• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bi şeyler olacak, bi hayırsızlık olacak, ne bileyim bozulacak diye çok korkuyorum. daha önce de nişanlımla aynı şehirden ailesinin falan tanıdığı başka biriyle (ki adları bile aynı :S ) söz yapmıştık, 4 senelik ilişkinin sonunda tam nişan takılacakken ayrıldık,şimdi bu da bozulacak diye ödüm kopuyor.:5:

sen dua et canım bol bol hatta nas-felak oku iyice ilişkinizden emin ol yani nişanlınla da güzelce konuş böyle böyle de 3. kişiler ilişkiye karışmasın karıştırmayın. kuzen=bela zaten tabii çok iyi arkadaş gibi olan kuzenler de var ama o kuzenlerden bir bana denk gelmemiş malesef ki... neyse canım tekrar dediğim gibi içini ferah tut iyi şeyler düşün ki iyi olsun kötüyü çağırma kendine iyi düşün ne düşünürsen o olur :38:

Baharat deyip geçmeyin..Kilo vermede oldukça faydalı olduklarını biliyormuydunuz..Yemeklerde alışkanlık olarak çok fazla kullanılmayan baharatlar aslında kilo vermeye çok yardımcı. Beslenme Uzmanı Ender Saraç, metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi sağlayan baharatları sıraladı.
Tere tohumu
Metabolizmanın canlanmasına yardımcı olur. Tiroidi tembel kişilerde daha verimli çalışmasına yardımcı olabilir.

Zencefil
Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Kilo verirken enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.

Yeşil çay
Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırıp sindirimine yardımcı olur.Ye

Biberiye
Yağ metabolizması üzerinde olumlu etkisi vardır. Vücudu ısıtır, dolaşımı canlandırır.

Funda
Aslında daha çok çay olarak kullanılır. Bir çay kaşığı kadar funda, suda kaynatılıp özü çıkartılıp içilebilir.

Zerdeçal
Özellikle safra ve karaciğer fonksiyonları destekleyerek vücudun detoksuna yardımcı olur.

Sivri biber
Tüm acı besinlerde olduğu gibi yemeklerin daha iyi hazmedilmesine ve metabolizmanın canlanmasına yardımcı olabilir.

Pul biber
Metabolizmayı canlandırır, yağları yakar ama iştah açabilir. Bu yüzden dikkatli olun.

Karanfil
Toksin atmaya yardımcıdır.

Kekik
Kolesterolün düşmesine yardımcı olur. Özellikle kekik suyu olarak tüketildiğinde yağ metabolizması üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Canlandırıcı, damar açıcı özelliği vardır.

Bir süre önce bu bilgiler "The New York Times" gazetesinde yayımlandı.

1. Hıyar, günlük ihtiyacınız olan birçok vitamini içerir. Tek bir hıyarda Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B5, Vitamin B6, Folik Asit, Vitamin C, Kalsiyum, Demir, Mağnezyum, Fosfor, Potasyum ve Çinko ihtiva eder.
2. Öğleden sonra yurgunluk mu hissettiniz? Kahveyi, çayı, soğuk içecekleri bir taraf bırakın ve bir hıyar yiyin. Hıyar iyi bir B vitaminler ve Karbohidratlar kaynağıdır ve yediğinizde saatler sürecek yorgunluğunuzu kısa bir sürede ortadan kaldırır.
3. Banyo veya duştan sonra aynanızın buğulanmasından şikayetçi misiniz? Bir hıyar dilimini alıp aynayı ovun. Hem buğulanma yok olacak hem de pırıldayan bir aynaya ve nefis bir kokuya sahip olacaksınız.
4. Haşereler bahçenizi veya saksı bitkilerinizi mahvediyor mu? Bahçeniz için bir aluminyum tabağa (ya da aluminyum folyoya) hıyar dilimlerini koyup, ortada bir yere yerleştirin. Saksılarınıza ise birkaç dilimi toprağın üzerine yine aluminyum tabak veya folyo ile yerleştirin. Bütün mevsim haşerelerden kurtulacaksınız. Hıyardaki kimyasallar aluminyum ile etkileşerek insanların algılayamadığı ama haşereleri deli eden bir koku yayar ve onların ortadan kaybolmalarına neden olur.
5. Bayanlar, sokağa çıkmadan önce veya denize-havuza girmeden önce bir süreliğine selülitlerinizden kurtulmak ister misiniz? Sorunlu bölgelerinizi birkaç dakika süreyle hıyar dilimleriyle ovun. Hıyardaki fitokimyasallar derinizdeki kollajenlerin gerilmesini sağlar, dış tabakayı sıkılaştırarak selülitlerin görüntüsünü azaltır. Aynı şekilde kırışıklıklara da iyi gelir (özellikle de göz civarındaki).

