• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçmiş olsun canım.
Yapacak bir şey yok sanırım.
En azından tuzsuz ye daha az ödem tutarsın.. Yeşilçay falan iç...
Ben hic tuz kullanmıyorum sanirim bu yuzden tansiyonum hep dusuk o yüzden oglenleri hep ayran içerim dengelesin diye bir haftadir icmiyorum onu da zaten ev yemegi falan yapsam bilr hic tuz koymam bu yüzden pismez :D onu pismemis yedirtirim

hasta bir yogun bugün anca öğle arası yazabiliyorum.
Bende cumartesi pazar forum istanbuldaydım. Sen markasını yazabilirsen ben alırım oradan:) Çok teşekkürler.
down under natural markası gratis mağazasında 2 alana 1 bedavaydı:)

Sultangazi nim eski adı sultançiftliği
Hangi tarafta calışıyosun ya tam olarak hangi saglık ocagında belki bnm kayıtlı oldugumdadır ayy cook sewındım yanı
Ben tanıtırım sana oraları
Argan yagını bi damla kadar cay tabagına koy ve çakmkla onu yakmaya calış kımyasal olup olmadıgını anlarsın
ok.ben eski devlet hastanesinin yanıdayım.

Kızz goruyon mu edaaaa yakınz he birbirimze bende arada haftasonu gıderım dorm istanbulaa ;)))
forumda form buluşması hehe
Taze taze çıktı bunlar :))) Yasmin yardımcı olabilir msn acaba canım?

Ben sınır dışında kalan değerlerimi yazayım buraya ama sen başka bişi lazımsa söyle ona da bakarım olar mı?:)
GLUKOZ L 68 mg/dL 74 - 106 (buna şaşırdım ilk defa açlık kan şekerim böyle çıktı, diyetle alakası var mıdır? )
Kolesterol 192 mg/dL 50 - 200 (boşuna sevinmişim, bu sonucumu görmemişim :( baya yüksekmiş)
LDL H 132,4 mg/dL 0 - 130 :(
Demir L 24 μg/dL 33 - 193
Demir Baglama Kapasitesi 446,2 μg/dL 168 - 585
TSH 1.05 uIU/mL 0,27 - 4,2
Ferritin L 4.66 ng/mL 13 - 150
Folik Asit 6.85 ng/mL 4.6 - 18.7
Vitamin B12 536.5 pg/mL 197 - 866
HGB- L 10,5 g/dL 12 - 16 (kanla ilgili diğer değerleri yazmıyorum HCT MCV gibi onların da çoğu low görünüyor)

Ferritinim iyice düşmüş en son 5ti, ilaç kullanmaya başladım bugün 15 gün oldu düşmüş iyice :( gerçi 5 çıktığında başka bir hastanede yaptırmıştım, şimdiki başka bir yerde oldu ama yine de biraz olsun yükselmeliydi sanki?

Yasemin yorumlayabilir misin rica etsem?
en az 3 ay demir kullanman lazım.ihmal etme.iştah açar die korkma demir eksikliğiolan kilo vermede zorlanıyor.sen zaten diyettesin iştahını kontrol edersin.

13 aylık bebek bal yiyebilir mi ??????
1 yaşından itibaren yer canım.kısa bilgi bal için bebeklerin bağırsaklarında bir yaşına kadar eksik şeyler oluyor ve bal onlara hastalık yapabiliyor.1 yaşından itibaren bal yemeye hazırlar.

Taze taze çıktı bunlar :))) Yasmin yardımcı olabilir msn acaba canım?

Ben sınır dışında kalan değerlerimi yazayım buraya ama sen başka bişi lazımsa söyle ona da bakarım olar mı?:)
GLUKOZ L 68 mg/dL 74 - 106 (buna şaşırdım ilk defa açlık kan şekerim böyle çıktı, diyetle alakası var mıdır? )
Kolesterol 192 mg/dL 50 - 200 (boşuna sevinmişim, bu sonucumu görmemişim :( baya yüksekmiş)
LDL H 132,4 mg/dL 0 - 130 :(
Demir L 24 μg/dL 33 - 193
Demir Baglama Kapasitesi 446,2 μg/dL 168 - 585
TSH 1.05 uIU/mL 0,27 - 4,2
Ferritin L 4.66 ng/mL 13 - 150
Folik Asit 6.85 ng/mL 4.6 - 18.7
Vitamin B12 536.5 pg/mL 197 - 866
HGB- L 10,5 g/dL 12 - 16 (kanla ilgili diğer değerleri yazmıyorum HCT MCV gibi onların da çoğu low görünüyor)

Ferritinim iyice düşmüş en son 5ti, ilaç kullanmaya başladım bugün 15 gün oldu düşmüş iyice :( gerçi 5 çıktığında başka bir hastanede yaptırmıştım, şimdiki başka bir yerde oldu ama yine de biraz olsun yükselmeliydi sanki?

