• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam misafirlikteydik ve cesit cesit ekler vardi.diyeti dusundum takimi dusundum kendimi dusundum hicbirine ihanet edemedim:) su an iyice aciktim uykubiyi gelecek.iyi geceler hepinize:)

kıyamam sanaa :))
ama bişi söylicem belki motivasyonunu düşürücem ama sporu aç karnına yapmamaya çalış olur mu? çünkü o zman vücut kastan yakmaya başlıyor... düşün sabah kalkıyosun yakacak enerji yok vücutta ama buna zorluyosun ve vücut yağdan değil kastan yakmaya başlıyor...yani ben öyle biliyorum en azından :44:
Yok canım aç karnına yapmak gerekiyormuş. Tok karnına yapınca yediklerini yakıyor aç karnına yapınca vücut yağdan yakmaya hazır oluyor. Kastan yakması için çok ağır spor yapıp yine ağır diyet yapman lazım. Ben böyle biliyorum. Diyetisyen e sordum açken yapmak gerekdedi.

Yok canım aç karnına yapmak gerekiyormuş. Tok karnına yapınca yediklerini yakıyor aç karnına yapınca vücut yağdan yakmaya hazır oluyor. Kastan yakması için çok ağır spor yapıp yine ağır diyet yapman lazım. Ben böyle biliyorum. Diyetisyen e sordum açken yapmak gerekdedi.

1 buçuk 2 saat önceden öğün alınıp sonra yapılmalı spor kızlar.aç yapılan spor kan şekerini düşürüp komaya sokar adamı.yani her zaman değil ama vücudun hassas dönemine denk geldiği an direk götürür.çok tok yapılırsa da mideden baskı yapacağı için nefesi daraltır kalbi yorar.egzersiz şiddeti yüksekse dinlenme statik yada yk denecek kadar azsa kan akışını aşırı hızlandırarak kalp krizine neden olur.

Son düzenleme:

Katılıyorum sonuçta yaptıgımız spor cok agır degıl brnde biçok uzmndan duydıgum bu hani aclık dıyınce aklımıza gercek aclık degıl atıyorum sabah kalkar kalmaz gıbı normalde zaten yemekten gmn sonra degil en az 1. Saat sonra yapıyorumm

Aksam misafirlikteydik ve cesit cesit ekler vardi.diyeti dusundum takimi dusundum kendimi dusundum hicbirine ihanet edemedim:) su an iyice aciktim uykubiyi gelecek.iyi geceler hepinize:)

süpersinnnn!!!! bu iradeyi her zaman gösterebilirsin ve de gösterebiliriz umarım :) kendini daha zinde hisetmelisin... yiyenleri görüp sen o kadar kaloriyi almadığın için kendini mutlu hissetmelisin :) böyle düşünmek gerek bence... hafif, mutlu ve huzurlu hissetmek gerek :)

süpersinnnn!!!! bu iradeyi her zaman gösterebilirsin ve de gösterebiliriz umarım :) kendini daha zinde hisetmelisin... yiyenleri görüp sen o kadar kaloriyi almadığın için kendini mutlu hissetmelisin :) böyle düşünmek gerek bence... hafif, mutlu ve huzurlu hissetmek gerek :)
Üstüne yediğini yakmak için yemeden önceki haline gelmek için vereceğin çabayı düşün. Haa birde verdiğin o çabayı onları yemeden önceki halinle yaptığını düşün kardan zarar edersin valla :52:

Kızlar bana geldiler. :27: :111::111::111:
Valla bu takıma geldikten sonra sizi tanıdığım için kilo verdiğim için nasıl mutlu olduğumu anlatamam. (DENİZ ABLA en büyük teşekkürü sana sana borçluyum. Sen beni takıma davet etmeseydn ya gittiğim takımda mutlu olmasaydım diye düşünüyorum da düşünmek istemiyorum şuan.Burada insanların hayatlarını değiştirmesine vesile oldun. Çok teşekkürler :16::16::16::16::54:)
Hayat oOOoOO süper gidiyor.:24: Böyle o içimdeki umutsuzluk beni yiyip bitiriyormuşta haberim yokmuş. :22: Hep kilom nedeniyle özgüvenimin azalmadığını düşünürdüm ama kendimi kandırmışım.:30: Bal gibide özgüvenim azalıyormuş:23: Şimdi özgüvenim geri geliyor. :21: Ay nasıl mutluyum anlatamam. :52: O depresif hallerim gittii. :35: Elveda eski ben eski hayatım eski umutsuzluklarım eski üzüntülerim eski kilolarım.:10: Kilo vücut sağlığı kadar psikolojimide bozuyormuş...:27::27:

Daha önümde geldiğimden fazla yol var :10: ama buraya başarı öykümü:65: yazmak için can atıyorum. :9:

Katılıyorum sonuçta yaptıgımız spor cok agır degıl brnde biçok uzmndan duydıgum bu hani aclık dıyınce aklımıza gercek aclık degıl atıyorum sabah kalkar kalmaz gıbı normalde zaten yemekten gmn sonra degil en az 1. Saat sonra yapıyorumm

Valla bu takıma geldikten sonra sizi tanıdığım için kilo verdiğim için nasıl mutlu olduğumu anlatamam. (DENİZ ABLA en büyük teşekkürü sana sana borçluyum. Sen beni takıma davet etmeseydn ya gittiğim takımda mutlu olmasaydım diye düşünüyorum da düşünmek istemiyorum şuan.Burada insanların hayatlarını değiştirmesine vesile oldun. Çok teşekkürler :16::16::16::16::54:)
Hayat oOOoOO süper gidiyor.:24: Böyle o içimdeki umutsuzluk beni yiyip bitiriyormuşta haberim yokmuş. :22: Hep kilom nedeniyle özgüvenimin azalmadığını düşünürdüm ama kendimi kandırmışım.:30: Bal gibide özgüvenim azalıyormuş:23: Şimdi özgüvenim geri geliyor. :21: Ay nasıl mutluyum anlatamam. :52: O depresif hallerim gittii. :35: Elveda eski ben eski hayatım eski umutsuzluklarım eski üzüntülerim eski kilolarım.:10: Kilo vücut sağlığı kadar psikolojimide bozuyormuş...:27::27:

Daha önümde geldiğimden fazla yol var :10: ama buraya başarı öykümü:65: yazmak için can atıyorum. :9:

:46::46::46::46:
Valla o mutluluk bnide sardı bacımm
Kilom düsmese bile ki düşüyo
Azmimi görünce sasırıyorum ve mutlu oluyorum etrafımdakıler bile sasırıyo
Gecende komsular bana i oyun yapmışlar ben içli köfteyi coook sewerim pardonn sewerdim bni caya cagirdı karsı komsu bi kac komsu daha demişler ki merve bunuda yemesin de görelim
Yanıma ekstradan bi yeşilcay aldıydım bide grissini almıstm yeni markettn onu gorurdum
Allahım bi gittim sıcacık içli köfte bi güzel kokuyo ablalaara desim elleriniZe saglık valla cok güzel gözüküyo
Ama bi tane olsun yemedim
2 tane geissini yedim çayımı içtim yanmda sapır supur yedıler ama inanın canım hiç çekmedi
Ablalar dedıkı walla helal olsun ne dıyelim sana oyun yapmıştık sende yemedin
Bende dedim ki ohh canıma deysın yıyınde 100 kılo olun ;))) :1::1:
Gülüştük ole işte

:46::46::46::46:
Valla o mutluluk bnide sardı bacımm
Kilom düsmese bile ki düşüyo
Azmimi görünce sasırıyorum ve mutlu oluyorum etrafımdakıler bile sasırıyo
Gecende komsular bana i oyun yapmışlar ben içli köfteyi coook sewerim pardonn sewerdim bni caya cagirdı karsı komsu bi kac komsu daha demişler ki merve bunuda yemesin de görelim
Yanıma ekstradan bi yeşilcay aldıydım bide grissini almıstm yeni markettn onu gorurdum
Allahım bi gittim sıcacık içli köfte bi güzel kokuyo ablalaara desim elleriniZe saglık valla cok güzel gözüküyo
Ama bi tane olsun yemedim
2 tane geissini yedim çayımı içtim yanmda sapır supur yedıler ama inanın canım hiç çekmedi
Ablalar dedıkı walla helal olsun ne dıyelim sana oyun yapmıştık sende yemedin
Bende dedim ki ohh canıma deysın yıyınde 100 kılo olun ;))) :1::1:
Gülüştük ole işte