6. "Akşamdan kalma" sorununuzdan veya kötü bir baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim hıyar yiyin ve ertesi sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Hıyar, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder.
7. Özellikle diyet yapanlar, açlık dürtünüzü ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Hıyar yiyin.
8. Evinizde ayakkabı boyanız mı kalmadı? Taze kesilmiş bir hıyar ile ayakkabınızı ovalayın. İçerdiği kimyasallar ayakkabınıza hem harika görünen bir parlaklık verir hem de deriyi su geçirmez hale getirir.
9. Evinizde bir kapı, pencere ya da benzer bir şey gıcırtı mı yapıyor? Bir dilim hıyarı alıp gıcırtı yapan yerlere sürtün (tabii sürtünme yapan yerlere, menteşenin dışına değil!!) gıcırtı gidecektir.
10. Kendinizi gergin, bitkin mi hissediyorsunuz (özellikle ders çalışan öğrenciler, yeni bebek sahibi olmuş anneler ve diğer herkes) ? Bir tas kaynar suyun içine bir bütün hıyarı ince dilimler halinde keserek koyun. Tası da bulunduğunuz odada uygun bir yere koyun. Hıyardaki kimyasallar ve diğer besinler kaynar suyun içine girince tepki gösterirler ve suyun buharı ile birlikte bulunduğunuz odaya yayılarak nefis bir aroma yayarlar. Bu aroma sizlerin tüm gerginliğini alarak sakin kişiliğinize dönmenizi sağlayacaktır. Özellikle öğrenciler bunu denemelidir.
11. yemek yediniz (örneğin kebap) ve ağzınızdan kötü koku yayıyorsunuz. Bir hıyar dilimini alıp dilinizle damağınıza yerleştirin ve en az 30 saniye öyle tutun. Ağzınızda kötü kokulara neden olan bakterilerin fitokimyasallar sayesinde ölmesi nedeniyle bu sorundan kurtulmuş olacaksınız. (Soğan-sarmısak kokusu konusunda bir bilgi yok. Bunu da siz deneyin ve sonucu görün.)
12. Evyelerinizi, lavabolarınızı çevreye zarar vermeyecek bir şekilde temizlemek ister misiniz? Bir dilim hıyarı alıp temizlemek istediğiniz yeri ovun. Sadece yılların birikimi lekeleri kirleri temizlemekle kalmaz, ayrıca güzel bir parlaklık verir temizlediğiniz yere. Bunun yanında elleriniz de o temizlik malzemelerin verdiği zararlardan kurtulmuş olur.
13. Kalemle yazarken bir hata yaptınız ve hatayı silmek istiyorsunuz. Hıyar kabuğunu alıp yavaş ve nazikçe silmek istediğiniz yazıya sürtün. Boya kalemlerinde ve keçe kalem yazılarında da oldukça yararlı. (Bilirsiniz bazen çocuklarımız duvarlara yazılar yazar, resimler yaparlar. Onlarda da deneyebilirsiniz.)

Kiraz:
Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf:
Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.

Esmer pirinç:
B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, Yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt:
Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm:
Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmeye yardımcı oluyor.

