• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam canım. Bizim takım boştu bende geçerken uğradım :9: Ben iyiyim sen nasıllsın okullu:) Nasıl gidiyor anlat aksiyon sende:))

ayyy canım psikiyatri stajındayım öle delilerle değilde normal hayttan bıkıp depresyona girmiş insanlar var bugün tanışma günüydü okey tavla pişti oynadık yarın terapilere katılcaz sonra kendimiz terapi yapıcaz filan ilginç bi yer fakat en ilginci erkek psikoz diye bi bölüm arkadaşım orda libidolar tavan olduğu için herkese sarkıyolarmış kadın psikozdada erkeklere sarkıyolarmış anlatıyo millet bi gör oturduğ yeri devamlı silenler filan ama eğlenceli bi ortam bakalım sonumuz hayrolsun :52:

Sabah
Has yum
Zeytin 4 adet
Peynir 2 catal
Domate
Salatalık birer tane
2 dilim kep ek
Ara
Yeşilcay
Ögle
Bir por nohut yemeği
Bir kase yogurt
Elma
Ara
Kahve şekersz
Aksam
Domates corbası bir porsiyon
2 köfte
Kepeklı makarna 3 kasık
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz cay
6 finduk
Spor
Leslie 3 mil
2 ser set mekik ve bacak egzersiZi
Kalori;956
Bitki çayı;2 kupa
Su:2 lt

Merve'cim bence süper gidiyosun sen... bırakan çok oldu ama ben sende bende bir de edada asla bırakmıcak iradeyi görüyorum :) ben arada bozuyorum ama siz ikiniz süper azimli gidiyosunuz... :nazar::nazar: yani sporun beslenmen suların süper :46:

bu ara çok hem çok fire verdik hem de burayı takip eden çok az kişi kaldık bu motivasyonumuzu düşürmesin lütfen... biz her şeye rağmen devam ediyoruz ve kilo kaybetmeyi hakediyoruz ve biz bu işi burada halledicez ve mezun olup öyle gidicez başka yolu yok işte o kadar :47::47: :33:

ayyy canım psikiyatri stajındayım öle delilerle değilde normal hayttan bıkıp depresyona girmiş insanlar var bugün tanışma günüydü okey tavla pişti oynadık yarın terapilere katılcaz sonra kendimiz terapi yapıcaz filan ilginç bi yer fakat en ilginci erkek psikoz diye bi bölüm arkadaşım orda libidolar tavan olduğu için herkese sarkıyolarmış kadın psikozdada erkeklere sarkıyolarmış anlatıyo millet bi gör oturduğ yeri devamlı silenler filan ama eğlenceli bi ortam bakalım sonumuz hayrolsun :52:

Burcuuu benimle de tanışmalısın bence :) insan psikolojisinden anlayan bir arkadaşımızın olması ne güsel :)

spor yapmak gibisi yok gerçekten... daha doğrusu yaptıktan sonraki iç rahatlaması ve ferahlaması gibisi yok :) 2 gündür yapamıyodum ama şimdi yaptım bitki çayımı içiyorum, sodamı hazırladım sırada o var. ve sanırım bugün içtiğim su 2.5 lt'yi bulmuştur belki 3e yakındır...

1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 20 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 24 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Buğday Çorbası (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal) 270 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 136 kcal
0.50 x 1 Adet piliç çevirme (derisiz) (318 kcal) 159 kcal
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal) 0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1210 kcal

Spor: jillian level2/6
çay: yeşil çay- ısırgan otlu formula 7
su: 2.5 ama 3e gidiyorum :)

Ay canım benim Allah kolaylık versin:) Sende dellenmeden çıkta geri önemli değil:)))

Merve'cim bence süper gidiyosun sen... bırakan çok oldu ama ben sende bende bir de edada asla bırakmıcak iradeyi görüyorum :) ben arada bozuyorum ama siz ikiniz süper azimli gidiyosunuz... :nazar::nazar: yani sporun beslenmen suların süper :46:

bu ara çok hem çok fire verdik hem de burayı takip eden çok az kişi kaldık bu motivasyonumuzu düşürmesin lütfen... biz her şeye rağmen devam ediyoruz ve kilo kaybetmeyi hakediyoruz ve biz bu işi burada halledicez ve mezun olup öyle gidicez başka yolu yok işte o kadar :47::47: :33:

Yok canım gitmiyoruz:)
Kilomuzu koruyoruz topiğinden devam edeceğiz. Her verilen 1 kilo için 10 gün koruma diyeti yapacağız:)
Eski yediğimiz kötü şeyleri kontrollü hayatımıza yavaşça ve sınırlı geri sokacağız:)

