- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #91.601
Edacim deniz abla yok mu ... sesi solugu cikmio hic merak ettim
Haberim yok. Muhtelemen birşeylerin peşinden koşturuyordur yoksa takımı boş bırakmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edacim deniz abla yok mu ... sesi solugu cikmio hic merak ettim
Takıma alındım mı
Evet. günlük 3 mile leslie sansone sporu yapıyoruz. Youtubedan bulabilirsin.
Hergün günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Diyetarkadasim.com a üye ol canım. Oraya her gün yediklerini gir. toplam kalori miktarını günlük menü paylaşımının altına ekliyorsun. öğünlerimiz 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde. Bahsettiğim siteye üye olduğunda bazal metabolizma hızınıda sayfada paylaşmanı rica ederim.
Günlük menü paylaşımının formatı
Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Su : (günlük en az 2,5 - 3 litre su)
Spor: 3 mile leslie Sansone
MEsaj( İlgili güne ait sayfaya yazdığın toplam mesaj sayısını belirtiyorsun geri dönüp say.)
Çay: Günde 1 bardak yeşil çay bitki çayı içmek zorunludur....
Kısaca az önce kabul ettiğin kurallara uyacasın. Herkesin menülerini inceleyip yorum yapıyorsun. - yada + gördüğün şeyleri belirtirsin. Herkeste senin menüne yorum yapacaktır.
Cuma günü sabahtan aç karnına kilo bildirmi yapıyoruz. Bildirim yapılmaması diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olduğunda tekrar yarışamazsın. Bu nedenle takım kurallarını sindirerek tekrar okumanda fayda var. Ayrıca yarışmada performans değerlendirmesi var. % 30 kilo değişiminin altında kalınmaması gerekiyor. Yani kilo vermek yerine alarak geldiğince takımında performansını düşürmüş olursun. Henüz böyle bir şey yaşamadık şükür. Bu nedenle herşey takım için.
cuma kilo bildirimin şu şekilde olacak.
Başlangıç kilo
Bu haftaki kilo:
Fark:
Yüzde değişimi formül(1. adım başlangıç kilo-bu haftaki kilo = fark 2. adım fark/başlangıç kilo) (her hafta başlanıç kilon bir önceki cuma gününde bildirdiğin kilodur.
Şuan için aklıma gelenler bunlar.
Kızım bir yasında dogum kılom hariç 10 kılo vernildim 1 senede hedef kılom 60
Daha zayıf olaam gusel olur ama 60 da su anda ıdeal
Allah bağışlasın bu arada :)
Hoşgeldin mervecim.. adasiz seninle :)
Evet. günlük 3 mile leslie sansone sporu yapıyoruz. Youtubedan bulabilirsin.
Hergün günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Diyetarkadasim.com a üye ol canım. Oraya her gün yediklerini gir. toplam kalori miktarını günlük menü paylaşımının altına ekliyorsun. öğünlerimiz 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde. Bahsettiğim siteye üye olduğunda bazal metabolizma hızınıda sayfada paylaşmanı rica ederim.
Günlük menü paylaşımının formatı
Sabah
Ara
Öğle
Ara
Akşam
Ara
Su : (günlük en az 2,5 - 3 litre su)
Spor: 3 mile leslie Sansone
MEsaj( İlgili güne ait sayfaya yazdığın toplam mesaj sayısını belirtiyorsun geri dönüp say.)
Çay: Günde 1 bardak yeşil çay bitki çayı içmek zorunludur....
Kısaca az önce kabul ettiğin kurallara uyacasın. Herkesin menülerini inceleyip yorum yapıyorsun. - yada + gördüğün şeyleri belirtirsin. Herkeste senin menüne yorum yapacaktır.
Cuma günü sabahtan aç karnına kilo bildirmi yapıyoruz. Bildirim yapılmaması diskalifiye sebebidir. Diskalifiye olduğunda tekrar yarışamazsın. Bu nedenle takım kurallarını sindirerek tekrar okumanda fayda var. Ayrıca yarışmada performans değerlendirmesi var. % 30 kilo değişiminin altında kalınmaması gerekiyor. Yani kilo vermek yerine alarak geldiğince takımında performansını düşürmüş olursun. Henüz böyle bir şey yaşamadık şükür. Bu nedenle herşey takım için.
cuma kilo bildirimin şu şekilde olacak.
Başlangıç kilo
Bu haftaki kilo:
Fark:
Yüzde değişimi formül(1. adım başlangıç kilo-bu haftaki kilo = fark 2. adım fark/başlangıç kilo) (her hafta başlanıç kilon bir önceki cuma gününde bildirdiğin kilodur.
Şuan için aklıma gelenler bunlar.
Bazal Metabolizma : 1551 kcal/gün
Mervecim aramiza hosgeldin
Saglikli ve bool kilo vermeler dilerim :13:
Bayrama kadar hedefıme ulassam bayramda gıcık eltılerımı dahada gıcık etsem
Kendı gobeklerıne bakmazlarda merve sen cok kılo almıssın derler gosterıcem bn onlara
Fesat eltılere inat 
Kızlar şuan masamda tam 3 tane waffle var. Meyveli çok güzel görünüyor ama yemiyorum yeminimden ötürü tadınada bakamıyorum. Yemin edince oruç tutmak gibi oldu. Canım çok aşırı çekmiyor yada yemek için dayanılmaz bir çekim hissetmiyorum. Oruçluyken tatlı çeker ya canınız işte öyle bir şey:)))
Ya sorma canm herkeste var onlardan.. benimde biraz amacim o bende uzaktayim. Bayrama herkesin küçük dilini isirttirmak istiyorum. Zayif olmaktan daha fazla mutluluk ve haz verecek bana... :) simdi leslie 5 mili yaptim dusumu da aldim budur yani ... simdi oglum uyanir. Cuma ya 69 lari görmek farz oldu bu kadar çene ettikten sonra :) sende ins verirsin