Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

11/06/2015

Bugün inanılmaz yoğundum :( yemek yemeyi bırakın su içmeye bile vakit bulamadım desem yeridir :( yorgunluktan başım zonkluyor dünden beri :(

Bugün. 1 kase mercimek çorbası, 2 ayran, 1 sıkım çiğköfte, biraz göbek salata yedim sadece.

Su: daha 1 litreyi göremedim :(
Spor: baya yürüdüm bugün eve gidincede 50 mekik çekicem

[QUOTE"nazarenko, post: 41353694, member: 675508"]Ben burdayım kaptanımm :) bugün gelemedim staj dosyamı teslim etmem gerekiyordu berbat yoğun ve koşturmalı bir gün oldu kusura bakmayın anca yazdım :KK43:
Bittimi islerin bari kuzum hadi hayirlisi[/QUOTE]

Valla zorla teslim ettik dosyayı. Hoca yoktu başka hoca bulduk eksikleri falan toparlamak derken ızdırap oldu bize :( ama umarım formasyonum bitti artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

KV çaya geldi ve biraz evvel eşim evine bırakıp geldi :KK66:
Çayın yanına kek yapacaktım sonra üşendim kızıma istersen sen yap dedim :KK48: Abla kardeş çok güzel bir kek yaptılar hatta pamuk gibi oldu valla ( yemişliğim yok sadece elledim :KK70: )
Sağ olsun akşam çay servisinide üstlendide bende biraz keyif yaptım :21::21::21:

Teog Puanları açıklanmış ve bizim kız 500 üzerinden 300 puan almış :KK66: Aslında biraz daha iyi bir rakam bekliyorduk ama bunada şükür :KK66:
KV gelmeden önce okulların puanlarını inceledik birlikte ( hem istediği Branç olsun istiyor hemde çokda uzak olmasın sonuçta 3 sene gidecek diyoruz :KK66: )
Eşim sağ olsun orası olmaz bu semt olmaz diye ha bire bahaneler uyduruyor :KK67: en sonunda fırça attım kız dilediği bölümü okusun sen karışma diye :KK48: şimdilik hafif bbir sünüştü ama haklı olarak olayların çok olduğu vukuatlın eksik olmadığı semtleri istemiyor :KK66:
Şimdilik bir üstünkörü baktık hatta iki tanesine daha sıcak bakıyor istediği bölüm olmasada ( onları son seçenek olarak tutarız diyor :KK48: ) Bakalım yarın yada Pazartesi Rehberlik hocasına danışacak sonuçta doğru tercih yapsın ki sonradan pişmanlık yaşamasın :KK66:

Iyi aksamlar,kaptanim,arkadaslar:KK200:Umarim,hepiniz cok iyisinizdir:KK200: Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor :KK70:Hafif korkagim da:KK70::KK70::KK70: Bu gunku menumu yazayim.

Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost

Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur

Aksam
Oglenin ayni

Su 2.5 litre
50 mekik

Çok çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildirde Rabbim acil şifalar verir....Aminnnn

Ellerine saglik
Varya sitede fitnis var ama.kor seytan git salona yazil diyo seni okudukca. Okullarda kapaniyo kendim zaman ayirabilirim ya bi baksam yazilsammi bende
Kaptanim fitness varsa hic gerek yok bence. Bide evdr spor yapmayi seviyorsunuz ben evde bayginlik geciriyorum nefes alamiyorum e yuruyus yapicagim park bahce de yok zaten isten 7.30 da eve geliyorum en makulu eve yakin spor salonu benim icin. Ama sizin parklara bahcelere sahip olsam cikar 1 saat kosar gibi yururum eve gelir antremanimi yaparim missss.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

KV çaya geldi ve biraz evvel eşim evine bırakıp geldi :KK66:
Çayın yanına kek yapacaktım sonra üşendim kızıma istersen sen yap dedim :KK48: Abla kardeş çok güzel bir kek yaptılar hatta pamuk gibi oldu valla ( yemişliğim yok sadece elledim :KK70: )
Sağ olsun akşam çay servisinide üstlendide bende biraz keyif yaptım :21::21::21:

