- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.681
selam kizlar bugün evdeyim, heyecanlandim geldim.
yine tartildim yine motive oldum sabah.
kesinlikle kacamak yapmazsaniz gercekten kilo veriyorsunuz.
kaptancim gecen bana dedigin kilo artik cok yakinnn
belki cuma gününe kadar 900gr daha giderse görcem o sayiyi
sonra bir kücük sayiya kosmak icin heyecanlanicam.
kac yildir bu kadar yakin olmamistim bu sayiya.
gitsin kilolaaaaar
fakat söyle birsey var ben kendimi eski halimden cokta zayif hissetmiyorum, hatta ayni hissediyorum toplam 10.2kg gitmesine ragmen.
heleki alt karin kismi, göbekten asagi olan yer benim en büyük problemim, cocukken bile vardi o kisim bende.
insallah oradanda kilo veririm. :26:
nur burası 14. takım
suda bende çok zorlanıyorum canım eskiden 3 ten aşağı içmezdim şimdi 2 yi bulmuyorum dikkat etmezsem yada 2.5 u zor yapıyorum canım zaten izindeydim ama izindeyken hiç veremedim ve ilk hedefim 60 tı mezun olmaya karar verdim
canım keşke bırakmasan ama sorumluluk çok ağır dimi bence 3. takıma transfer olsunlar başımızın üstünde yerleri var ama 3. takım hala toparlanamadı
bende diyorum bizim guruptaki yorumumu az önce gönderdim niye gitmedi.
hatta simdi kendi mesaj yazdigim yere bakiyordum kendi baska konumami yazdim diye, araya 14. takim nasil girdi bilmiyorum.
neyse sizede motive olsun kizlar
selamlar
Arkadaşlar
Kaptan kabul ederse takımımız 3. takıma katılsın diyenler dönüş yapsınlar.
Bari hep beraber ayni takima girsek arkadaslar
Canım bnm için farketmezz yeter kı motıvasyon kuracak bir takım olaun artık yani yha bu kızlar nerde bi bakkalım aksama dokulurler
Bari hep beraber ayni takima girsek arkadaslar
Edaa su anda morelim öyle bi bozukki aglıyorum resmen öle alışmısım ki cok zoruma gıttı 3. Takıma msj yazarken yha off nıye bole oldu
Mervecim sen devralsan olmazmiydi takimi:26: Ben 14. takimla cok tanimlamistim kendimi baska takima gecmek gelmiyor icimden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?