• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:16::16::16:cook teş ederım okuyup dıkkate aldıgın ıcın:3:tamm haklısın fazla degıl kısa zamn degıl ama vucudun dengesı bozuluyor bence ınan ben coook agrlıklı bır dıyette falan gırmedım ozellıkle hıcbırsey yapmadım sadece eskıden her ogun yerdım sımdı ıse coook mıdem ezılırse yıyorumm veee ozellıkle aksamları az yıyıp daha sonrasında hıcbırsey yemıyorum yesıl cay bılemedın kahve falan ıcırım onun dısında agzıma bırsey almam tatlıyı sekerı ekmegı makarnalar pılavlar kırk yıllın basında yerım eskı halımden eser yok suan abur cubur cok yerdım hıı bu arada yogurt coook tukettım ama ve ınsan duzene gırınce oluyor bence onceden calısmıyor oglene kadar yatardım zayıflama bence duzenımın degısmesının cok faydası oldu ıse gırdım duzenlı yatıyor dunlı kalkıyorum ve sureklı hareket halındeyım su bır gercek yaşama tarzım ı degıstırdım okadar :34:kotu yanları bana bıraz sarkmalar oldu ve en kotusu coooooook saclarım dokuldu bunlar olasaydııı daha cook mutlu olurdum :43:

rica ederim cnm....birkaç kez mesajlarına denk geldim ama yazma fırsatı bulamadım....malum kilo vermek için uğraşıyoruz,kilo veripte olumsuz mesajlar olunca hem senin adına üzüldüm hemde nasıl bir diyet yaptığını merak ettim....anlattığın kadarıyla yapman gereken herşeyi yapmış ve kilolarından bu şekilde kurtulmuşsun....saç dökülme sorunu dışında bir sorun yaşamadın sanırım....peki kilo verdikten sonra genel bir tahlil yaptırdınmı kendine....eğer yaptırmadıysan en kısa zamanda ihmal etme....sarkma son zamanlarda bende yaşamıştım ama zamanla toprlıyor o konuda rahat ol....ve egzersiz sarkma olan bölgeyi çalıştırmak lazım ki benim hatam da bu oldu 7 ay aksatmadan yaptığım egzersizleri son zamanda aksattım....

kızlar bugün senelik iznimiz başladı....bayram sonrası başlayacaktı ama erken başladı.....bu yüzden sıksık takip etmeye çalışacağım ama yorum konusunda sıkıntı yaşarmıyım bilemiyorum....

sizden tek isteğim mümkün olduğunca yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz....suyunuzu ve bitki çaylarınızı içmeniz....ve 30 dk da olsa egzersiz olarak birşeyler yapmanız....oturttuğumuz sistemi aksatmadan devam etmeniz....
sadece bu cuma bildirim yapmıyoruz,önümüzdeki haftaya da çok güzel başlamamız lazım....:16::52::54:

aşk olsun pelinnnn dondurma bi canım çektiki bugun ama külahını yemedım anneme verdim :)bugun şunları yedim
sahur:bol domates salatalık,çok az tulum peynir,yarım dilim ekmek,1 paket nesccafe
iftar:ızgaratavuk bol marul salata , zero cola
iftardan sonra:yarım tas üzüm hoşafı
2-3 saat sonra bi külah dondurma(külahını yemedim)
spor:35 dakıka normal tempo yürüyüş+100 mekik(yatmadan çekıcem inş)
su:iftardan sonra bi anda yüklenemıyorum suya su açısından ciddi sıkıntı çekmekteyim yardımm ama 2 lt içmeye çalışcam
ayrıca bi kupa bitki çayı bu arada kızlaaar 67.9 a düşmüşüm 69.1 den :)
Asil sana ask olsun caniim kola da vaar ordaa cezalardan ceza begennn:47:

