• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha iyiyim. Uyumak yaradı :9: Sen nasılsın:)
bende koşturyorum evle iş arası yazdıgında eve gecmiştim gec oldu cevap vermem.süt iznim var günde 3 saat.

Selamun aleykumm bayanlar bugün nasılsınız napıyosununzzz
aleykum selam hava güzel keyif gıcır:37:

Kızlar gülben ergeni gördünüz diil mi ayda 10 kılo vermişşş
Cok guzel olmuş ama
ayyy insan 2 kilo verse farkediyor.eşim 1 ay yurtdısına gidiyor gelince beni tanıyamayacaksın diyorum,gülüyor bana yaaaaaaaaaa:51:

Walla bende anlamadım niye bole oluyo yhaa
Allah allah bu hafta birinci olcaz. Desık herkes gitti :)))
Neyse kalanlar dewamm
Yılmak yok
Been burdayım kımse yazmasada ben yazıcam
bende burdayım bazen kendimi burda yanlız hissetsemde burdayım.

kızlar bugün kontrole gittim kan verdim hastaneye... kansızlığım var ya onun için ilaç yazacak işte bir de kolestrolümü merak ediyorum açıkçası bu kadar protein ağırlıklı beslenmeye nooldum bakalım :)

bu arada kafama edeyim yani... dil peyniri almıştım dün... light diye sadece rengi pembe diye gidip tam yağlı dil peynirini almışım iyi mi :))) niye pembe yaparsın ki sattırma stratejisi mi acaba?:47:
sonucları bizimle paylaş.bende dün kendime kan testlerimi yaptım.kolesterol biraz yükselmiş eee okadar tereyağa yine iyi.ramazan dönüşü annem 4 kilo tereyağ almış verdi taze kaymak gibi balla sürdük sürdük yedik 3 kiloya ve artan kolesterola sebeb oldu :14:

Bıgun cok işim varr yaprak saracam aksama misafırım var kızlarrr her fırsatta döncem
Takipteyimmmm
kolay gelsin canım..akşama ne yapacam die düşünmek kadar beni yoran bişey yok bugün erkenden balık aldım kafam rahat:56:

Umarım canım birşey çıkmaz atlatırsın. Sanırım en son bendede yine kansızlık falan var endokrin sonuçlara bakmadı bile. bugün öğleden sonra gideceğim sonuçları göstereceğim. Korzitol testim normal gibi görünüyor. Bakalım bir şey demeyecek sanırsam. Demesin artık ya. Doktor doktor sıktı beni artık doktorlar :52:

Sorma ya her gördüğüm pembe ambalaj light mış imajı uyandırıyor bendede. Yarım yağlıyı bile pembe yapmış adamlar sinir geldi. :9:
ayyy öyle deme kız bende doktorum.:27:

TARÇIN SUYU İÇİYOR
Gülben Ergen de Demet Akalın gibi 'tarçın diyeti'yle zayıfladı. Kış aylarında aldığı kilolardan kurtulmak için sıkı bir rejime giren Ergen, 15 günde 5 kilo vermeyi başardı. Çubuk tarçın, su ve karanfili kaynatarak günde 3 kez içen Gülben Ergen, bu sayede istediği görüntüye kavuştu. Demet Akalın de 'tarçın diyeti' sayesinde fazla kilolarından kurtularak 5 kilo vermişti.
FOTOĞRAFLARIYLA MOTİVE OLUYOR
Gülben Ergen, tarçın suyunun yanı sıra şekeri de hayatından çıkardı. Hurma yiyerek şeker ihtiyacını karşılayan Ergen, bu sayede kilosunu korumayı da başarıyor. Sahnelerin en güzel assolistlerinden biri olan Ergen'in bir başka sırrı da rejime başladığı gün eski fotoğraflarını evinin her yerine asması Zayıf görüntülerinin kendisini motive ettiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Eski fotoğraflarımın rejimime çok faydası oluyor" dedi.
hemen gidip hurma alacam.hem sütümde artar.:10:

bende koşturyorum evle iş arası yazdıgında eve gecmiştim gec oldu cevap vermem.süt iznim var günde 3 saat.

ayyy insan 2 kilo verse farkediyor.eşim 1 ay yurtdısına gidiyor gelince beni tanıyamayacaksın diyorum,gülüyor bana yaaaaaaaaaa:51:

sonucları bizimle paylaş.bende dün kendime kan testlerimi yaptım.kolesterol biraz yükselmiş eee okadar tereyağa yine iyi.ramazan dönüşü annem 4 kilo tereyağ almış verdi taze kaymak gibi balla sürdük sürdük yedik 3 kiloya ve artan kolesterola sebeb oldu :14:

kolay gelsin canım..akşama ne yapacam die düşünmek kadar beni yoran bişey yok bugün erkenden balık aldım kafam rahat:56:

Canımcmmm hosgeldiin :16:

Bende hurmayı cok sewıyorumm
Hemde cookk
Ayy cnm cekti görüyon mu
Aksam ne yapsam sorusuda bnı yoruyorrr

bugünkü menüm:
sabah:3-4 kaşık kabak sote
1kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim çavdar
çay kaşığının ucuyla bal

ara:yok ne yazıkki koşturmaktan zaman gecmiş

öğle:4-5 kaşık kısır bol yeşillikli
sağlık ocagının mutfagına gitmiştim kısırı görünce dayanamadım.ekmek felanda yemeyinde dengeler diye teselli ettim

ara:1 yeşil elma düşünüyorum

akşam:balık salata ekmeksiz düşünüyorum.bu akşam değişiklikle berabar kalori hesaplamamı yaparım eklerim.

