• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Edacım acıkmıyormusun yazmışşın
Canm aksam yemklerini bile zar zor yıyorum
İştahım yok bu aralar;))
Ne yspsam bilmiyorum bölede olmaz farkındayımmm ama bapayımm

Deniz ablacim beni cikarirmisin listeden kizlar kendinize iyi bakinn saglikli kilo vermelerr

Deniz ablacim beni cikarirmisin listeden kizlar kendinize iyi bakinn saglikli kilo vermelerr

niye yaaa neden??? noldu ki birden??? muhtemelen motivasyonunu kaybettin birden fazla yiyiverdin ve buraya karşı olan sorumluluğun vicdanını rahat bırakmıyor değil mi? o sebeple çıkayım da en azından stres yaşamıyayım diyosun? ama nolur yapma... buranın sana olan etkisi %1 bile olsa buna değer bence... 1 bisküvi atıyorum daha az yedirtebiliyorsa bu site sana lütfen kal... hayatınla ve kendinle ilgili çok büyük bir karar almıştın ve çok da yol katettin bu uğurda şimdi pes etme lütfeen :43:

O kadar uğraştın emek verdin çok güzel kilo verdin neden vazgeçtin şimdi :14: Gitme çağlacığım. Ne oldu sana. Kaçamak yaptıysan yaptın bir şey olmaz. Komple pes edip bırakmak daha kötü. Lütfen gitme.:5:

selam kızlar ....
nasılsınız diyeceğim ama ,şöyle bir baktım ki kerkez dağıtmış yine kendini....hayırdır arkadaşlar,taaaa en başından buyana söylediğim çok zor ama bir o kadarda zor olan bir işi başarıyoruz....

inanın tüm samimiyetimle söylüyorum,kg olarak ne kadar hafifseniz özgüven okadar da o kadar güçleniyorsunuz...kendinizi daha çok seviyor ve daha çok mutlu oluyorsunuz....

zaman vazgeçme zamanı değil tamamen bu zor işi başarma zamanı .....zaten uzunca bir tatil bizi bekliyor ,lütfen bu süre zarfında toparlanın ve artık kendiniz için başarın ve bitirin bu olayı.....

mezun olanlar ve başarı hikayelerinin bulunduğu sayfaları ziyaret edin ...ve orda kendinizin de olacağı ,birilerine örnek ve umut olacağınız günleri düşünün.....

şu an takımda kimseler yok...

ben ve+4 ziyaretçi....

ben kendi adıma şükürler olsun ki aylar önce diyet işini bitirdim ve şu anda bunu başarmak ve kendisi için bir güzellik yapmak isteyenler yani sizler için burdayım.....ama görüyorum ki yine bir moralsizlik yine vazgeçmeler....

arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz yada dikkatinizi çekmiyormu ....kaptanımız ideal kilosuna ulaşmış....üstüne üstlük bu ideal kilodan 5 kilo daha altına inmiş....bu kadın hala niye burda uğraşıyor emek harcıyor....

haaaa hala aynı şekilde devam edeceksek bende yokum arkadaşlar.....bu takımı beraber kurduk ve beraber devam ettireceğiz...

bu hafta ;sayfada paylaşmadım ama göreniniz olmuştur muhakkak bu işin sultanı ,duayeni ,püsküüt;kardeş takımımızı ve bizi tebrik etmiş .....neden peki?tam sekiz haftadır perfonmans uygulamasında başarılı olduğumuz için....gerçekten çok güzel bir başarı....
gurur duyuyorum sizlerle ...

ancak bu şekilde takımı boşlarsak,öğünlerimize vs dikkat etmezsek bu iş olmaz arkadaşlar....
karar sizin...eğer ki problem bensem;sizlere faydam dokunmuyorsa seve seve emanet ederim takımı....

tülincim;diyetisyen bana 1700 kalori verdi demişsin.....
bana göre bu kaloriyle kilo vermen zor.....1450-1500 kaloriyi geçmemen lazım....buna artı spor+su+bitki çayı ve düzenli beslenmeyle birlikte....kalori takibi yapıyoruz ancak burda yediklerimizde çok önemli....kalori toplamımızda sağlıklı gıdalar almalıyızki kolay kilo verelim.....şuan okuyorsun sanırım....kilo olarak zaten ideal durumdasın...hedef kilona ulaşmak için gayret ediyorsun....öğünlerine biraz dikkat etsen 1 ayda bunu başarırsın kesinlikle....haftada 0.5 kg vermek gayet sağlıklı ve dikkat edildiği sürece olmayacak birşey değil....ki yaşının gençliği senin için çok büyük bir avantaj....

haydi kızlar toparlanma ve canlanma vakti....
sonuçta uzunca bir bayram tatili bizi bekliyor...

çağlacım vazgeçiş sebebin nedir....özel bir nedeni yoksa eğer bu hafta bildirimini yapar ve izne çıkarsın....yada bayramdan sonra tekrar düşünür kararını ona göre verirsin...ki ben kesinlikle ayrılmanı istemiyorum ....tekrar konuşalım bu konuyu....

Caglacim belliki bir bikkinlik dönemindesin :50: Insan dikkat eder yediklerine ictiklerine (yada dikkat ettigini zanneder) ve yinede tartida arti cikarsa bu cok moral bozucu bir durum ama düsünsene hic dikkat etmemektense, isin ucunu birakmaktansa her düsüte kalkmak ve yeniden kaldigin yerden devam etmek kendimiz icin daha avantajli.