Teog Puanları açıklanmış ve bizim kız 500 üzerinden 300 puan almış :KK66: Aslında biraz daha iyi bir rakam bekliyorduk ama bunada şükür :KK66:
KV gelmeden önce okulların puanlarını inceledik birlikte ( hem istediği Branç olsun istiyor hemde çokda uzak olmasın sonuçta 3 sene gidecek diyoruz :KK66: )
Eşim sağ olsun orası olmaz bu semt olmaz diye ha bire bahaneler uyduruyor :KK67: en sonunda fırça attım kız dilediği bölümü okusun sen karışma diye :KK48: şimdilik hafif bbir sünüştü ama haklı olarak olayların çok olduğu vukuatlın eksik olmadığı semtleri istemiyor :KK66:
Şimdilik bir üstünkörü baktık hatta iki tanesine daha sıcak bakıyor istediği bölüm olmasada ( onları son seçenek olarak tutarız diyor :KK48: ) Bakalım yarın yada Pazartesi Rehberlik hocasına danışacak sonuçta doğru tercih yapsın ki sonradan pişmanlık yaşamasın :KK66:

Çok çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildirde Rabbim acil şifalar verir....Aminnnn

Ne istiyor bölüm olarak? İnşallah gelir istediği yer :)

Kaptanim fitness varsa hic gerek yok bence. Bide evdr spor yapmayi seviyorsunuz ben evde bayginlik geciriyorum nefes alamiyorum e yuruyus yapicagim park bahce de yok zaten isten 7.30 da eve geliyorum en makulu eve yakin spor salonu benim icin. Ama sizin parklara bahcelere sahip olsam cikar 1 saat kosar gibi yururum eve gelir antremanimi yaparim missss.

Valla bende evde sürekli yapamıyorum. Gerçi bu aralar salona da gidemiyorum ama çok özendim burda okudukça. Erkek arkadaşıma dedim sabah arayıp uyandıracak beni mutlaka gitmemi sağlayacak :D

***14.TAKIM 417. Etap ***12 haz

aycanhakan(66,3/ / /%)
nhtylz. (87/ / / % )
kitap_asigi (64.6 / / / %0)
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
nazarenko (77,9 / / / % )
Fulias (55,3/ / / % )

14.Takım Ortalaması:%

vienna (62 / / / % ) Yeni Üye Başlangıç:19 mayıs-Başlangıç Kilo:64-Hedef :52 **

MESAJ SAYILARI***

Bildirimde Mesaji ilk alintilayan mesaj sayisini eklesin. Sonra her alintilayan altina gene kendini ekkeyip mesaj sayisini yazsin. Ayri liste yapmiyacagim burada gormek istiyorum. son listeyi bulup alinilamayi unutmayin

***14.TAKIM 417. Etap ***12 haz

aycanhakan(66,3/ / /%)
nhtylz. (87/86.8 / 0.2/ 0.23% )
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
Fulias (55,3/ / / % )

MESAJ SAYILARI***

Nhtylz 35++

Bildirimde Mesaji ilk alintilayan mesaj sayisini eklesin. Sonra her alintilayan altina gene kendini ekkeyip mesaj sayisini yazsin. Ayri liste yapmiyacagim burada gormek istiyorum. son listeyi bulup alinilamayi unutmayin

**14.TAKIM 417. Etap ***12 haz

aycanhakan(66,3/65.7 / -0.6/%0.9)
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
Fulias (55,3/ / / % )

MESAJ SAYILARI***

Nhtylz 35++
aycanhakan 33

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Bu sabahta şükür erkenden uyandım ve eşimi işe geçirdikten sonrada hemen tartıyla yüzleşmeme geçtim :KK48:
Çok şükür güzel bir rakam gördüm her ne kadar umduğum rakam olmasada :KK68:

Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 102.5 kg
Bu hafta; 101.6 kg

Giden; 0.9 kg
Fark; 0.88%

Toplam giden; 22.9 kg :21::21::21::21:

Ne istiyor bölüm olarak? İnşallah gelir istediği yer :)

İki senedir Grafik & Fotograf bölümü istiyor ama dün uzun uzun inceleyince Sanat & Tasarımda olabilir dedi ( Mimarlık ve dekorasyonada ilgisi var :KK66: bakalım biraz daha inceleyeceğiz okulları hatta haftaya tek tek gidip okulları yerinde göreceğiz :KK68: İNşallah herşey tüm öğrencilerin gönlüne göre olur :KK68::KK68::KK68::KK68:

aycanhakan(66,3/65.7 / 0.6/%0.90)
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
Fulias (55,3/54,2 /1,1 / %1.99 )

