- Konu Sahibi Pinarbartu
- #96.341
gözün aydın tatlımmm cuma günü güzel haberler var yaniiiiii :d 2. ara hedef nedir bakalım
İnş canım,ilk hedefim oğluma hamile kaldığım kilo.cumaya ulaşırsam o kiloya söylüycem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın tatlımmm cuma günü güzel haberler var yaniiiiii :d 2. ara hedef nedir bakalım
merhaba arkadaşlarrrr, bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. ben haziran ayında istediğim kiloya ulaşmış 74den 54 e inmiştim ama şmdi sapıttım 59 oldum. tekrar 54 52 lere dönüp bırakıcam tekrardan inşallah![]()
günaydın kızlar,
diyorum ki grubu canlı tutmak ve motivasyonu tavan yaptırmak için sadece menülerimizi değil daha çok paylaşımda bulunsak.
k,lo vermemize yardımcı oalcak siteler paylaşsak falan ne dersiniz.
Hosgeldin canimo kadar kiloyu hangi zaman dilimi.icerisinde verdin ?
merhaba kızlar,
son zamanlar aşırı yoğunum girdim girdim bi selam bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
kızlar ilk hafta ha gayret dedim tatlıyı porsiyonu azaltıp suyu arttırdım 0,5gitti ama bu hafta yine sapıttım normal bile yemedim onuda aştım aşırı yedim. gerçekten motivasyona ihtiyacım var aynaya baktığımda gördüğüm beni hiç beğenmiyorum ama sofraya oturunca doymak bilmiyorum tatlı görünce yok yemeyeceğim demiyorum...
kendimi aşırı kilolu hissediyorum hiç mutlu değilim ama bişide yapmıyorum sürekli bu son dahada yemem yarın niyetlenim oruçlu daha rahat olur diyorum olmuyor....nolurrr yardım ediiinnnn
Evet ya katılıyorum diyet diyet gına geldi artik motivasyon lazım
merhaba arkadaşlarrrr, bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes istediği kiloya ulaşır. ben haziran ayında istediğim kiloya ulaşmış 74den 54 e inmiştim ama şmdi sapıttım 59 oldum. tekrar 54 52 lere dönüp bırakıcam tekrardan inşallah![]()
merhaba kızlar,
son zamanlar aşırı yoğunum girdim girdim bi selam bile yazamadan çıkmak zorunda kaldım.
kızlar ilk hafta ha gayret dedim tatlıyı porsiyonu azaltıp suyu arttırdım 0,5gitti ama bu hafta yine sapıttım normal bile yemedim onuda aştım aşırı yedim. gerçekten motivasyona ihtiyacım var aynaya baktığımda gördüğüm beni hiç beğenmiyorum ama sofraya oturunca doymak bilmiyorum tatlı görünce yok yemeyeceğim demiyorum...
kendimi aşırı kilolu hissediyorum hiç mutlu değilim ama bişide yapmıyorum sürekli bu son dahada yemem yarın niyetlenim oruçlu daha rahat olur diyorum olmuyor....nolurrr yardım ediiinnnn
canım bende senin gibiydim ama bir vermeye başlayınca devamı geliyor. bak ne kadar dogru bilmiyorum ama ben kalori takibi yapıyorum.ç yediklerimin kalorisini gördükçe yiyesim kaçıyor resmen. tavsiye ederim. di yet ar ka dasim . com bu siteye mutlaka üye ol. ücretsiz ve muhteşem bi site bencee
evet oruç çok teşvik eden br şey,ben hafta içi oruç tutup hafta sonu tutmuyorum buna rağmen hafta sonu normale göre daha az yiyorum.herkesi motive eden sebep farklı canım.kilo bizi mutlu etmiyor bu bir gerçek.bundan kurtulmak da sadece bizim elimizde.sadece hayır demeyi öğrenmemiz gerek.bunu yemiyorum bundan sadece bu kadar yerim demeye başladığında ilk giden kilolarla motivasyonunda artacak.yemenin sonu yok.dünya üzerinde öyle muhteşem lezzetler var ki artık.porsiyonları azaltmak bazılarının sadece tadına bakmakla yetinmek gerek.ama bu bir süreç değil.bir ömür böyle sürecek.yoksa kilo sorunu seni asla terketmeyecek.