• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir
Öğle ara 1/4 muz,1 bardak süt
2.ara 2 hurma 3 ceviz,1 bardak süt
Akşam 5 yk kuru fasulye,5 yk pilav,2 kızarmış biber,2 dilim kızarmış kabak yoğurtlu,1 dilim pide(bu gereksizdi keşke elimin altırndan kaldırsaydım:(()
Şimdi 1 bardak limonata
Spor: evi süpür,toz al,1 sepet ütü yap çocuğu gezdir başka spora valtim kalmadı:(
Su 3 litreyi geçti daha da içiçecm de tutuyorum kendimi;))
Kitap hak getire :)

sahur

1 tabak menemen
1,5 dılım ekmek

(menemenın kalorısı cok yüksek degıldır dıye düşünüyorum malum domates bıber soğan yanı :D )

ıftar
1 tabak mercımek çorbası
6-7 kasık pilav
yarım kasık dıdıklenmıs haşlanmış tavuk
1 dılım ekmek
2 ufak kemal pasa tatlısı.(bunu nasıl yedım hatırlamıyorum :S yedıkten sonra farkettım :S ) bunun acısını birazdan 50 twist yaparak cıkarcam :D (100 de yapabılırım )

su sanırımsımdıye kadar 2 lt olmuştur dahada olur yatana kadar

spor: gun ıcınde 30 dk yuruyus
yemekten sonra bulaşıkları topla makineye yerlesıtr 15 dkda oyle spor

bırde sımdı sekersız nescafe ıcecegım nerdeyse 1 aydır ıcmedım nescafede S: cay yerne sekersız ıcecegım

buarada hanımlar bıara sade kahve yağları yakmada ıseyarıyor demıstınız

turkkahvesımı
sade tozsuz sutsuz nescafemı o ?
bırde sekersız turkkahvesının zararı varmı ?
Canım yediklerinin kalorisini kalori sepeti var websitesi ben bi ara ordan topluyordum kalori hesabıyla daha güzel oluyor aslında bir daha başlayabilrim iyi oldu sayende hatırladım:))
Sade nescafe evet sek yani simsiyah acı bieşy oluyo bana çok iyi gelmişti ama az içiyordum çok sert oluyor çünkü yarım bardak kadar.o ile bir süre sonra insanın midesini yakıyor
Türk kahvesine hele de şekersizine can kurban:))hiiçç kalori yapmaz ahat ol

iyi akşamlar kızlar. bugünkü listem

sirkeli ballı su

sabah peynir çeşitleri

ara bir şeftali

biraz peynir

akşam fırında balık

1 saat koşu bandı 4,5 yürüyüş yani 4 km yürüdüm. ve 20 dakika aerobik hareketleri sıkılaşmak için.

bugün pek yiyemedim. müşteri çoktu yemekler masada bekledi neyse bugün böyle oldu. yarın normal yer içerim.

mutlu akşamlar kızlar....

yarına umarım güzel haberlerle geleceksiniz dimi...

bu arada herkes öneri listelerini hazırlamayı unutmasın kızlar....yarın büyük gün :8::47::27::52:

bu akşam eltimlerde iftar yemeğindeydik....yemek kısmında sorun yok dikkat ettim ....1 kibrit kutusu revani ve 1 top dondurmayı hüplettim ama:17::37:....bugün reglde oldum....yarına bunu telafi etmem lazım kızlar....bu hafta biraz yoğun geçecek benim için ....

pelincim harikasın canım benim....:8:sporunu yapman süper olmuş:46::46::46:su ve bitki çayınıda içtiysen daha da süper:13:

zeytincim menülerin çok hafif canım ....proteinini aksatmıyorsun....bu güzel....:46:su ve sporda çok güzel cnm:46::16:

Merhabalar arkadaslar bende geldim davet ettigin icin cok tesekkurler blue_deniz yarin sabah erkenden tartilip kilomu bildircem

Selam kızlar.

Dünkü menümü yazacağım. Ve biliyorum çok sağlam bir ceza almam söz konusu:(:(:(:(:(Çünkü hak ettim.

Sabah doktora gittiğimden aç karnına gittim kan tahlili vs olduğundan yemek yemedim.

Öğlen
2 adet mercimek köftesi
1 bardak vişne suyu içtim.

