Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)

emine,nesliş,saliha merhaba nasılsınız karşılaşamıyoruz bu ara??
Merhaba Ayşecim ve tüm arkadaşlarım,evet Ayşecim yaa az görüşüyoruz,ama ben bu hafta hep akşamları girebildim,genellikle sizler gitmiş oluyodunuz neyse inşaallah bu hafta bol görüşmeli,bol kilo vermeli güzel enerjik bi hafta olur.Bugün ağır misafirlerim vardı,eşimin dayısı geldi İstanbuldan ben de onları yemeğe davet ettim,güzel ama yorucu bi gündü.siz nasılsınız?

bi bakiiym didim ne yapıyor tızlarrr=) ben kızımı emzircimm uyur heralde 1 karı 1 erkek başladı onu izlicim yarın dershane var...akşama da arkadasıma yemeğe gitcez ohh yemek yapmicamm çok sevindirik oldum kikikik=) öperim hepiniziiiiiiiiii

kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)

anam bi bakışta anlamış desene=))))))9 canım diyet yapıcan diye vitaminsiz kalma dikkat et

bi bakiiym didim ne yapıyor tızlarrr=) ben kızımı emzircimm uyur heralde 1 karı 1 erkek başladı onu izlicim yarın dershane var...akşama da arkadasıma yemeğe gitcez ohh yemek yapmicamm çok sevindirik oldum kikikik=) öperim hepiniziiiiiiiiii

var ya senin enerjine hastayım hazoş ya bu konuda seni örnek alıyom gun içinde bir sürü iş yapıyosun hemde cocukla :) bende seni öperim güzel anne:54::54::54::54::54:

Bende iğneden çok korkuyordum tek başıma kan aldıramiyordum bu sene yeni bisi çıkmış şırıngasiz iğne:)

Merhaba Ayşecim ve tüm arkadaşlarım,evet Ayşecim yaa az görüşüyoruz,ama ben bu hafta hep akşamları girebildim,genellikle sizler gitmiş oluyodunuz neyse inşaallah bu hafta bol görüşmeli,bol kilo vermeli güzel enerjik bi hafta olur.Bugün ağır misafirlerim vardı,eşimin dayısı geldi İstanbuldan ben de onları yemeğe davet ettim,güzel ama yorucu bi gündü.siz nasılsınız?

iyiyim canım cok sükür regl oldun mu?

14. TAKIM 250. Etap

aynalar ( 86,1 / 85,9 / 0,2 / 0,23%)
emidaf ( 62,8 / 62,6 / 0,2 / 0,32%)
fiyona_07 ( 55,9 / 55,3 / 0,6 / 1,07%)
1.73 ( 92,5 / 92,4 / 0,1 / 0,11%)
hazos87 ( 55,9 / 56,0 / -0,1 / -0,18%)
pisiq ( 68,7 / 68,7 / 0,0/ 0,00%)
tedis ( 80,5 / 80,5 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 79,5 / 79,4 / 0,1 / 0,13%)
melekaysee ( 65,0 / 64,4 / 0,6 / 0,92%)
oyagibi ( 121,7 / 120,1 / 1,6 / 1,31%)
nilipus ( 76,0 / 75,5 / 0,5 / 0,66%)

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,42%
Aslıcım ellerine sağlık,tüm arkadaşlar tebrikler özellikle de Oyacıma daha çok tebrik.:46::46::46::54:

Back
X