• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ben yarın burlarda olamıcam :( piknik olayımız var malesef. Yine beni zorlıcal bir gün daha:( umarım az kaçamaklı bir gün yaşar size de gururla yazarım:) yok ya ben hafta içleri daha iyi oluyorum kesinlikle... Herkese iyi gecelerrr...

İi geceler canım dikkst et bak sonradan pişman olacagın şeyleri yapma:8:

Tarcin ve yesil cay cifte etki yapiyo cok guzel bence
Form cayi içerim etki olmaz bunu yapar icerim ertesi gun hep eksi kalkarim

aaa ozaman kesin alayım zate bana yeterli gelmio bu kayıp:D:D bikaçgündür hele hiç vermiorum adet oldum bugun ondanmıdır nedirr

Psikolojik olabilir
En iyisi uyanınca kalkip menunu hazirla ve ona uy gun boyunca başka yemekte dusunme
Bence kadınlarin evlendikten sonra kilo almalarinin sebeplerinden biri yemek yapma derdi olabilir yemek üzerinde dusunmek cok yemeye yol acar çünkü seninki de bence diyette olduğundan yemekleri dusununce onlardan uzaklasmak umarım anlatabilmisimditr

Birde senun önerını deneyeyım böyle giderse halım kalmayacak saol canım güzel fikir

aaa ozaman kesin alayım zate bana yeterli gelmio bu kayıp:D:D bikaçgündür hele hiç vermiorum adet oldum bugun ondanmıdır nedirr

Bnm arkadasım diyetisyenide tarcın ve yesilcay ıkılısını gunde en az ıkıdefa içeceksin demiş birde süt ve tarcın hem iştah kapatıyo yemklerden bir saat önce hemde tatlı krizlerini önlemk için içiyodu ve arkadaım bu sayede 2 haftada 2.5 yag 1.5 sudan tam 4 kılo verdı tavsıye ederım yanı

Ben 8 aydr falan adet olmuyorum galiba pek hatırlamıyorum kac aydi o kadar eskide kaldi :( bu yüzden ilac kullanıyorum iste etkisini pek bilemem ama duydugum bisi var denenmiş hep regl döneminde daha kolay kilo verilirmis hatta kalıcı olurmus metabolizma hızlanıyo cunku ne kadar bilemem ama tahminen 200-300dur vucut kan kaybedince kan uretmek icin daha cok calisiyo tum gun

Ben güya erken yatcaktim :D her zamanki gibi boya takıldim gece salgıladığı icin bugun kacti ama yarin kacmiycak

Birde evet tarçınlı sut harika metabolizma Hızlandiriyo olabilir cunku onu icinde icim yaniyo bi degisik oluyorum kisin favorisi ama yazin cekilmiyo

33 yaşındayım. 160 boyumdayım. en son tartıldığımda 3 hafta kadar önce 95 kiloydum :( tartım bozuldu. yarın yenisini alacağım. hedef kilo ilk etapda 70 kg.
Hoşgeldin :) yol uzun ama hepimiz uzun yoldayiz ve birbirimize destek veriyoruz aramızda olman cok guzel
Sana tavsiyem sadece 20-30dk yürüyüşle başla ve aniden az kalori alma ileride daha da azalmasi gerekicek çünkü

33 yaşındayım. 160 boyumdayım. en son tartıldığımda 3 hafta kadar önce 95 kiloydum :( tartım bozuldu. yarın yenisini alacağım. hedef kilo ilk etapda 70 kg.

Katetmen gereken cok yol var ebru daha önce zayıflama diyet maceran oldumu bu arada kuralları okudyn dimi sıkı sıkıya baglanman gerekıyo kı zayıflıyabılelım

Ben güya erken yatcaktim :D her zamanki gibi boya takıldim gece salgıladığı icin bugun kacti ama yarin kacmiycak

Birde evet tarçınlı sut harika metabolizma Hızlandiriyo olabilir cunku onu icinde icim yaniyo bi degisik oluyorum kisin favorisi ama yazin cekilmiyo

Yazında soguk dene oda cok güzel oluo ben hergun olmasada haftada 2 defa içiyorum süt sewmedıgımden oda ii oluyo

Okuyodun sen dimi ? Hangi bolum

Kizlar benim cok moralim bozuk ya.. kendimi rejime veremiyorum. Duygununda dedigi gibi hafya sonu olmuo ayri gayri :) oglumla babasi dışarı çıkmıştı bana süpriz yapmışlar spor ayakkabısı almışlar alicam diodum da.. bide cikolata almislar hani su alisveris merkezlerinde satilanlardan varya cesit çeşit oluyo . Valla yedim .. kendimi cok kötü hissediyorum basim galan agridi hep dedim aman yazmiim gruptan cikayim dedim yapamadım:) bana yardım edin. Yapmam gereken herseyi biliyorum ama bi isteksizlik oldu niyeyse.. ama gec kalmis degilim sanırım birakmamam lazim bu kadar vermişken. Bayrama 62 olmam sart. Herkese dedim :) uzaktayim ya beni gorunce sasircaniz falan diye :) tabi herkes dedigim teyzemler gıcık oldukları n degil tabiki... offff sizi de sıkıyor um ama . Böyle iste paylasmak istedim kizlar

Hoşgeldin :) yol uzun ama hepimiz uzun yoldayiz ve birbirimize destek veriyoruz aramızda olman cok guzel
Sana tavsiyem sadece 20-30dk yürüyüşle başla ve aniden az kalori alma ileride daha da azalmasi gerekicek çünkü

teşekkür ederim. son zamanların moda diyeti isveç diyeti yapayım dedim. nerdeyse hiç bişi yenmiyor. 2 gün kafamı kaldıramadım bıraktım. dediğin gibi aniden az kalorili diyetler yapmadan dengeli beslenerek kilo vermeyi hedefliyorum.

Katetmen gereken cok yol var ebru daha önce zayıflama diyet maceran oldumu bu arada kuralları okudyn dimi sıkı sıkıya baglanman gerekıyo kı zayıflıyabılelım

aslında hep kiloluydum ama 70-80 arası gidip geliyordu kilom. ama doğumdan sonra hiç dikkat etmedim kendime. ve 2 sene içinde 95 kiloya çıktım. kuralları okumadım maalesef. göremedim öyle bir yazı.

Back
X