne arkaya kaldırıp indirme,mekik çekme,uzanıp hayali bisiklet çevirme,gene uzanıp bacakları yanları açıp kapama,su şişeleriyle kolları çalıştırma hepsini yaparsan 1saatide geçer canım haftaya yararını görürsün zaten az yiyorsunn..

çok sağol canım..çok sevindim kilo vermene şeytanın bacağını kırdın hadi bu hızla devam kim tutar seni..bol sporlu ve bol su içmeli günler bunların ikisi sanada çok iyi geliyor..bende bunların sayesinde veriyorum inan bazı günler 3litreyi geçiyor içtiğim su yaptığım sporlarıda biliyorsun zaten yazıyorum buraya kaydirigubbakcemile5

buarada guleysacım siteden resim alınabiliyor üstelik misafir olarak girenler bile alabiliyor oyüzden eklemek istemiyorumm..

tugbacım supersınnn bu hafta kesın takım bırıncı olur....cok sevındım senın adına hayatım...tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…