- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.821
kilomu bildireyim de aslı ile papaz olmayalım.
şuan serviste tartıldım.
ancak 100 gram gitmiş .
aslında nöbetlerde ödem ve boşaltım sebebiyle çok dogru sonuç olmuyo ama anneme gidecegim ve geç gelirim eve listeye geç kalmayayım.
erken gelir ve farklı sonuç olursa bildiririm ama.
şimdilik
92.400 gram
yuh ne uzun oldu.
sabah sabah kimse yok ya sapıttım uyku sersemi..
hadi size iyi günler bana iyi uykular
kızlar ben çok fenayım ya doktora gitmem gerekliii...idraryolum çok fena yanıyor...tişimi tam yapamıyorum acayip var gibi oluyor koşuyorum tuvalete ama 2-3 damla yapabiliyorum ağrım da var off çok kötü durumdayım=(((gece uyuyamadım hiç sürekli tuvalete gittim sinir oldum
ben de kilo bildirimi yapıyım 55.3 geldim sabah itibariyle....
üzülerek kilomu bildiriyorum 56.0 =(((((((((((((((((((((
kilo bildirimi:
23.03.2012 - 121.7
30.03.2012 - 120.1
giden kilo: 1.6
canım benim geçmiş olsunnnn.....yakın olsak bana bırakırdın denizi giderdin..bende yerdim onu..
ya rahatsızlıgın düzelsin belki cıkamıyosun wcye ondan olmuştuer..
ben de kilo bildirimi yapıyım 55.3 geldim sabah itibariyle....
kilo bildirimi:64.4
ooo 600 gram vermişsin şekerimm süperrrr
kilo cizelgen dogruysa kaç kilo verdin canım süperrrrrrrr
kız gece gidiyorum tuvalete 2-3 damla yatıyorum 1 dakka sonra sanki saatlerddir tutuyor gibiyim off deli oldum valla..evet ilaçla geçiyr hemen gidicem mecbur maydanoz işe yaramadı=)
üzülerek kilomu bildiriyorum 56.0 =(((((((((((((((((((((
özgecim tebrik ederim süpersinnnnnnnnnnn
yok canım kilo çizelgemi ben bayaadır güncellemiyordum bgn düzelttim..
evet canım gidicimmm=)) ileçsız geçmicek belli oldugit canım git iltahp sebebiyle olduğu için geçmesi zor olur ilaç lazım malesef ama emzirdiğini söle doktora canım...
diyosunnnnnnnnnnnn=) vermişsindir be ayşemmo kilo sanaldı bebişim zaten regl oldum ya..kilo vermiş değilim aslında..
heheh bencede=)))))) bi oraya bi bi buraya peşinden koşmaktan haşatımız çıkcak valla=)canım hastaydın ama ondandır...bide hazalcığım biraz daha büyüsün seni götünün üstüne oturtmıycak kilo kendiliğinden gidiyor....
saol canım benim zayıflama uzmanım defne :)))beni mahvetti bu hafta ne gece ne gündüz hiç durmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?