• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende seni tebrik ederim canım. ben evde pek spor yapamıyorum. aslında evde herşeyim var. koşubantından mekik aletine kadar aklına gelebi,lecek biçok şey var da yapan yok :D
günaydııın günaydıın evde çok sıkıcı oluyor canım ya ben bi kaç gündür braz soğuk almışım da o yüzden çıkamamıştım dün biraz iyi hissettim bi gayret yapıereyim dedim

tatlımm benimde geçen hafta öyleydi hatta 500 gr verdiğime çok sevinip havaya uçmuştum. vucudun geçiş dönemi oluyo.lahana diyetini 1 dene derim :34:
bende takılı kalmışım bu hafta püff hastalanınca yediğim iğneler ödem mi yaptı acaba neyse haftaya kaldı artık bu hafta çok daha sağlıklı geçmeli :51::51:

1505396_675793765799353_1953794187_n.jpg

deniycem akşam şekerim,teşekkürler.

tatlımm benimde geçen hafta öyleydi hatta 500 gr verdiğime çok sevinip havaya uçmuştum. vucudun geçiş dönemi oluyo.lahana diyetini 1 dene derim :34:

inşaallah canım,deniycem valla çok motivasyonum bozuldu bu hafta.

günaydııın günaydıın evde çok sıkıcı oluyor canım ya ben bi kaç gündür braz soğuk almışım da o yüzden çıkamamıştım dün biraz iyi hissettim bi gayret yapıereyim dedim

bende takılı kalmışım bu hafta püff hastalanınca yediğim iğneler ödem mi yaptı acaba neyse haftaya kaldı artık bu hafta çok daha sağlıklı geçmeli :51::51:

çok iyi yapmışsın bende dün spora gidemedim bari yürüyüm dedim çıktım dışarı. vucut her hafta degişik tepki veriyor. sakın bırakma. bazen 100 gr eksik bazen 1 kg fazla çıkıyor bende de aynı sorun var ama kıyafetlerimden bile anlıyorum toparlanıyor vucudum. yılmak yok devam :34:

Kizlat merhaba iki gundur giremiyor um dun gunum vardi cok kalabalik ve yogunum bugunde misafirlerim var kayinvalidem bende ben bişey sorucam yarin kilo bildirimi yapacak mıyım ona gore bana yardimci olun lutfen ugramaya calisicam gun icinde .

Kizlat merhaba iki gundur giremiyor um dun gunum vardi cok kalabalik ve yogunum bugunde misafirlerim var kayinvalidem bende ben bişey sorucam yarin kilo bildirimi yapacak mıyım ona gore bana yardimci olun lutfen ugramaya calisicam gun icinde .

canım sen bildirimini yap yarın öğleye kadar. listeye girmesen de bildirim yapıyorsun

merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktım :1::1:tabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum :42::42::42:çok yazdım sanırım kusura bakmayın

hosgeldin canim saglikli kilo veriesin insallah..
:16: Bende 1,61 boyundayim hemen hemen kilo/boy ayniyiz :17: bende 22 yasindayim universtede Lise ögretmeni olabilmek icin Almanca ve Tarih okuyorum...Bende sabahlari zorl oluyor daha cok aksamlari spora gidiyorum...ama sabahki yapilan spor gercekten daha etkili gibi geliyor bana cünkü vücüt mecbur yagi yakiyor midede birsey olmadigi icin...ac karnina.
artik sabahlari erken kalkilacak anlasilsn

valla canım ilk yaptıgım gün kusacaktım sonra blenderdan geçirdim. limon sıkıyorum pul biber atıyorum çok güzel oluyo. tartıda çok güzel bir oynama var. cuma günü görecegiz :d hatta ben ikinmci bir kere yine yapacağım ama biraz ara verdikten sonra
tarifini paylasirmisin canim yaa

umutincishema3251957 .!.:
sabah
2 kivi

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay

öğle
1,5 kase lahana çorbası
1 amasya elması

ara
sade türk kahvesi
melisalı yeşil çay
1,5 muz
1 küçük kutu yağsız süt

akşam
koca tabak lahana çorba

spor yok
2,5 litre su :)))
maaşAllah diyorum sana supersin super...

