- Konu Sahibi Pinarbartu
- #90.381
Yok yağlı değildi zaten azcık yedim.![]()
Edacım nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yağlı değildi zaten azcık yedim.![]()
Pelincim nasıl gidiyo kaçamak var mı?![]()
canlarim napiosunuzz beste aramiza hosgeldin ben sinem 20 yasindaim 1.65boy 67.9kiloyum bende takima yeni geldim bu arada allah kk razi olsun bu ortam sagyesinde yediklerime cok dkkat etmeye bsladim
tatlim o zaman yedigin cikolatanin kalorisinh. hesaplayip mesela 100 kaloriyse 100 mekik ya da 30 35dk yuruyus(gunluk 45 dk nin disinda) cekmelisin bende bugun bi kulah dondurma ydim odul verdm kendmeteşekkür ederim hayatımmm bende yürüyüşümü yaptım geldim gündüz çukalata kaçamağım olmuştu bir bardak ayranla geçiriyorum![]()
![]()
![]()
![]()
tatlim o zaman yedigin cikolatanin kalorisinh. hesaplayip mesela 100 kaloriyse 100 mekik ya da 30 35dk yuruyus(gunluk 45 dk nin disinda) cekmelisin bende bugun bi kulah dondurma ydim odul verdm kendme
teşekkür ederim hayatımmm bende yürüyüşümü yaptım geldim gündüz çukalata kaçamağım olmuştu bir bardak ayranla geçiriyorum![]()
![]()
![]()
![]()
tatlim o zaman yedigin cikolatanin kalorisinh. hesaplayip mesela 100 kaloriyse 100 mekik ya da 30 35dk yuruyus(gunluk 45 dk nin disinda) cekmelisin bende bugun bi kulah dondurma ydim odul verdm kendme
annemden kaçamıyorum maleseef zorla mutlaka birşeyler tıkıştırıyo dün sahurda yine yufka yapmıs tavada zorla yedirdi onu bugün telafi edicem mutlaka sporla iftarda da az yicem anlamıyor yahu kadın beni![]()
aynen gündüz yarım saat dans ettim onun için zaten bu arada ben bacaklarıma ve kalçalarıma streç flim sarıyorum bi zararı varmı acaba
aynen bende ypıyodum biberiyeyi bolca sürüp sıkıca sarıp deli gibi yürüyüş yapıyodum eve bi dönüyodum su içindeyim ama isilik yapabilirben de sarıyordum bir ara canım iyi geldi bana burdan görmüştüm biberiye yağı sürüp streçliyosun yürüyüşe çıkıyorsun geldikten sonra banyoda kese yapıryosun incelme oluyo
aynen bende ypıyodum biberiyeyi bolca sürüp sıkıca sarıp deli gibi yürüyüş yapıyodum eve bi dönüyodum su içindeyim ama isilik yapabilir
ewet bugün kızarklık vardı 3 günüm daha neden acaba sivilce gibi ben birde mersinde yaşıyorum zaten hava sıcak ondanmı acaba ama ben çok bekletmiyorum yarım saat
benım tenım çok hassas ben göbegime sarmıştım nokta nokta bir sürü kızarıklık ve kaşıntı yapınca bıraktım