Yasemin yorumlayabilir misin rica etsem?
Gecmis olsun :) degerlerini not alip arastircam ama buldugum sonucu soylemicem hep yanlis cikiyo doktorluk baya zor bisi galina kendi tahlillerime bakip gunlerce arastirip kendime yumurtalik kanseri demis biriyim :D

Gecmis olsun :) degerlerini not alip arastircam ama buldugum sonucu soylemicem hep yanlis cikiyo doktorluk baya zor bisi galina kendi tahlillerime bakip gunlerce arastirip kendime yumurtalik kanseri demis biriyim :D

:1: :1: :1: ay ilahi ya hiç güleceğim yoktuuu :))))

şu açlık kan şekerinin düşük olması beni endişelendirdi. ben de hemn ona baktım internetten, düşük kalorili veya karbonhidratlı beslenme, yoğun egzersiz, stres hep bunlar sebep olabiilirmiş ve bunların hepsi bende var sanırım :(

mide kazınmasına, çarpıntıya da neden olurmuş bu durum ki onlar da bende var. hatta bu hafta o kadar çok acıktım ki sebebini bilmiyodum. sürekli talcid aldım gastritim coştu diye. acaba bundan mıydı :44:

şu açlık kan şekerinin düşük olması beni endişelendirdi. ben de hemn ona baktım internetten, düşük kalorili veya karbonhidratlı beslenme, yoğun egzersiz, stres hep bunlar sebep olabiilirmiş ve bunların hepsi bende var sanırım :(

mide kazınmasına, çarpıntıya da neden olurmuş bu durum ki onlar da bende var. hatta bu hafta o kadar çok acıktım ki sebebini bilmiyodum. sürekli talcid aldım gastritim coştu diye. acaba bundan mıydı :44:
Olabilir zaten jillianin taktigi vucudu strese sokar birde stresli bir yasamin varsa bunlar sebeptir
En iyisi kaloriye bak evet ama aldigin besin grubuna da bak ben bugun tekrar araştırma yaptim( bosum ya isim gucum arastirma :D ) almamiz gereken besin degerleri falan saglikli olmak icin bunlara dikkat etmek gerek bence hemen.kendime.bi liste yapcam yatagimdan kalkarsam :D zaten saglikli beslenince vucut dogal olarak kilo veriyo kalori zaten fazla olamiyo denedim . Bunu da en.iyisi buydu sanki

hasta bir yogun bugün anca öğle arası yazabiliyorum.
down under natural markası gratis mağazasında 2 alana 1 bedavaydı:)

ok.ben eski devlet hastanesinin yanıdayım.

forumda form buluşması hehe
en az 3 ay demir kullanman lazım.ihmal etme.iştah açar die korkma demir eksikliğiolan kilo vermede zorlanıyor.sen zaten diyettesin iştahını kontrol edersin.

1 yaşından itibaren yer canım.kısa bilgi bal için bebeklerin bağırsaklarında bir yaşına kadar eksik şeyler oluyor ve bal onlara hastalık yapabiliyor.1 yaşından itibaren bal yemeye hazırlar.

Teşekküeler canım buarada muhakkak zıyaretıne gelıcem eger sende istersen tabi canım
Lütfiye nuri dimi dewler hastanesi gerci bi tane warr

muhtemelen ondandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
:)))nette her zaman dogru bilgiler olmuyor.

Teşekküeler canım buarada muhakkak zıyaretıne gelıcem eger sende istersen tabi canım
Lütfiye nuri dimi dewler hastanesi gerci bi tane warr
evet LNB.tabiki beklerm çok sevinirim.sen burda nerdeydin bekarken.ben bi ara cebecide ismetpaşada çalıştım.ama burası nisbeten.daha iyi

morkurbagacım adını yakalayamadım kusuruma bakma,tahlili nerde yaptırdın?2 haftadır tüm dr arkadaslar labratuarlarda şekerin düşük çıkmasından şikayetçi.

merhabalar kızlar:16:
az kalorili ve keyifli bir gün diliyorum hepimize....
:21:
umarım geçen hafta kaçırdığımız 1. liği yarın yakalarız....:46::7::10::12:

Ryeu' cum geçmiş olsun cnm....inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.....bol bol ıhlamur içmeye çalış bol limonlu iyi gelir ....3 kg fark var demişsin...umarım hepsi ödemdir ki emeklerin boşa gitmesin....önce sağlık sonrasında kısa zamanda gider o fazlalıklar....

hilal'cim canım ekmeği hamur işini çok seviyorsun....şu an yeni evlilik sebebiyle anca kendi düzenini oturtacaksın....eğer kilo vermek istiyorsan ki bunu istiyorsun....bu sevdiğin tüm yüksek kalorili ve kilo aldırıcı gıdaları tek öğün ve günde toplama cnm....

şuan vaktin var ;egzersiz yapmaya çalış....hani şu meşhur hulalopumuzdan eşine yaptır bir tane ;ki yanlarım var diyorsun....yoğurdu öğünlerinden eksik etme;yoğurt tokluk hissi de veriyor ve ekmek yememizide azaltıyor....bitki çayları vede suyuda aksatmazsak haftada 1 kg olmasada 0.5 kg kesin verirsin cnm...acelemiz yok ancak kilomuzdaki ani iniş çıkışları frenlememiz lazım....böylece verdiğimiz kilolar kalıcı olur ve koruma döneminde de çok sıkıntı çekmeyiz.....:16::54:

bu haftaki listemiz kızlar:16:

***14. TAKIM 328. ETAP ***

Valkyrie89 : (91/ / / %)
faTTa83 : (81.5/ / / %)
kendi isteğiyle ayrıldı
Ryeo:(60.6/ / / %)
Ftm86: (77.2/ / / %)
zordegil: (69.4/ / / %)
Humeyrasağlam: (69.6/ / / %)
morkurbaga: (60.6/ / / %)
mutlulukperisii: (78.6/ / / %)

14. TAKIM ORTALAMASI :%