Ay canım benim. Sende benim gibi olmuşsun. O sarmalar gözümün önünden gitmiyor ama yemedim canımda çekmedi. Sadece görmek istemedim o kadar. Tebrik ediyorum seni. Ben bundan şunu çıkarıyorum fazla yemek bile bağımlılıkmış. Heleki günde 2,3 tane garanti çikolata yiyen ben çikolatayı canım çekmiyor inanılır gibi değil. Böyle uzun soluklu kilo verdikten sonra ne olursa olsun emeğimi çöpe atamam. Dediğim gibi hedef kilomun 2,3 kilo altına inip kendime kilo aralığı esnekliği sağlayacağım ömrümün kalanında sağlıklı beslenip sağlıklı olacağım. Ee bir de daha genç ve güzel görüneceğim kesin. :) Öncesi sonrası resmimi paylaşmak için can atıyorum. :52:
Fark ettin mi canım ne kadar istikrarlıysak o kadar mutlu ve kaçamaktan uzak olduk:) O içli köfteleri sarmaları yemeyince de mutlu olabiliyoruz. :) bir şey kaybetmedik kazandık ha verilen kilo kayıptan sayılıyorsa o başka :52:

herkese güzel bir gün dilerim

Masaallah kızz bende 1 bardak yeşilcay içtim sabahta 2 bardak şekersiz cay içtimm
bende cok istiyorum bitki çayıyla desteklenmeyi ama emzirdiğim için içmiyorum.biberiye ve mate süper.özellikle date düzensziliği olanlara biberiye tavsiye ederim mütiş yağ yaktırıyor.ben bir zaman onunla güzel kilo verdim.arkadastada kist vardı ozaman yurtdısındaydık orda eczanede satılır biberiye eczacı aman fazla içme zaten zayıfsın demiş.

Kızlar gnde 2 defa leslıe yapsak asırımı olurrr
yaaa ben hiç vakit bulamıyorum dün yemek cocuklar ütü derken saate bi baktı 12yi gecmiş:(:50:şuan öğle arası evde olmam lazım ama ben buraya ancak hastalar bitince odamda rahat yazıyorum

özledim sizleri yaa hayati tehlikeyi atlattı kayınvalidem artık ben kalmıorum yanında cunku oğlumun kolu cıkmıs halasına bırakmstım:(( aksilikler peşimi bırakmadı buara..
çok geçmiş olsun canım.benim oğlanında kolunu çıkardılar 2.5 yaşında hemen yerine geliyor.sonrasında dikkat etmek lazım tekrar rsiki yüksek.

canım ben de çok yeniyim ve inanılmaz motive oldum. Her gun diyet arkadaşım da kalori hesaplıyorum. Yediklerimi düzenli not tutuyorum ve sorumluluk yüzünden az yiyorum .yani superrr bir şey bu. Uzun zamndır böyle diyet yapamıyordum:( Eve gelir gelmez sabırsızlıkla kulübü açıp kızlarla paylaşıyorum.Olacak gerçekten bu sefer incecik olacağız ve tabii birinci de olacağız:))))
benim ilk çocuktan sonra burda cok vaktim oluyordu 80den 60lara düşmüştüm ahhhhhhhh ogünler.

Süper ödem atıyormuş öyle diyorlar:) Sanırım diyetisyenin vermesinin sebebi bu.
3 cocuk olunca her cocuktan sonra diyet maceralarım oluyor.bi ara acayip ananas tüketmiştim iyi de kilo vermiştim.tabi trde ananas bulmak cokta kolay değil.benim oldugum yerde ananas elmadan ucuzdu:37:

ayyy canım psikiyatri stajındayım öle delilerle değilde normal hayttan bıkıp depresyona girmiş insanlar var bugün tanışma günüydü okey tavla pişti oynadık yarın terapilere katılcaz sonra kendimiz terapi yapıcaz filan ilginç bi yer fakat en ilginci erkek psikoz diye bi bölüm arkadaşım orda libidolar tavan olduğu için herkese sarkıyolarmış kadın psikozdada erkeklere sarkıyolarmış anlatıyo millet bi gör oturduğ yeri devamlı silenler filan ama eğlenceli bi ortam bakalım sonumuz hayrolsun :52:
tıbbıye mi canım
1 buçuk 2 saat önceden öğün alınıp sonra yapılmalı spor kızlar.aç yapılan spor kan şekerini düşürüp komaya sokar adamı.yani her zaman değil ama vücudun hassas dönemine denk geldiği an direk götürür.çok tok yapılırsa da mideden baskı yapacağı için nefesi daraltır kalbi yorar.egzersiz şiddeti yüksekse dinlenme statik yada yk denecek kadar azsa kan akışını aşırı hızlandırarak kalp krizine neden olur.
kızlar birde yemekten hemen sonra kan sindirim organlarına hucum ettiğinden spor cok sakıncalı

Alllah nazarlardan saklasın canım kilo vermek motive olmak yemekten daha mutluluk verici bişey.helede kıyafetler bollaşmaya başlayınca insan özgüven doluyor darısı başımıza.