Salatalık:
Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu

Nar:
Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi:
(Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli:
Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma:
Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

canlarım merhabalar:16:

kızlar bir ses verin ,mazeret bildirin ama birşeyler yazın artık diyorum....malum cumaya son bir gün kaldı ve bu hafta deneme süresi dolup listede olacak arkadaşlardan hiç haber yok....bu şekilde olursa ne yazık ki listeye dahil olamazsınız....
tatildeyiz mazeret olduğu sürece sorun yok ancak bu şekilde olursa yapabileceğim birşey yok....:20::34:

onun atanmasını bekliyoruz işte,atanır atanmaz hemen yapıcaz nikahı, düğün sonra olsa da olur. bugün atansa yarın evleniriz diyo...ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya,aynen öyle hissediyorum ben bu konuda,saman alevi gibi yanıp tutuşuveriyoruz hemen...

herşey gönlünüzce olsun cnm....karşılıklı sabır ve anlayış olduğu sürece herşey daha güzel olur....

Günaydın bayanlar :3::3::3::3:

Umarım herkes iyidir. :16::16::16::16:
Bugün doktordan geldim. Bütün kan tahlil sonuçlarım iyi geldi. Doktor turp gibisin dedi. Saç dökülmesinide strese bağladı. Sakinleştirici ilaç vereyim dedi istemedim. Uyurum hep ihtiyacım yok:19::19::19::19: Regl oldum karnım benden 1 adım önden gidiyor.:14::14:

selam edacım:3:
tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim:nazar::46:strese ada çayı ve papatya çayı çoy iyi geliyor ,özellikle ada çayı birde içebilseydin:27::52:bol su içmeye çalış şişkinlik reglden sonra gidecek ve kilo kaybıda olacaktır cnm....

kızlar biliyorsunuz aslında ben bu iş yerinde yeniyim sekreterlik danışmanlık halkla ilişkilerle uğraşıyorum. aslında sekreter olarak başladığım işe dünya kadar iş yıktılar. geç cıkıyorum sokaklarda bu sıcakta lastik sayıyorum ki bu benim işim değil.:19::19: daha da hala iş yıkıyolar hepsini geçtim tuvalet yıkayıp yemek yaptığım günler oldu burada neyse oldu geçti ama hala daha fazlasını istiyolar bunlar benim işim değil aldığım maaş şu yaptıklarımın yanından geçemez. :14::14::14: biraz önce bir telefon geldi bir firma beni aradı ve beni gördüklerini gelişime açık biri olduğumu söylediler beğenmişler ve beni çağırıyolar satış için maaşı bir hayli iyi burdan 1 adım daha önde şartları var ben ne yapıcam gitmeli miyim? bide daha önce aynı teklifi burdaki diğer arkadaşa yaptılar ama o tecrübeli ben burada kalıp yükselcem dedi istemedi benim tecrübem yok lastik satışında merak etme yardımcı olcaz dediler. :44::44::44::44:

kafam çok karışık ve korkuyorum :14::14::14:

teklif gelen firmanın şartları daha iyiyse bence hiç düşünme cnm....hayırlısı ne ise o olsun....tecrübe de hiç tereddüt etme en kısa zamanda alışırsın zaten:34:

ben de döndüm nihayet! bayram çok kötüydü ya, saçma sapan şeyler oldu, nişanlımdan ayrıldım sonra tekrar bir araya geldik ama o arada kuzeni bize küstü gitti aileye bi sürü şey anlattı, her şey karmakarışık ne olacak bilmiyorum,kafam karıştıkça yemeğe vuracam diye ödüm kopuyor...

geçmiş olsun ve tekrardan hayırlı olsun cnm....bu tür konularda şu 3. kişilere o kadar çok kızıyorum ki....neyseki atlatmışsınız...
bu arada öyle üzüntüden stresten yamaya vericem kendimi diye bir şey söz konusu bile değil diyim yani:20::16:

Jacobson aşamalı kas gevşeme egzerzisi diye bir şey var, ben çok kullanıyorum hastanede, netten bi bakıp onu yapsana.stres hormonlarının azalmasını sağlamada çok etkili oluyor.saç dökülmesine de iyi gelir muhtemelen düzenli yaparsan,çok dinç hissediyo insan sonrasında.