Canım maalesef böyle oluyor işte. Geliyorlar gidiyorlar deneme süresinin espirisi buradan geliyor. Çoğu insan pazartesi başlayıp salı bırakanlardan...

Edacım şimdi burda kac kişi var temelli duran
Ben
Sen
Duygu
Hilal
Kelebek
Zordegil
Baskaaaa

Bluedenizi unuttun canım mor kurbağa var bide onun adı duygu mu

eski dostların yeride başka oluyor dimi:34::29:canımsın:16::54:

kızlar bundan sonra paylaşım kuralını ihmal eden arkadaşları izinli olarak yazacağım .....ısrarla mesaj konusunu dile getirmeme vede liste hazırlamama rağman bu konuda beklediğim talebi göremedim....sürekli ; araa ra bu konuların gündeme gelmesi ilk başta benim sonrada takımın motivasyonunu düşürüyor....kilosuyla başı dertte olan ve de kilo verip sağlıklı vede mutlu bir şekilde yaşamak isteyen arkadaşlarım takıma ve de bizlere bir şekilde zaman ayıracağını düşünüyorum.....:16::52::54::118:

TARÇIN SUYU İÇİYOR
Gülben Ergen de Demet Akalın gibi 'tarçın diyeti'yle zayıfladı. Kış aylarında aldığı kilolardan kurtulmak için sıkı bir rejime giren Ergen, 15 günde 5 kilo vermeyi başardı. Çubuk tarçın, su ve karanfili kaynatarak günde 3 kez içen Gülben Ergen, bu sayede istediği görüntüye kavuştu. Demet Akalın de 'tarçın diyeti' sayesinde fazla kilolarından kurtularak 5 kilo vermişti.
FOTOĞRAFLARIYLA MOTİVE OLUYOR
Gülben Ergen, tarçın suyunun yanı sıra şekeri de hayatından çıkardı. Hurma yiyerek şeker ihtiyacını karşılayan Ergen, bu sayede kilosunu korumayı da başarıyor. Sahnelerin en güzel assolistlerinden biri olan Ergen'in bir başka sırrı da rejime başladığı gün eski fotoğraflarını evinin her yerine asması Zayıf görüntülerinin kendisini motive ettiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Eski fotoğraflarımın rejimime çok faydası oluyor" dedi.

mervecim kesinlikle zayıflamada etkili olduğunu düşünüyorum....diyete ilk başladığım aylarda tarçınlı +karanfili+1/2 çay kaşığı ballı çayı içmiştim....sabah ve akşam kan şekerini dengeler,ödem attırır ve bir yazıda vücuda alınan fazla kalorilerin yakılmasında etkili olduğunu okumuştum....bu ne kadar doğru bilemem ama ben severek tüketmiştim....ilk başlarda tadı pek hoş gelmesede :9::120:alışıyorsun:34:

bugünkü menüm:
sabah:3-4 kaşık kabak sote
1kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim çavdar
çay kaşığının ucuyla bal

ara:yok ne yazıkki koşturmaktan zaman gecmiş

öğle:4-5 kaşık kısır bol yeşillikli
sağlık ocagının mutfagına gitmiştim kısırı görünce dayanamadım.ekmek felanda yemeyinde dengeler diye teselli ettim

ara:1 yeşil elma düşünüyorum

akşam:balık salata ekmeksiz düşünüyorum.bu akşam değişiklikle berabar kalori hesaplamamı yaparım eklerim.

kısır çok yağlı ve bol yeşillikli ise menün gayet güzel cnm afiyet olsun....
su:???
bitki çayı:???
kalori toplamı:????
spor:???

Valkyrie89 ::52:
faTTa83 :kendi isteğiyle ayrıldı
cglaa16:izinli
Ryeo:mesaj konusunda mazeretli
Ftm86:nerelerdesin canım
:31:
zordegil::52:
Humeyrasağlam:
:52:
morkurbaga:
mutlulukperisii:
prettygirl::52:
emidaf:sanırım fadikte zayıflamaktan vazgeçti:31:
edia::52:
kelebekolacam::52:

son durumumuz bu kızlar....cumaya güzel sonuçlar almak dileğiyle:16:

kızlar selam öyle bi uğrayım dedim takımca hastayız sanırım bu hafta ben hala listede yokum bi süre normal beslencem diyet yok tabi kilo almıcam

mervecim kesinlikle zayıflamada etkili olduğunu düşünüyorum....diyete ilk başladığım aylarda tarçınlı +karanfili+1/2 çay kaşığı ballı çayı içmiştim....sabah ve akşam kan şekerini dengeler,ödem attırır ve bir yazıda vücuda alınan fazla kalorilerin yakılmasında etkili olduğunu okumuştum....bu ne kadar doğru bilemem ama ben severek tüketmiştim....ilk başlarda tadı pek hoş gelmesede :9::120:alışıyorsun:34:

Ewer dikkatimi çekti ve ilk defa duyuyorum ama denicemm muhakkak

eski dostların yeride başka oluyor dimi:34::29:canımsın:16::54:

kızlar bundan sonra paylaşım kuralını ihmal eden arkadaşları izinli olarak yazacağım .....ısrarla mesaj konusunu dile getirmeme vede liste hazırlamama rağman bu konuda beklediğim talebi göremedim....sürekli ; araa ra bu konuların gündeme gelmesi ilk başta benim sonrada takımın motivasyonunu düşürüyor....kilosuyla başı dertte olan ve de kilo verip sağlıklı vede mutlu bir şekilde yaşamak isteyen arkadaşlarım takıma ve de bizlere bir şekilde zaman ayıracağını düşünüyorum.....:16::52::54::118:

Unutur muyum hiç canım benim ben senin için geldim bu takıma .:38:

Back
X