Walla mezun olduktan sonrada gıtmm gobıme gelıyooo ama yılmk yok duygucö

Yok canım gitmiyoruz:)
Kilomuzu koruyoruz topiğinden devam edeceğiz. Her verilen 1 kilo için 10 gün koruma diyeti yapacağız:)
Eski yediğimiz kötü şeyleri kontrollü hayatımıza yavaşça ve sınırlı geri sokacağız:)

kilo koruma dönemine acayip hevesliyim ya... hemen o günleri görebilmek istiyorum :) dengeli yemeye çalışıcaz. bir gün fazla kaçırsak o hafta onu hemen dengelicez. bir de alacağımız kalori miktarı da artacak ya o kısmı a çok zevkli :) dolduramıcaz ilk günlerde o kalori miktarını muhtemelen :)

spor yapmak gibisi yok gerçekten... daha doğrusu yaptıktan sonraki iç rahatlaması ve ferahlaması gibisi yok :) 2 gündür yapamıyodum ama şimdi yaptım bitki çayımı içiyorum, sodamı hazırladım sırada o var. ve sanırım bugün içtiğim su 2.5 lt'yi bulmuştur belki 3e yakındır...

Gercektn yha şimdi sporu hayatımn akışına soktum
Cok degıl 1 ay önce yürüyüşe bile zorla gıdersdm
Şimdi leslie yapmassam eksik bişiler kalcak gbıme geliyoo
Yada yüricem hiç bişi yspmassam ogün tv basındsyken öekık cekıyrım yan yatıyorum egzersızlr yapıyorumm
Spor yaptıktan donra bna bi enerjı yuklnıyo sankıı

Gercektn yha şimdi sporu hayatımn akışına soktum
Cok degıl 1 ay önce yürüyüşe bile zorla gıdersdm
Şimdi leslie yapmassam eksik bişiler kalcak gbıme geliyoo
Yada yüricem hiç bişi yspmassam ogün tv basındsyken öekık cekıyrım yan yatıyorum egzersızlr yapıyorumm
Spor yaptıktan donra bna bi enerjı yuklnıyo sankıı

O miskinlik gidiyor ve daha hafif mutlu hissediyorsun.Spor yapmak mutluluk hormonlarının salgılanmasına neden oluyormuş muş...

1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal
2.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal) 20 kcal
2.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal) 24 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Buğday Çorbası (250 kcal) 250 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal) 270 kcal
0.50 x 1 Adet Elma (60 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 74 kcal
1.00 x 1 Adet medine hurması (30 kcal) 30 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 136 kcal
0.50 x 1 Adet piliç çevirme (derisiz) (318 kcal) 159 kcal
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal) 0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1210 kcal

Spor: jillian level2/6
çay: yeşil çay- ısırgan otlu formula 7
su: 2.5 ama 3e gidiyorum :)

Senin menünde güzel canım
Jıllıan 6 ya getırmişşin supersın 2 inci 10 dasın dimi
Hedefıme 5 kılo kala bnde baslıyorummm
Gecende merak ettım yapim dedım 6 dk sonra beyaz bayrak pesss ettım çok agırrr oldugunu bılıyodumda yapınca iiyce ögrenmiş oldmm;)))

O miskinlik gidiyor ve daha hafif mutlu hissediyorsun.Spor yapmak mutluluk hormonlarının salgılanmasına neden oluyormuş muş...

Buna katılıyorumm
Sizlerle biş paylaşcam belki bana gulersınız ama
Cumartesı gunu sabah kalktım saat 7 gıbı kahvaltı hazırladım eşime bnde o kahvaltısını yaptı gitti bnde leslie actım 3. Mil cocukta ıyuyo
Karnım acc sofra hazırr
Dedım kı sporumu yapimm
Basladım leslie ye 2 mile gelince hızlanıyo ya bole allahm yaptıkca ter atıyorum ter attıkca gaza gelıyorum aklımda zayıflamk hayal kuruyorum Zayıf oldugum halımı o arada kidbox hareketi varya onu yaparkn yüregıme bişi oldu basladım aglamaya ama leslıeyede dewam edıyom he;)))
Ama nasıl aglıyorumm hıckıra hıckıra isewıncmden aglıyorum
Azmime aglıyorum kendıme guvenım geldi ona aglıyorum artık zayıflayacagıma tamsmen inandımyha ona aglıyorummm
Yani bole bişi yasadımm
Kafanızı şişirsimm
Hanı eda dedın yha mutluluk hormonu salgılanıyomuş diye doğrudur tescıllenıp onaylanmıştır bacımm;))))

Senin menünde güzel canım
Jıllıan 6 ya getırmişşin supersın 2 inci 10 dasın dimi
Hedefıme 5 kılo kala bnde baslıyorummm
Gecende merak ettım yapim dedım 6 dk sonra beyaz bayrak pesss ettım çok agırrr oldugunu bılıyodumda yapınca iiyce ögrenmiş oldmm;)))

evet canım 2.nin 6 sındayım... baya sıkılaştım :) bu bitince ne yapıcam şimdiden onu aramaya başladım :) bence de hedefine 5 kilo başla...