.:8::7::10::46:

benmde öle böle geçti hedefede az kaldığı için gram gram gidiyor ama bayramıda çok şükür vererek atlattım :52:

.:46::46::46::16::38:

ben tartıyla konuşmaya başladım "seni yenicem olum" falan diyorum durum vahim o yüzden en iyisi cumadan cumaya :1::1::9:

ben hala konuşuyorum:9::9::9:

canım arkadaşlarım günaydın dün yine dışarıya çıkardılar beni tam açtım bilgisayarı hadi alışverişe git dediler gittim geldim sonra hadi dışarıya git dediler gittim çok yoruldum şirkete gelemedim hiç akşamda direk eve :14::14::14: üzgünüm

.:23::24::32::34:

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)223 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
Ara
7.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal)84 kcal
6.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (Kavrulmuş) (12 kcal)72 kcal
Akşam
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Sütlü Pirinç Lapası (248 kcal)62 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derili) (238 kcal)238 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Adet (330ml) Lipton Ice Tea Limon (99 kcal)99 kcal
Ara
10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal)120 kcal

Alınan Kalori Toplamı1042 kcal

Su: yine içemedim ama bugün mutlaka 3 litreyi bulucamm
Spor: o da biraz az oldu 15-20 dk leslie yaptım

dün benim için pek verimli olmadı :50:

pelincim tavuk derisi kesinlikle yemiyoruz:19:
kuruyemişi ara öğünlerde rahatlıkla tüketebiliriz....çok sık olmamak ve ölçülü yemek şartıyla....ancak kavrulmamış olarak cnm.....
su::7::46:
spor::34::46:

İnşallah canım :16: geçen gün babam bana beklemediğim bir şey söyledi, " sen zayıflamasana yüzün çöktü sen böyle iyisin" dedi. Normalde "benim o kadar göbeğim yok yeaa" triplerine girdiğimde nereye yok falan derdi. Şaşırdım :1:

hedef kilona ulaşana kadar devam canım....sevdiklerimiz hiç kıyamazlar zaten kilo konusunda ama ;aynen devam ediyoruz cnm benim:8::7::16:

Ablacım aklıma ne geldi haftada 3,4 kere akşam nesfit falan o zımbırtılardan yesem sıkıntı olur mu? :18:

güzel soru edacım:42::44:
zorunlu olarak ara sıra ye canım ben bu zımbırtıları pek sevmiyorum diyette ama:34:
yoğurt ,çorba olsa çok daha iyi olur.....

Takım arkadaşlarımıza kızmaya başladım. Kimse yok hala :47:
.:27::27::47:

Bugünkü menüm
Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal Sil
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Musakka (201 kcal)201 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal Sil
Ara
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal Sil
Akşam
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal Sil
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
Toplam 766 kalori
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 1 saat yürüyüş+15 dk egzersiz.:26:

beyaz ekmek ve pilav dışında gayet güzel cnm....
haşlanmış yumurta haftada kaç kez yiyiyorsun edacım.....
su,mesaj,spor:nazar::46::16:

selam kızlarrrrr ben 13. takımdan nsılsınız bayramınız nasıl geçti inşallah kilo almamışsınızdır :52:

hoşgelmişsin burcucum....tam olarak toparlanamasakda ,iyiyiz canım....sende iyisindir inşlh:16::21:

Ablacım hastalığımdan dolayı kilo vermek ilk amacım. iş+ kurs(açıköğretim kursu) Hem haftasonumu hem hafta içimi alıyor. Aşırı yoruluyorum. En azından iş olmazsa kendime daha fazla zaman ayırırım diye düşündüm. Hastalığımı azdıran stres oluyor. Bu sene kilo veremek için çabalayacağım(sürekli dışarıdayken kaçamak yapmamak çok zor çünkü acıkınca o an çok düşünmeden yiyorum evde kendimi frenliyorum. Ben frenlemezsem annem frenliyor. Öte yandna şuan işimizin az olduğu dönem daha yoğun tuvalate dahi gidemediğim vakitler olacak. Hem iş+ okul stresi ve diyet beni çok zorlayacak. Korkuyorum bu yüzden. :14::14:
İş değişikliğide düşündüğümden gelecek sene yaza kadar hem kilo verir toparlarım okulum biter tek derdim iş olur o vakit. Düşünürken bile kafayı yiyorum. Geçen sene kurstan eve gelince saat 10 da direkt duş alıp uyuyordum. spor dahi yapamayacağım. Çünkü vaktim olmayacak. Bu durum beni üzüyor...

Diyet için artık öğlen salatamdan ayırıp akşam kursa gitmeden yemek yemeyi ayarlayacağım. ama spor yapmadan nereye kadar? günlük iş+ okul rutini hareket sayılmaz ki ?

kolaylıklar diliyorum edacım....sen üstesinden gelirsin ve ileriki yıllarda çok daha iyi şartlarda olursun cnm....
öncelikle diyette strese yer yok cnm....iş hayatı, özel hayat bir şekilde üstesinden geliyoruz ama diyette ne yazıkki böyle olmuyor....istediğimiz ideal kiloya gelene kadar diyette olacağız ama haftalar aylar geçtikçe bu düzenimiz normal yaşam düzenimiz olacak....özellikle hazır gıdalardan uzak durup,yoğurt ,çorba (imkan varsa),meyve ,sebze gibi akşam öğünlerini geçirebilirsin...kahvaltı ve öğlen öğünlerinde sorun yok sanırım....spor çok çok önemli ancak fırsat olmayınca yeme düzeni + su biraz daha yavaşta olsa yine kilo verirsin cnm....aynen devam:46:

Düzeldik canım çok teşekkür ederim :38::38::38:

Günaydın ablacım ben 1 de uyandığım için daha yeni aydı günüm :1:

tatilden dönemediler herhalde cumaya kadar gelirler umarımm...

tamam ablacım öyle yapmaya calısıcaz ah bir de takımın geri kalanı gelseydi..

barıştık ablacım teşekkür ederim :38: bayramdan sonra su içişimde bir azalma oldu hiç içesim gelmiyor napıcam bilmiyorum ablacım :50: içmeye çalışıyorum...

çok sevindim pelincim....:16::38::21:olur böyle şeyler arada:52:

ben hala konuşuyorum:9::9::9:

.:23::24::32::34:

pelincim tavuk derisi kesinlikle yemiyoruz:19:
kuruyemişi ara öğünlerde rahatlıkla tüketebiliriz....çok sık olmamak ve ölçülü yemek şartıyla....ancak kavrulmamış olarak cnm.....
su::7::46:
spor::34::46:

hedef kilona ulaşana kadar devam canım....sevdiklerimiz hiç kıyamazlar zaten kilo konusunda ama ;aynen devam ediyoruz cnm benim:8::7::16:

çok sevindim pelincim....:16::38::21:olur böyle şeyler arada:52:

:1::1::1::1:
ablacım onu derisiz yemiştim ben derili yazmışım :1: demek ki kalorim daha azmış buna sevindim :9:
evde kavrulmuş vardı bizimkiler benim için almışlar bende yiyecek ara öğün bulamayınca onu hüplettim ablacım:1: cumaya da 2 gün kaldı :52::52::52:

selam edacım:3:
tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim:nazar::46:strese ada çayı ve papatya çayı çoy iyi geliyor ,özellikle ada çayı birde içebilseydin:27::52:bol su içmeye çalış şişkinlik reglden sonra gidecek ve kilo kaybıda olacaktır cnm....

