- Konu Sahibi Pinarbartu
- #96.741
Amaan herkes aynı dertten muzdarip bende 200 gr fazla ciktim bugün sıkı tutuyorum o yüzden
ya herkes gr fazla çıkıyo ben kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan herkes aynı dertten muzdarip bende 200 gr fazla ciktim bugün sıkı tutuyorum o yüzden
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
Peynir
Reçel
Tereyağı
Cay
Oglen
Yarim paket eti form
Elma
Aksam
Hamsi buğulama yağsız salata
Günü kapattım inşallah:))
arkadaslar ikinizin menusude birbirinden guzel ben elmali tarti goremedim bile :)) umarim cabalarinizin sonucunu cumaya alirsiniz...Sabah : 1 kase Müsli + pınar Lig'te süt
ara : 1 kuru incir
Öğle : 1,5 kase domates çorbası
1 dilim tahılı ekmek
Salata
Ara : 1/2 avuç kuru üzüm
1 küçücük içli köfte
Akşam : 2 kaşık bulgur pilavı
120 gr kavurma
Salata
7 den önce : 1 dilim Elmalı tart ( günün kaçamağı )
Canım paylaşımdaki toplam listeye ekleme yapıyoruz. Takım ortalamasını, herkesin ortalaması toplanıyor ve takım sayısına bölünüyor.tamamdır kaptan yanlız bu listeyi oluşturup başka nerelere yazacaz bide grup ortalamasını nasıl hesaplayacağız
inş. canımbir kızın en son isteyeceği şeydir sanırım mezuniyet nişan ve düğünde kilolu olmak istediği elbiseyi giyememek :18:
o yüzden dua ediyorum bu diyet benim için son olsunn diye.
menülerimi toptan mı yazayım yani akşam hepsinimi yazayım yoksa girdikçe sabah öğle yazayım mı ?
Aaaa çok merak ettim bir A grubu olarakkızlar kan gurubuna göre beslenme dişye bi yazı okudum. A gurubu olanlar için söylüyorum biz yaşamayalım![]()
Merhabalar:) yeni katıldım aranıza:) boyum 1.58 kilom 81.8 23 yaşındayım
kızlar merhaba takımınıza bende gelmek istiyorum
çalışıyorum
adım emine 2 tane kızım var
34 yaşındayım
170 cm boyundayım
91.5 kiloyum
Aaaa çok merak ettim bir A grubu olarak
Hoşgeldin canım![]()
eger aksam 5 ten sonra bişey yemediysen sakin takilma derim ben hem cok guzel sporunu da yapmissin ben gun icinde cok istikrar li ve iradeli gidiyorum ama aksamdan heleki saat 10 dan sonra bi anda hersey darma suman oluyor tabi bunda kizimi emziriyor olmamin payi buyuk..zamanla onuda atlaticam olucak..her emzirisimden sonra acliktan icim kiyiliyor ustesinden gelicez insallah sadece sabir hersey zamanla rayina oturucak elbet...Iyi aksamlarbugünkü menüme biraz berbat ama aksam yemeyini sildim onun yerine :18:
sabah: 2 incir 2 bardak ilik su bu tok tuttu gibi 2 saat sonra kahvalti ettim 1 rafadan yumurta peynir 2 dilim kepekli tost ekmegi, zeytin, ceviz,
ögle: corba.....sonra bozdum kurabiye, ve chips ile :18: yüklü bir miktar kaloriydimoralim 0 lanmistiki...simdi spora gitmezsen garanti kilo alirsin dedim....cantami hazirladim spora kactim yaklasik 1 saat 10 dakka filan egsersiz/ ip atlama yaptim....iste aksam yemegi yok spor cikisi proteinicecegi hazirladim kendime bu kadar.
Suyum 2,5 litreyi geciyor yatana kadar 3 ü bulur
Tecrübem su cünkü eger fazla kacirip birde spor yapmazsam garanti kilo aliyorum...ama sporumu pasa pasa yaparsam ve günlük alacagim kalori miktarini asiri sekilde gecmediysem sorun olmuyor genellikle bakalim darti yarin veya cuma günü ne diycek.....yarin daha dikkatli olacagim insallah...su gavurlarin noel havasi beni bogdu![]()
Gazimi alamadim :))Bende bugunku sporumu yazayim bari...
1000 ip atlama
45 dk zumba oryantal karisimi
Gazimi alamadim :))
100 yarim mekik
50 sag basen calisma
50 sol basen calisma
50 squat
Bugun bukadar yarin insallah niyetliyim ...
niye olamicakmissin 34 ...olanlar pasa torunumu valla bende hep diyeti cozutuyodum sanirim bu defa kafayi cozuttum olacak arkadas bizim onlatdan neyimiz eksik fazlamiz bile var :)))Süpersinnnnvallah aksam 6 ya kadardi sanirim ama bugün gec yaticam gibi gözüküyor ondan pek...fark etmez sanirim....iyiki spora gitmistim yoksa vicdanim fena sizlardi
bir arkadasla konustumda 18 kilom daha var yaklasik...4/ 4,5 ayda gider dedim. O o zaman cok Siki diyet yapman gerek filan dedi...bende yok ya ben chipsimide cikolatamida ölcüde yerim yaklasik haftada 1 kilomu atarim arkadas dedim....haaa annemde asla 34 olamazsin üsüttün mü sen dedi
saolsunlar etrafimdaki insanlar gaza/doldurusa filan getirmede 1 numaralar
yarin sabah ac karnina kosusa cikacam gibi gözüküyor artik yagmur yagmazsa :18:
Kizlar kafaya koydum once allahin izniyle sekizinci evlilik yildonumume 70 kilo olarak girmek istiyorum. ..oncelikli hedefim bu allahim nolur yardim et...kizlar insallah hepimiz hedefledigimiz kiloya ulasiriz..
Gazimi alamadim :))
100 yarim mekik
50 sag basen calisma
50 sol basen calisma
50 squat
Bugun bukadar yarin insallah niyetliyim ...
Sabah : 1 kase Müsli + pınar Lig'te süt
ara : 1 kuru incir
Öğle : 1,5 kase domates çorbası
1 dilim tahılı ekmek
Salata
Ara : 1/2 avuç kuru üzüm
1 küçücük içli köfte
Akşam : 2 kaşık bulgur pilavı
120 gr kavurma
Salata
7 den önce : 1 dilim Elmalı tart ( günün kaçamağı )