Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sitede net gene okadar agirki begenimi bile 3dk da yapiyo mesajımi cift yolluyo donuyor da donuyor. Alintilarimi yaotim ama bu kani netle cevaolayamam yarin cevaolarim artik

17/06/2015

Kaptanım bana yine kızacak ama ben yine sınava kahvaltı etmeden gittim :( Kahvaltımı ancak 13 gibi yapabildim :(

2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4-5 siyah zeytin
Domates-salatalık
1 dilim salam
Çok az bal
1 haşlanmış yumurta
Çay

Kahvaltımı geç ettiğim için akşamüstü saat 17-18 gibi 3 dilim karpuz yedim.

Su: 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş

Turp diye bir uygulama keşfettim bugün. Uygun fiyata diyetisyenlik hizmeti satın alabiliyormuşsunuz. Telefonunuzdan görüntülü konuşma seçeneği falan da var. Belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim :)

Menum
sabah
menemen
cyrek simit

Oglen
iskender sadece etleri domatesi biberini yedim

Aksam
bir tabak mercimek corbasi
bes alti yaprak sarma
cacik
cok cok az bir lokma pide

Spor bir saat yuruyus
yarim saat yuzme

Su bir litre

aksam 8 den su saate kadar cay haric tabii 2 lt su ictim;))

bu akşam yürüyüşe cikamadik hem yagmur vardi hemde eşim baygin yatti ..
yine sahur yapmayacagim birazdan uyurum...iyi geceler ;))

[QUOTE="Nurgul_85, post: 41437376, member: 62956kaptanım sizleri çok ösledim kii valla :KK68::KK68: teşekkür ederimm bende iyiyim kilo almak söle dursun bi kilo daha verdim 48 le buradan ayrılmıştım şuan 47 kiloyum[/QUOTE]
kac kilo ile basladiniz ne kadar surede verdiniz ?? masallah darisi bizlere.

ben sahurluk yapmadan tutuyorum doguda oldugum icin sahur 02.30 zaten survivor izliyoruz 12 de bitiyor ondan sonra uyuyup kalkamam diye sahurluk yapmiyorum zorladi biraz coook aciktim ama bi esimi gorun pert resmen yatiyor:))))bana diyorki sen tutamam derken ben fena oldum sen iyisin diyor:))))))

Ay burada sahur yapmama nedeninizi yazmışsınız şimdi fark ettim :) Allah kabul etsin :)

Bizde yine öğlen durduramadı dışarı çıktık mecburen hiç halim yoktu ama yürüdük yarım saat bu günkü menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar tavuk salata mercimek çorbası

Su 3 litre oldu sanirim
yürüyüş yarım saat

Bizde yine öğlen durduramadı dışarı çıktık mecburen hiç halim yoktu ama yürüdük yarım saat bu günkü menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar tavuk salata mercimek çorbası

Su 3 litre oldu sanirim
yürüyüş yarım saat

Menü güzel. Yürüyüş de iyi olmuş. Tebrik ederim.

**14.TAKIM 418. Etap Adaylar listesi ***19/6/15

irem093 (84 /82.1 / 1,9/ %2,26 ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

Ada81 (74,4/ / / kilom aynı 74,4) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Kelebekcim( 84 / / /% ) Yeni üye baş. kilo :84 , hedef kilosu: 64 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede

14.Takım Adaylar Ortalaması:%0,

Back
X