güzel soru edacım:42::44:
zorunlu olarak ara sıra ye canım ben bu zımbırtıları pek sevmiyorum diyette ama:34:
yoğurt ,çorba olsa çok daha iyi olur.....

beyaz ekmek ve pilav dışında gayet güzel cnm....
haşlanmış yumurta haftada kaç kez yiyiyorsun edacım.....

su,mesaj,spor:nazar::46::16:

kolaylıklar diliyorum edacım....sen üstesinden gelirsin ve ileriki yıllarda çok daha iyi şartlarda olursun cnm....
öncelikle diyette strese yer yok cnm....iş hayatı, özel hayat bir şekilde üstesinden geliyoruz ama diyette ne yazıkki böyle olmuyor....istediğimiz ideal kiloya gelene kadar diyette olacağız ama haftalar aylar geçtikçe bu düzenimiz normal yaşam düzenimiz olacak....özellikle hazır gıdalardan uzak durup,yoğurt ,çorba (imkan varsa),meyve ,sebze gibi akşam öğünlerini geçirebilirsin...kahvaltı ve öğlen öğünlerinde sorun yok sanırım....spor çok çok önemli ancak fırsat olmayınca yeme düzeni + su biraz daha yavaşta olsa yine kilo verirsin cnm....aynen devam:46:

Ablacım. Ara sıra içmeyi deneyeceğim.  Stres yapmamaya çalışacağım. Doktor kivi ve kırmızı biber ye doğal sakinleştirici özelliği varmış. Bakalım. Cumada endok... o garip isimli poliklinige gideceğim

O nesfit falan dememin sebebi hafta içi iş çıkışı kursa gideceğim. İş yerinde pratik hazırlar tüketirim. Çünkü çok vaktim olmuyor. O sebeple sordum.

Yumurtayı genelde aksatmaden her gün yerim. Kendimi bildim bileli. Yumurta her sabah haşlanır kahvaltı masasına koyulur. Çok ilginç hiç sıkılmıyorum))))))
Domates salatalık bazen güzel olmuyor yemiyorum sabah evde kahvaltıı yapıyorum bazen geç kalıyorum yarım yamalak oluyor.

Diyette stres olmaması için elimden geleni yapacağım. Erken uyuyacağım gerekirse sabah erken kalkıp spor yapmayı deneyeceğim. Kısmet ama zor bir dönem olacak bu sene...

Tek sıkıntım akşam yemekleri. Evde olmadığımda dışarıda yağlı abur cubur yemek istemiyorum. Pratik olmam gerekiyor.

Sporu elimden geldiğince çok yapmak istiyorum çünkü sağlıklı kilo vermek istiyorum. Ve çok aşırı sarkmak istemiyorum. 

ablacım onu derisiz yemiştim ben derili yazmışım :1: demek ki kalorim daha azmış buna sevindim :9:
evde kavrulmuş vardı bizimkiler benim için almışlar bende yiyecek ara öğün bulamayınca onu hüplettim ablacım:1: cumaya da 2 gün kaldı :52::52::52:

Bu cumayı + sız atlatalım % 30 un altında kalmayalım birazda vermişsek süper olacak :)Ama benim kilo vermem durdu gibi. Sanırım sağlam spor yapıp direnci kırmam lazım. Olmuyor böyle...

Bu cumayı + sız atlatalım % 30 un altında kalmayalım birazda vermişsek süper olacak :)Ama benim kilo vermem durdu gibi. Sanırım sağlam spor yapıp direnci kırmam lazım. Olmuyor böyle...

ben bu sabah aç karnına tartıldım 75.9 çıktım:nazar::nazar::nazar::nazar: cumaya kadar 75.5 olursam değmeyin keyfimee:32:

bende kesinlikle öyle düşünmüştüm zaten tatlım:9::9::9:
pelincim ben kendi adıma çok çok çokkkk sıkı diyet yapma taraftarı değilim bu tür gıdalar zaten ömrü boyunca hayatımızda olacak ama alternatifleri varken diyette çok tercih etmemek hedefimiz olsun canım
:16:

