• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

* * * 334. ETAP HEDEF KİLO BİLDİRİM LİSTESİ * * *

Valkyrie89 : 1,5
cglaa16 032: 1,00
Ryeo :
Ftm86 : 1,00
Humeyrasağlam :
kelebekolacam :
pofuduk18 : 1,5

* * * 334. ETAP EŞLEŞME LİSTESİ * * *

Valkyrie89
Ryeo --------> Ftm86
cglaa16 --------> Humeyrasağlam
pofuduk 18 --------> kelebekolacam

****Not: Yarından itibaren geçerlidir.

Tülincim ne olur kusuruma bakma olur mu. İnan dalgınlık işte. sabah altı buçukta kalktım diye okudum ben onu. hatta girdi niye bildirmedi diye merak ettim. :9::9::9: Affet kuzum olur mu?
Valla sasirdim bende noluyoz falan oldum bi :D onemli degil ya sorunu hallettik yeter keske birinci olabilseydik eger diyeti patlatmasaydim belki olabilirdi

Ryeo : 0.50
Humeyrasağlam :
kelebekolacam :

En azi seciyim dedim kaybetcek odem falan kalmadi :D

Valla sasirdim bende noluyoz falan oldum bi :D onemli degil ya sorunu hallettik yeter keske birinci olabilseydik eger diyeti patlatmasaydim belki olabilirdi

Sen takımı kurtardın diyeti patlatmasaydım bende 2 kilo verebilirdim ama bugün hiç kaçmak yapmadım ama listemede uyamadım. Dışarıda yemek yemek hergün olmuyor.

Ryeo : 0.50
Humeyrasağlam :
kelebekolacam :

En azi seciyim dedim kaybetcek odem falan kalmadi :D

Yapabilirsin kuzucum. inanıyorum ben herkese inanıyorum. Eksi pıtırcık halime döndüm. Birazdan bugünkü menümüde paylaşıyorum:)

333. ETAP BİREYSEL BAŞARI UYGULAMASI DENEME TURU SONUÇ

bu tur alınan puanlar deneme turu olduğundan geçerli olmayacaktır.

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Bu Hafta Hedef %
[/td]
[td]Sonuç %
[/td]
[td]ALDIĞI PUAN
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]1.[/td]
[td]ryeo[/td]
[td]3,1[/td]
[td]4,89[/td]
[td]100[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2.[/td]
[td]Valkyrie89[/td]
[td]1,36[/td]
[td]1,24[/td]
[td]50[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.[/td]
[td]kelebekolacam[/td]
[td]1,12[/td]
[td]0,56[/td]
[td]25[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.[/td]
[td]ftm86[/td]
[td]1,06[/td]
[td]0,13[/td]
[td]0[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.[/td]
[td]cglaa16[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.[/td]
[td]humeyrasağlam[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[/table]

* sıralama en iyi başarıya göre yapılmıştır.
** merve ve çağla sonunculuğu paylaşıyor.

Canlarım kimse üzülmesin sadece bu deneme turuydu ve yarım yamalaktı bu hafta artık toparlanıyoruz ve listelere bireysel hazırlanıyoruz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
333. ETAP BİREYSEL BAŞARI UYGULAMASI DENEME TURU SONUÇ

bu tur alınan puanlar deneme turu olduğundan geçerli olmayacaktır.

[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Bu Hafta Hedef %
[/td]
[td]Sonuç %
[/td]
[td]ALDIĞI PUAN
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]1.[/td]
[td]ryeo[/td]
[td]3,1[/td]
[td]4,89[/td]
[td]100[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2.[/td]
[td]Valkyrie89[/td]
[td]1,36[/td]
[td]1,24[/td]
[td]50[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.[/td]
[td]kelebekolacam[/td]
[td]1,12[/td]
[td]0,56[/td]
[td]25[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.[/td]
[td]ftm86[/td]
[td]1,06[/td]
[td]0,13[/td]
[td]0[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.[/td]
[td]cglaa16[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.[/td]
[td]humeyrasağlam[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]

[/tr]

[/table]

* sıralama en iyi başarıya göre yapılmıştır.
** merve ve çağla sonunculuğu paylaşıyor.

