- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.021
evet canım 69 la başlamıştım..
aman ev işi hiç bitmiyor sinir oluyorum
ben evdeyim yine her haftasonu gibi
bazen istanbula tayin mi istesem diye düşünüyorum en azından büyük şehir sosyal imkanlar fazla
ama sonra orda yaşayamam geçinemem diye vazgeçiyorum
valla ben evlilik hazırlıgında kilo almıştım
Adam gibi adam nerde anam yada bize rastgelmez..:) :) :)bide evlenip pişman olalım hangisi kötüymüş
tamam o zaman öle yapalım...zaten artık daha fazla kilo vermemeyi düşünüyorum şu an ki halim çok hoşuma gidiyor...1.5 kilo daha gidene kadar durayım aslıcığım..
ekmek arası makarna ne kızzz
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben sizesadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni küstüm size ben
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by
offf kızlar ben çok fena halsizim yaaa heryanım ağrıyor=((((((((( kız mızmız temizlik yapcaktım sözde o da kaldıı=( evi pog götiriyii
küsme küsme azen geçmiş yapmıyor kimse..yıpratan şeyin ne oldugu onemli? ama tabiki ıvır zıvır için sıkma canını her şey hallolur..koştururken kilo verecegini düşün yorulmuyosun bile :))
eniyisini yaparsın güzelim.enkısa zamanda toparlanacaksın inşallahiyi geceler kızlar bugün misafirimz vardi.. Biraz revani götürdüm:) :) sinirlerim çok pis pazartesi hemen hastaneye gidicem
bilmemki buara alınganlıgım üzerimde nedenseNe oldu kız milletin takımdan bi küsesi gelmiş:) herkes sırayla tavır yapıyo:) zilliler (ben dahil:))
bilmemki buara alınganlıgım üzerimde nedense
nazım geçiyoya size ondandır
buarada herkese günaydınlar:119::119:
bugun benim ilk iş günüm.yoksa neişim var busaatte burda,negüzel uyuo olurdum.olsn cıkşükür..hayırlı olur inşallah..
görüşürüz öptm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?