Bak son 2 haftada toplam sadece 500g vermisim ben :41: Cok uyuz oluyorum, amaaan deyip birakmak istiyorum, zaten ise yaramiyor diye. Ama sonra düsününce bana faydali olacak yöntem bu degil diyorum ve kaldigim yerden devam ediyorum. Bazi insanlar hizli kilo veriyor, bazilari ise zar zor ugrasa ugrasa gram verirler ve bende malesef o insan zümresine aitim diyerek teseli buluyorum :25:

Lütfen sende vazgecme, simdiye kadarki verdigin kilolari düsün. Farzetki suanki kilon ile yeni basliyorsun yeme düzenini degistirmeye :13:

Ya dikkat ediorum bircok seydwn vazgectim yok olmuo ama bigun pilavla ekmek yedim hemde eskisi kadarda deil hemen + oluo zatenn etrafimdakiler de cok ustume gelio ewimdede degilim zaten bugun gelmia biri dio okadar dikkat esiosun koca gobegin war kendisi 83 kilo ama ayni duruomusuz waalla bunaldim artik sizi oyalamak istemiorum siz okadar cabalarken sizin onunuzde engel olmak istemiorum cok guzel 2ay gecirdim guzelde kilo verdim yalan deil hersey icin tesekkurlerr

Ya dikkat ediorum bircok seydwn vazgectim yok olmuo ama bigun pilavla ekmek yedim hemde eskisi kadarda deil hemen + oluo zatenn etrafimdakiler de cok ustume gelio ewimdede degilim zaten bugun gelmia biri dio okadar dikkat esiosun koca gobegin war kendisi 83 kilo ama ayni duruomusuz waalla bunaldim artik sizi oyalamak istemiorum siz okadar cabalarken sizin onunuzde engel olmak istemiorum cok guzel 2ay gecirdim guzelde kilo verdim yalan deil hersey icin tesekkurlerr

Canım evine geçinceye kadar izinli sayıl. sonra gel kararını ver. Sen insanlara bakma. Kıskançlık ediyorlar. Şuan + çıkabilrisin bende + çıktım. Pes etmemelisin. DEvam edeceksin istediğin yeni seni olacaksın.
Lütfen bir daha düşün. Kimseye engel olmuyorsun. Bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok inanki...

slm burcucum....çok sakin başladık yeni haftaya....:31:
canım mezun olman çok güzel bir haber :52:ama buralardan ayrı kalmazsın umarım....buna üzülürüm ben...:53::16:mezun olduktan sonra birde bunun koruma dönemi var
:27::47:ben hala daha normal seyrime geçemedim bu yüzden burdayım:16:demekki sende burdasın yani:54:

slm hilalcim...özledik seni....bayramdan sonra kistedesin ona göre ...hadi gel artık...bir de yok göbişim şişti falan anlamam yani:20::16::54:

baştan çağırmışsın zaten günah tablom diye:47::27:deniz....edanın listelerini ne zaman göreceğiz....bu haftadan sonra uzun bir tatil ve malum kurban bayramı....kavurmalar tatlılar çikolar...bence bir an önce toparlan....
kahvaltı ve akşam öğünün dışında gerisi vasat:19::20:
su ve bitki çayın :nazar::46:

spor olarak leslie 3 mil yapıyoruz ....malum kışta kapıda....açık havada yürüme imkanı zor artık...45 dk:-300 kalori:46:

Deniz abla, doğru söyledin bak şimdi:(( gerçekten menumu yazarken bile yediğime pişmandım ama güzel olan takımım sayesinde ertesi gun yani bugun boşverip yemeye devam etmedim.:3:

İşte dunu toparlama çabalarım:
sabah:1 incir ve bol su
kahvaltı:2 ince dilim ekmek, kaşar, domates
öğle: haşlanmış karnabahar, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz/sütsüz nescafe,1 parça bitter
ara:1 fincan bitki çayı
akşam:nesfit(6 yemek kaşığı)ve yoğurt

Su:1.5 lt
bitki çayı: 2 fincan(birini akşam içeceğim)

Canım evine geçinceye kadar izinli sayıl. sonra gel kararını ver. Sen insanlara bakma. Kıskançlık ediyorlar. Şuan + çıkabilrisin bende + çıktım. Pes etmemelisin. DEvam edeceksin istediğin yeni seni olacaksın.
Lütfen bir daha düşün. Kimseye engel olmuyorsun. Bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok inanki...

Ya fazla oldugumu dusunuorum boyle walla kendi kendime sknti yapiorum

ben böyle bir mazereti kabul etmiyorum ve hiç bir yere gidmiyorsun şekerim...o kilolar verilecek...ve kıskananlar da daha daha çatır çatır çatlayacak....

ha ancak şöye bir şeye izin var bu hafta bildirim yapıyorsun ve bayram sonrası eğer aynı durum devam ediyorsa psikolojinde izne ayrılıyorsun....

İşte dunu toparlama çabalarım:
sabah:1 incir ve bol su
kahvaltı:2 ince dilim ekmek, kaşar, domates
öğle: haşlanmış karnabahar, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: şekersiz/sütsüz nescafe,1 parça bitter
ara:1 fincan bitki çayı
akşam:nesfit(6 yemek kaşığı)ve yoğurt

Su:1.5 lt
bitki çayı: 2 fincan(birini akşam içeceğim)

denizcim kaşar peynir dışında gayet güzel.....kaşarı hiç yemiyecek değiliz tabi yenecek.....ama beyaz peynir ,lor peynir tüketirsek kahvaltıda çok daha iyi olur cnm....

şu nesfite bir türlü alışamadım ben...eğer acıkmıyorsan ye...akşamda acıkırsan bir kaç çubuk kraker yiyebilirsin ki akşamı rahat geçir....suyuda 0.5 lt daha içersen çok daha iyi olacak....spor için bir karar verdinmi ...

Back
X