- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #114.001
Sitede net gene okadar agirki begenimi bile 3dk da yapiyo mesajımi cift yolluyo donuyor da donuyor. Alintilarimi yaotim ama bu kani netle cevaolayamam yarin cevaolarim artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun oruc tuttum ama cok zorlandim bide bidik emiyo beni o emdikce bayginlik gecirdim sanki sonra hoca tv de cocuk emdigi surece oruc tutulmaya bilir dedi sanirim zorlamicam bu sene tutanlarinkini Allah kabul etsin insallah
kaptanım sizleri çok ösledim kii vallaHosgeldin mezunum.nurgulum ben iim kizlarda ii. S3n nasiksun almadin dimi kili![]()
kaptanım sizleri çok ösledim kii vallateşekkür ederimm bende iyiyim kilo almak söle dursun bi kilo daha verdim 48 le buradan ayrılmıştım şuan 47 kiloyum
Menum
sabah
menemen
cyrek simit
Oglen
iskender sadece etleri domatesi biberini yedim
Aksam
bir tabak mercimek corbasi
bes alti yaprak sarma
cacik
cok cok az bir lokma pide
Spor bir saat yuruyus
yarim saat yuzme
Su bir litre
aksam 8 den su saate kadar cay haric tabii 2 lt su ictim)
bu akşam yürüyüşe cikamadik hem yagmur vardi hemde eşim baygin yatti ..
yine sahur yapmayacagim birazdan uyurum...iyi geceler)
ben sahurluk yapmadan tutuyorum doguda oldugum icin sahur 02.30 zaten survivor izliyoruz 12 de bitiyor ondan sonra uyuyup kalkamam diye sahurluk yapmiyorum zorladi biraz coook aciktim ama bi esimi gorun pert resmen yatiyor:))))bana diyorki sen tutamam derken ben fena oldum sen iyisin diyor:))))))
Bizde yine öğlen durduramadı dışarı çıktık mecburen hiç halim yoktu ama yürüdük yarım saat bu günkü menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar tavuk salata mercimek çorbası
Su 3 litre oldu sanirim
yürüyüş yarım saat
**14.TAKIM 418. Etap Adaylar listesi ***19/6/15
irem093 (84 /82.1 / 1,9/ %2,26 ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede
Ada81 (74,4/ / / kilom aynı 74,4) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede
Kelebekcim( 84 / / /% ) Yeni üye baş. kilo :84 , hedef kilosu: 64 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede
Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede
14.Takım Adaylar Ortalaması:%0,