Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takıma kilo almaya mi geldiniz zilliler

Ellerine sağlık aslim

cnm neye kızdın tam olarak açıklasana kilo alanlaramı ???

kilo alanlara değil canım ben haftalardır cuma günü öğlen 12 ye kadar bildirimler yapılsun diyorum hala yapılmıyor
cuma günü koştura koştura geliyorum öğle tatilinde dinlenmek yerine liste hazırlıyorum gelmeyenlere mesaj atıyorum haber bekliyorum gün oluyo yemek yemeden geri okula dönüyorum çoğu zaman pc başında yemek yiyorum kaç kere uyarmama rağmen hala devam ediyor bu durum

izin konusu suistimal ediliyor ya da izin alınmıyor gelinmiyor
baştan kuralları belirttim herkes kabul edip geldi

geçen hafta mesaj attım bildirim yapmayanlara
arkadaşlar işiniz olabilir yoğun olabilirsiniz ama unutmayın benimde işlerim var istediğim sürede siz yapmazsanız bildirimleri ben zorlanıyorum
aniden bir iş çıkınca ne yapacağımı şaşırıyorum

burası devlet dairesi değil bir resmiyeti yok tamam ama ben size karşı sorumlu hissediyorum kendimi takım işlerini yürümesi için uğraşıyorum ve aynı şeyi sizdende bekliyorum
kimse darılmasın gücenmesin ama kendinizi benim yerime koyun bi

haklısın canım gönüllü olarak yapıyosun bu işi hemde bizler zayıflayalım hepbirlikte diye.herkes daha duyarlı olur inşallah cnm takma sen

bu hafta 4. olmuşuz
en başta kilo verenleri tebrik ediyorum
biraz sıkı tutsak var ya hep ilk üçte oluruz
ama bıraktık kendimizi
buraya gelme hedefimizi şaşırdık

ekşisözlükte kadınlar kulübü diye bir başlık açılmış biri yıllardır 10 kiloyu veremeyen kadınların toplandığı yer diye yazmış
düşündüm en başta ben haklı bunu söyleyen
bizim ilk önce kendimize inanmamız lazım
en ufak bişeyde salıyoruz kendimizi
lütfen kızlar burda olma amacımızı unutmayalım
biz başkaları için değil kendimiz için kilo vermek istiyoruz
bizi sevenler kilolu olsakta seviyor
bu yüzden bizden uzak duranlar yaklaşmasınlar zaten yanımıza
biz burda kendimiz için bulunuyoruz
çocuğumuzu, eşimizi, anne- babamızı sevdiğimiz kadar birazda kendimizi sevelim artık
ben inanmıyorum kiloluyum ama mutluyum diyenlere
hiç bir insan özellikle kadınlar kilolu olduğu için mutlu olmaz

Canım kilo bildirimi perşembe akşamı yapılsa nasıl olur

Canım kilo bildirimi perşembe akşamı yapılsa nasıl olur

canım en iyi sonuç sabah aç karnına olur
akşama kadar yediklerimiz içtiklerimiz şişkinlik yapıyor sabah ile arasında +2 kilo bile oynuyor
bu durumda bizim moralimizi bozar
o yüzden sabah tartılmak en iyisidir

ama cuma öğlen 12 ye kadar bildirim yapamayanlar perşembe akşamı bildirim yapabilir bu zaten var
bunu bırakalım ben herkese telefonumu veriyorum 12 ye kadar gelinemeyecek bir durumda mesaj atılabilinir

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?öncelikle dün için özür dilerim ,misafirim vardı akşam da babaannemi ziyarete gittik geç geldik,gelince uyumuş kalmışım.bugün regl oldum saf gibiyim ve heryerim ağrıdı bütün gün.

slm canım hoşgeldin
bende bildirim geç yapanlara takıma gelmeyenlere kızıyordum
seninde kulağını çekcem haberin olsun

Menüm
Sabah
Elim kadar kete
3 bardak sıcak su

Saat 18
1 lahmacun
1 ayran

Daha bisi yemicem

çok sağlıksız bir menü farkındasın değil mi canım
böyle güzel kilo verirsin ama bırakınca fazlasıyla gelir
hele ekmek ve makarnaya düşkün birisin haberin olsun
daha sağlıklı bir menü istiyorum senden

bu sitede bir başlık gördüm ki okudukça kendimi yerlerde buldum.
sitenin en populer konusu tabi ki epilasyon yöntemleri. herkes birbirine birşeyler danışıyor, ürün tavsiye ediyor, analitik metod geliştiriyorlar vs.
lakin biri öyle bir yöntem sunmuş ki istenmeyen tüyler için yarılmamak elde değil. şöyle ki;
dolunay olduğu gece çeşitli bölgelerinize ağda yapıyorsunuz, sonra da bu bölgelere kendi çişinizi sürüyorsunuz.
kesinlikle millet dalga geçmiştir diye yorumları okuyayım deyince daha bir komik hal aldı durum.
yorumlardan biri:
" evin içinde de etki ediyor mu dolunay, yoksa balkona çıkıp mı sürmek lazım çişi?"

çaresizlik insana neler yaptırıyor. hasbinallah.

slm canım hoşgeldin
bende bildirim geç yapanlara takıma gelmeyenlere kızıyordum
seninde kulağını çekcem haberin olsun
aslıcım yerden göğe kadar haklısın,istediğin kadar çekebilirsin hiç itiraz etmem çünkü suçluyum,bu aralar bi bocalama yaşıyorum aslında diyetten de sıkıldım sanırım ama tabiki bu bahane olamaz haftaya daha dikkatli olmaya çalışıcam,sen canını sıkma kaptanım.

Nurcum aramaızda olabilseydin daha iyi olurdu bizim için ama tabiki sınavların daha önemli kendinle ilgili en iyi kararı sen verirsin tabii,arada fırsta bulursan gel ama...

denesek mi ki

inş canım sevinirim
unutma daha dikkatli olman bizden önce kendine faydası olacak

ceza zamanı canım 30 mesaj seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…