Buna katılıyorumm
Sizlerle biş paylaşcam belki bana gulersınız ama
Cumartesı gunu sabah kalktım saat 7 gıbı kahvaltı hazırladım eşime bnde o kahvaltısını yaptı gitti bnde leslie actım 3. Mil cocukta ıyuyo
Karnım acc sofra hazırr
Dedım kı sporumu yapimm
Basladım leslie ye 2 mile gelince hızlanıyo ya bole allahm yaptıkca ter atıyorum ter attıkca gaza gelıyorum aklımda zayıflamk hayal kuruyorum Zayıf oldugum halımı o arada kidbox hareketi varya onu yaparkn yüregıme bişi oldu basladım aglamaya ama leslıeyede dewam edıyom he;)))
Ama nasıl aglıyorumm hıckıra hıckıra isewıncmden aglıyorum
Azmime aglıyorum kendıme guvenım geldi ona aglıyorum artık zayıflayacagıma tamsmen inandımyha ona aglıyorummm
Yani bole bişi yasadımm
Kafanızı şişirsimm
Hanı eda dedın yha mutluluk hormonu salgılanıyomuş diye doğrudur tescıllenıp onaylanmıştır bacımm;))))

kıyamam sanaa :))
ama bişi söylicem belki motivasyonunu düşürücem ama sporu aç karnına yapmamaya çalış olur mu? çünkü o zman vücut kastan yakmaya başlıyor... düşün sabah kalkıyosun yakacak enerji yok vücutta ama buna zorluyosun ve vücut yağdan değil kastan yakmaya başlıyor...yani ben öyle biliyorum en azından :44:

kıyamam sanaa :))
ama bişi söylicem belki motivasyonunu düşürücem ama sporu aç karnına yapmamaya çalış olur mu? çünkü o zman vücut kastan yakmaya başlıyor... düşün sabah kalkıyosun yakacak enerji yok vücutta ama buna zorluyosun ve vücut yağdan değil kastan yakmaya başlıyor...yani ben öyle biliyorum en azından :44:

Bende ac karna iyi diye biliyorum ki özellikle ac yapıyodunm edaaa yetişşşş

Valkyrie89 :<<<90.0 KG>>> 1.0 KG
faTTa83 : kendi isteğiyle ayrıldı
:42:
cglaa16:(izinli)
Ryeo:
Ftm86: 76,2
zordegil:
Humeyrasağlam:<<<68 KG>>> 1.6 KG
morkurbaga: <<<60.0 KG>>> 0.6 KG
mutlulukperisii:<<< 77.5 >>> 1.100 KG
prettytygirl59:<<<67 KG>>> 0.7 KG
emidaf:
ogretmen07:kendi isyeğiyle ayrıldı
:42:
edia:
kelebekolacam:<<<89.9 KG>>> 1.1 KG
:16:

Ahh bu düzenine oturmayan is saatlerim beni mahvediyor. Sabah 6:30da cikip aksama dogru saat 16:30 da geldim eve. Evinde olmayinca insan düzenli ve özenli menüsünü hazirlayamiyor. Yinede dikkat ediyorum ve menümü paylasiyorum:

Sabah: 100g yogurt + 1 elma + 2 dilim kitir kepekli diyet ekmegi (bunlarin hepsini karistirip yiyorum, tavsiye ederim :34:

Ara: 25g kadar bitter cikolata

Saat 17:00 civari: 1 büyük porsiyon sebze haslama (Patlican + brüksel lahana + tavuk eti) + 1 porsiyon mevsim salata + bol maydonoz ve dereotlu 100g yogurt

Ara: 4 adet yulafli biskuvi + sekersiz kahve

En büyük problemim suyu cok tüketememem. Tüm gün sanirim 1,5 litre de kalmisimdir.
1 kupa bitki cayi tükettim.
Spor: Malesef bugün 3mil yürüyüsümü yapamadim, ama yarin 2 kat yapacagim.
Toplam kalori miktarim: 1020

1 avuç leblebi çok canım
Gerisi süper. Birde yoğurdu daha fazla yiyebilirsin. Benim diyetisyen 1 su bardağı verdi.

Evet canim ben de diyet arkadasima kalori girerken ogrendim.gercekten cok kalorilimis leblebi :(artik daha dikkatli olucam.yogurtu yiyemiyorum ev yogurdu bazen agir geliyor biz de hazir kullsnmiyoruz ama ciddi karin yagi eritiyormus.

Back
X