Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iftar: 1 kase yayla çorba
2 köfte
Salata
1 dilim kepek ekmek

2 saat sonra : 2*2 cm sütlü kadayıf
10 kestane
2 üvez
1 muşmula

3 tl su

sabah
çeyrek açma
1 kütü yagsız süt
2 siyah zeytin
yarım salatalık

ara
sade türk kahvesi

öğle
2 biberi yarım tatlı kaşıgı tereyagıyla kızartıp yogurda karıştırdım
3 yk nohut
tere

ara
orta türk kahvesi
şekersiz çay

akşam
1 elma

saat 8 den sonra arkadaşım geldi balık getirmiş hamsii 1 tane aldım gerisini yarın yerim dedim :) ama sonra çok zorladılar
1 limonlu soda içtim :(

yarım saat hızlı tempo yürüyüz
kitap :tanrının unutulan çocukarına başladım.
su malesef 1 litre :S

selam arkadaslar ve yayinladigim saate okuyan gececilere :16::52::32: bugün pek ugriyamadim :50: ama simdi fena olmayan menümü paylasacam

Sabah: corba yarmali yogurtlu

öglen: 2 kayisi yumurta 1 dilim cavdar ekmegi peynir , ceviz, 2 hurmacik,
(saat 14.30 gibi)

aksam 19 da spora gittim 18.00 ya kadar pek acikmadigim icin aksam birsey tüketmedim..spor sonrasinda protein icecigi hazirladim kendime. Su 2 litre icmisimdir sanirim:26:

bugün iyi sayilabilir düne ve pazara nazaran niahyet toparliyabildim:18::17: devami gelir ins bakalimcuma darti ne digcek...Cümleten iyi geceler tatli tatli rüyalar :16::16:

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Günaydın herkese bugün diyetisyene gidemedim cok kar yağıyor artik baska zaman insallah artik kendim bi diyet programı yapcam zaten spor yapamıyorum cuma günü kilo bildirimi yaparim anca 200 gr falan veririm heralde 2 günde zaten bugun sabah bi Türk kahvesi ictim öğlen taze fasulye yemeyi planlıyorum herkese kolay gelsin

günaydın kızlar,
diyorum ki grubu canlı tutmak ve motivasyonu tavan yaptırmak için sadece menülerimizi değil daha çok paylaşımda bulunsak.
k,lo vermemize yardımcı oalcak siteler paylaşsak falan ne dersiniz.

Kızlar merhaba..
Geldim ve hemen çıkıyorum okula için hazırlık yapmalıyım..Geçmişi sonra okurum..
Akşam eşim evde ve tabiki pc de o ve kızımda..Bu ara oyun kulübüne takılmışlar, açıyorum kk oyun kulübünü ve başlıyorlar yarışa:9:
Özledim sizleri yahuuu:29:Kendinize iyi bakın kızlar görüşürüz:3::54:

merhaba arkadaşlarrrr, bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. ben haziran ayında istediğim kiloya ulaşmış 74den 54 e inmiştim ama şmdi sapıttım 59 oldum. tekrar 54 52 lere dönüp bırakıcam tekrardan inşallah :21::21:

merhaba arkadaşlarrrr, bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. ben haziran ayında istediğim kiloya ulaşmış 74den 54 e inmiştim ama şmdi sapıttım 59 oldum. tekrar 54 52 lere dönüp bırakıcam tekrardan inşallah :21::21:

Hosgeldin canim;) o kadar kiloyu hangi zaman dilimi.icerisinde verdin ?

günaydın kızlar,
diyorum ki grubu canlı tutmak ve motivasyonu tavan yaptırmak için sadece menülerimizi değil daha çok paylaşımda bulunsak.
k,lo vermemize yardımcı oalcak siteler paylaşsak falan ne dersiniz.

