• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Örnegin soyle yani
Bunyda eda saolsun yardımcı oldu öle ögrendim

Cuma gunu yapacakların örnegin
başlangıc kilon :60 etap başlangıç
Bugünkü kilon : 58 (cuma günü aç karnına tartıldığın kilo)
Fark :2 = (60-58) (etap başlanıç kilon-bu hafta cuma günkü kilon)
% hesaplama (2/60)*100=3,33 (kilo farkı / etap başlanıç kilon çarpı 100)

Teşekkür ederim canııııım :16:

Herkese merhaba kizlar.... benim basima talihsiz olay geldi modemin kaplosu koptu ve iki gündür alamadim buraya yeni tasindigim icin nerde ne var usendim acikcasi aramaya. Esim simdi isyerinden birine aldirip gonderdi bana :) bi sorun yok demi deniz abla benle alakali iki gün yazamadim ya. Ama diyet devam edio tüm hızıyla ben diyet günlüğü de tutuyorum.. valla iki gün yazamadim buranib desteginin eksikligini yasadim. Iyki varsınız :) :)

Mervecim nasil gidiyor bakalım diyetin.. yarina hedefledigin kiloya yaklastin mi canım. .

Daha tartışmadım ama 1 kılo bile versem bnm için buyuk gelişme
Dıyetteyız
Sporumuzu yspıyoruz bakalım vok heyecanlıyım inş vermişimdir
Sen ne yaptın 2 gun boyunca buarada senın usım neydı arkadasım

Herkese merhaba kizlar.... benim basima talihsiz olay geldi modemin kaplosu koptu ve iki gündür alamadim buraya yeni tasindigim icin nerde ne var usendim acikcasi aramaya. Esim simdi isyerinden birine aldirip gonderdi bana :) bi sorun yok demi deniz abla benle alakali iki gün yazamadim ya. Ama diyet devam edio tüm hızıyla ben diyet günlüğü de tutuyorum.. valla iki gün yazamadim buranib desteginin eksikligini yasadim. Iyki varsınız :) :)
Buranın eksikliği gercekten cok önmli

Buranın eksikliği gercekten cok belli oluyor

Daha tartışmadım ama 1 kılo bile versem bnm için buyuk gelişme
Dıyetteyız
Sporumuzu yspıyoruz bakalım vok heyecanlıyım inş vermişimdir
Sen ne yaptın 2 gun boyunca buarada senın usım neydı arkadasım
benim ismim merve canım ... benim iki gündür mükemmeldi fakat bugün bi kaçamak yaptım maalesef yarım avuç çekirdek bide küçük ince uzun çikolatalar varya stiker mı ne ismi :) ondan yedim bi tane 49 kalori üzerınde yazıo :) aslında yemeseydim iyiydi de dediğim gibi net olmayınca bi bosluga düştüm gibi oldu buraya girince kendimi sorumlu hissediyorum .. ama yinede iyi bakalım bi kilo verdiğimi düşünüyorum ama benm hedefim 1.700 dü bakalım ne olacak sabah görüşürüz artık heyecanla yarnı bekliyorum ...:) bu arada üç sene önce kurban bayramında giydiğim elbiseyi giydim dün o zman bekardım ama yine etli butluydum :) bol gelio :) ya böyle bi mutluluk olamaz belkide çikolatayla kendimi ödüllendirdim :) Mervecim gerçekten acayip mutluyum ama bayrama on kilo vermeliyim tamam işte ufacık masum bi kaçamak yaptım bitti. leslie 5 mil yaptım zaten erimiştir o :) inş vericez arkadaşım ben kendime güveniyorum bide net geldi ya tamam kacarı yok yani :) sizsiz olmuo ....

KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM ,
sabah ... domates salatalık
9 zeytin
2 tane kızarmış tost ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
ara .....yarım avuç çekirdek :)
bir parça çikolata (49 kcal)
aksam sayılır :) ....yoğurt
1.5 tabak barbunya sucuklu :(
ve yarım porsiyon pilav :(
bunları saat 2 de yedim bunu göz önünde bulundurun lütfen :) üstüne leslie yaptım
spor: leslie 5 mil
su: şimdilik 2 litre
bitki cayı: bi saate kadar içerim çok geldide barbunya su içecek halim yok :)
toplam kalori : 1.200 lerde

bu arada leslie 5 mil kac kalori yaktırıo bileniniz var mı ?
bugunluk böyle oldu kusura bakmayın kızlar...

KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM ,
9 zeytin
bunları saat 2 de yedim bunu göz önünde bulundurun lütfen :) üstüne leslie yaptım

Bugün benimde biraz kaçıcak gibi kaloriler.. :14:
Kardeşimin doğum günü.. akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum ama inş sporumu yapabilirim..

KIZLAR BUGÜNKÜ MENÜM ,
9 zeytin

Sucuklu barbunya 1,5 porsiyon ile cok olmus canim :20: Hayir yarina kilona yansirsa bu sefer moral bozuklugu yapar :31: Amaaa 5 mil icin sana :nazar: Istikrar diye buna derim ben :21:

Ve bu arada leslie 5 mil yaklasik 450 -500 kalori yakiyor diye okumustum burada forumda ben :34:

Teşekkür ediyorum fatmacim ama ben dedgim gibi öğlen ikide yedim bunlari ve yarina kadar bisi yemicem aksam bi armut olabilir o armuttan sonraa spor salonuna inerim esim yorgun gelmezse cocugu ona bırakıyorum ya :) biliyorum cok oldu ama cok istahim vardi. Ama hala tokum acikacak gibi degilim bugün böyle sağlıksız oldu. Yarin duzene sokarim.. bu arada sen hedef koydun mu yarin icin ve ne durumdasin :)

Bugün benimde biraz kaçıcak gibi kaloriler.. :14:
Kardeşimin doğum günü.. akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum ama inş sporumu yapabilirim..

Canm dikkat et pastalara .. kardesnde iyki dogmus bu arada kadinlar kulübü nden sevgiler ona :) dikkat et bak sonra pismanlik yasama bi catal da ayni bi tabakta emin ol öyle :)

Canm dikkat et pastalara .. kardesnde iyki dogmus bu arada kadinlar kulübü nden sevgiler ona :) dikkat et bak sonra pismanlik yasama bi catal da ayni bi tabakta emin ol öyle :)

Teşekkür ederim :16:
Kalorisine baktım zaten :14: belki çok ince bir dilim alırım.. ya akşam yemeği ya da pasta diye düşünüyorum.. bugün öğlen her zamankinden biraz daha fazla kalori aldım zaten.. dengeliycem.. eve gidince parti başlamadan 45 dk egzersiz düşünüyorum bakalım.. :9:

ay ben bugün cok acıktım yaa orucluydum yine oğlumuda hastaneye götürdük heryerden güzel kokular gelıooduu neyseki ezan okundu bıtkı cayımı içeim gecicem yemege inş..

kızlar ben de tüm gün yoktum yazamadım. bir kursa gidiyorum da yarın da var hatta.
Sabah kahvaltım:
1 kk yarısı beyaz 1 dilim kaşar peynir
5 yeşil zeytin
bir sade omlet
yarım domatez
bir fincan şekersiz çay
arada bir fincan şekersiz kahve

Öğle:

1 yumurta ile kızartılmış karnıbahar (10 gram falan anca gelir)
1 tavuk butu
2 yemek kaşığı yürek
3 zeytinyağlı domatez kurusu
yarım dilim ananas
1 fincan yeşil çay

Akşam:

1 küçük kutuda ton balığı
1 domatez
1 kase yoğurtlu buğday çorbası
5 tane ceviz

Kalori: 960 civarında
Su: 1 lt şimdilik
Egzersiz:30 dakika jullian 30 days shred

kızlar bazal metabolizmayı mı yoksa bazal+yaşam tarzındakini mi alıcaz?

Bir deee kuru altın çilek var ya, onun kalorisini bulamadım ya. bilen duyan var mıdır?

Teşekkür ederim :16:
Kalorisine baktım zaten :14: belki çok ince bir dilim alırım.. ya akşam yemeği ya da pasta diye düşünüyorum.. bugün öğlen her zamankinden biraz daha fazla kalori aldım zaten.. dengeliycem.. eve gidince parti başlamadan 45 dk egzersiz düşünüyorum bakalım.. :9:

sporu böyle günlerde yapmak çok oluyor değil mi? ben hangi araya sıkıştıracağımı şaşırıyorum. akşam dışarı çıksak, çıkmadan önce yapamıyorum duşuydu saçıydı epey zor, e geldiğimde de en erken 11 oluyor o saatten sonra ayrı bir zor. yapayım desen alttaki komşuyu düşünüyosun o saatte rahatsız olur mu diye... spor beni asosyal yapıyo :)

Back
X