[ı]rica ederim cnm....birkaç kez mesajlarına denk geldim ama yazma fırsatı bulamadım....malum kilo vermek için uğraşıyoruz,kilo veripte olumsuz mesajlar olunca hem senin adına üzüldüm hemde nasıl bir diyet yaptığını merak ettim....anlattığın kadarıyla yapman gereken herşeyi yapmış ve kilolarından bu şekilde kurtulmuşsun....saç dökülme sorunu dışında bir sorun yaşamadın sanırım....peki kilo verdikten sonra genel bir tahlil yaptırdınmı kendine....[/ı]eğer [ı]yaptırmadıysan en kısa zamanda ihmal etme....sarkma son zamanlarda bende yaşamıştım ama zamanla toprlıyor o konuda rahat ol....ve egzersiz sarkma olan bölgeyi çalıştırmak lazım ki benim hatam da bu oldu 7 ay aksatmadan yaptığım egzersizleri son zamanda aksattım....[/ı]

hayır tahlıl yaptımadım sac ıcın kan tahlılı yaptırdım oda temız cıktı bır sorun yok egzersızın de coook faydası var ama benım belım sporla ınceldı oda aksamları 20 dk lık fazla degıl gercekten spor sekıllendırıyor vucudu genel oolarak bakıldıgın tek sorunum sac oda zamnla duzellecegıne ınanıyorum ama doktorun verdıgı vıtamın korkutuyor benı kılo aldırır dıye okadar sordum nette araştırdım aldırmaz dıyor bakalım nolacak bende merak edıyorum işin dogrusu:50::50:sen kac kılosun yasın kac merak ettım canım

bende bu hafta izinliyim canlarım o yüzden geç giriyorum biraz öğlene kadar uyuyorum:1: dün bende sizin gibi saldım çayıra ama kendime söz verdim hafta başından itibaren çok dikkat edicem diye ve bugünden itibarenn cok dikkat edicem :15:

kızlar merhaba sabah geldim ama kk uyarı verdi giremedim sonra dışarı çıktım şu aptal iş için yine çok sıcaktı yolda baygınlık gçirince taksiyle şirkete geldim ama hala iyi değilimben toparlanınca girmye çalışıcam ben özür dilerim öptüm hepinizi.:54:

Anladım cnm bugün daha dikkatli olcağından eminim:)Edacım dukan diyetini yapan arkadaşlarım var memnunlar onlar tabi herkesin bünyesi aynı değil bir diyetle biri zayıfladı herkes zayıflycak diye bir kural yok herkes kendi bünyesine göre diyet yapmalı bence sen neden yapmayın dedin hastalığa fln mı neden oluyor acaba?

Uzun vadede karaciğer böbrek hastalıklarına sebep olabiliyor. Hem herşeyden az yiyerekte kilo verebiliyorken ne gerek var.
Benim diyetisyenim verdiği listeden farkı sadece meyvenin yenmemesi ama uzun vadede ne kadar meyveden uzak kalabilirsin ki ?
Benim zaten bir hastalığım var bir daha hasta olmak istemiyorum. Bence kalori hesabı gayet iyi gidiyor kilo hem daha sağlıklı. Sonuçta biz hayat şeklimizi değiştiriyoruz beslenmemizi değiştiriyoruz. Dukan'ı nasıl ömür boyu yapabilirsin ki ? Et yemekten öggh geldi ayrıca. Hemde çok pahalı. O diyette herşey light ve tatlandırıcı var. Ne kadar doğru olabilir ki?

Makarna hariç güzel menü :46: sanki biraz az gibi geldi. :26::26:

Evet bana da kalori hesaplayınca az geldi:1: Yedim mi güzel yiyorum o yüzden fazla frenlemiş olabilirim kendimi.

