Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nur burası 14. takım

Canım inan belki iş yerinde yoğun olmasam yine zorlayacağım ama çok yoğunum yorgunum.
İşten çıkıyorum koştur koştur kursa gidiyorum saat9 da çıkıyorum saat 10 da ancak evde oluyorum sabahları pörtlek pörtlek aval aval bakıyorum etrafa takımın da çok fazla çaba harcamaması menülerin paylaşılmaması takıma uğramama yorum yok vs hepsini ben yapamam. Bende onlardan biriyim sonuçta bende kilo vermeye çalışıyorum. Takımın kötü durumda olmasıda beni de daha kötü yapıyor. Başarısız hissediyorum yani olmuyor.
Canım normalde ilk dediğimde 13. takımı tavsiye ettim ama kalabalıksınız. 3. takımın üyeye ihtiyacı var ve bizim takımda azimli üyelerimize fayda sağlayacak bir takım diye düşündüm. Ben henüz ne yapacağıma karar vermedim.

bende diyorum bizim guruptaki yorumumu az önce gönderdim niye gitmedi.
hatta simdi kendi mesaj yazdigim yere bakiyordum kendi baska konumami yazdim diye, araya 14. takim nasil girdi bilmiyorum.

neyse sizede motive olsun kizlar
selamlar

Hoşgeldin. Bende sık kullanılanlara tıkladım takıma girdim. allah allah yanlış yere mi girdim diye düşündüm

Canlarım 3. takım kaptanı pegasus07 ile görüştüm. Takım olarak komple transfer olabiliriz.
Takıma transfer olmak isteyenler 3. takıma geçebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar
Kaptan kabul ederse takımımız 3. takıma katılsın diyenler dönüş yapsınlar.

Canım bnm için farketmezz yeter kı motıvasyon kuracak bir takım olaun artık yani yha bu kızlar nerde bi bakkalım aksama dokulurler

Edacım sende gelicekmisin sanada herşey için teşekkür ederim çok destek oldun bana herkese cok tesekkür ederim kızlar ben takımın sessizliğinden dolayı 3. Takıma ucuyorumm

Canım bnm için farketmezz yeter kı motıvasyon kuracak bir takım olaun artık yani yha bu kızlar nerde bi bakkalım aksama dokulurler

Ben iyi olacağına inanıyorum.
Yarışmaya devam etmek isteyen arkadaşlarla o takımda daha çok canlanacaktır. Zaten tanışma kaynama düzen oturtturma falan derken hemen mezun olursun. Çoğu kişi yüksek kiloda değil. 1,2 aya mezun olur herkes.

Edaa su anda morelim öyle bi bozukki aglıyorum resmen öle alışmısım ki cok zoruma gıttı 3. Takıma msj yazarken yha off nıye bole oldu

Edaa su anda morelim öyle bi bozukki aglıyorum resmen öle alışmısım ki cok zoruma gıttı 3. Takıma msj yazarken yha off nıye bole oldu

Canım sakın moralini bozma. İnan sonucları daha iyi olacak. Takım toparlanamadı ama sen bireysel olarak toparlandın. Azimlisin ve yapacaksın biliyorum. Ben bırakmak istemiyordum fakat bana yükü çok fazla. İşteyken giremiyorum ve sorumlu hissediyorum.
3. Takımda çok başarılı olacağına inanıyorum.

Arkadaşlar.

Merve ve ben 3. takıma geçtik. Kaptan herkese kapısını açtı. DEvam etmek isteyenler 3 . takıma geçebilirler.

Mervecim sen devralsan olmazmiydi takimi :26: Ben 14. takimla cok tanimlamistim kendimi baska takima gecmek gelmiyor icimden ...

Canım ben kaldıramm ki liste falan yapamam hem derslerim var ne bilim sorumluluk yani alamam diye düşündümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…