Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Screenshot_2015-07-12-01-26-34.webp Screenshot_2015-07-12-01-26-24.webp

Yiyorum canımın istediğini ve kalori hesabı böyle çıkıyor kaptancığım :) adet dönemi kaçamakları da var tabi :P

Bugünüm de böyle. İyi beslenemedim hastayım. Yarın anneme gidcem, o zaman gör kalorileri :D

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-12-01-33-41.webp
    Screenshot_2015-07-12-01-33-41.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 71
Ben 9 günde şuan 1.55 gözüküyo ama kilomj salı ölçcem o zaman bende sana söylerim :) 1 kilosu kesinde gerisini bilwmiycwm :)

Ben 9 günde şuan 1.55 gözüküyo ama kilomj salı ölçcem o zaman bende sana söylerim :) 1 kilosu kesinde gerisini bilwmiycwm :)
Allahım ne günlere kaldık ya ben bi çanta abur cuburu oturur yerdim :-) . Hadi hayırlısı bakalım inş kurtuluruz hepsinden :*

ismin ne tatlım, nikin çokkk negatif bence musmustlu filan olmalı. herşeyin başı pozitif enerji ve mutluluk biliyorsun
bence sen o sınavıda verirsin, kilolardanda kurtulursun. guçlu mutlu bir aile bizim burası, sende enerji dolacaksın :KK66:
bir doktorumuz izinde o da tusla cebelleşiyordu, birtanedaha var irem cim ama o daha 2. sınıfta sanırım. eh 2 doktor adayımız oldu :KK73::KK73:

ne demek bitanem :KK4:
Yok ben 5 e geçiceem bu sene inşallah

Bugün menüm kötüydü o_O
yayla çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata
Pide
patates kızartması
100 tane ip atladım
bisiklet sürdüm

yelizim diyet yarışma herşey bi tarafa meleğim seniyi olda. haftaya cuma bildirimsiz izne ayırıldı yazarım, dönmek istediğin zaman kapın açık kalsın en azından. allaha emanet ol umarım herşey yoluna girer. anlatmak rahatlamak iyi gelecekse gel derdini anlat konuşalım oldumu bitanem
:cry::cry:

irembenimannemde az despot dik bi kadındı seni anlıyorum :KK36: komsumuz kızını prensesim diye severken annem bakışıyla kendinden uzaklaştırırdı. şimdi bilemiyorum ozamanlar keşke annemböle olsaydı derdim. amafazla cıvıklık da iyi değilmiş 2 meleğim olunca anladım :confused:

menun guzel sporda harika bitanem azmin daim olsun :KK66:

iremcim yuruyuse çıkacak açık havada biyer yokmu yaşadığın yerde keşke az yuruseydin menun guzlmiş

menun guzel tatlım, eğer 2 büsküviyle kaldıysan tabi. tebrikler
Var aslında ama akşam oluyor pek izin vermiyorlar bir de bu aralar çok ekmek falan tüketmesi geliyor biraz desteğe ihtiyacım var sanırım :(

Bugun okadar sıkkındım ki yenı yazabildim kusura bakmayın . Önce menumu paylasayım iftar: bır kase yüksük çorbası bır kucuk fırında pişmiş köfte. 1 ,5 litre su, bır fıncan sade turk kahvesı bır tanede cıleklı tartolet ( porsiıyonluk olandan) . Sahur domates peynır bı dılım çavdar ekmegı. Tartoleti yememelıydım ama bugun sıkıntıdan az ama saçma beslendım:KK43:

RengarenkNesli RengarenkNesli okumaz olurmuyum hıc gercekten hepsı cok dogru ve hayata geçırılmesi gereken şeyler. Sayende aç kalmadan ama gercek anlamında saglıklı beslenerek zayıflıyorum galıba. Bır de şu kucuk tatlı kaçamaklarımı bıraksam herşey guzel olacak, cok tesekkur ederm:KK200:. Bu arada menu takıplerı nasıl oluyo eger cok karışık deılse ben yapmak ısterım:)

Vipera Vipera canım hoşgeldın, kalori hesabını kışın bende yapmaya başladım. Ama sonra farkettım kı ornegın bır paket bıskuvı yıyerek 200 kalori ve cokca şekerı, katkı maddesını alacagıma, 200 kalorilik saglıklı pişirilmiş bı yemekle doymayı tercıh etmek daha mantıklı geldı. Ustelık gercekten bu tarz şeyler benı daha cok acıktırdı. Kaptanın verdıgı karatay dıyetılyle ılgılı linke bak derım ;) ben başlayalı bı hafta olacak tabıkı harfiyen yerıne getırmıylrum ama ınan eskı dıyetlerıme oranla cok cok cok daha az ackkıylrum :)

Vipera Vipera
mutsuzk mutsuzk

ben yeni uyelere bazı lınkler tavsiyeler veriyorum, bugun arada kaynadı akşamdan vereyim yarın ödevleri çalışın yorumlarınızı bekliyom çıtır meleklerim :KK66:
****************************************************************************************************

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

*******************************************************************************************************

sağlıklı beslenme ve metabolizmanın çalışması hakkında başucu bir e- kitap da hediyem size. ön yargıdan uzak mutlaka okuyun oldumu :KK66:

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
Teşekkür ederim ben çok yavaş verdim 9 kiloyu ayda bir şeklinde o yüzden aşırı yememe rağmen 8-9 ayda ancak 3 kilo aldım ben aşırı yedim :KK42:

Back
X