Makarna keske olmasaydı evet, ama yorgunlukla yapılacak en kolay yemek olunca menüye girdi. Bir de ben eskiden gittiğim diyet menüsünü uygulamaya çalışıyorum, tabi pek başarılı değil suan ramazan dolayısyla ama onda 3 kaşık pilav ve ya 3 kaşık makarna iznim vardı, benimki 4 kaşık oldu ama:17:

Uzun vadede karaciğer böbrek hastalıklarına sebep olabiliyor. Hem herşeyden az yiyerekte kilo verebiliyorken ne gerek var.
Benim diyetisyenim verdiği listeden farkı sadece meyvenin yenmemesi ama uzun vadede ne kadar meyveden uzak kalabilirsin ki ?
Benim zaten bir hastalığım var bir daha hasta olmak istemiyorum. Bence kalori hesabı gayet iyi gidiyor kilo hem daha sağlıklı. Sonuçta biz hayat şeklimizi değiştiriyoruz beslenmemizi değiştiriyoruz. Dukan'ı nasıl ömür boyu yapabilirsin ki ? Et yemekten öggh geldi ayrıca. Hemde çok pahalı. O diyette herşey light ve tatlandırıcı var. Ne kadar doğru olabilir ki?

Anladım cnm haklısın sadece dukan değil hiç bir diyet ömür boyu yapılmaz önemli olan sağlıklı beslenmek

Kızlar bayılıyorum yaa oyy annemle alışverişe gittik hava çok sıcak başım nasıl ağrıyor anlatamam oruçluyum bir de :14:ama size bi tavsiyem var mango'nun outletinde çok indirimler var istanbulda olan arkadaşlarım özellikle optimum outlet'deki mangodan 17tl'ye pantolon aldım kot baya uygun şeyler var tavsiye ederim:34::34:

selam pıtırcıkalarım....:16:
nasılsınız bakalım:21:....kaçamaklar yok değilmi:18::19:

eylülcüm geçmiş olsun tatlım....kendine çok dikkat et....

bestecim başlangıç ve hedef kilonu yazarmısın cnm....

kızlar dukan diyeti konusu artık bitsin diyorum:20:....zaten artık kendinize göre düzenlerinizi oturttunuz:8:....amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek....ve bubun için hepiniz çok güzel başlangıçlar yaptınız:16:....

şimdilik kaçtım....kendinize iyi bakın :52::16::54:

kızlar dukan diyeti konusu artık bitsin diyorum:20:....zaten artık kendinize göre düzenlerinizi oturttunuz:8:....amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek....ve bubun için hepiniz çok güzel başlangıçlar yaptınız:16:....

92 kilo başlangıç hedef 75

canım benim çok saol toparlanamadım hala iyi değilim yani puff

quote_icon.png
tfneyll kullanıcısından alıntı
kızlar dünkü menüm
sabah
0.50 x 100gr Yağlı Peynir (130 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) ayran (76 kcal)76 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.25 x 1 Somun (250gr) Beyaz Ekmek (642 kcal)161 kcal
0.50 x 100gr Krem Peynir (194 kcal)97 kcal

ara

1.00 x 1 Adet Şeftali (60 kcal)60 kcal

öğlen

3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
10.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (6 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal

akşam
0.50 x 1 Porsiyon Karnıyarık (270 kcal)135 kcal (parmak kadar)
3.00 x 1 yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)105 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Carte Dor Çikolatalı Puding (195 kcal)98 kcal (azcık yedim dün çok kötüydüm öğlende bişi yemedim başım çok döndü güneşin altında azcık aldım enerji versin diye)

Alınan Kalori Toplamı 1007 kcal

su:2 litre

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)800 kcal (4 saat yürüdüm belki daha fazla ya canım çıktı dün)
4.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)40 kcal

