• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar kuzm yıne hastalndı yha
Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın
Bugun doktora goturdum doktor bişisi yok hafıf üşütmüş dedı
Geldiğimzden beri oksuruyp ğeşinden kusuyo
Yasemın yardım bilgı öneri lutfen canım:((((

Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın

canım öncelikle tebrik ederim bireyselde birinci oldun en kısa zamanda paylaşım alanında hikayeni paylaş kuzuna geçmiş olsun canım benim ılık şeyler içir ballı süt filan iyi gelir salgın var zaten bütün çocuklar aynı şekilde

İşte bu günkü menüm:
sabah:1 incir 2 su bardağı su
Kahvaltı:1.5 dilim ekmek, biraz peynir,5-6 zeytin.
Öğle:1 kaşarlı tost, domates, az tursu,kıvırcık.
akşam:tavuk ızgara(100 gr.),1/2 dilim ekmek, kabak ve çok az patates fırında yoğurt
ara:1 kare bitter çikolata neskafe

kalori:982
su:2 lt
bitki çayı:2 fincan

Sabah
Hastaneye gittiğimden ekmk arası yaptım
Peynir
Yeşilbibee
Maydanoz
Domates 2 dılım

Ara: keyif kahvesi

Ögle
Salata
Yogurt
3 tane yaprak sarma

Ara
Mandalina

Aksam
Yarma corbası
Patlıcan solması
Cacık

Ara
Elma
Yeşilcay

Kalori:1013
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa birazdan ohlamur iççem
Spor:bebişm hastaydı hastane faln bugun izin gunum

canım öncelikle tebrik ederim bireyselde birinci oldun en kısa zamanda paylaşım alanında hikayeni paylaş kuzuna geçmiş olsun canım benim ılık şeyler içir ballı süt filan iyi gelir salgın var zaten bütün çocuklar aynı şekilde

Teşekkür ederim canımm
Önerin içinde saol canm muhakkak denicem ewet salgın varr bnde yawas yawas kırgınlık basladı

Arkadasim tebrik ederim bireyselde 1.olmussun :52::52: Hep böyle devam et, darisida benim basima.

Aslinda bu hafta cok dikkat etmeme ragmen anlamadim neden sadece 200g gittigini. Benim az vermeminde grup derecemize negatif etkisi oldu, bu yüzden kusura bakmayin kizlar. Bu haftaki emegimin haftaya kendini belli etmesini umuyorum :30:

Vee listemi paylasiyorum:

Kahvalti:
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal Sil
1.00 x 1 Adet peynir dilimi (45 kcal)45 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Danone Activia Çilekli Yoğurt (104 kcal)104 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil

Ara I:
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal Sil

Ögle:
1.00 x 1 Porsiyon Balık Izgara (200 kcal)200 kcal Sil

Ara II:
0.50 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)88 kcal Sil
3.00 x 1 Adet bisküvi (35 kcal)105 kcal Sil

Aksam:
1.00 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Kış) (89 kcal)89 kcal Sil
1.00 x 100gr Balık Buğulama (70 kcal)70 kcal Sil
1.00 x 100gr Böğürtlen (58 kcal)58 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı 1067 kcal
Spor: Leelie 3 mil
Cay: Yesil cay + Isirgan cayi
Su: 1,5l (neredeyse)

Kızlar eşimin anneannesi vefat etti :( bikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..

duygucum bugün hiç sesin çıkmıyor. :17::17:

Bunalım takılıyorum Edaaa:14:beni benimle bırakın giderken:50:

Merveeee çok hakettiğin bir başarıyı elde ettin bugün... Devamının geleceği de azminden belli... Takımımızın gururusun:16:

Bu arada kaptan Deniz ben geldiğimden beri bir türlü düzenli bulunamadı :( onun yerini Edacım sen layıkıyla doldurursun eminim ve senden ricam lütfen hepimizi takip etmeye çalış ve çok sert olmamakla beraber eliştir lütfen... İnsanoğlu biraz kırbaçla gazla çalışan mahluk ve en azından benim buna ihtiyacım var:))

evet kızlar 1 ikincilik daha ve bireyselde birincilik:nazar::72::kkk:
tekrardan tebrikler ve de daha daha iyi sonuçlar almak dileğiyle sevgi ve sağlıkla mutlu akşamlar hepinize:16:

Bunalım takılıyorum Edaaa:14:beni benimle bırakın giderken:50:

Merveeee çok hakettiğin bir başarıyı elde ettin bugün... Devamının geleceği de azminden belli... Takımımızın gururusun:16:

Bu arada kaptan Deniz ben geldiğimden beri bir türlü düzenli bulunamadı :( onun yerini Edacım sen layıkıyla doldurursun eminim ve senden ricam lütfen hepimizi takip etmeye çalış ve çok sert olmamakla beraber eliştir lütfen... İnsanoğlu biraz kırbaçla gazla çalışan mahluk ve en azından benim buna ihtiyacım var:))

sevgili duygu ben buralardayım cnm...bu takım için çok emek verdik canlandırmak için kolayda bırakılmaz:16:sadece bir süre yoğun olacağım ve bunu dile getirmeye çalıştım bugün....neyse....bu şekilde düşünmene sebep olmam şaşırttı biraz beni.....
bunda sanırım senin takıma geldiğin dönemler bizim izin de olduğumuz dönemlerdi....