Akşam
1 kase domates çorbası
2 dilim karışık pizza :43::43::43: öyle önümde güzelim peyniri erimiş sıcak sıcak duruyorken dayanamadım. Halbuki sadece çorba içecektim.:43::43::43::43::43::43:

Gecenin bir vaktinde eve gittim.Spor falan yok. :43:

2 litre su

Akşam spora gidince iki kat yürüyeceğim. 10 kmdden fazla hedefliyorum.:43: Eylülcüm gel vur bana. :43::43::43::43:
Bak böyle..:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
Dünkü mesaj sayım: 8

geçmiş olsunedacım....tahlil sonuçların normal çıktı değilmi....
yok canım o pizzayı ne kadar ballandıra ballandıra anlatsan da bunu yarın konuşacağız.....:27::52:

Merhabalar arkadaslar bende geldim davet ettigin icin cok tesekkurler blue_deniz yarin sabah erkenden tartilip kilomu bildircem

hoş geldin canım....yarın detaylı konuşuruz o zaman ....şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim biz....:16:

Hosbulduk konusuruz evet kilo alip vermekten cok yoruldum yaa agbim 6 ayda 33 kilo verdi ve 2 aydir koruyo bide ben verebilsem:-(

Selam kizlar ilk gunumdu bugun yavas yavas kisayim dedim cunku asiri yiyorum bu aralar:27:

Sahurda oruc tutmayacagim belli oldu ondan kahvalti niyetine
6-7uzum tanesi, yarim kibrit kutusu peynir, az salam:17:

Ara ogun 3 kayisi 2 ceviz

Ogle 3 kofte domates 1 dlm ekmek

Ara: sutlu turk kahvesi

Aksam (misafirlikteydim) 1kase corba 3 kasik bulgur pilavi iki kasik izgara et ceyrek lahmacun

Ara: 1adet baklava

2 litreyi geckin su
Mesaj sayimi sayamadim cok yorgunum uyku gozumdenakiyor

Biliyorum guzel bir menundegil ama ilk gun icin cok kasmadim ama yememi baya azalttim diyebilirim bakqlim
Bugun spor yok agrim sizim coktu bakalim insallah spor da eklenecek yakinda.
Yarin misafirim var cok is var cok:18:

canım çookkk kötü menü değil....baklava için bir bitki çayı ve 3 lt su cezam var....
şimdilik bu bitki çayını ceza olarak veriyorum...bundaki amacım 3 lt suyu ve bitki çayını alışkanlık haline getirmemiz....

Hosbulduk konusuruz evet kilo alip vermekten cok yoruldum yaa agbim 6 ayda 33 kilo verdi ve 2 aydir koruyo bide ben verebilsem:-(
.:53::53::53::53: 6 ayda 33 kg mi.... süpermiş cnm....tebrikler....inşallah emkleri boşa çıkmazda hep bu kilosunda kalır....
tabiki vereceksin....burda birbirimize destek olarak istediğimiz kilolara ulaşacağız....yeterki istekli ve azimli ol gerisi kendiliğinden geliyor....buna inan cnm....

Akşam 5 yk kuru fasulye,5 yk pilav,2 kızarmış biber,2 dilim kızarmış kabak yoğurtlu,1 dilim pide(bu gereksizdi keşke elimin altırndan kaldırsaydım:(()
Şimdi 1 bardak limonata
Spor: evi süpür,toz al,1 sepet ütü yap çocuğu gezdir başka spora valtim kalmadı:(

taze annemiz selamlar....
cnm diyetisyene gidiyorum demiştin ....onun listesine mi uygun bunlar ...yoksa senin kendi yediklerinmi....
2 haşlanmış yumurta bir olsa ,yanına domates+ salatalık yeşillik olsa diye düşündüm ....
akşam 5 kaşık pilav 2 - 3 kaşık olsa.....kızartma değilde ,küçük bir kabağı rendeleyip yoğurtla onu yesen....pide de süt hakkı 1- 2 lokma olsa diye düşündüm:26:
su çok güzel :46::nazar:canım:16:
bu arada listene kitapta eklemişsin bunuda konuşalım yarın....çok güzel cnm:16:

kızlar yarın büyük gün derken yarın kilolarımızı mı bildireceğiz.

yok canım....bir kaç gündür yaptığımız kaçamaklar için ceza yöntemleri,kilo vermek için yararlı bilgi ve fikirler....vs herkes fikrini paylaşacak....
takım içi kurallar yani....yarına sende güzel fikirler düşün..bakalım neler ortaya çıkacak....:52::16:

canım çookkk kötü menü değil....baklava için bir bitki çayı ve 3 lt su cezam var....
şimdilik bu bitki çayını ceza olarak veriyorum...bundaki amacım 3 lt suyu ve bitki çayını alışkanlık haline getirmemiz....

Aslında sıkı diyet yaparım ama ramazan ve iftar davet derken yeterli itimamı gösteremedim:17: Bitki çayı miii:52: Bu bana ödül olur zira normal caydan ziyade severim:52: 3 lt su güzelmişş uf hadi bakalım suan itibariyle başlıyorum suyuma:34:
Yarın evimi biraz temizleyeceğim insallah spor da yapmak istiyorum kısmetse hazır orucum yokken:27:

Menümü açıklıyorumm:19:

kahvaltı: el kadar pide yarım kk peynir 1 çatal reçel

ara: 2 ceviz 1 kayısı

öğle: avuc içi pide yarım kk peynir

ara: 2 çatal karpuz

akşam: 1 kase tavuk suyu çorbası, 1 kaşık nohut, 3 kaşık güveç, 4 kaşık pilav

ara: sekersiz cay, 1 tatlı kaşığı tatlı

Dip not: ramazanda tutamadığım günler çok yiyemiyorum psikolojik olarak aklıma gelmiyor o yüzden ögünlerim dengesiz ve kötü oldu:53:
Bir de su aralar yediğimin 10 da birini yiyorum 2 gündür bir de daha sağlıklı besinler eklersem umarım ümitliyim:51:

Su: 1,5 tl
spor: yok ama sabahtan beri ayaktayım iş güç misafir ağırladım yeni oturdum :32:

Selam kızlar.

