• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 329. ETAP ***

Valkyrie89 : (89.9/ 90,3 /-0,40 /-0,44 %)
cglaa16 :(68/67,5 /0,25 / %0,37 )327.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 2'ye bölündü.
Ryeo:(61.6/60.2 /1.4 / %2.2)
Ftm86: (77/76,6/0,4/% 0,52)

Humeyrasağlam: (67.2/65,6 /1,6 /2,38 %)
morkurbaga: (60.2/60,4 /-0,20 /- 0,33 %)
mutlulukperisii: (77.6/77,5/0,1 /0,13 %)

edia :(
91,9/91,6 /0,30 /0,33 %) Yeni üye.Hedef kilo: 57
kelebekolacam: (
87,1/89,60 /-0,15 /-0,17 %) 312.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 17'ye bölündü. 7.takımdan transfer oldu.

14. TAKIM ORTALAMASI :% 0,55

Etap baş kilo:67.2
Suanki kilo:65.6
Fark:1.6
%2.38

İstifar etmektenn 1 kılo veemişimm
Bugun hastaneye gıdıyom kızlar yüzüm gözümm ruh gibi oldumm aynıı

mervecim biliyorum çok hoş şartlarda vermedin kiloları ama sonuç süper :) bayrama 65 olur muyum ki diyodun ya sanırım 64 olacaksın :)
çok geçmiş olsun ama bence de gitmelisin bu kadar çok istifra etmek normal değil, mide bulantısını geçtin sen sürekli istifra ediyosun :44:

Listende değişiklik yapman lazım sanırım. Kalıplaşmış olabilir. Yada direnç oluşmuş olabilir.
Bende 07-09 arasında bekliyorum adet olacağım şimdiden şiştim + oldu kilom nasıl iş bu anlamadım ben :14:

walla aynen hep aynı seyleri yiorum su adet gecsin bakalım ona göre baaska bişi yaparım artık inşş

selamlar kızlar....:16:
hayırlı cumalar diliyorum hepimize....
dün gece biraz uykum kaçtı ve uyanamadım ,kusuruma bakmayın...
edacım listeyi toparlamışsın canım çok teşekkürler....henüz açılamadım:27:bir kahvaltı yapıp listeyi paylaşırız kızlar....
% olarak çok çok kötü durumda değiliz ancak 2 haftadır +'lar var kızlar bu ;sebebi ne olursa olsun biraz önemli bir konu....
haaa hiç olmayacak değil tabiki olacak, zaman zaman duraksamalarda olacak ama bu konuyu konuşalım en kısa zamanda:52::54:

cglaa16 :(68/67,5 /0,25 / %0,37 )327.etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 2'ye bölündü.
Ryeo:(61.6/60.2 /1.4 / %2.2)

87,1/89,60 /-0,15 /-0,17 %) 312.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 17'ye bölündü. 7.takımdan transfer oldu.hedef kilo:65 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 0,55

selamlar kızlar....:16:
hayırlı cumalar diliyorum hepimize....
dün gece biraz uykum kaçtı ve uyanamadım ,kusuruma bakmayın...
edacım listeyi toparlamışsın canım çok teşekkürler....henüz açılamadım:27:bir kahvaltı yapıp listeyi paylaşırız kızlar....
% olarak çok çok kötü durumda değiliz ancak 2 haftadır +'lar var kızlar bu ;sebebi ne olursa olsun biraz önemli bir konu....
haaa hiç olmayacak değil tabiki olacak, zaman zaman duraksamalarda olacak ama bu konuyu konuşalım en kısa zamanda:52::54:

walla ben en az 2 kilo fazla bekliyodum 100 gr eksik çıktım

mervecim biliyorum çok hoş şartlarda vermedin kiloları ama sonuç süper :) bayrama 65 olur muyum ki diyodun ya sanırım 64 olacaksın :)
çok geçmiş olsun ama bence de gitmelisin bu kadar çok istifra etmek normal değil, mide bulantısını geçtin sen sürekli istifra ediyosun :44:

Canm bnm saol
Bugun randewum war 3 te gidicem daktıra
Kızz inşş keske 64 degıl 60 mış olsamm ama farkındayım heralde dıraklama donemıne gırıyorumm
Eger istifar etmestemm anca 600 gr falnn