Ablacım. Ara sıra içmeyi deneyeceğim.  Stres yapmamaya çalışacağım. Doktor kivi ve kırmızı biber ye doğal sakinleştirici özelliği varmış. Bakalım. Cumada endok... o garip isimli poliklinige gideceğim

edacım bende çok severek başlamadım bitki çaylarını içmeye ,ancak faydalarını ve etkilerini gördükçe 1 bak şeçit alıp bazen hergün bazen 1-2 gün ara verip içiyorum cnm....özellikle ada çayı çok güzel sakinleştiriyor malum dönemde ve stresli zamanlarda:9::10::7:

O nesfit falan dememin sebebi hafta içi iş çıkışı kursa gideceğim. İş yerinde pratik hazırlar tüketirim. Çünkü çok vaktim olmuyor. O sebeple sordum.

anladım cnm....fasfooddan uzak durda....artık bir şekilde ayarlamalar yaparsın .....yoğurt,salatalık,meyve,galeta,şu haftayı bir atlatalım....elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum menüleri vs hfataya çok farklı başlangıçlarımız olacak....güzel bir proğram oturtacağız inşallah.....

Yumurtayı genelde aksatmaden her gün yerim. Kendimi bildim bileli. Yumurta her sabah haşlanır kahvaltı masasına koyulur. Çok ilginç hiç sıkılmıyorum))))))

Domates salatalık bazen güzel olmuyor yemiyorum sabah evde kahvaltıı yapıyorum bazen geç kalıyorum yarım yamalak oluyor.

edacım yumurtanın faydası tartışılmaz ama bir süre haftada 2 kereden fazla tüketmesen diyorum...birde sınırınız yoksa sarısını yemesen 2 akını yesen çok daha iyi olur diyorum....domates salatalık vs doyana kadar ye cnm....

Diyette stres olmaması için elimden geleni yapacağım. Erken uyuyacağım gerekirse sabah erken kalkıp spor yapmayı deneyeceğim. Kısmet ama zor bir dönem olacak bu sene...

Tek sıkıntım akşam yemekleri. Evde olmadığımda dışarıda yağlı abur cubur yemek istemiyorum. Pratik olmam gerekiyor.

Sporu elimden geldiğince çok yapmak istiyorum çünkü sağlıklı kilo vermek istiyorum. Ve çok aşırı sarkmak istemiyorum. 

kesinlikle .....sen zaten bilinçli bir şekilde devam ediyorsun kısa bir zamandada akşam yemeklerini bir düzene oturtursan ve bol su içersen bu iş olur.....

kesinlikle kızlar,bu %30 kuralı çok önemli hem takım hemde sizlerin başarısı demek.....şu benim kilo vermem durdu mesajını beynimize göndermiyoruz.....malum ramazan + bayram vücudumuz bu haftadan sonra normal düzenine döndü ve aynen kilo vermeye devam ediyoruz kızlar....
ben bu sabah aç karnına tartıldım 75.9 çıktım:nazar::nazar::nazar::nazar: cumaya kadar 75.5 olursam değmeyin keyfimee:32:

.:46::46::46::16:

besteesen:
nurlum:
allen:
walkaway_:
faTTa83:
zeytinzeytin:
safahat:

kızlar nerdesiniz....

bende kesinlikle öyle düşünmüştüm zaten tatlım:9::9::9:
pelincim ben kendi adıma çok çok çokkkk sıkı diyet yapma taraftarı değilim bu tür gıdalar zaten ömrü boyunca hayatımızda olacak ama alternatifleri varken diyette çok tercih etmemek hedefimiz olsun canım
:16:

kesinlikle .....sen zaten bilinçli bir şekilde devam ediyorsun kısa bir zamandada akşam yemeklerini bir düzene oturtursan ve bol su içersen bu iş olur.....

kesinlikle kızlar,bu %30 kuralı çok önemli hem takım hemde sizlerin başarısı demek.....şu benim kilo vermem durdu mesajını beynimize göndermiyoruz.....malum ramazan + bayram vücudumuz bu haftadan sonra normal düzenine döndü ve aynen kilo vermeye devam ediyoruz kızlar....

