• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptan okudum listeyi teşekkür ederim nasıl beslendiğimi sormuşsun beslenme düzenimi değiştirmedim sıkı diyetten kastım kaçamak yapmıyorum bir tane yesem bir şey olmaz demiyorum simit dahil hiç hamur işi yemiyorum işlenmiş gıdalar ve tatlıdan uzak duruyorum benim için zor olan şey tuzu bırakmaktı çok şükür onuda bıraktım:52:

3 litre su+yürüyüşle hedefime ulaşcm çok azimliyim:46::46::nazar:

Pelincim nasıl gidiyo kaçamak var mı?:52:

annemden kaçamıyorum maleseef zorla mutlaka birşeyler tıkıştırıyo dün sahurda yine yufka yapmıs tavada zorla yedirdi onu bugün telafi edicem mutlaka sporla iftarda da az yicem anlamıyor yahu kadın beni :14:

canlarim napiosunuzz beste aramiza hosgeldin ben sinem 20 yasindaim 1.65boy 67.9kiloyum bende takima yeni geldim bu arada allah kk razi olsun bu ortam sagyesinde yediklerime cok dkkat etmeye bsladim

canlarim napiosunuzz beste aramiza hosgeldin ben sinem 20 yasindaim 1.65boy 67.9kiloyum bende takima yeni geldim bu arada allah kk razi olsun bu ortam sagyesinde yediklerime cok dkkat etmeye bsladim

teşekkür ederim hayatımmm bende yürüyüşümü yaptım geldim gündüz çukalata kaçamağım olmuştu bir bardak ayranla geçiriyorum :1: :1: :1: :1:

SAHUR
0.50 x 1 Adet (160gr) Yufka (245 kcal) 123 kcal

1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
0.25 x 100gr Polonez Tavuk Salam (100 kcal) 25 kcal

İFTAR
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal

0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kepekli Makarna (Pişmiş) (232 kcal) 116 kcal
0.50 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal) 64 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 42 kcal

Alınan Kalori Toplamı697 kcal
Su yeni başladım 1 litreye yakın içtim daha içiyorum
Spor:20+30+30 mekik cekicem 20 cezam 30 kendime verdiğim cezam 30 da normal sporum olucak kaslarımı zorlamısım biraz daha fazla yapamam sanırım

teşekkür ederim hayatımmm bende yürüyüşümü yaptım geldim gündüz çukalata kaçamağım olmuştu bir bardak ayranla geçiriyorum :1: :1: :1: :1:
tatlim o zaman yedigin cikolatanin kalorisinh. hesaplayip mesela 100 kaloriyse 100 mekik ya da 30 35dk yuruyus(gunluk 45 dk nin disinda) cekmelisin bende bugun bi kulah dondurma ydim odul verdm kendme

tatlim o zaman yedigin cikolatanin kalorisinh. hesaplayip mesela 100 kaloriyse 100 mekik ya da 30 35dk yuruyus(gunluk 45 dk nin disinda) cekmelisin bende bugun bi kulah dondurma ydim odul verdm kendme

aynen gündüz yarım saat dans ettim onun için zaten bu arada ben bacaklarıma ve kalçalarıma streç flim sarıyorum bi zararı varmı acaba

oo çikolatalar dondurmalar kızlaaar :20::19: hiç yakıştıramadııımmm :19::1:

annemden kaçamıyorum maleseef zorla mutlaka birşeyler tıkıştırıyo dün sahurda yine yufka yapmıs tavada zorla yedirdi onu bugün telafi edicem mutlaka sporla iftarda da az yicem anlamıyor yahu kadın beni :14:

Anneler hep öyle cnm benim annemde öleceksin ekmek ye dyip duruyo:52:

Zor kurtuluyorum elinden anneme kalsa benim kilo fazlalığım yok hatta zayıf sayılırım kendisi 90 kilocuk olduğu için öyle demesi normal dimi:):52::52:

aynen gündüz yarım saat dans ettim onun için zaten bu arada ben bacaklarıma ve kalçalarıma streç flim sarıyorum bi zararı varmı acaba

ben de sarıyordum bir ara canım iyi geldi bana burdan görmüştüm biberiye yağı sürüp streçliyosun yürüyüşe çıkıyorsun geldikten sonra banyoda kese yapıryosun incelme oluyo

aşk olsun pelinnnn dondurma bi canım çektiki bugun ama külahını yemedım anneme verdim :)bugun şunları yedim
sahur:bol domates salatalık,çok az tulum peynir,yarım dilim ekmek,1 paket nesccafe
iftar:ızgaratavuk bol marul salata , zero cola
iftardan sonra:yarım tas üzüm hoşafı
2-3 saat sonra bi külah dondurma(külahını yemedim)
spor:35 dakıka normal tempo yürüyüş+100 mekik(yatmadan çekıcem inş)
su:iftardan sonra bi anda yüklenemıyorum suya su açısından ciddi sıkıntı çekmekteyim yardımm ama 2 lt içmeye çalışcam
ayrıca bi kupa bitki çayı bu arada kızlaaar 67.9 a düşmüşüm 69.1 den :)

ben de sarıyordum bir ara canım iyi geldi bana burdan görmüştüm biberiye yağı sürüp streçliyosun yürüyüşe çıkıyorsun geldikten sonra banyoda kese yapıryosun incelme oluyo
aynen bende ypıyodum biberiyeyi bolca sürüp sıkıca sarıp deli gibi yürüyüş yapıyodum eve bi dönüyodum su içindeyim ama isilik yapabilir

kızlar bu arada bugun dogru dürüst kımse grmemiş ???? kaptanım nerdesin ya tfynell de yok pofuduk yok

aynen bende ypıyodum biberiyeyi bolca sürüp sıkıca sarıp deli gibi yürüyüş yapıyodum eve bi dönüyodum su içindeyim ama isilik yapabilir

ewet bugün kızarklık vardı 3 günüm daha neden acaba sivilce gibi ben birde mersinde yaşıyorum zaten hava sıcak ondanmı acaba ama ben çok bekletmiyorum yarım saat

ewet bugün kızarklık vardı 3 günüm daha neden acaba sivilce gibi ben birde mersinde yaşıyorum zaten hava sıcak ondanmı acaba ama ben çok bekletmiyorum yarım saat

benım tenım çok hassas ben göbegime sarmıştım nokta nokta bir sürü kızarıklık ve kaşıntı yapınca bıraktım

menümü yazayım kızlar sabah:

1 dilim peynir
1 tane yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
domates salatalık

ara:2 3 kaşık yoğurt

öğlen:6 7 tane yaprak sarma (içinde soğan maydanoz ve kıyma var bulgur pirinç kullanmadım)
yoğurt

akşam:3 4 tane köfte
1 kase cacık

Su:3 litreye yakın

spor:25 dk yürüyüş

canlarım iyi geceler :16:
nasılsınız bakalım....hafif kaçamaklar var sanırım:19::20:
bugün bende de var....:25:
bir haftadır düzenim bozuldu zaten çok kızıyorum kendime....
bu hafta regl+iftar davetleri düzenim biraz bozuldu.....
bugünde dışardaydık....pizza ve dondurma....:4::27:
2 haftada hızlı kilo kaybedince bir süredir menülerimi yazmıyordum....biraz rahatlamak adına ,ama böyle olmayacak.....bende artık menülerimi paylaşacağım....görüldüğü üzere kızlar biraz boşlamak bile her şeyi altüst edebiliyor....

Back
X