Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bugunki emnumu yazayım hastalıktan bitkindim ve öylece yattım durdum.
menum
sabah 10 gibi yarım dilim kızarmış ekmek+yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık
öğle 14 gibi : domatesli şehriye çorbası
ikindi 17 gibi : yarım dilim kızarmış ekmek+5 zeytin
akşam 20,30 da : 1 tabak yarmalı yogurt çorbası+2 tane kuru patlıcandolması
spor yok bugunde yattım hala duzelemedim :KK43:
Aman be kaptan sen iyi olda spor kalsın önceden yaptığın fazla sporlara say:KK66:

Bu arada bışey soylemek ıstiyorum ben okadar zayıfladıgımı dusunmuylrum o muhtemelen adet donemınde gelen şişliği kıraz sapı yesıl cay su vs ıle atmamdan kaynaklıydı, yoksa ben kendımı bılıyorum mumkun deıl zayıflayamam:cry: bu gece sahurda yapıcam onude eklıyım hemen yıne bır dılım ekmek bır haşlanmış yumurta bı lokmada cılek recelı alırım kesın :KK9:

Gunaydin kizlar esim bi sebepten dolayi ona inanmadigi ve guvenmedigimi dusundu ve disunmek istedigini soyledi bende ne yapacagimi bilemedim telaslandim korktum bosluga dustum bi anda aksam konusup hallettik cok sukur biraz erken davrandim galiba ama dedigim gibi ne yapacagimi bilemedim kendimi herseyden soyutlamak istedim o anda he olmuyomuydu daha once tabiki oluyordu ama ilk defa bu kadar uzun surdu ve aci vericiydi benim icin tekrardan ozur dilerim ve ayrica tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin yokluklarini gostermesin

Bu arada bışey soylemek ıstiyorum ben okadar zayıfladıgımı dusunmuylrum o muhtemelen adet donemınde gelen şişliği kıraz sapı yesıl cay su vs ıle atmamdan kaynaklıydı, yoksa ben kendımı bılıyorum mumkun deıl zayıflayamam:cry: bu gece sahurda yapıcam onude eklıyım hemen yıne bır dılım ekmek bır haşlanmış yumurta bı lokmada cılek recelı alırım kesın :KK9:
mumkun değil zayıflayamam da ne demek kuzum inan anlamadım
:KK57::KK57: menunde guzel canım. ama sahur ve iftar menusunu toplu yaz şimdi iftardane yedin gun içi ne yapmış oldun bilemiyorum

Gunaydin kizlar esim bi sebepten dolayi ona inanmadigi ve guvenmedigimi dusundu ve disunmek istedigini soyledi bende ne yapacagimi bilemedim telaslandim korktum bosluga dustum bi anda aksam konusup hallettik cok sukur biraz erken davrandim galiba ama dedigim gibi ne yapacagimi bilemedim kendimi herseyden soyutlamak istedim o anda he olmuyomuydu daha once tabiki oluyordu ama ilk defa bu kadar uzun surdu ve aci vericiydi benim icin tekrardan ozur dilerim ve ayrica tesekkur ederim guzel dualariniz icin Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin yokluklarini gostermesin

Kaptan izin verirsen kaldigim yerden devam etmek istiyorum
yelizimmm bitanem. ben tahmin ettim zaten ve 2-3 gune çözer gelir diyordum :21::21: eşler arasındaki problem insanın dunyasını çok etkiler bilirim, bende yılbaşında 1 hafta kendimden geçtim eşimle bozuşmuştuk, hemde saksı neden tv unitesinin önunde duruyor diye :KK70::KK70:. herneyse zaten bayram dan sonra liste yapacaz bu cuma yarışma yok bayramdan dolayı. ben olaki gelmesende seni izne ayıracaktım geek kalmadı tam gaz devam kuzum, ne demek:KK60:

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza 162 cm 58.5 kiloyum 2014 ocaktan 2014 eylüle kadar 9.3 kg vermistim sonra o tarihten bu zamana diyeti bırakınca 3 kg aldım 58.5kg a çıktım hedefim 52-53 kg .ip atlamaya başladım bugün artık uyanır uyanmaz bi bardak süt içtim

