selam kızlar a.s.a.s.
dünü okuyayım dedim tam 17 sayfa yazmışsınız şimdiye kadar oku oku bitmedi neyse
siyahçım hoşgeldin geçmiş olsun bu arada
kız 1,73 naptın sen pastalar makarnalar bak sen cezada almışsın çekçen artık yapçak bişi yok neyse bu sayede yakarsın aldığın kalorileri üzülme canım sen ay kıyamam
herkeze teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için :1hug::1hug:
usarem takma kız sen o densizleri kafana ağzı olan konuşuyo tabi su gidecek su gitmeden yağ gidermi allah allah allah
destinam analizde 1. olmuşsun kocaman tebrikler sana
sibelcim sende üzülme azmin elinden bişi kurtulmaz bidahaki analize görür herkez sibel nasıl kilo vermiş
bu arada ben akşam bişi yemiyecektimya sözde eşim bir kızdı bir kızdı bu nebiçim diyet diye sustum yedim artık 4 tane balık bir tabak salata 10 tane erik ama busefer pastadan vazgeçtim yemedim yarın yerim diye sabah kalkınca iki çatal aldım artık ucundan iki bardak su içtim bir poğaçaylada kahvaltı yaptım oda eşimin yüzünden iki poğaça almış gelmiş kahvaltı edelim diye birini o yedi birini ben
bu saate kadar iki litre su içtim bir fincanda form çay artık bişiler yemem lazım acıktım çünkü peynirli tost yesem olurmuki akşam salata yerim artık bir kasede çorba yapayım bari kendime