önemli olanda herkesin en iyi şekilde sağlıkla ve de keyifle istediği kiloya gelip bu şekilde yaşaması....:34:burdaki amacımız bu :7:

Kızlar eşimin anneannesi vefat etti :( bikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..

başınız sağolsun hilalcim.....allah rahmeteylesin sabırlar versin canım benim.....

sevgili duygu ben buralardayım cnm...bu takım için çok emek verdik canlandırmak için kolayda bırakılmaz:16:sadece bir süre yoğun olacağım ve bunu dile getirmeye çalıştım bugün....neyse....bu şekilde düşünmene sebep olmam şaşırttı biraz beni.....
bunda sanırım senin takıma geldiğin dönemler bizim izin de olduğumuz dönemlerdi....

önemli olanda herkesin en iyi şekilde sağlıkla ve de keyifle istediği kiloya gelip bu şekilde yaşaması....:34:burdaki amacımız bu :7:

Yok Deniz yanlış anlatma ve dolayısıyla da yanlış anlaşılma var:) ben geldiğimden beri demişim ya yani ben gruba girdiğimden beri denk gelemedik bir şekilde... Onu dedimdi... Ayrıca ne kadar pozitif bir insandın sen:) yanlış anlamana rağmen çok yumuşak yaklaşmışsın çok sağol. Yazdıklarımı okuyunca seni eleştiriyo gibi olmuşum sanki haklısın ama öyle değil şimdi anlatabilmişi dir heralde di miii???:17:

mervecim tebrikler....evladına geçmişler olsun allah en kısa zamanda şifalar versin...

kardeş takımımızdan burcuda yazmış;bu hafta perşembe günü öğlene kadar bu başarının sebebini yazman gerekiyor.......:16:

Yok Deniz yanlış anlatma ve dolayısıyla da yanlış anlaşılma var:) ben geldiğimden beri demişim ya yani ben gruba girdiğimden beri denk gelemedik bir şekilde... Onu dedimdi... Ayrıca ne kadar pozitif bir insandın sen:) yanlış anlamana rağmen çok yumuşak yaklaşmışsın çok sağol. Yazdıklarımı okuyunca seni eleştiriyo gibi olmuşum sanki haklısın ama öyle değil şimdi anlatabilmişi dir heralde di miii???:17:

ben hala pozitif bir insanım canım:9::16:bunu daha önce de bir kaç kez dile getirmiştin(denk gelemeyişimizi):9::7::16:dediğim gibi hem izin dönemi akabinde takıma yeni katılan arkadaşlar vs derken zaman akıp geçti ....

burda izlenecek yol belirli ve herkez bir şekilde kendi düzenini ve de sorumluluğunu oturtu ve de oturtuyor....bu takımın başarılarından ve de verilen kilolardan da anlaşılıyor zaten ...:34:
bu konuda herşeyin 4*4 olmasını bende çok istiyorum ancak mümkün değil....okul,iş ev ,çocuk vs hepimizin düzenleri farklı ....elimizden geldiğince en iyi şekilde verimli vede faydalı olmaya çalışıyoruz canım.....:16:

mervecim tebrikler....evladına geçmişler olsun allah en kısa zamanda şifalar versin...

kardeş takımımızdan burcuda yazmış;bu hafta perşembe günü öğlene kadar bu başarının sebebini yazman gerekiyor.......:16:

Yazarım ablacım
Hatta burdada yazayım
İlk önce edanın 3 +3 de ısrar etmesi ve bunu mantıklı olarak acıklaması
Birde yine edanın sayesıne bir yemin
Bunlar basta siZin her türlü desteginiz öyle ki kendimi yemek yerken izlenmiş giibi hissediyorum:1::1::1:
Günlük ortalama 2.5 bardak
Sporu muhakkak yapıyorum öyle ki yapmassam basım agrıyo nıye yapmadım dıye düşünmekten;))
Kalori hesabı yapınca ilk baslarda ne kadar cok yedıgımı farkettım
En çok ta ZAYIFLAMAYI COK İSTEDİM:((
Artık yeter dedim yani
Beyaz ekmek artık istesemde yıyemıyorum
Seker hiç kullanmıyorum artık
02:09:2013 te bu takıma girdim ve bugun ayın 27 si
Baslangıc kılom :74
Bugunkı:67.200
İnanılcak gıbı degıl
46 bedensım
42 beden etegımı gıyebıldımm
Cok mutluyum :((

Yazarım ablacım
Hatta burdada yazayım
İlk önce edanın 3 +3 de ısrar etmesi ve bunu mantıklı olarak acıklaması
Birde yine edanın sayesıne bir yemin
Bunlar basta siZin her türlü desteginiz öyle ki kendimi yemek yerken izlenmiş giibi hissediyorum:1::1::1:
Günlük ortalama 2.5 bardak
Sporu muhakkak yapıyorum öyle ki yapmassam basım agrıyo nıye yapmadım dıye düşünmekten;))
Kalori hesabı yapınca ilk baslarda ne kadar cok yedıgımı farkettım
En çok ta ZAYIFLAMAYI COK İSTEDİM:((
Artık yeter dedim yani
Beyaz ekmek artık istesemde yıyemıyorum
Seker hiç kullanmıyorum artık
02:09:2013 te bu takıma girdim ve bugun ayın 27 si
Baslangıc kılom :74
Bugunkı:67.200
İnanılcak gıbı degıl
46 bedensım
42 beden etegımı gıyebıldımm
Cok mutluyum :((

paylaşım alanında da paylaşırsın mervecim:7:

Aslında bu 2.4 kıloyu bır haftada vermedım gecen tartılma gunude. Biliyosunuz regl dönemimdi ve acayıp şiştim sadece 700 gr eksık cıkmıstım ama bu hafta şişlik inince 2.4 kılo cıktı
Ama iyi oldu acayıp motıve oldummmm

Back
X