MESAJ SAYILARI***

Nhtylz 35++
aycanhakan 33
fulias 35++

Bildirimde Mesaji ilk alintilayan mesaj sayisini eklesin. Sonra her alintilayan altina gene kendini ekkeyip mesaj sayisini yazsin. Ayri liste yapmiyacagim burada gormek istiyorum. son listeyi bulup alinilamayi unutmayin[/QUOTE]

aycanhakan(66,3/65.7 / 0.6/%0.90)
kitap_asigi (64.6 / 64.0/0.6 / %0.93)
Diddah (72.1/ / / %)
Evnscnc (53.8/ / /% )
Fulias (55,3/54,2 /1,1 / %1.99 )

MESAJ SAYILARI***

Nhtylz 35++
aycanhakan 33
fulias 35++
Kitap_asigi: 35++

Iyi aksamlar,kaptanim,arkadaslar:KK200:Umarim,hepiniz cok iyisinizdir:KK200: Evet,bir az yogundum,sinav yuzunden.Bir de sagligimla ilgili bazi sorunlarim var,cozmeye calisiyoruz,bu gun 3 gun oluyor basladi.Aritmi,basdonme,halsizlik gercekten ayakta durmaya zorluk cekiyorum.Asagi-yukari biliyorum sorunlarimi da,ama tedavi almistim,gecmisti.Nuks ettiler gibi gozukuyor.Cok ciddi seyler degil aslinda da,ama hayat kalitesini dusuruyor iste.Ozellikle basdonme ve dispne beni cok yoruyor,aritmi de korkutuyor :KK70:Hafif korkagim da:KK70::KK70::KK70: Bu gunku menumu yazayim.

Sabah
Domates,peynir+kasarli kepekli tost

Oglen
1 tabak bulgur pilavi+etli sebzeli garnitur

Aksam
Oglenin ayni

Su 2.5 litre
50 mekik

Gecmis olsun canim o_O

Kuyruklu kaptan geldi

Menu süper kuzum

Harikasin kuzum

Mayacim gecmis olsun ne okdu sana ne hastaligi ki bu. Menun guzel bu arada

Menu harika guzelim :KK66:

Ilahi fulyacim ama hakkaten ole civi civiyi sokermis ara vermemen iyi olmus

Ruveydam platesi 6 yil yaptim evet hemde her sabah 30dk hic aksatmadan . Sana yeminle tatile gittim gene yaptim. Artik kardesim guluyodu bilen akrabalar. Kimse kalkmadan halida debelenirdim. Cunki cok korkuyordum gene bel fitigim azar felc okurum diye. Anlatmistim ali mi dogurdum 2 ay sonra felc oldum fitiktan ameliyat oldum diye. Iste platesi fitiga, kilo verme cabamida insulin dirncime borcluyum. Keske hasta olmadan kiymet bils3k sagligin. O yuzden size hep saglik deyip diyomya. Benim icin menulerin besleyici olmasi onemli. Degilse ogunleri atlamissiniz, diyet biskuvi yemissiniz,kola icmissiniz o yuzden surekli soluyom :KK66:
Kaptanim insallah oyle gunler yasamazsiniz bundan sonra. Allah kimseyi sagligiyla sinamasin cok zor gercekten. Azminize hayranim:KK200::KK36:

Kuzu ip atlama nasil faydasini goruyor musun ne zamandir yapiyorsun
Aycanim 4 gun oldu 100le basladigim icin su an belirgin bi sonuc yok. Ama 400 yaptigim gunden beri yururken bacak kaslarimi hissediyorum, agriyor yani:KK48:

Güzel menü olmuş :) suda bi artış gördüm sankii :)
Evet dun cok su ictim regl olcam odem tutmayim diye ama olmadim henuz:KK53::KK48:

Bu arada dun ben spor yapmadim. Persembe gunlerini bos geciriyorum. Zaten bacaklarim da kotu durumda, cumartesi de misafir gelecek yuruyebilmem lazim:KK53:
Menumu yazdiktan cooook sonra aklima geldi yapmayacak oldugum.

Back
X