Dünkü menümü yazacağım. Ve biliyorum çok sağlam bir ceza almam söz konusu:(:(:(:(:(Çünkü hak ettim.

Sabah doktora gittiğimden aç karnına gittim kan tahlili vs olduğundan yemek yemedim.

Öğlen
2 adet mercimek köftesi
1 bardak vişne suyu içtim.

Akşam
1 kase domates çorbası
2 dilim karışık pizza :43::43::43: öyle önümde güzelim peyniri erimiş sıcak sıcak duruyorken dayanamadım. Halbuki sadece çorba içecektim.:43::43::43::43::43::43:

Gecenin bir vaktinde eve gittim.Spor falan yok. :43:

2 litre su

Akşam spora gidince iki kat yürüyeceğim. 10 kmdden fazla hedefliyorum.:43: Eylülcüm gel vur bana. :43::43::43::43:
Bak böyle..:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
Dünkü mesaj sayım: 8

Aslında çok bomboş bir menü ama kalorili seyler var. Biraz daha yiyebilirdin sağlıklı seyler tercih etsen. Mesela yoğurt elma vs gibi ara öğünler ekleyebilirsin. Ramazanda diyet yapmak daha zor sana da hak veriyorum ben de zorlanıyorum iki gündür. Önümde ounca dayanamıyorum normalde :43: Bir de koşturmacalı bir günündü belli ki. Eminim yarın hepimizin daha iyi olacak:34:

Sporun süper:27: Bir de hazır meyve sularını tercih etmemeye çalış boşuna kalori :50:

sahur

1 tabak menemen
1,5 dılım ekmek

(menemenın kalorısı cok yüksek degıldır dıye düşünüyorum malum domates bıber soğan yanı :D )

ıftar
1 tabak mercımek çorbası
6-7 kasık pilav
yarım kasık dıdıklenmıs haşlanmış tavuk
1 dılım ekmek
2 ufak kemal pasa tatlısı.(bunu nasıl yedım hatırlamıyorum :S yedıkten sonra farkettım :S ) bunun acısını birazdan 50 twist yaparak cıkarcam :D (100 de yapabılırım )

su sanırımsımdıye kadar 2 lt olmuştur dahada olur yatana kadar

spor: gun ıcınde 30 dk yuruyus
yemekten sonra bulaşıkları topla makineye yerlesıtr 15 dkda oyle spor

bırde sımdı sekersız nescafe ıcecegım nerdeyse 1 aydır ıcmedım nescafede S: cay yerne sekersız ıcecegım

buarada hanımlar bıara sade kahve yağları yakmada ıseyarıyor demıstınız

turkkahvesımı
sade tozsuz sutsuz nescafemı o ?
bırde sekersız turkkahvesının zararı varmı ?

Menemen yağsızsa daha masumlaşıyor tabi:31:
İftar bana fazla geldi hem ekmek hem pilav biraz kalorili olmuş. 1 kase yoğurt eklesen hem tok tutardı hemen hem de daha sağlıklı olurdu. Bakma böyle konuşuyorum ama iftarda benim fena gözüm dönüyor ve ramazanda kilo alan ender insanlardanım:52:
maşallah spor da var.:nazar:
Kahve konusuna gelince, sekersiz kahve kalorisiz diyebiliriz ve metabolizmayı hızlandırıyor:34:
Türk kahvesi hele nescafeden daha sağlıklı bir şey zaten:27:

Şimdi 1 bardak limonata

Öğleni çok hafif tutuğun için akşam yüklenmişsin sanki biraz:1: Bende de aynı hata var çünkü:31:

iyi akşamlar kızlar. bugünkü listem

sirkeli ballı su

sabah peynir çeşitleri

ara bir şeftali

biraz peynir

akşam fırında balık

1 saat koşu bandı 4,5 yürüyüş yani 4 km yürüdüm. ve 20 dakika aerobik hareketleri sıkılaşmak için.

bugün pek yiyemedim. müşteri çoktu yemekler masada bekledi neyse bugün böyle oldu. yarın normal yer içerim.

unuttum suyumu yazmadım 2,5 3 litre su

Menün çok az cidden. Özellikle günlük alman gereken karbonhidrat eksiz geldi bana. sporun süper ötesi :40:

Back
X