dünde benim önümden neler gecti kremalı tatlılar şerbetli tatlılar o güzel egzersizi yaptım kafamı bir saga bir sola cevirdim:52::52::52:

13 aylık bebegim grip oldu yha
Cocugum bu sabh cok halsiz ve ateşli kalktı grip olmus yawrum cok aciz aglıyo sürekli
Paylasımlarım eksik olabılır lütfen mazur görün ;((

Ay canım benim. Sende benim gibi olmuşsun. O sarmalar gözümün önünden gitmiyor ama yemedim canımda çekmedi. Sadece görmek istemedim o kadar. Tebrik ediyorum seni. Ben bundan şunu çıkarıyorum fazla yemek bile bağımlılıkmış. Heleki günde 2,3 tane garanti çikolata yiyen ben çikolatayı canım çekmiyor inanılır gibi değil. Böyle uzun soluklu kilo verdikten sonra ne olursa olsun emeğimi çöpe atamam. Dediğim gibi hedef kilomun 2,3 kilo altına inip kendime kilo aralığı esnekliği sağlayacağım ömrümün kalanında sağlıklı beslenip sağlıklı olacağım. Ee bir de daha genç ve güzel görüneceğim kesin. :) Öncesi sonrası resmimi paylaşmak için can atıyorum. :52:
Fark ettin mi canım ne kadar istikrarlıysak o kadar mutlu ve kaçamaktan uzak olduk:) O içli köfteleri sarmaları yemeyince de mutlu olabiliyoruz. :) bir şey kaybetmedik kazandık ha verilen kilo kayıptan sayılıyorsa o başka :52:

Haklısın valla edacımm kendime sasıyorummm ama kaybettıgım tek sey war oda kılo:1::1::1:
İnş dedıgın gıbı bende belli bi kılo aralıgı bırakcam 2 3 kılo esneklık olsun güzellik bi yana edaa saglıkkk en önmlisi
Bir kılo aldım butun hastalıklar peşpese
Nefes darlıgı astımım tekrarladı
Kalp carpıntısı
Hormon bozuklugu
Adet düznsşzliği
Kist oluştu pko
En zoruda psikolojık cokuntu( özgüvn kaybı cesaret eksıklıgı moral bozuklugu agresıflık cabuk sinirlnme)
Bunlar için hep bi uzmana basvurdum hepsi kılo vermn gerekıyo dedıı
İşin garibi psikolog da aynnısını dedı
:1::1::1:
Dawranış bozuklugumnaltında yatan sebb bırden aldıgım kılolarım mış
Bu sende yukarda saydıgım belırtılerı ortaya cıkarmış dedııı
:1::1:
Düşündüm de hepsi haklı

1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 20 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 24 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Buğday Çorbası (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal) 270 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 136 kcal
0.50 x 1 Adet piliç çevirme (derisiz) (318 kcal) 159 kcal
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal) 0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1210 kcal

Spor: jillian level2/6
çay: yeşil çay- ısırgan otlu formula 7
su: 2.5 ama 3e gidiyorum :)
iyi cnm
Bende ac karna iyi diye biliyorum ki özellikle ac yapıyodunm edaaa yetişşşş
yemek yedikten 1 saat sonra yapman gerekiyo cnm
13 aylık bebegim grip oldu yha
Cocugum bu sabh cok halsiz ve ateşli kalktı grip olmus yawrum cok aciz aglıyo sürekli
Paylasımlarım eksik olabılır lütfen mazur görün ;((
geçmiş olsunnn

Kızlar bişi dicem ben çikolatayı pek sewmm aramm yani ama regl dönmlerimde bi kac parca yerimmm
Cıkolata bnm netobolızmamı acayıp hızlandırıyo desem ne yorum ysparsınızzz

dünkü menüm
sabah
domates
salatalık
2 kk peynir
çay
2 dilm ekmek

ara 1 incir

öğlen
1 kase yoğurt
haslanmıs tavuk gögüs yedim biraz

ara 1 incir

akşam
biraz kabak kavurması
biraz pırasa
2 dilim ekmek
1.5 kase yoğurt

ara
1 kahve
1 elma
1 de soda elmanın kabuklarını icine attım elmalı soda oldu biraz da limon koymuştum azck eksi oldu :) :)) ben çoğu zaman meyvenin suyunu veya kabugunu sodanın icine koyarım hazır meyveli almaktansa böyle daha kalorisiz

kalori 898
su 3 lt
spor 2 saaat yürüyüş + leslıe 3
mesaj 20
çay 2 bardak kusburnu

Back
X