Yakılan Kalori Toplamı 840 kca

zor bir gün geçirmişsin canım....geçmiş olsun ....
şu krem peynirle ,beyaz ekmeğe bir çözüm bulabilirmiyiz diye
:28::26::34::54:

quote_icon.png
allen01 kullanıcısından alıntı
kaptanım haklısın ama benım söyle bir problemım var sabah kalktığımda benım canım çok sekerli seyler istiyor bende o yüzden hep nesfit yiyesim gelıo sahurdada yemek yemeye çok üsenıyorum azıcık yeyip yatıyorum bugun sahurda küçük bi kase tarhana çorbası içtim bu arada iyi haber uzun zamandır ekmek yemıyorum :)

canım tatlı isteğine 1 hurma yiyerek çözüm bulabilirsin mesala....
nesfit sahur öğünü için uygun değil diye düşünüyorum ben....
sahurda 2 dilim tahıllı ekmek kahvaltılıklarla bir öğün yapsan daha iyi olur....artık ramazanın nerdeyse sonuna geldik hayırlısıyla.... eğer sizi zorlamıyorsa çok ta baskı yapmak istemiyorum....yeterki gününüz iyi geçsin:52:

kesinlikle katılıyorum hurma tatlı krizine birebir. ekmek ve krem peynir için çözüm bulunmuştur bile bugün istisna rahatsızlandığım için zorla açlıktn diyip yedirdiler ekmeğin ucunu :18::18::18:

kızlar küçük bir ricam olacak sizlerden....
artık takımımız çok güzel netleşti....ve benim en başından beri istediğim sisteme geçti....
sizlerden ricam;yaptığım yorumlar,öneriler,eleştiri vs fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum....
bunu sormamdaki amacım....ilk iki haftamızda yarışma sonucu olarak güzel sonuçlar aldık....ancak asıl bundan sonrası önemli....sizlerinde öneri ve yorumlarıyla birlikte hem bu başarının devamı ve de hepinizin kilo artışı olmadan çok güzel kilo vermenizi istemem....bayram sonrası için mesela spor ve egzersiz konusunu kesinlikle zorunlu kılmayı istiyorum ....ama birtakım şeyleri yaparkende sizleri bunaltmak istemiyorum....
:7::8::9::10::12::13::16::16::16:

kesinlikle bunalmak yok yok yok :kkk::kkk::kkk:

Bu arada deniz ablacim zero kola ve ice tea hakkindaki goruslerin nedir bide ayiptir sormasi zayifladiktan sonra catlak olusumu ve sarkmayi duzeltebildin mi

çatlaklar için ben bio oil diye yağ var onu aldım düzenli kullanmadım ama düzenli kullanıldığında işe yaradığını yada görünümde azalma olduğunu söylüyorlar:nazar::nazar:

ya normaldede çok sıska zayıf biri ddeğildim ama evlilik ve çocuk doğum derken aldım da aldım 104le doğuma girdim sonra kendiliğinden 92ye düştüm ve şuan 87.80 devamı var tabikide :) eh bide şu tatlılar abur cubur gece yemeleri saymakla bitmez ama hepsii geride bıraktım gün içerisinde hem aerobic hem akşam yarım saat yürüşle eminin ki 3 ayda 70li sayılara düşecem

hoş geldin arkadaşım eylül ben :16::16::16:

ceza verin bana ceza veriiinnn :14:

SAHUR
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal)160 kcal

0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal)168 kcal
İFTAR
1.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal)145 kcal

0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kepekli Makarna (Pişmiş) (232 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (80gr) Semizotu Salatası (20 kcal)20 kcal
0.50 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)75 kcal

Alınan Kalori Toplamı:687 kcal

Su daha içmedim başlıcam şincik
Spor leslie yapmayı düşünüyorum 3mil

Kola için cezamı bekliyorum canlarım :18:

AldığınızKalori Miktarı
sahur
0.25 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
2.00 x 1 Dilim (10gr) Pastırma (Yarım Yağlı - Çemensiz) (27 kcal)54 kcal

iftar
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)42 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 Çiğköfteli) (260 kcal)260 kcal (4 çiğköfte ve yarım lavaş halinde aslında)

Alınan Kalori Toplamı822 kcal

2sekersiz cay
henüz yarım litre su

bu şekilde menüm kızlar sevgiler :16:

SAHUR
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal)160 kcal

İFTAR

kolaya dayanamayanlardansın galiba cnm:1: kaptanım güzel bir ceza verir üzülme sen:27: sporunu yapacaksan süper. darısı başıma:43:

iyi geceler kızlar:3:
nerelerdesiniz bakalım,nasıl gidiyor yeme içme işleri:34:

pelincim burdaymış:3::54:

dün gece sitede sorun vardı yazdığım mesajların hepsi boşa gitti...şimdi tekrar baştan aldım kızlar:16:

.