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza 162 cm 58.5 kiloyum 2014 ocaktan 2014 eylüle kadar 9.3 kg vermistim sonra o tarihten bu zamana diyeti bırakınca 3 kg aldım 58.5kg a çıktım hedefim 52-53 kg .ip atlamaya başladım bugün artık uyanır uyanmaz bi bardak süt içtim
hoş geldin tatlım ben takım kaptanı neslihan. öyle verilecek çok bi kilon yok zaten 6-7 kg verdinmi bu iş biter ;);)
1. sayfada kurallarımız var onları okuyup kabulbeyanı yapmalısın, hergun menu yazıyoruz sporlarımız ve sıvılarımızla buraya bildiriyoruz. bunun dışında haftalık 35 mesaj şartımız var motıvasyon ve kaynaşma olması açısından buna da mecburuz ;))i
dahaönce bizim yarışmalardaki takımlarda yarıştınmı bu da önemli bilgi vermeni istiyorumm ;))
birazda kendinden bahset evlimisin çocuk varmı filan gibi ;)ha unutmadan yaşınıda bekliyorum ;)

Daha önce katılmamıştım bir gruba şartları okudum ilk sayfada 25.5 yaşındayım tıp fakültesinde son sınıfım 20 gün kaldı daha doğrusu okulun bitmesine TUS a hazırlanıyorum ondan dolayı kilo aldım ve korku sardı daha da alırsam diye Eylülde olmazsa Nisan sınavına girersem daha da kilo alıcam diye korkuyorum

mumkun değil zayıflayamam da ne demek kuzum inan anlamadım
:KK57::KK57: menunde guzel canım. ama sahur ve iftar menusunu toplu yaz şimdi iftardane yedin gun içi ne yapmış oldun bilemiyorum

yelizimmm bitanem. ben tahmin ettim zaten ve 2-3 gune çözer gelir diyordum :21::21: eşler arasındaki problem insanın dunyasını çok etkiler bilirim, bende yılbaşında 1 hafta kendimden geçtim eşimle bozuşmuştuk, hemde saksı neden tv unitesinin önunde duruyor diye :KK70::KK70:. herneyse zaten bayram dan sonra liste yapacaz bu cuma yarışma yok bayramdan dolayı. ben olaki gelmesende seni izne ayıracaktım geek kalmadı tam gaz devam kuzum, ne demek:KK60:
Sagol kaptanim:KK19:

Hosgeldin canim aramiza

Daha önce katılmamıştım bir gruba şartları okudum ilk sayfada 25.5 yaşındayım tıp fakültesinde son sınıfım 20 gün kaldı daha doğrusu okulun bitmesine TUS a hazırlanıyorum ondan dolayı kilo aldım ve korku sardı daha da alırsam diye Eylülde olmazsa Nisan sınavına girersem daha da kilo alıcam diye korkuyorum
ismin ne tatlım, nikin çokkk negatif bence musmustlu filan olmalı. herşeyin başı pozitif enerji ve mutluluk biliyorsun
bence sen o sınavıda verirsin, kilolardanda kurtulursun. guçlu mutlu bir aile bizim burası, sende enerji dolacaksın ;)
bir doktorumuz izinde o da tusla cebelleşiyordu, birtanedaha var irem cim ama o daha 2. sınıfta sanırım. eh 2 doktor adayımız oldu :KK73::KK73:

ne demek bitanem :KK4:

Teşekkür ederim:KK3: nhtylz alıntı yapmayı öğrenirim en kısa zamanda
öğrenirsin mesajların sol alt tarafında " begen , çoklu alıntı, cevapla " tuşları var. bir mesajdan fazla alıntı yapacaksan çoklu alıntı, sadece 1 mesaja cevap yazacaksan cevapla diyeceksin.
çoklu alıntıların da bittiğinde, mesaj yazdığın bölümün sol altında "alıntıları ekle" butonuyla tum alıntıları ekleyip tek sayfada cevaplayabilirsin ;)

öğrenirsin mesajların sol alt tarafında " begen , çoklu alıntı, cevapla " tuşları var. bir mesajdan fazla alıntı yapacaksan çoklu alıntı, sadece 1 mesaja cevap yazacaksan cevapla diyeceksin.
çoklu alıntıların da bittiğinde, mesaj yazdığın bölümün sol altında "alıntıları ekle" butonuyla tum alıntıları ekleyip tek sayfada cevaplayabilirsin :KK66:
Çok teşekkür ederim o zamanlar mutsuzdum üye olduğumda şu an şükür bir sorunum yok

bende yeni tüm arkadaşlara kendimdenbahsedeyim kısaca
ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. 2015 NİSAN AYINDA 14. TAKIMA KAPTANLIGA BAŞLADIM kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

Back
X