Ryeo:(61.6/60.2 /1.4 / %2.27)

87,1/89,60 /-0,15 /-0,17 %) 312.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 17'ye bölündü. 7.takımdan transfer oldu.hedef kilo:65 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :% 0,56

kızlar son durumumuz bu.....hadi hayırlısı....kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum:46:....
veremeyen arkadaşlarda bu hafta acısını çıkaracaklar:8:

kahve zamanı kızlar:7:bu haftayı da atlattık ancak % ortalamamız baya düştü dediğim gibi bu konuyu konuşalım ve muhakkak sebepleri ortaya çıkacaktır.....

bence ;
1-paylaşım konusu çok ama çok sıkıntılı ;bazı arkadaşlarımız sadece haftada bir kaç kez menü paylaşıyor ve kg bildirimi yapıyor...kızlar motivasyon burda.....:8::7:;hem sizin hemde takım için bu çok önemli....

2-su oranlarında ciddi azalma var...lütfen bol bol su içmeye çalışın.....

3-bitki çaylarınızı ihmal etmeyin....özellikle yeşil çayı...diyetinizi bozmaz yeşil çayınızı 1-2kupa içerseniz günde -100 gr garanti:34:

4-spor konusunda bazı arkadaşlarımız hiç aksatmazken bazı arkadaşlar ne yazık ki :50::20:

şimdilik aklıma gelenler böyle ....yazıyorum yazdıklarımı kendim okuyorum gibi hissediyorum çoğu zaman....lütfen bu konuda sizlerde fikir ve görüşlerinizi söyleyin kızlar....:40::7::8::10::13:

kahve zamanı kızlar:7:bu haftayı da atlattık ancak % ortalamamız baya düştü dediğim gibi bu konuyu konuşalım ve muhakkak sebepleri ortaya çıkacaktır.....

bence ;
1-paylaşım konusu çok ama çok sıkıntılı ;bazı arkadaşlarımız sadece haftada bir kaç kez menü paylaşıyor ve kg bildirimi yapıyor...kızlar motivasyon burda.....:8::7:;hem sizin hemde takım için bu çok önemli....

3-bitki çaylarınızı ihmal etmeyin....özellikle yeşil çayı...diyetinizi bozmaz yeşil çayınızı 1-2kupa içerseniz günde -100 gr garanti:34:

4-spor konusunda bazı arkadaşlarımız hiç aksatmazken bazı arkadaşlar ne yazık ki :50::20:

şimdilik aklıma gelenler böyle ....yazıyorum yazdıklarımı kendim okuyorum gibi hissediyorum çoğu zaman....lütfen bu konuda sizlerde fikir ve görüşlerinizi söyleyin kızlar....:40::7::8::10::13:

Bencede abla paylaşım mesela bişiye yorum yapıyoruz giriyoz cıkıyoz kımse yok öecburi olmadıkca bence paylaşım eksikliği olmasın
Su konusunda haklısınn
Abla suyu azalttım idrar tengim koyulastı ve zayıfladıgınıda idrar tengınden anlaybılırmışşin ve bn hwp takip ediyorumm bakıyorumm suyu içmeyi unutursamm hemn renk koyulasıyo ve aferdersin köpük köpük oluyoo

Denizz abblaaa yhaa leslie 3 mil yapıyoruz yha
Hani duraklama döneminde sporuda degıstrsek yada leslieden baska ne yapalımm
Bn mekik cekıyorumm
Buarafa sabah etkn kalkmk ok önmlii

Abla muhakkak yeşilçay içmeliyizz dimii

ben şimdi içiyorum yeşil çayımı kesinlikle hergün muhakkak içelim kızlar:7:dün yeşil çayın faydalarını paylaştım sizlerde araştırın ve paylaşın...su+yeşil çay candır:16::52:

Bencede abla paylaşım mesela bişiye yorum yapıyoruz giriyoz cıkıyoz kımse yok öecburi olmadıkca bence paylaşım eksikliği olmasın
Su konusunda haklısınn
Abla suyu azalttım idrar tengim koyulastı ve zayıfladıgınıda idrar tengınden anlaybılırmışşin ve bn hwp takip ediyorumm bakıyorumm suyu içmeyi unutursamm hemn renk koyulasıyo ve aferdersin köpük köpük oluyoo

ilahi mervecim sen çok yaşa nasıl güldürdün beni:9::9::9:

evet suyu ne kadar çok içersek kilo vermemiz o kadar kolaylaşıyor...suyla birlikte başta yağ olmak üzere bir çok zararlı toksin madde vücudumuzdan atılıyor....her öğün öncesi ve sonrası 1-2 barda su ve gece yatarken de su içmeği adet haline getirelim...
dediğin gibi idrar rengi koyu ise su ihtiyacımız var demek.... o dediğin köpük olayı ve hatta ben gözlemlediğim suya yağ damlarda boncuk olur yağlar o şekilde olunca ben vücuttan yağ attığımı düşünüp mutlu oluyorum:17:

bence ;

ya cok dogru walla bende bi yeşilcay demliim madem canım sıkıldı bu havada evde yaa

Ama bnce en önmlisi patlaşımmmmmmmm ayy paylaşımm kızzz patlama öatlama defil arkadaslara daktıra gittim ilacı bıraktırdı 2 hafta içmicem sonra mıayene edip tekrar baska ılac baslıcakk
Yan etkısıymış kusma ama bnde fazla boy gostermiş

Denizz abblaaa yhaa leslie 3 mil yapıyoruz yha
Hani duraklama döneminde sporuda degıstrsek yada leslieden baska ne yapalımm
Bn mekik cekıyorumm
Buarafa sabah etkn kalkmk ok önmlii

aslında yapılacak bir çok egzersiz var....en güzeli açık havada yürüyüş ancak ,imkan olurmu diye leslide ısrar ettim bu zaman kadar....
ki benim düzenli yaptığım spordu bu...kışında evde çok rahatlıkla yapılıyor ....ve diğer egzersizlere oranla vücudu çok zorlamıyor....forumda bir çok egzersiz uygulamaları var...bunuda araştıralım ve leslie dışında yapmak istediğiniz başka egzersizler varsa onlarıda yapalım....öneili olan bir şekilde gün içinde muhakkak hareket etmek....ben adım sayar almayı düşünüyorum ,sizlerde bir düşünün bunu...hep birlikte bunada başlayabiliriz...geçen baktım fiyatlar çok uygundu ama eşimi ikna edemedim...illaki ürünü görecekmiş:47::38:

ya cok dogru walla bende bi yeşilcay demliim madem canım sıkıldı bu havada evde yaa
.:7::46:missss

Ama bnce en önmlisi patlaşımmmmmmmm ayy paylaşımm kızzz patlama öatlama defil arkadaslara daktıra gittim ilacı bıraktırdı 2 hafta içmicem sonra mıayene edip tekrar baska ılac baslıcakk
Yan etkısıymış kusma ama bnde fazla boy gostermiş

keşke daha önce gitseydin....bu kadar yıpratmazdın kendini....:32:

ben şimdi içiyorum yeşil çayımı kesinlikle hergün muhakkak içelim kızlar:7:dün yeşil çayın faydalarını paylaştım sizlerde araştırın ve paylaşın...su+yeşil çay candır:16::52:

ilahi mervecim sen çok yaşa nasıl güldürdün beni:9::9::9:

evet suyu ne kadar çok içersek kilo vermemiz o kadar kolaylaşıyor...suyla birlikte başta yağ olmak üzere bir çok zararlı toksin madde vücudumuzdan atılıyor....her öğün öncesi ve sonrası 1-2 barda su ve gece yatarken de su içmeği adet haline getirelim...
dediğin gibi idrar rengi koyu ise su ihtiyacımız var demek.... o dediğin köpük olayı ve hatta ben gözlemlediğim suya yağ damlarda boncuk olur yağlar o şekilde olunca ben vücuttan yağ attığımı düşünüp mutlu oluyorum:17:

Kızz abla tekrar okuyunca bnde güldüm he :1::1::1::1::1:
Bn de köpükleri bi yerde şöyle duyduydumm köpüklesme toksin atınca oluyomuşş
Ayy herkes bili soyluyo
İdrarına göre degişiyo heralde
:1::1::1::1:

Back
X