• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhabaa. ben de katılmak istiyorum bu 14. takıma :P ama ben diyete yarın başlıyorum. ne yapmam gerekli? biri anlatabilir mi? kullanmayı da pek bilmiyorum bu formu :) bildirim geldikçe cevap veriyorum ^_^ ne yapmalıyım kızlarr?

umarım mesai başlamasıyla yarın herkesde buraya gelir.dün eşim gitti.3 cocukla yanlız kaldım.annemler yarın gelecek.eşim gitmeden ne bulduysa stok yaptı siz şimdi sütte alamassınız siz şimdi ekmekte alamsssınız.haklıda 3yle nasıl gidecem ben markete vs.yarın işe gitmiycem annemler akşama gelecek.yanlızlıgıda hiç sevmem.kuzularım uyudu kalakaldım tvdede bişey yok.korku filminden nefret ederim...

Selam bayanlar. :3:
Bakıyorum kimse tatil psikolojisinden çıkamamış.
Tatil boyu evde pc'm olmadığından gelemedim. Sanmayın aklım burada kalmadı.
Umuyorum hiç birimiz kilo almadan atlatmışızdır bu bayramı.
Geçen hafta tatlılara sarmalara dolmalara hayır diyemedim bende lakin kilo almadan dengeli beslendim ve 400 gr verdim sadece :9: (diyetisyen beni gırtlaklarkende böyle gülecekmiyim bilmiyorum :18:)
Ee kızlar nasılsınız ne yaptınız. Ne kaçamaklar yaptınız anlatın bakim. Söz ceza yok.

Slm kızlar analize baktımm süper sonuckar varr
Hepinzi çok özledimm nasıl gecti bayramınızz

Slm kızlar analize baktımm süper sonuckar varr
Hepinzi çok özledimm nasıl gecti bayramınızz

Bende özledim yahu. Bildiğin aile gibi olmuşuz :9:
Ben paso evdeydim bir c.tesi dedemlere gittik. Misafirler vardı arada çıktım gezdim öyle. Benim için çok verimsiz bir tatildi.
ders kitaplarımı almış olsaydım ders çalışır muhtemelen bütün ünitelerimi bitirirdim yazık oldu.
Eee sen ne yaptın. Geçmiş olsun sanırım çocuğun hastaydı şimdi nasıl?

Sabah
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal Sil
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)32 kcal Sil
0.25 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal)43 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil

Ara
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal Sil

Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)125 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon Mantar Çorbası (125 kcal)63 kcal Sil

Ara

Ara

Akşam

1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal)42 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal Sil
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal Sil

Alınan Kalori Toplamı1257 kcal
Spor: Yarım saat yürüyüş
Su:2 litre+soda

Bende özledim yahu. Bildiğin aile gibi olmuşuz :9:
Ben paso evdeydim bir c.tesi dedemlere gittik. Misafirler vardı arada çıktım gezdim öyle. Benim için çok verimsiz bir tatildi.
ders kitaplarımı almış olsaydım ders çalışır muhtemelen bütün ünitelerimi bitirirdim yazık oldu.
Eee sen ne yaptın. Geçmiş olsun sanırım çocuğun hastaydı şimdi nasıl?

Canm saol bnde 9 gunluk tatılın sadece 1 gunu rahattım oda ılk günü bayramın sonra hastanede ve ewde kızımla ugrasmakla gecti
Kızım suanda iyi heryeri batırdık istifar etti yataga yorgana halıya koltuga carsafa dünde onlarla ugrastım suan totomun üstüne otrmuş gibibyim

Canm saol bnde 9 gunluk tatılın sadece 1 gunu rahattım oda ılk günü bayramın sonra hastanede ve ewde kızımla ugrasmakla gecti
Kızım suanda iyi heryeri batırdık istifar etti yataga yorgana halıya koltuga carsafa dünde onlarla ugrastım suan totomun üstüne otrmuş gibibyim

İyiymiş ya sorun yok o zaman. Ee peki sen nasılsın? :) Ee bunca dert arasında çok kaçamak yapmadın diye umuyorum :52:

selam herkeseeee

ben bayramda çok kötüydüm :( durumu özetlicek tek bir cümlem var: başa döndüm :( evet bu sabah itibariyle tam 62 kilo çıktım!!! kendime çok kızgınım, iradesizliğime çok kızgınım ve kendime inanamıyorum... yaş olmuş 32, gayet aklı ve mantığı olan bir kadınım yaşadığım zorlukları ben biliyorum ama yine de bu kıtlık psikolojisine nasıl girebiliyorum anlamıyorum gerçekten :47:

bu hafta çok kesin kararlarla başladım... klasik pazartesi ve bayram dönüşü işte diye düşünmeyin... gerçekten çok kızgınım ve bu kızgınlığım bana bu şekilde yansıdı... kendimi ve vücudumu çok kötü cezalandırıcam :) bu aldığım kiloların yerleşmemiş olmasını diliyorum sadece... bu cumaya 61 kilo olarak kayıtlara geçebilmek istiyorum... yoksa kilo alma rekorunu kırmış olucam :14::14:

Selam kizlarrr ne haber? Nazil geçti tatil? Benim fena sayilmaz.bir şey danisacagim size mide balonu taktirarak mi diyet yapsam? Ne dersiniz

Kızlar bayramda yemek ne sarma ne tatlı inanın yiyemedim cocugum cok hastaydı 7 24 diyolarya aynı oleydim gercekten ne yedigimden anladım ne içtigimden
Vayramda cok tepki aldım güzel tepkiler ama gören herkes ne kadar zayıflamıssın merve nası zayıfladın böle kız eltim bile şok gecirdi yok artık merve daha neler dedi naptın kızz yag mag mı aldırdın dedi yine kaf sokarak ıltıfat etti bnde dedim ewet yag aldırdım senide götüreyim giç acırmıyolar dedimm iyi demişim demi;)))
Ama inanın bnun bile sefasını süremiyorum yha

İyiymiş ya sorun yok o zaman. Ee peki sen nasılsın? :) Ee bunca dert arasında çok kaçamak yapmadın diye umuyorum :52:

Bak sana bütün kaçamagımı soylım 3 dilim ew baklavası toplam 10 tane falan sarma kawurma et falan hiç yıyemedim nerdeyse bi catal alıyom çocuk kusuyo haydee kalkk inankiii yani hep yogurt süt bitki çayı ac kalmim diye gözlerimin altı morardı yhaa bide adet oldum dünn

Selam kizlarrr ne haber? Nazil geçti tatil? Benim fena sayilmaz.bir şey danisacagim size mide balonu taktirarak mi diyet yapsam? Ne dersiniz

Bu soruyu ne amacla sordun anlamadım ;))
Adam gibi zayıflamak warkenn diyetıyle sporuyla yani ne gerek war kac kılosun kii

Back
X