.:46::46::46::16:

Ben yumurtasız kahvaltı yapamam. Hiç bir şey yemem o zaman. Domates salatalık güzel olmuyor. Aç kalırım ve aç kalamıyorum çok başım ağrıyor.:14::14::14::14::14:

Ben yumurtasız kahvaltı yapamam. Hiç bir şey yemem o zaman. Domates salatalık güzel olmuyor. Aç kalırım ve aç kalamıyorum çok başım ağrıyor.:14::14::14::14::14:

anladım cnm....eski menülerinde de çok sık görüyordum....dukan yapıyorsun diye sanıyordum ancak durum farklıymış....imkan varsa arada zeytin peynirlede kahvaltı olsa iyi olur diye düşündüm ....

zeytinzeytin bugün bi ara uğradı ama yazmadı ablacım :44:
sorma pelincim bende :103::110::126::44:artık cumaya bakıcaz....bu hafta katılım tam olsaydı takım çok daha iyi olacaktı ....bundan sonra kurallar konusunda kesinlikle esnek olmayacağım....çok güzel bir amaç için çok ama çok emek veriyoruz.....ve bunu
kurallarımıza uyarak yapacağız....

**14. TAKIM 320. ETAP ***

tfneyll : (60.1/ / /%)
Zeynazy : ( 70 / / /%)izinli
Valkyrie89 : (98.1 / / /%)

pofuduk18 : (76.8 / / /%)
faTTa83 : (83.2/ / /% )

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar son durumumuz bu ; fatma bayram öncesi memlekete gidecekti....eğer gelmezse oda izinli olacak....ve zorlu bir hafta bizi bekleyecek....
kızlar bu kadar çabuk mu pes ettiniz ; nerelerdesiniz.....

**14. TAKIM 320. ETAP ***

tfneyll : (60.1/ / /%)
Zeynazy : ( 70 / / /%)izinli
Valkyrie89 : (98.1 / / /%)

pofuduk18 : (76.8 / / /%)
faTTa83 : (83.2/ / /% )

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar son durumumuz bu ; fatma bayram öncesi memlekete gidecekti....eğer gelmezse oda izinli olacak....ve zorlu bir hafta bizi bekleyecek....
kızlar bu kadar çabuk mu pes ettiniz ; nerelerdesiniz.....

3 kişi mi olucaz yani sadece ablacım oyy napıcaz nasıl yapcaz :18:

3 kişi mi olucaz yani sadece ablacım oyy napıcaz nasıl yapcaz :18:

şu anda öyle görülüyor.... bu hafta listemiz 9 kişi olacaktı ama ne yazık ki durum bu....cumadan sonra önümüzdeki hafta aynen bayram öncesi yaptığımız gibi daha disiplinli devam ediyoruz kızlar....tatili devam eden arkadaşlar var diye düşünüyorum....ve duruma göre yeni arkadaşlar davet etmeye başlıyoruz önümüzdeki hafta....

şu anda öyle görülüyor.... bu hafta listemiz 9 kişi olacaktı ama ne yazık ki durum bu....cumadan sonra önümüzdeki hafta aynen bayram öncesi yaptığımız gibi daha disiplinli devam ediyoruz kızlar....tatili devam eden arkadaşlar var diye düşünüyorum....ve duruma göre yeni arkadaşlar davet etmeye başlıyoruz önümüzdeki hafta....

peki bakalım ablacım... inşallah gelirler...

ben acıkır gibi oldum yaa bi salatalık rendeliyim de yoğurtla yiyim geçte oldu amaa...:56:

hüü yoğurt kalmamış bende orda nesfit görünce dayanamadıımm :14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X