- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.201
kızlar oya bildirim yaptı
listeyi düzelttim
kendisi adanadaymış bir kaç gün sonra erzuruma geçecekmiş
giremeyecekmiş bu yüzden
**14. TAKIM 258. ETAP**
aynalar ( 84,1 / 84,0 / 0,1 / 0,12%)
emidaf ( 61,9 / 60,9 / 1,0 / 1,62% )
1.73 ( 90,5 / 91,0 / -0,5 / -0,55%)
pisiq ( 65,4 / 64,6 / 0,8 / 1,22%)
tedis ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 77,1 / 77,4 / -0,3 / -0,40%)
melekaysee ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 118,2 / 115 ,0 / 3,2 / 2,71% )
nilipus ( 75,7 / 76,0 / -0,3 / -0,40%)
realincir ( 70,8 / 69,5 / 1,3 / 1,83%)
0menekse0 ( 81,8 / 82,8 / -1,0 / -1,22%)
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,45%
**14. TAKIM 258. ETAP**
aynalar ( 84,1 / 84,0 / 0,1 / 0,12%)
emidaf ( 61,9 / 60,9 / 1,0 / 1,62% )
1.73 ( 90,5 / 91,0 / -0,5 / -0,55%)
pisiq ( 65,4 / 64,6 / 0,8 / 1,22%)
tedis ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,00%)
rainandthesun ( 77,1 / 77,4 / -0,3 / -0,40%)
melekaysee ( 65,2 / 65,2 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 118,2 ) izne ayrıldı
nilipus ( 75,7 / 76,0 / -0,3 / -0,40%)
realincir ( 70,8 / 69,5 / 1,3 / 1,83%)
0menekse0 ( 81,8 / 82,8 / -1,0 / -1,22%)
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,20%
cnm neye kızdın tam olarak açıklasana kilo alanlaramı ???
kilo alanlara değil canım ben haftalardır cuma günü öğlen 12 ye kadar bildirimler yapılsun diyorum hala yapılmıyor
cuma günü koştura koştura geliyorum öğle tatilinde dinlenmek yerine liste hazırlıyorum gelmeyenlere mesaj atıyorum haber bekliyorum gün oluyo yemek yemeden geri okula dönüyorum çoğu zaman pc başında yemek yiyorum kaç kere uyarmama rağmen hala devam ediyor bu durum
izin konusu suistimal ediliyor ya da izin alınmıyor gelinmiyor
baştan kuralları belirttim herkes kabul edip geldi
geçen hafta mesaj attım bildirim yapmayanlara
arkadaşlar işiniz olabilir yoğun olabilirsiniz ama unutmayın benimde işlerim var istediğim sürede siz yapmazsanız bildirimleri ben zorlanıyorum
aniden bir iş çıkınca ne yapacağımı şaşırıyorum
burası devlet dairesi değil bir resmiyeti yok tamam ama ben size karşı sorumlu hissediyorum kendimi takım işlerini yürümesi için uğraşıyorum ve aynı şeyi sizdende bekliyorum
kimse darılmasın gücenmesin ama kendinizi benim yerime koyun bi
kar yağıyo......
kilo alanlara değil canım ben haftalardır cuma günü öğlen 12 ye kadar bildirimler yapılsun diyorum hala yapılmıyor
cuma günü koştura koştura geliyorum öğle tatilinde dinlenmek yerine liste hazırlıyorum gelmeyenlere mesaj atıyorum haber bekliyorum gün oluyo yemek yemeden geri okula dönüyorum çoğu zaman pc başında yemek yiyorum kaç kere uyarmama rağmen hala devam ediyor bu durum
izin konusu suistimal ediliyor ya da izin alınmıyor gelinmiyor
baştan kuralları belirttim herkes kabul edip geldi
geçen hafta mesaj attım bildirim yapmayanlara
arkadaşlar işiniz olabilir yoğun olabilirsiniz ama unutmayın benimde işlerim var istediğim sürede siz yapmazsanız bildirimleri ben zorlanıyorum
aniden bir iş çıkınca ne yapacağımı şaşırıyorum
burası devlet dairesi değil bir resmiyeti yok tamam ama ben size karşı sorumlu hissediyorum kendimi takım işlerini yürümesi için uğraşıyorum ve aynı şeyi sizdende bekliyorum
kimse darılmasın gücenmesin ama kendinizi benim yerime koyun bi
Canım kilo bildirimi perşembe akşamı yapılsa nasıl olur
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?öncelikle dün için özür dilerim ,misafirim vardı akşam da babaannemi ziyarete gittik geç geldik,gelince uyumuş kalmışım.bugün regl oldum saf gibiyim ve heryerim ağrıdı bütün gün.
Menüm
Sabah
Elim kadar kete
3 bardak sıcak su
Saat 18
1 lahmacun
1 ayran
Daha bisi yemicem
aslıcım yerden göğe kadar haklısın,istediğin kadar çekebilirsin hiç itiraz etmem çünkü suçluyum,bu aralar bi bocalama yaşıyorum aslında diyetten de sıkıldım sanırım ama tabiki bu bahane olamaz haftaya daha dikkatli olmaya çalışıcam,sen canını sıkma kaptanım.slm canım hoşgeldin
bende bildirim geç yapanlara takıma gelmeyenlere kızıyordum
seninde kulağını çekcem haberin olsun
Nurcum aramaızda olabilseydin daha iyi olurdu bizim için ama tabiki sınavların daha önemli kendinle ilgili en iyi kararı sen verirsin tabii,arada fırsta bulursan gel ama...herkese selamm. üzülerek ayrılmak istediğimi bildirmek istiyorum. sınavlarım çok yoğun benim çok yoğun ders çalışmam gerekiyor ve burda en az 1 sa harcıyorum yanlış anlaşılmasın hoşlanıyorum burda olmaktan bana da iyi geliyor ama bu sınav dönemi ben hiç iyi olmuyorum kuralları bozabilirim kilo veremeyebilirim hergün girip sadece 7 mesajı doldurup gidebilirm bunu da istemiyorum bu yüzden sizlere veda etmek zorundayım... fırsat buldukça gelmeye çalışırım konuşuruz yinee ama artık takımda olamam... kendinize çok iyi bakıınn ve kilo almayınnn
bu sitede bir başlık gördüm ki okudukça kendimi yerlerde buldum.
sitenin en populer konusu tabi ki epilasyon yöntemleri. herkes birbirine birşeyler danışıyor, ürün tavsiye ediyor, analitik metod geliştiriyorlar vs.
lakin biri öyle bir yöntem sunmuş ki istenmeyen tüyler için yarılmamak elde değil. şöyle ki;
dolunay olduğu gece çeşitli bölgelerinize ağda yapıyorsunuz, sonra da bu bölgelere kendi çişinizi sürüyorsunuz.
kesinlikle millet dalga geçmiştir diye yorumları okuyayım deyince daha bir komik hal aldı durum.
yorumlardan biri:
" evin içinde de etki ediyor mu dolunay, yoksa balkona çıkıp mı sürmek lazım çişi?"
çaresizlik insana neler yaptırıyor. hasbinallah.
aslıcım yerden göğe kadar haklısın,istediğin kadar çekebilirsin hiç itiraz etmem çünkü suçluyum,bu aralar bi bocalama yaşıyorum aslında diyetten de sıkıldım sanırım ama tabiki bu bahane olamaz haftaya daha dikkatli olmaya çalışıcam,sen canını sıkma kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?