• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takıma alındım mı

Evet. günlük 3 mile leslie sansone sporu yapıyoruz. Youtubedan bulabilirsin.
Hergün günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Diyetarkadasim.com a üye ol canım. Oraya her gün yediklerini gir. toplam kalori miktarını günlük menü paylaşımının altına ekliyorsun. öğünlerimiz 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde. Bahsettiğim siteye üye olduğunda bazal metabolizma hızınıda sayfada paylaşmanı rica ederim.

Günlük menü paylaşımının formatı

Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara

Su : (günlük en az 2,5 - 3 litre su)
Spor: 3 mile leslie Sansone
MEsaj( İlgili güne ait sayfaya yazdığın toplam mesaj sayısını belirtiyorsun geri dönüp say.)
Çay: Günde 1 bardak yeşil çay bitki çayı içmek zorunludur....
Kısaca az önce kabul ettiğin kurallara uyacasın. Herkesin menülerini inceleyip yorum yapıyorsun. - yada + gördüğün şeyleri belirtirsin. Herkeste senin menüne yorum yapacaktır.

Cuma günü sabahtan aç karnına kilo bildirmi yapıyoruz. Bildirim yapılmaması diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olduğunda tekrar yarışamazsın. Bu nedenle takım kurallarını sindirerek tekrar okumanda fayda var. Ayrıca yarışmada performans değerlendirmesi var. % 30 kilo değişiminin altında kalınmaması gerekiyor. Yani kilo vermek yerine alarak geldiğince takımında performansını düşürmüş olursun. Henüz böyle bir şey yaşamadık şükür. Bu nedenle herşey takım için.

cuma kilo bildirimin şu şekilde olacak.

Başlangıç kilo
Bu haftaki kilo:
Fark:
Yüzde değişimi formül(1. adım başlangıç kilo-bu haftaki kilo = fark 2. adım fark/başlangıç kilo) (her hafta başlanıç kilon bir önceki cuma gününde bildirdiğin kilodur.

Şuan için aklıma gelenler bunlar.

Hergün günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Diyetarkadasim.com a üye ol canım. Oraya her gün yediklerini gir. toplam kalori miktarını günlük menü paylaşımının altına ekliyorsun. öğünlerimiz 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde. Bahsettiğim siteye üye olduğunda bazal metabolizma hızınıda sayfada paylaşmanı rica ederim.

Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara

MEsaj( İlgili güne ait sayfaya yazdığın toplam mesaj sayısını belirtiyorsun geri dönüp say.)
Kısaca az önce kabul ettiğin kurallara uyacasın. Herkesin menülerini inceleyip yorum yapıyorsun. - yada + gördüğün şeyleri belirtirsin. Herkeste senin menüne yorum yapacaktır.

Cuma günü sabahtan aç karnına kilo bildirmi yapıyoruz. Bildirim yapılmaması diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olduğunda tekrar yarışamazsın. Bu nedenle takım kurallarını sindirerek tekrar okumanda fayda var. Ayrıca yarışmada performans değerlendirmesi var. % 30 kilo değişiminin altında kalınmaması gerekiyor. Yani kilo vermek yerine alarak geldiğince takımında performansını düşürmüş olursun. Henüz böyle bir şey yaşamadık şükür. Bu nedenle herşey takım için.

Başlangıç kilo
Bu haftaki kilo:
Fark:
Yüzde değişimi formül(1. adım başlangıç kilo-bu haftaki kilo = fark 2. adım fark/başlangıç kilo) (her hafta başlanıç kilon bir önceki cuma gününde bildirdiğin kilodur.

Cokkkkk tesekkküürr ederimmm

Aksam kalorı hesabı karsınızda acayıp gaza geldım yha neyse ben şimdilik cıkıyorum bıraz yuruyeyım kızımıda alıp kılo verıcem derlen prensesımı ıhmal etmıyeyım

Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara

Başlangıç kilo
Bu haftaki kilo:
Fark:

Bazal Metabolizma : 1551 kcal/gün

Kızlar ben normalde gün içerisinde iki bardak su icen biriydim oda aklima gelirse simdi yani grubun kuraliyla berabbe en az 1.5 lt içiyorum cok rahat bi sekilde 1.5 lt lik şişe ye dolduruyor um. Baktimda sise bitmis saat daha üç. . Su icmeninde cok faydasi oldu. Simdi oglumu uyuttum bi 5 mili yapiim ins. Görüşmek üzere ...:)

Bayrama kadar hedefıme ulassam bayramda gıcık eltılerımı dahada gıcık etsem
Kendı gobeklerıne bakmazlarda merve sen cok kılo almıssın derler gosterıcem bn onlara
Fesat eltılere inat 😈👿

Bayrama kadar hedefıme ulassam bayramda gıcık eltılerımı dahada gıcık etsem
Kendı gobeklerıne bakmazlarda merve sen cok kılo almıssın derler gosterıcem bn onlara
Fesat eltılere inat 

Ya sorma canm herkeste var onlardan.. benimde biraz amacim o bende uzaktayim. Bayrama herkesin küçük dilini isirttirmak istiyorum. Zayif olmaktan daha fazla mutluluk ve haz verecek bana... :) simdi leslie 5 mili yaptim dusumu da aldim budur yani ... simdi oglum uyanir. Cuma ya 69 lari görmek farz oldu bu kadar çene ettikten sonra :) sende ins verirsin

Kızlar şuan masamda tam 3 tane waffle var. Meyveli çok güzel görünüyor ama yemiyorum yeminimden ötürü tadınada bakamıyorum. Yemin edince oruç tutmak gibi oldu. Canım çok aşırı çekmiyor yada yemek için dayanılmaz bir çekim hissetmiyorum. Oruçluyken tatlı çeker ya canınız işte öyle bir şey:)))

Kızlar şuan masamda tam 3 tane waffle var. Meyveli çok güzel görünüyor ama yemiyorum yeminimden ötürü tadınada bakamıyorum. Yemin edince oruç tutmak gibi oldu. Canım çok aşırı çekmiyor yada yemek için dayanılmaz bir çekim hissetmiyorum. Oruçluyken tatlı çeker ya canınız işte öyle bir şey:)))

Bence oradan uzaklas;))))

Ya sorma canm herkeste var onlardan.. benimde biraz amacim o bende uzaktayim. Bayrama herkesin küçük dilini isirttirmak istiyorum. Zayif olmaktan daha fazla mutluluk ve haz verecek bana... :) simdi leslie 5 mili yaptim dusumu da aldim budur yani ... simdi oglum uyanir. Cuma ya 69 lari görmek farz oldu bu kadar çene ettikten sonra :) sende ins verirsin

Varya ıns zayıflarım o zamnda aaa zayıflamıssın demzler kıskanclıklarından bırı zayıflamıssın dıyınce hhee olemı farktmemısım derler gıcık eltılerrrrrrrr
Aaaaaaa bnm bı tane var gobek ondan once gıdıyo ama bnm kılolarım ona batıyo uyuzzzzzzz
Görücek gununu

Yarım saat tempolu yurudum
Dogatan 7 otlu cay aşdım kullanan varmı
Bu arada su konusunu asmaya calışıyorum surahıye doldurdum bitene kadsr iççem surahım 2 lt lık

Back
X