- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #94.121
paylaşım alanında da paylaşırsın mervecim![]()
Ablacım lınk atsan nereye yazcam telden gırdıgımden bı haylı karısıkta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşım alanında da paylaşırsın mervecim![]()
geldim Merve geldim :)
ya benim mens dönemime 10 gün kalmışne çabuk geliyor bu günler arkadaş anlamıyorum kiii... 3 gün sonra ben işmeye başlıyorum
ve bi dahaki cuma ödemli olacağım için gerçek kilomu göremicez
naapmak lasım.. beni katmayalım mı listeye? sarımsaklayıp da mı saklayalım sarımsaklamadan mı bilemedim :44: yok 59ları görmek bana nasip olamıcak galipa :)
şu karanfil tarçın olayını yapsam mı ki diorum yaa... ama çok üşeniyorum :)
Kızlar kuzm yıne hastalndı yha
Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın
Bugun doktora goturdum doktor bişisi yok hafıf üşütmüş dedı
Geldiğimzden beri oksuruyp ğeşinden kusuyo
Yasemın yardım bilgı öneri lutfen canım(((
Başıınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...Kızlar eşimin anneannesi vefat ettibikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..
canım eksi kiloları görmeye başladın yine sonunda,tebrik eder başarılarının devamını dilerim :)))))
Bunalım takılıyorum Edaaabeni benimle bırakın giderken
Merveeee çok hakettiğin bir başarıyı elde ettin bugün... Devamının geleceği de azminden belli... Takımımızın gururusun
Bu arada kaptan Deniz ben geldiğimden beri bir türlü düzenli bulunamadıonun yerini Edacım sen layıkıyla doldurursun eminim ve senden ricam lütfen hepimizi takip etmeye çalış ve çok sert olmamakla beraber eliştir lütfen... İnsanoğlu biraz kırbaçla gazla çalışan mahluk ve en azından benim buna ihtiyacım var:))
geldim Merve geldim :)
ya benim mens dönemime 10 gün kalmışne çabuk geliyor bu günler arkadaş anlamıyorum kiii... 3 gün sonra ben işmeye başlıyorum
ve bi dahaki cuma ödemli olacağım için gerçek kilomu göremicez
naapmak lasım.. beni katmayalım mı listeye? sarımsaklayıp da mı saklayalım sarımsaklamadan mı bilemedim :44: yok 59ları görmek bana nasip olamıcak galipa :)
şu karanfil tarçın olayını yapsam mı ki diorum yaa... ama çok üşeniyorum :)
estf.Canım sen pil diyince hatırladım. Kusurma bakma ne olur. Deniz ablanın listesinden devam ettim. Kontrol etmedim. Lütfen kusuruma bakma.
Yarın kilo bildirimi yap bende not alayım haftaya cuma için:)
evet benimKelebekolcam yasemin sendin değil mi?
geçmiş olsun mervecim.sorma bende akşamdan beri kusuk temizliyorum anaokuluna giden kızım önce koltuga sonra yatagına sonra bizim yatagımıza kustu üstelik akşama ıspanak yapmıstım her yer yemyeşil.kadın çağırdım yarın halılar yıkanacak temizlik var.havalardan cocuklar bi terliyor bir soguyor üşütüyor.kusmak rahatlatır korkma.balgamınıda bu yolla atar.ateş varmı,öksürük varmı,göğsünden ses geliyor mu?Kızlar kuzm yıne hastalndı yha
Aferdeesnz ama balgamlı kusmaya basladı dün gece den beri yarın doktora görürcem inanın basım ole agrıyo kı k. Bakmayın
Bugun doktora goturdum doktor bişisi yok hafıf üşütmüş dedı
Geldiğimzden beri oksuruyp ğeşinden kusuyo
Yasemın yardım bilgı öneri lutfen canım(((
eda sen ben yaklaşık aynı kilodayız bakalım zamanla nasıl olacagız.ben de 2.1 kg vermişimTabi, daha deneme süresinde olduğum için 1 hafta -10 günlük sonuç bu. Su an 91.9 kiloyum.
hangi hastaneye gittin canım.hiç ilaç vermedimi.Sabah
Hastaneye gittiğimden ekmk arası yaptım
Peynir
Yeşilbibee
Maydanoz
Domates 2 dılım
Ara: keyif kahvesi
Ögle
Salata
Yogurt
3 tane yaprak sarma
Ara
Mandalina
Aksam
Yarma corbası
Patlıcan solması
Cacık
Ara
Elma
Yeşilcay
Kalori:1013
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa birazdan ohlamur iççem
Spor:bebişm hastaydı hastane faln bugun izin gunum
Allah rahmet eylesin.Kızlar eşimin anneannesi vefat ettibikaç gün giremicm memlekete gidiyoruz 12 saat sürüyo yol şimdi yolculuktayiz
isterseniz beni bu haftada listeye almayın takımın ortalaması düşmesn kendinize iyi bakın yine uğrarim kızlar iyi aksamlar..
Suygucum teşekkür ederim ftm86 saol canımmmmm
Duygu nerdesın yss kıss kimse yok deniz abla olmasa kel kör kendi işini kendin görr yaniii:))
Azcık gelin topllaşalım ıkı lafın belini kıralınm
Valla canımcım bende hafta sonra olacağım. Yani muhtemelen gelecek cumadan sonra bende şişmeye başlarım bende kilo veremişiş görüneceğim belki ryeo gibi + kilo görüneceğim. Bu geçici bir durum nihayetinde. Sıkıntı etme şimdiden sen bu kadar karamsar değildin arkadaşım ne oldu sana![]()
dediğim gibi kızlar kuzum hasta oldu heryere kustu.okul başlayınca hastalıklarda başlıyor bizde kuzum kosturmayı cok sever terler ee tüm gün okulda ilgilenende olmayınca.umarım mikrobik değildir yoksa ev hastaneye döner.ellerim çamaşır suyundan perişan oldu.
mervecim süt herzman iyi gelmeyebilir.bence sen ıhlamur içir.varsa papatya çayı.
ben herşeye ragmen cok seviyom.cok zorluk yasadım yaşıyorum ama eğer ev hanımı olsaydım hiç affetmezdi en az 5 taneoyyy geçmiş olsun ya... çocuk çok zor bişi valla böyle duydukça korkuyom ben, soğuyorum biraz çocuk olayından :) çevremde o kadar çocuklu arkadaşım var ki daha çocuk yapmadan çocuktan soğudum valla :44:
estf.
evet benim
geçmiş olsun mervecim.sorma bende akşamdan beri kusuk temizliyorum anaokuluna giden kızım önce koltuga sonra yatagına sonra bizim yatagımıza kustu üstelik akşama ıspanak yapmıstım her yer yemyeşil.kadın çağırdım yarın halılar yıkanacak temizlik var.havalardan cocuklar bi terliyor bir soguyor üşütüyor.kusmak rahatlatır korkma.balgamınıda bu yolla atar.ateş varmı,öksürük varmı,göğsünden ses geliyor mu?
eda sen ben yaklaşık aynı kilodayız bakalım zamanla nasıl olacagız.
hangi hastaneye gittin canım.hiç ilaç vermedimi.
Allah rahmet eylesin.
Mervecim tebrik ediyorum seni. Kaçamaksız bir haftanın sonunda süper bir kilo verdin.
Başarılarının devamını diliyorum. Kendim 1. olmuşum gibisevindim:)