Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nöbet oolmasaydı cnm hep aynı tartıda tartılmaya calış..cunku kiloyu dogru göstermesede farkı dogru gosteriyo :)

canım benim geçmiş olsunnnn.....yakın olsak bana bırakırdın denizi giderdin..bende yerdim onu..

kız gece gidiyorum tuvalete 2-3 damla yatıyorum 1 dakka sonra sanki saatlerddir tutuyor gibiyim off deli oldum valla..evet ilaçla geçiyr hemen gidicem mecbur maydanoz işe yaramadı=)

git canım git iltahp sebebiyle olduğu için geçmesi zor olur ilaç lazım malesef ama emzirdiğini söle doktora canım...

git canım git iltahp sebebiyle olduğu için geçmesi zor olur ilaç lazım malesef ama emzirdiğini söle doktora canım...
evet canım gidicimmm=)) ileçsız geçmicek belli oldu
o kilo sanaldı bebişim zaten regl oldum ya..kilo vermiş değilim aslında..
diyosunnnnnnnnnnnn=) vermişsindir be ayşemm
canım hastaydın ama ondandır...bide hazalcığım biraz daha büyüsün seni götünün üstüne oturtmıycak kilo kendiliğinden gidiyor....
heheh bencede=)))))) bi oraya bi bi buraya peşinden koşmaktan haşatımız çıkcak valla=)
saol canım benim zayıflama uzmanım defne :)))beni mahvetti bu hafta ne gece ne gündüz hiç durmadı...

heheheheh yerim ben defnoşumuuuuuuuuuuu

dun ki menum

kahvaltı
el kadar çörek

öğle
3-4 kaşık etli nohut yemegi
1 dilim ekmek
yarım kase yogurt

ara
1 portakal
1 elma
10 fındık

akşam
1 yumurta
2 dilm ekmek
2 tatlı kaşığı bal

2 kupa yeşil çay
2-2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…