Evet ya katılıyorum diyet diyet gına geldi artik motivasyon lazım

merhaba kızlar,
son zamanlar aşırı yoğunum girdim girdim bi selam bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
kızlar ilk hafta ha gayret dedim tatlıyı porsiyonu azaltıp suyu arttırdım 0,5gitti ama bu hafta yine sapıttım normal bile yemedim onuda aştım aşırı yedim. gerçekten motivasyona ihtiyacım var aynaya baktığımda gördüğüm beni hiç beğenmiyorum ama sofraya oturunca doymak bilmiyorum tatlı görünce yok yemeyeceğim demiyorum...
kendimi aşırı kilolu hissediyorum hiç mutlu değilim ama bişide yapmıyorum sürekli bu son dahada yemem yarın niyetlenim oruçlu daha rahat olur diyorum olmuyor....nolurrr yardım ediiinnnn

merhaba kızlar,
son zamanlar aşırı yoğunum girdim girdim bi selam bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
kızlar ilk hafta ha gayret dedim tatlıyı porsiyonu azaltıp suyu arttırdım 0,5gitti ama bu hafta yine sapıttım normal bile yemedim onuda aştım aşırı yedim. gerçekten motivasyona ihtiyacım var aynaya baktığımda gördüğüm beni hiç beğenmiyorum ama sofraya oturunca doymak bilmiyorum tatlı görünce yok yemeyeceğim demiyorum...
kendimi aşırı kilolu hissediyorum hiç mutlu değilim ama bişide yapmıyorum sürekli bu son dahada yemem yarın niyetlenim oruçlu daha rahat olur diyorum olmuyor....nolurrr yardım ediiinnnn

canım bende senin gibiydim ama bir vermeye başlayınca devamı geliyor. bak ne kadar dogru bilmiyorum ama ben kalori takibi yapıyorum.ç yediklerimin kalorisini gördükçe yiyesim kaçıyor resmen. tavsiye ederim. di yet ar ka dasim . com bu siteye mutlaka üye ol. ücretsiz ve muhteşem bi site bencee

Son düzenleme:

hoşgeldin şekerim.hadi bakalım şimdiden kolay gelsin.

merhaba kızlar,

evet oruç çok teşvik eden br şey,ben hafta içi oruç tutup hafta sonu tutmuyorum buna rağmen hafta sonu normale göre daha az yiyorum.herkesi motive eden sebep farklı canım.kilo bizi mutlu etmiyor bu bir gerçek.bundan kurtulmak da sadece bizim elimizde.sadece hayır demeyi öğrenmemiz gerek.bunu yemiyorum bundan sadece bu kadar yerim demeye başladığında ilk giden kilolarla motivasyonunda artacak.yemenin sonu yok.dünya üzerinde öyle muhteşem lezzetler var ki artık.porsiyonları azaltmak bazılarının sadece tadına bakmakla yetinmek gerek.ama bu bir süreç değil.bir ömür böyle sürecek.yoksa kilo sorunu seni asla terketmeyecek.

canım bende senin gibiydim ama bir vermeye başlayınca devamı geliyor. bak ne kadar dogru bilmiyorum ama ben kalori takibi yapıyorum.ç yediklerimin kalorisini gördükçe yiyesim kaçıyor resmen. tavsiye ederim. di yet ar ka dasim . com bu siteye mutlaka üye ol. ücretsiz ve muhteşem bi site bencee

evet oruç çok teşvik eden br şey,ben hafta içi oruç tutup hafta sonu tutmuyorum buna rağmen hafta sonu normale göre daha az yiyorum.herkesi motive eden sebep farklı canım.kilo bizi mutlu etmiyor bu bir gerçek.bundan kurtulmak da sadece bizim elimizde.sadece hayır demeyi öğrenmemiz gerek.bunu yemiyorum bundan sadece bu kadar yerim demeye başladığında ilk giden kilolarla motivasyonunda artacak.yemenin sonu yok.dünya üzerinde öyle muhteşem lezzetler var ki artık.porsiyonları azaltmak bazılarının sadece tadına bakmakla yetinmek gerek.ama bu bir süreç değil.bir ömür böyle sürecek.yoksa kilo sorunu seni asla terketmeyecek.

çok teşekkürler kızlar.çok haklısınız diyete yarın değil diyete bu gün başlanır

Back
X