Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takımınızın kaptanlığını üstlenmek istiyorum kızlar..Paylaşıma da yazdım, püskütümden onay bekliyorum..
Kapanmasın takımınız ve 2. takıma yeşil çay içmeye beklerim

Evet kızlar püskütümden olumlu yanıt geldi takımınıza kaptan olarak geldim, hadi toplaşın bakalım takımınıza, tanışalım kaynaşalım

Evet kızlar püskütümden olumlu yanıt geldi takımınıza kaptan olarak geldim, hadi toplaşın bakalım takımınıza, tanışalım kaynaşalım

Acaip bunaldim ben ayrilmak istiyorum diyete yine devam edicem ama son 1aydir kendimize gelemedik walla yoruldum bu takim olayindan..

Acaip bunaldim ben ayrilmak istiyorum diyete yine devam edicem ama son 1aydir kendimize gelemedik walla yoruldum bu takim olayindan..

Yok hayatım ayrılmak felan yok cıss artık öle olumsuz şeyler..Yeni baştan, sil baştan..

Zaten diyet yok sağlıklı yiyecekler, sağlıklı kilo verme var

canm hoşgelmişşsn saol ama bızım sorunumuz takım kaptanından cok payşasım eksıklıgı ıdı takım ruhunu kaybetmış bi sekılde dolasıyoduk yani üyeler bi giryodu sonra 3 gun sonra tamamn motıvasyonumuz düştü anlıcan ben su anda 3 takıma transfer oldum ama bı eda gelsın bakalım ne dıyo zannetmıyorum toparlanması muumkun degıl hayırlısı inş

Hayatım bu şekilde olumsuz düşünmeyin lütfen..Takım kapanması hoş değil, bakın ben diğer takımdan üzüldüm koştum geldim, sizde takım üyeleri olarak el verin birlikte devam edelim..

Ben yeni üyelerle takımı yine ayakta tutarım ama gönül isterdiki takım üyeleri ile elbirliği olunsun..

herkes bakıp çıkıyor sanırım.kızlar nerdesiniz nedir kararınız kimler devam edecek.

Sevgili akrep 33, kaptanlığını tebrik ederim.
İnşallah benim yapamadığımı yaparsın.
Ben takımı çok seviyordum fakat toparlanamadık. Motivasyon eksikliğimiz var. Fark ettiğin üzere üyeler takıma pek uğramıyor.
Takımın eski kaptanı olarak takımda kalmayacağım. Çünkü kalırsam sorumluluğu hissetmeye devam edeceğimi düşünüyorum ve diyet konusunda buradaki bir çok arkadaştan daha uzun bir yolum olduğundan psikolojimi motivasyonumu yüksek tutmak zorundayım. Bu nedenle 3. takıma transfer olmak istiyorum.
Bu hafta cuma günü kilo bildirimini yapıp haftaya 3. takımdan devam edeceğim.

eda cuma hepimiz bildirim yapıcaz dimi?

Sevgili arkadaslar yeni takim kaptaniniz hayirli olsun. Onunla cok guzel paylasimlar yapacaginiza ve cok yol katedeceginize eminim.

Cok sanslisiniz coook. Akrep33 cok ozeldir. Gelecek haftadan itibaren degisiklikleri siz de goreceksiniz. Cok iyi bir dost kazandiginizi bilin. Bir cirpida eglenerek verilen kilolarinizla nice guzel gunleri burada paylasmanizi diliyorum.

Yaa gecmisi bir kac sayfa da olsa okumaya calistim da bu takima ne oldu boyle? Kilolar veriliyor, cok guzel insanlar bir arada, takim desen basarili bir takim? Ne oldu, ne eksikti anlayamadim. Sayiniz mi azdi ne oldu? Simdiki takimim beni almasaydi sizin takiminiza girmeyi dusunuyordum. Iyi ki gelmemisim diye mi dusunmeliyim? Inanin sasirdim. Herkes cok iyi niyetli ve her sey guzel gorunuyor. Bir kac taze kan sizi toparlamaz mi?

Teşekkür ederim canım
Olacak inş. Takımı kapanmaktan kurtarıcam..

uff takımda olmadan kilo veremıorum ya kılo almaya basladım hemen 2 gunde yaaaa takımdada yapamıorum uff

uff takımda olmadan kilo veremıorum ya kılo almaya basladım hemen 2 gunde yaaaa takımdada yapamıorum uff
Bunu yenmen gerek inşallah kilolarini verince koruma yapıcaksin ve uzun suren bir koruma olucak ve hep yazabilicek olmayacaksin bunu bir düşün
Hem aldığın kilo posa ya da ödemdir oyle olmasa bile yeni olduğundan hemen kurtulabilirsin :) bi 3 mil yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…