Canlarım kimse üzülmesin sadece bu deneme turuydu ve yarım yamalaktı bu hafta artık toparlanıyoruz ve listelere bireysel hazırlanıyoruz. :)
Ooo 100 almisim cok begendim en son tarih dersinden 100 almistim lise3te başkada 100 gorememistim cidden cok begendim :D kendimi ve herkesi tebrik ediyorum

Ryeo :
Humeyrasağlam :0.5
kelebekolacam :

* * * 334. ETAP EŞLEŞME LİSTESİ * * *

Valkyrie89
Ryeo --------> Ftm86
cglaa16 --------> Humeyrasağlam
pofuduk 18 --------> kelebekolacam

****Not: Yarından itibaren geçerlidir.

Çaglacımm bna gelll canmmm;)))

Yapabilirsin kuzucum. inanıyorum ben herkese inanıyorum. Eksi pıtırcık halime döndüm. Birazdan bugünkü menümüde paylaşıyorum:)
İnşallah daha fazlasini da yapabilirim ben nasil yapicagimi şaşırıyorum bana yardim edin edacim belki senin diyet listelerine uyarim bilmiyorum ama saatler konusunda problem yaşıyorum :( sabahla oglen arasında araogun sansim yok ogleni bir sekilde hallederim ama mesela öğlen yemeginden 3-4 saat sonra spora gidiyorum 1 saat kadar once 100-150 kalorilik ara ogun yapmami önerdiler ama derste oluyorum bazi hocalar rahat istersen kalk dans et umurlarinda degil ama bazilarida sinek ucsa kizcak tipte :( olmadi son arada form bisküvi yerim ama.ac olmuyorum yemekte istemiyorum ama pakette kurumeyve satanlar var bir porsiyon ve 160-180 kalori bilirsiniz belki onlardan yesem bagirsak hareketlerimden korkuyorum :D spor sonrasi canim acayip yemek yemek istiyo aksam ekmegi cok kaciriyorum bazen :(( bugunde kas agrim var diye gidemedim spora ve gunn boyu fazla ekmek yiyorum toplam.kaloriyi dusuk tutsamda :( ekmegi direk kescem olmadi gerekirse eve bile sokmam

Woaaw Tülincim süper kilo vermissin tebrik ederim :46::46:

Tülincim haftaya daha dogrusu yarindan itibaren eslesmis bulunmaktayiz, eger sende yapabilirim diyorsan ben bu hafta Edanin listesini uygulamaya calisacagim. Beraber yaparsak belki dahada verimli olabilir :34: Bende saat sorunu yasayacagim ama bir sekilde ayarlayip bu hafta güzel kilo vermeyi hesapliyorum bakalim

Çaglacım nerdesin yarından itibaren bi düzene girelimm ikimzde sonuncu olmuşz cnm ;((
Ama bı hafta denemydi bu haft spor sı hersey düzgn olcakkkkk

Tabiki biz olcaz ama caba sarfetmek lazım cagla spor muhakkak yapcaz

Cagla bak muhakkak her sıfranda yeşillik olsun ben ole yapıyodum bi ara acayip tuvalete cıkıyosum ve ödem atıyo toksin atıyo bol yeşillilk limonlu ve yagsız
Yaglı yok ekmk azaltccaz
Su3 lt içcez tamam mı muhakkak bak salmak yok bugunden baslıyoz
Spor da leslıe nin 2 mı 3 yaparsın bılmem ama zorlu cak senı sıkcak bişi yapma bnde ole yapcam sıkıldım mı dahada yapasım gelmiyo
Bu hafta en az 1 kılo verelim bacımm yaparız biz bunu

Cagla yeşilçay içelim muhakkak
Soda da cok faydalı
Menümüzğ oaylasalımm
Kızlar yahu berdesiiz
Siz cumartesi oazarı tatıl danıyosunuz da ole diil işte ı;))))
Bizim için hafta bası oluyo kızlarrr

Cagla yeşilçay içelim muhakkak
Soda da cok faydalı
Menümüzğ oaylasalımm
Kızlar yahu berdesiiz
Siz cumartesi oazarı tatıl danıyosunuz da ole diil işte ı;))))
Bizim için hafta bası oluyo kızlarrr

aynen canım sporu daha yapmadım ama yesil cayımı içtim güzel hafif bi kahvaltı yaptım.. ayva receli yapıorum şimdi:) annem 10 kilo ayva werdi recel yap diye ne zormus be ayva soymak kesmek:)2 mil yapaım ben bugun merve

aynen canım sporu daha yapmadım ama yesil cayımı içtim güzel hafif bi kahvaltı yaptım.. ayva receli yapıorum şimdi:) annem 10 kilo ayva werdi recel yap diye ne zormus be ayva soymak kesmek:)2 mil yapaım ben bugun merve

Canm bnde 2 mil yapcam zaten fazla yormım kendimi hastaneden zır çıktım girmek istemiyorumm
Su ne kadar içtin bakiiimmm??

Buarada kolay gelsin canım bnm ewet aywa zordur ama deger yani kabuklu yapsaydım canm kız bnde bu sene reçele yatcam hee aklıma getirdin yarın bende yapım sole 5 kılo yeter herhalde bende eşimde sewiyoz teöwli kısın güzel oluyo
Dut
Çilek
Vişne
Erik
İncir
Yaptımmmm ama aywafa olsun tam olsun

Back
X