3 mil leslie yaptım
8 Dakikada Karın kasları egzersizi - Rock Versiyonu - YouTube su videodaki egzersizleri yaptım biraz da mekik cekicem :8::8::8::15::15::15:

.:46::46::46::nazar::52::16:

kolaya dayanamayanlardansın galiba cnm:1: kaptanım güzel bir ceza verir üzülme sen:27: sporunu yapacaksan süper. darısı başıma:43:

kızlar asitli ve şekerli içeceklerden uzak duralım lütfen....içeceğiniz bir bardak bu tür içecek size nerdeyse yarım öğün kaybettirir yada yaklaşık 30 dk hızlı tempoda egzersiz yaptırır ....tercih sizin demiyorum içmemeye özen gösterin:32::34::16:

AldığınızKalori Miktarı
sahur
0.25 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
2.00 x 1 Dilim (10gr) Pastırma (Yarım Yağlı - Çemensiz) (27 kcal)54 kcal

iftar
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)42 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 Çiğköfteli) (260 kcal)260 kcal (4 çiğköfte ve yarım lavaş halinde aslında)

Alınan Kalori Toplamı822 kcal

2sekersiz cay
henüz yarım litre su

bu şekilde menüm kızlar sevgiler :16:

pastırma :37::23::26:
çiğ köfteye kadar gayet güzel bir menü cnm....çiğ köfteyide 2 tane de bıraksaydın çok daha iyi olacaktı diye düşünüyorum....totalde kalori miktarın az ancak aldığın kalorinin nerdeyse tamamını akşam yemeğinde yemişsin ve yemek sonrası su ve egzersiz yoksa ertesi güne bu menü + çıkmana sebep olabilir...umarım böyle olmamıştır:34::16:

bu menü 45 dk lık bir egzersiz cezası ister normalde....bayram haftası diye şu an zorunluluk getiremiyorum ama yaparsan çok iyi olur.... bayram sonrası egzersiz ve spor a başlıyoruz
:8::10::12:

SAHUR

İFTAR

sen cezanı yapmışsın zaten:8::9::46:....afferin sana:21:....pelincim köfte fırında yağsız piştiğinde kalori miktarı yarıya düşüyor ve dahada lezzetli oluyor....:56:

canım benim çok saol toparlanamadım hala iyi değilim yani puff

hem yorgunluk hemde güneş çarptı galiba cnm....dikkat et kendine....

kesinlikle katılıyorum hurma tatlı krizine birebir. ekmek ve krem peynir için çözüm bulunmuştur bile bugün istisna rahatsızlandığım için zorla açlıktn diyip yedirdiler ekmeğin ucunu :18::18::18:

.:34::16:

kesinlikle bunalmak yok yok yok :kkk::kkk::kkk:

.:29::32::8::9::10::12::13::16:

çatlaklar için ben bio oil diye yağ var onu aldım düzenli kullanmadım ama düzenli kullanıldığında işe yaradığını yada görünümde azalma olduğunu söylüyorlar:nazar::nazar:

hoş geldin arkadaşım eylül ben :16::16::16:

hayır tahlıl yaptımadım sac ıcın kan tahlılı yaptırdım oda temız cıktı bır sorun yok egzersızın de coook faydası var ama benım belım sporla ınceldı oda aksamları 20 dk lık fazla degıl gercekten spor sekıllendırıyor vucudu genel oolarak bakıldıgın tek sorunum sac oda zamnla duzellecegıne ınanıyorum ama doktorun verdıgı vıtamın korkutuyor benı kılo aldırır dıye okadar sordum nette araştırdım aldırmaz dıyor bakalım nolacak bende merak edıyorum işin dogrusu:50::50:sen kac kılosun yasın kac merak ettım canım

inşallah düzelir cnm....sen yine tedbiri elden bırakma ....zaten bilinçli bir diyet yapmışsın anlattıklarına göre....bu arada kesinlikle kan değerlerine baktır ....normal zamanda bile bu kontrollerimizi yaptırmamız lazım ama malesef aksatıyoruz işte....

bende bu hafta izinliyim canlarım o yüzden geç giriyorum biraz öğlene kadar uyuyorum:1: dün bende sizin gibi saldım çayıra ama kendime söz verdim hafta başından itibaren çok dikkat edicem diye ve bugünden itibarenn cok dikkat edicem :15:

iyi tatiller pelincim:16::21:....yok öyle çayıra salmak falan:19::8::7::9::10:

kızlar merhaba sabah geldim ama kk uyarı verdi giremedim sonra dışarı çıktım şu aptal iş için yine çok sıcaktı yolda baygınlık gçirince taksiyle şirkete geldim ama hala iyi değilimben toparlanınca girmye çalışıcam ben özür dilerim öptüm hepinizi.:54:

toparlanabildinmi cnm....geçmiş olsun tekrardan....

Evet bana da kalori hesaplayınca az geldi:1: Yedim mi güzel yiyorum o yüzden fazla frenlemiş olabilirim kendimi.

Makarna keske olmasaydı evet, ama yorgunlukla yapılacak en kolay yemek olunca menüye girdi. Bir de ben eskiden gittiğim diyet menüsünü uygulamaya çalışıyorum, tabi pek başarılı değil suan ramazan dolayısyla ama onda 3 kaşık pilav ve ya 3 kaşık makarna iznim vardı, benimki 4 kaşık oldu ama:17:

2 kaşık makarna ve pilav=1 dilim ekmek....
canım abartmadan ve nadir ;yağsız yiyiyorum bende arada....2 'er ç.kaşığı ve yanına yoğurt....

Anladım cnm haklısın sadece dukan değil hiç bir diyet ömür boyu yapılmaz önemli olan sağlıklı beslenmek

kesinlikle:46:

Kızlar bayılıyorum yaa oyy annemle alışverişe gittik hava çok sıcak başım nasıl ağrıyor anlatamam oruçluyum bir de :14:ama size bi tavsiyem var mango'nun outletinde çok indirimler var istanbulda olan arkadaşlarım özellikle optimum outlet'deki mangodan 17tl'ye pantolon aldım kot baya uygun şeyler var tavsiye ederim:34::34:

iyi günlerde giy pelincim....:12::16:

Günaydın herkese.
Az kalorili bir hafta diliyorum.

Dünkü menüm çok tek tip kötü ama yapacak birşeyim yoktu.
Canım hiç bir şey istemedi ama aç kalmamak için sandiwich gibi yaptım hep.
yoksa sofradaki o bütün aşırı kalorili yemekleri yemek zorundaydım.

Sabah
• 0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal) 183 kcal
• 0.25 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 66 kcal
• 2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 128 kcal
• 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal

Öğlen
•
• 0,50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal

Akşam
• 0,50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal)132kcal
•
Alınan toplam kalori :910

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
Su: 2 ltreyi geçti
Çay yok

:17:

edacım bu hafta biraz menülerin değişti....banamı öyle geliyor:34::16:
en azında akşam yemeğine çorba yada yoğurt+kabak salata rendeleyip hem doyurucu hemde hafif geçebilirdi.... senin düzenli menülerini görmek istiyoruz artık.....
spor::46::nazar:
su::46::nazar:
bitki çayı:geçen bir menünde içmiştin ....hadi bunuda alışkanlık haline getir canım....faydasını göreceksin:34:

günaydın kızlar dünkü menüm:

sabah:ılık limonlu su
1kibrit kutusu peynir 3 siyah zeytin domates 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara:1 adet yeşil elma +erik