Kizlar ban bu aksam resmen kendime ceza verdim tartida durum kotu gunler misafirler derken sistim reamen...
Bu aksam yemege hem manti yaptım hwmde yetmedi gittim sutlu nuriye aldim ama hic birinden yemicem yeter artik bu bogaza bi yerde dur demem lazım yoksa bi gun tartida 1.8 kg eksideyken ertesi gun 2 kg artidayim 3 gun dikkat ediyoeum kilolar gidiyor sonra pat aynen iade bu gece direncimi kiricam yoksa olmicak bu is:41::41:

Sabah : 1 dilim tahılı ekmek
1,5 kk peynir
4 yeşil zeytin

Ara :1 avuç kuru üzüm

Öğle : hellim peyniri salata

Ara : 1 avuç kuru üzüm

Akşam : 6 içli köfte ( işte bu patlattığım an gerçi 2 köfte ancak dışarıda satılanların birine eşdeğer ve haşlanmış ama ben yine de bildirim öncesi gün olduğu için pişman oldum :()
Salata

2,5 lt su

SLM KIZLAR
bugünki menümü paylaşayım hemen
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 2 tatlı kaşığı labne beş zeytin bir haşlanmış yumurta

öğle :2 kaşık makarna 3-4 kaşık yoğurt

ara: 1 türk kahvesi

1 latte :17:

akşam: 1 tavuk but(derisiz) 2 kaşık pilav salata

ara:1 kivi

su 2 litre
spor yürüyüş :32::32:

hosgeldin canim saglikli kilo veriesin insallah..
artik sabahlari erken kalkilacak anlasilsn

teşekkür ederim canım hoşbuldum

maaşAllah diyorum sana supersin super...

Kizlar ban bu aksam resmen kendime ceza verdim tartida durum kotu gunler misafirler derken sistim reamen...
Bu aksam yemege hem manti yaptım hwmde yetmedi gittim sutlu nuriye aldim ama hic birinden yemicem yeter artik bu bogaza bi yerde dur demem lazım yoksa bi gun tartida 1.8 kg eksideyken ertesi gun 2 kg artidayim 3 gun dikkat ediyoeum kilolar gidiyor sonra pat aynen iade bu gece direncimi kiricam yoksa olmicak bu is:41::41:
kır canım kır yeme boşver

Kaptan yarın kimler bildirim yapacak ve ben bu bildirim sonuçlarını nereye bildiricem.

Dün yazamadım kusura bakmayın. Arkadaşımda kaldım bugünde ancak girebildim eve.Zaten dünü yazmıyayım bile :( çok kötü :'(
BUGün
Sabah:
2 tatlı kaşığı reçel
domates
4 zeytin
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLE:
taze fasulye

AKŞAM:
4köfte
bol salata
çeyrek kase kadar mercimek çorbası

tatlımmmm et bişey yapmaz sen şu dürüm olayını yoketç bak sabah ekmek öğle ekmek akşam dürümmmm:47: olmazzz. sabah ekmek ye. öğle 1 tane ye akşam yeme ekmek yada o tür şeyler. çok canın çiğköfte dürümü istediyse öglende ye onu. akşamı hafif tut :34:

teşekkür ederim önerin için tatlım :) evet haklısın dikkat edeceğim buna da :(

merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim 22 yaşında 68 kilo ve 160 boyundayım ilk hedefim 60 ikinci hedefim ise 55 kilo olmak
diyet geçmişimden kısaca bahsedeyim üniversiteye başlayana kadar yani 2009 a kadar hiç bir kilo problemim yoktu 56-57 kilo civarında başladım o sene evimizin altında fast food resturanı oluşu neticesinde 76 kiloyu baskülde gördüm.o rakamı görene kadar kilo aldığımı farketmedim bile. hemen bir diyetisyene gittim ve düzenli yürüyüşe başladım 3-4 ay arası bir zamanda 64 kiloya kadar düştüm. zaten bir daha hiç o azmi yakalayamadım. o yıl ev değiştirdik. yeni evimizin bulunduğu yer yürüyüş yapmaya uygun değildi. üniversitenin jimnastik salonuna yazılarak pilatesle tanıştım. kilo veremedim çok fazla vücudum direniyordu ama 62 kilo falan olduğum halde 38-36 beden olmuştum pilates sayesnde. o sene yaza kadar bu şekilde geçti yaz gelince pilates bitti ve yüzmeye başlaadım bu esnada da beslenmem yavaş yavaş değişmeye başladı yine hooop eski düzene. yaz boyu yüzdüğüm için kilo almadım ama ne zamanki kış geldi yüzmeyi de bıraktım başladım kilo almaya ve geçen yıl en fazla 72 ye kadar ulaştım. sonra üniversiteden bir arkadaşımın benimle alaycı bir konuşmasından dolayı yeni bir diyet denemeye karar verdim. Karatay diyeti. ilk ay 6 kilo verdim. zaten onla da kaldım. 5 ay falan devam ettim ama sürekli kaçamak yaptığım için başka kilo veremedim. aslında karatay diyeti dikkatli uygulandığında çok işe yarıyor fakat benim beslenme şeklimde yasak varsa deliyorum o yüzden yasak kelimesi bana göre değil. neyse Allahtan kısaca anlatacaktım :1::1:tabi her diyetten sonra bir bocalama bir yenilmişlik hissi ve bu günlere geldik haa bu arada okul bitti işe başladım evlendim (düğünde 70 kiloydum) en büyük pişmanlığım düğünde kilolu olmam herhalde evleneli daha 2 ay oldu bu arada. geçen ay tekrar diyete başlamaya karar verdim. daha doğrusu bu sefer diyet değil sağlıklı beslenme yi benimsemek ve hayatıma geçirmek hedefim. o yüzden çok hızlı kilo vermektense az ama kalıcı kilo vermek istiyorum. cuma takımlarından birine katılmanın hedefime ulaşmakta kolaylaştırıcı olacağına karar verdim ve bu takıma eğer beni alırsanız katılmak istiyorum :42::42::42:çok yazdım sanırım kusura bakmayın

hoşgeldin canım :) bende senin gibi deneme sürecindeyim daha :) umarım hedefimize ulaşırız

Tatlım menün çok kuru, lütfen menülerine çiğ sebze ekle ve akşam sonrası ara olmasın..Form bisküvilerinden de uzak olalım..Meyveyi akşam değil sabah ye canım kahvaltı öncesi, bağırsaklarını çalıştırsın.

Sende canım, bol ekmekli kuru bir menüye sahipsin, bol bol çiğ sebze ekleyin menülerinize ve akşam 7 sonrası yemekden uzak olun..

Hooşgeldin canım :16:
Çok isabetli karar vermişsin, bizlerde sağlıklı beslenme düzeni ile sağlam adımlarla hedefimize ilerliyoruz burda..
Hep birlikte kilo verip çıtır hatunlar olucaz inş. :34:

teşekkür ederim :) dikkat edeceğim

LAHANA CORBASI DIYETI:

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Diyet Planı

1.Gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Lahana çorbası diyetini yaparken tek dikkat etmniz gereken su tüketimi.Vucuttan su atılımı hızlı olacağından dolayı yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.Lahana çorbası diyeti yapanlar bilirler ki yeteri kadar su tüketilmediğinde vücutta halsizlik meydana gelebilir.

sabah
sade sade türk kahvesi
yeşil çay

öğle
pirzola et
domates

ara
2 sade türk kahvesi
çay

akşam
lahana çobası

2 lt su