- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #93.961
günaydınlar herkeseeee
yarın büyük gün hazır mısınız? :)) bugün sakın kaçamak yapmayın, bulgurlu şeyler yemeyin, turşu neyim yemeyin yeşil çay bol tüketin
Öperimmm
ben kilomu yazcakmıyım cuma ya bu izin nası oluo edacımm
günaydınnn güzel ve hafi bir gün dilerim herkese...
kuförüm tavsiye etti bende ondan aldım.şimdi işteyim eve gidince bir bakayım.yağı kuaförden denemek için aldım.küçük bir şişeye 80 tl verdim.yağı deneyim şampuanıda alırım dedim.haftasonu forum istanbulda gratis var.orda şampuanı ve bakım maskesini gördüm hemen aldım.markasına eve gidince bakarım.yağı cildimede sürüyorum cokta memnunum.
ben 7.gruptaydım
bende sultangazideyim sultangazi deyince taksiciler bile bazen orası neresi diyor.burda mecburi hizmetteyim kurada cıktı.aslen ankaralıyım uzun yıllarda yurtdısında kaldım buraları hiç bilmiyorum.
öyle deme canım ya kendine haksızlık etme.aslında çizelgene göre normal kilon boyun kaç.BMI 25 İLE 18,5 arası normale giriyor.25in üstü kilolu.
hmmm bendeki kıvamlı.ama 100de yüz değil zaten biliyorum içinde başka bir bitkinin yağıda var.ama kimyasal yok dediler.
günaydınnn.
weight loss - diet ticker canım burdan yapıyoruz
Mesaj atmistim okudunuz mu gordunuz mu bilmiyorum
Okullar yenu acildi 2 gun okula gidemedim yarinda gitmiycemdoktor demisti yataktan kalkamazsin aha oyle oldu cok kotuyum ya
Yediklerim.genel olarak sicak sut yogurt ekmek baska bisi yiyemiyorum bogazlarim cok kotu bana kalsa yemek yemem zorla yediriyolar demistim kilomda 3 kilo kadar artis var sebebi regl olcam ve kabizim nerdeyse sorcam kendime hamilemiyim diye o kadar sis karnim napcaz yarin nolcak
günaydınnn güzel ve hafi bir gün dilerim herkese...
kuförüm tavsiye etti bende ondan aldım.şimdi işteyim eve gidince bir bakayım.yağı kuaförden denemek için aldım.küçük bir şişeye 80 tl verdim.yağı deneyim şampuanıda alırım dedim.haftasonu forum istanbulda gratis var.orda şampuanı ve bakım maskesini gördüm hemen aldım.markasına eve gidince bakarım.yağı cildimede sürüyorum cokta memnunum.
ben 7.gruptaydım
bende sultangazideyim sultangazi deyince taksiciler bile bazen orası neresi diyor.burda mecburi hizmetteyim kurada cıktı.aslen ankaralıyım uzun yıllarda yurtdısında kaldım buraları hiç bilmiyorum.
öyle deme canım ya kendine haksızlık etme.aslında çizelgene göre normal kilon boyun kaç.BMI 25 İLE 18,5 arası normale giriyor.25in üstü kilolu.
hmmm bendeki kıvamlı.ama 100de yüz değil zaten biliyorum içinde başka bir bitkinin yağıda var.ama kimyasal yok dediler.
günaydınnn.
Bende merterde oturuyorum. Her hafta sonu goptayım benim diyetisyen avrupa şafak hastanesinde
gecmiş olsunnnMesaj atmistim okudunuz mu gordunuz mu bilmiyorum
Okullar yenu acildi 2 gun okula gidemedim yarinda gitmiycemdoktor demisti yataktan kalkamazsin aha oyle oldu cok kotuyum ya
Yediklerim.genel olarak sicak sut yogurt ekmek baska bisi yiyemiyorum bogazlarim cok kotu bana kalsa yemek yemem zorla yediriyolar demistim kilomda 3 kilo kadar artis var sebebi regl olcam ve kabizim nerdeyse sorcam kendime hamilemiyim diye o kadar sis karnim napcaz yarin nolcak
Kızlar neredesiniz????????????
Kızıyorum amaaaaaaaaaaa ben burada yanlız bir başıma naparım sonra.ya kurtlar kaparsa ay ne kurtu çikolatalar börekler çörekler kandırıverirse Tutmadılar beni hakim bey derim suçlarım valla sizi.
Kızz goruyon mu edaaaa yakınz he birbirimze bende arada haftasonu gıderım dorm istanbulaa))
Taze taze çıktı bunlar :))) Yasmin yardımcı olabilir msn acaba canım?
Ben sınır dışında kalan değerlerimi yazayım buraya ama sen başka bişi lazımsa söyle ona da bakarım olar mı?:)
GLUKOZ L 68 mg/dL 74 - 106 (buna şaşırdım ilk defa açlık kan şekerim böyle çıktı, diyetle alakası var mıdır? )
Kolesterol 192 mg/dL 50 - 200 (boşuna sevinmişim, bu sonucumu görmemişimbaya yüksekmiş)
LDL H 132,4 mg/dL 0 - 130
Demir L 24 μg/dL 33 - 193
Demir Baglama Kapasitesi 446,2 μg/dL 168 - 585
TSH 1.05 uIU/mL 0,27 - 4,2
Ferritin L 4.66 ng/mL 13 - 150
Folik Asit 6.85 ng/mL 4.6 - 18.7
Vitamin B12 536.5 pg/mL 197 - 866
HGB- L 10,5 g/dL 12 - 16 (kanla ilgili diğer değerleri yazmıyorum HCT MCV gibi onların da çoğu low görünüyor)
Ferritinim iyice düşmüş en son 5ti, ilaç kullanmaya başladım bugün 15 gün oldu düşmüş iyicegerçi 5 çıktığında başka bir hastanede yaptırmıştım, şimdiki başka bir yerde oldu ama yine de biraz olsun yükselmeliydi sanki?
Yasemin yorumlayabilir misin rica etsem?
Eee kiloları verince bir forum istanbul yaparız
13 aylık bebek bal yiyebilir mi ??????
Kızlar neredesiniz????????????
Kızıyorum amaaaaaaaaaaa ben burada yanlız bir başıma naparım sonra.ya kurtlar kaparsa ay ne kurtu çikolatalar börekler çörekler kandırıverirse Tutmadılar beni hakim bey derim suçlarım valla sizi.
Hiç fikrim yok herhalde yiyebilir ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?