• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben bgn bütün gün dışardaydım defnoşda babaannesindeydii...ama hiç eğlenemedim aklım hep kızımda kaldı hep bi vicdan azabı çektim...zaten almaya gittiğimde bana küsmüştü....şimdi hala nazlanıyor ama barıştık gibi :)))

Bak hele zilliye :)

Ayşecim benim listelerime yorum yaparken rahat olabilirsin canım,ben bunu kesinlikle yanlış algılamam,sen zaman ayırıp bana detaylı bi mesaj yazmışsın ben ancak bundan mutluluk duyarım,neticede yazdığın yorumlar kafana göre söylediklerin de değil,doktorun söyledikleri...lütfen rahat ol.
ÖĞLEN:yemeğim yoktu çok sıkıştım oyüzden lahmacunu tercih ettim,hazır olduğu için,uzun bi süre yememeye gayret edicem.
AKŞAM:pideler küçüktü, 2 ekmek 2 köfte hakkımın yerine geçtiği için yemeyi tercih ettim.
MEYVE:evet az oldu evde meyve kalmamış bugün hemen alıcam inşaallah orrtmenim.Diyetin ilk gününü değerlendirecek olursam çok rahat geçti kesinlikle yapılır, bir de insan yediği şeylerin bir listeye uygun olduğunu bilince suçluluk da duymuyor,rahat rahat yiyor:27:.

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::7::7::7::7::7::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın kıslaaaaar,nasılsınız?güneşli ve mutlu bi istanbul sabahından aydınlık günler herkeseeee:36::36::36:
diyorumm ve kaçıyorum..iş için toplamam gereken belgeler var,onları halledicem inş.
hepinizi kocaman öptüm:38:.görüşürüz:3:
ayyy bi gaza geldim ogazla atıyodum kendimi sokağa:9:
ögleden sonra gidicem inş.
ayy bgn kilo bildirimi vardı dimiii:26:

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-3 zeytin
-1 kk peynir
-domates
-1 kupa yeşilçay
-1 dilim ekmek

ARA
-4,5 tane çubuk kraker
-sıcak su

ÖĞLEN
-1 lahmacun
-1 ayran
-salata

ARA
-1 portakal
-1 dilim ekmek
-1 kk peynir

AKŞAM
-1 kaşık semizotu
-1 baş brokoli(yani 1 demetin içinden 1 parça)
-4 kaşık makarna
-yoğurt
-2 dilim kıymalı pide(5 cm boyundaydı pideler)

ARA
-2 kaşık kısır(misafirlikte)
-1 elma birkaç iğde

Arkadaşlar bu menü Ayşenin verdiği diyet listesine göre uygulanmıştır,biraz kalabalık geldi gözüme de açıklama yapma gereği duydum ama akşamki kısır hatası tamamen bana aittir:18:
çok uzun ama içeriğine bakınca fazlalık yok gibi kısır hariç.afiyet olsun canım

ben kahvaltımmı yaptım cınım şimdi listeye uygun ama tek bir farkla ben yumurtayı haslanmış yiyemiyorum çok az yağla tavada yaptımmm

gunde 3 tatlı kaşığı yağ hakkın var cnm tepe tepe kullan :)
katı yağ ise eger kaç kaşık sıvıyağa karşılık gelityor bak yağ değişim listesinden

bu arada değişim listelerini tekrar yayınlayım mı??

Son düzenleme:
Back
X