öğlen:yoğurt+4 kaşık haşlanmış makarna (sade)

ara:1 adet çukulata (kaçamak oldu adetimin 1.günüydü dayanamadım)

akşam: 1 bardak ayran (kaçamak yaptığım için)

spor: yarım saat tempolu yürüyüş+yarım saat gün içerisinde aerobic

su 2,5 -3 litre
herkese kolay gelsiiinnn

tatlı krizine tarçınlı çay içebilirsin cnm...
kahvaltı ve 1. ara öğün çok iyi:46::nazar:....
öğlen ve akşam dengesiz olmuş cnm....
total kal:????:26:

Kaptan herkes su koyvermeye başlamış dondurmalar pizzalar ne oluyor takıma yaaaa:((

evet zeynepçim malesef öyle görünüyor....umarım bu haftayı artısız atlatırızda normal düzenimize döneriz hemen:7::8::10::12:

Cezalar bana çok caydırıcı geliyo cnm yemesem daha iyi diyorum:)

.:47::47::27::34::16:

DÜNKÜ MENÜM
sahur
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (10gr) Pastırma (Yarım Yağlı - Çemensiz) (27 kcal)27 kcal Sil
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal)20 kcal Sil

iftar 1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal Sil
0.25 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)83 kcal Sil
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)42 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)21 kcal Sil
ara
1.00 x 100gr Kavun (34 kcal)34 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı650 kcal

Kpatanım dün gece menümü yazamadım maalesef :17: bu da pazar günkü menüm.

Su: 2.5 lt oldu
mesaj sayım dün maalesef:50:
spor yok ama dışarıdaydım aktif bir gündü

bitmedimi pastırma :29::56::9:
gayet güzel cnm afiyet olsun....
spor::34::46:

aşk olsun pelinnnn dondurma bi canım çektiki bugun ama külahını yemedım anneme verdim :)bugun şunları yedim
sahur:bol domates salatalık,çok az tulum peynir,yarım dilim ekmek,1 paket nesccafe
iftar:ızgaratavuk bol marul salata , zero cola
iftardan sonra:yarım tas üzüm hoşafı
2-3 saat sonra bi külah dondurma(külahını yemedim)
spor:35 dakıka normal tempo yürüyüş+100 mekik(yatmadan çekıcem inş)
su:iftardan sonra bi anda yüklenemıyorum suya su açısından ciddi sıkıntı çekmekteyim yardımm ama 2 lt içmeye çalışcam
ayrıca bi kupa bitki çayı bu arada kızlaaar 67.9 a düşmüşüm 69.1 den :)
bak külahı anneye vermiş:27::9:
gayet iyi cnm menün....:56::46:
zero kola::26::34:
su:içmeye gayret et cnm önümüzdeki haftaya düzene girecektir zaten....

birde nescafeyi kremalı değilde süt ilaveli içersek daha iyi olur canım....

kızlar bu arada bugun dogru dürüst kımse grmemiş ???? kaptanım nerdesin ya tfynell de yok pofuduk yok

ben tatildeyim, ama burdayım:7::8::9::10::12:
sizler nerdesiniz bakalım:84::103::125::26::16:

menümü yazayım kızlar sabah:

1 dilim peynir
1 tane yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
domates salatalık

ara:2 3 kaşık yoğurt

öğlen:6 7 tane yaprak sarma (içinde soğan maydanoz ve kıyma var bulgur pirinç kullanmadım)
yoğurt

akşam:3 4 tane köfte
1 kase cacık

Su:3 litreye yakın

spor:25 dk yürüyüş

afiyet olsun zeynepçim:56::46:
spor::34::46::nazar:

Back
X