Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bugün 1100 kalori civarı aldım ama olmuyo ya kafama göre kendime sıkı bi diyet programı bakicam en azindan bugün ne yesem diye düşünmem bi sonraki güne hazırlık yaparim

Kendini disipline etmek için bir diyet programına ihtiyacın varsa tabiiki uygula canım, sonunda hepimizi motive eden şey farklı,ilk bir kaç günü atlatın ilk hafta sonunda kayıplarını görünce zaten motivasyonun artacak.

Geçen haftaki listemiz .

**14. TAKIM 338. ETAP **BİRİNCİSİ :65::65::65::65::65:

Rform( 77,8 / 74.8 / 3 / 1.5 / 1.93%)
umutincisi( 88 / 84.1 / 3.9 / 1.95 / 2.21%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 2.07%

SÜPERSİN SÜPERRRRRRRRRR,sen bu hafta birincisi de olursun bence :)
çokçokçok teşekkürler canımcımm. senin kilo vermen de baya. kilo ne kadar çok olursa o kadar kolay gidiyo sonra zorlaşıyo.
:52::52::52::52: birinci olamam da belki gene 3. olurummmm :D bu kiloların çabucak gitmesi gerek. ya annemleri ziyarete gitmek istiyorum ama biraz daha vereyim ki süpriz olsunnn :D

Son düzenleme:
geçen hafta kilo bildiriminde bulundum ama listede yoktum maalesef?? :(

canım deneme süresi oluyo 2 hafta. o yüzden ilk 2 hafta kimse listede olmuyor. bizim o süremiz ge.ti (rform ve benim) o yüzden sadece ikimiz vardık listede. sen paylaşım yap boş bol. menülerini paylaş aktif ol. bildirimlerini de yap 2 hafta sonra seninde adın olur

diğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.

Cok stressli.bir hafta gecti:( malum.ogrenciyiz..beslenmeyi.sporu cok.ihmal.ettim...buraya daha fazla giremedim.kusura bakmayin :( kilo.bildirimi.yapmazsam.bu hafta olurmu? dartiyla.bu sabahki.yuzlesmem.hic hos olmadi. Guruptan.atilmazsam sevinirim daha deneme surecindeyim :( grsz arkadaslar :)

iyi gunler....

kilomu bildireyim 52.5 300 gr vermişim bu aralar girip menu yazamadım inş pazartesi toparlanıp daha guzel menuler bildircem.....

anladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))

canım o verdiğin kilolar boşa gitmeyecek haftaya listeye girerken bura ilk başladıgın kilo baz alınacak ve son tartıldıgın kiloyu yazacaksın. yani o kiloları verdiğini görecez :D

**14. TAKIM 339. ETAP **

Rform( 74.8 / 73.6 / 1.2 / 1.60%)
umutincisi( 84.1 / 81,5 / 2,6 / 3.09%)

14. TAKIM ORTALAMASI : 2.1%

Merhaba kızlar,
Hafta başında gruba katılmıştım, lakin pek fazla uğrayamadım.Bugün itibariyle motive bir şekilde paylaşımlarımı yapacağım.
Kaptanım, paylaşım yapmadığım 2-3 günü es geçip, 2 haftalık deneme sürecimi bugünden de başlatabilirsiniz. :)

diğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.

Ben geldim ben geldimmm. :P

anladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))

"tutup tutup 3.hafta versem iyiydi"

Çok güldüm bu söze. :9:

Cok stressli.bir hafta gecti:( malum.ogrenciyiz..beslenmeyi.sporu cok.ihmal.ettim...buraya daha fazla giremedim.kusura bakmayin :( kilo.bildirimi.yapmazsam.bu hafta olurmu? dartiyla.bu sabahki.yuzlesmem.hic hos olmadi. Guruptan.atilmazsam sevinirim daha deneme surecindeyim :( grsz arkadaslar :)

Benim nacizane tavsiyem bildirim yapman yönünde canım, bildirimin kötü olursa bir dahakine olumlu sonuç alma hırsı ve hevesi doğacaktır içine. :)

iyi gunler....

kilomu bildireyim 52.5 300 gr vermişim bu aralar girip menu yazamadım inş pazartesi toparlanıp daha guzel menuler bildircem.....

Bugün itibariyle canlanalım kızlarrr!!! Toparlanalım, takım olalım,hırslanalım.Benim çok ihtiyacım var buna!

Benimde bu haftam 1. Haftam kaptanim:) baslangic kilom 87 1.hafta 86.7 fark 300gr bu hafta tam yapamadim kendime guzel bi liste buldum ona başlıyorum yarin bakalım

Back
X