- Konu Sahibi Pinarbartu
- #90.421
cook teş ederım okuyup dıkkate aldıgın ıcın
tamm haklısın fazla degıl kısa zamn degıl ama vucudun dengesı bozuluyor bence ınan ben coook agrlıklı bır dıyette falan gırmedım ozellıkle hıcbırsey yapmadım sadece eskıden her ogun yerdım sımdı ıse coook mıdem ezılırse yıyorumm veee ozellıkle aksamları az yıyıp daha sonrasında hıcbırsey yemıyorum yesıl cay bılemedın kahve falan ıcırım onun dısında agzıma bırsey almam tatlıyı sekerı ekmegı makarnalar pılavlar kırk yıllın basında yerım eskı halımden eser yok suan abur cubur cok yerdım hıı bu arada yogurt coook tukettım ama ve ınsan duzene gırınce oluyor bence onceden calısmıyor oglene kadar yatardım zayıflama bence duzenımın degısmesının cok faydası oldu ıse gırdım duzenlı yatıyor dunlı kalkıyorum ve sureklı hareket halındeyım su bır gercek yaşama tarzım ı degıstırdım okadar
kotu yanları bana bıraz sarkmalar oldu ve en kotusu coooooook saclarım dokuldu bunlar olasaydııı daha cook mutlu olurdum
![]()
rica ederim cnm....birkaç kez mesajlarına denk geldim ama yazma fırsatı bulamadım....malum kilo vermek için uğraşıyoruz,kilo veripte olumsuz mesajlar olunca hem senin adına üzüldüm hemde nasıl bir diyet yaptığını merak ettim....anlattığın kadarıyla yapman gereken herşeyi yapmış ve kilolarından bu şekilde kurtulmuşsun....saç dökülme sorunu dışında bir sorun yaşamadın sanırım....peki kilo verdikten sonra genel bir tahlil yaptırdınmı kendine....eğer yaptırmadıysan en kısa zamanda ihmal etme....sarkma son zamanlarda bende yaşamıştım ama zamanla toprlıyor o konuda rahat ol....ve egzersiz sarkma olan bölgeyi çalıştırmak lazım ki benim hatam da bu oldu 7 ay aksatmadan yaptığım egzersizleri son zamanda aksattım....