- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #115.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende o siteyi takip ediyorumBugün iyi beslenemedim ama ortalama bir günümü foto atcam şimdi :)
Çok güzel dimi :) korkudan kaçamak yapmıyorum yapsamda azcık. Diyorum bi çorba100, bi tırnak kadar çikolata da öyle. Bari çorba yiim karnım doysun :)Bende o siteyi takip ediyorum![]()
aynen aynen bide kaç gram verdiğini vösteriyo fln efsane bi site olmuş sen şuan onla kaç kilo verdin ??Çok güzel dimi :) korkudan kaçamak yapmıyorum yapsamda azcık. Diyorum bi çorba100, bi tırnak kadar çikolata da öyle. Bari çorba yiim karnım doysun :)
Ona göre 1.76 ama bana göre bilmiyorum canım, dün regl oldum. Bi bitsin o zaman haber vereyim sana :)))aynen aynen bide kaç gram verdiğini vösteriyo fln efsane bi site olmuş sen şuan onla kaç kilo verdin ??
Anladım tamamOna göre 1.76 ama bana göre bilmiyorum canım, dün regl oldum. Bi bitsin o zaman haber vereyim sana :)))
Sen ne kadar verdin bi de ne kadar sürede canım?Anladım tamam![]()
Allahım ne günlere kaldık ya ben bi çanta abur cuburu oturur yerdimBen 9 günde şuan 1.55 gözüküyo ama kilomj salı ölçcem o zaman bende sana söylerim :) 1 kilosu kesinde gerisini bilwmiycwm :)
Yok ben 5 e geçiceem bu sene inşallahismin ne tatlım, nikin çokkk negatif bence musmustlu filan olmalı. herşeyin başı pozitif enerji ve mutluluk biliyorsun
bence sen o sınavıda verirsin, kilolardanda kurtulursun. guçlu mutlu bir aile bizim burası, sende enerji dolacaksın
bir doktorumuz izinde o da tusla cebelleşiyordu, birtanedaha var irem cim ama o daha 2. sınıfta sanırım. eh 2 doktor adayımız oldu
ne demek bitanem![]()
Var aslında ama akşam oluyor pek izin vermiyorlar bir de bu aralar çok ekmek falan tüketmesi geliyor biraz desteğe ihtiyacım var sanırımyelizim diyet yarışma herşey bi tarafa meleğim seniyi olda. haftaya cuma bildirimsiz izne ayırıldı yazarım, dönmek istediğin zaman kapın açık kalsın en azından. allaha emanet ol umarım herşey yoluna girer. anlatmak rahatlamak iyi gelecekse gel derdini anlat konuşalım oldumu bitanem
irembenimannemde az despot dik bi kadındı seni anlıyorumkomsumuz kızını prensesim diye severken annem bakışıyla kendinden uzaklaştırırdı. şimdi bilemiyorum ozamanlar keşke annemböle olsaydı derdim. amafazla cıvıklık da iyi değilmiş 2 meleğim olunca anladım
menun guzel sporda harika bitanem azmin daim olsun
iremcim yuruyuse çıkacak açık havada biyer yokmu yaşadığın yerde keşke az yuruseydin menun guzlmiş
menun guzel tatlım, eğer 2 büsküviyle kaldıysan tabi. tebrikler
Teşekkür ederim ben çok yavaş verdim 9 kiloyu ayda bir şeklinde o yüzden aşırı yememe rağmen 8-9 ayda ancak 3 kilo aldım ben aşırı yedimVipera
mutsuzk
ben yeni uyelere bazı lınkler tavsiyeler veriyorum, bugun arada kaynadı akşamdan vereyim yarın ödevleri çalışın yorumlarınızı bekliyom çıtır meleklerim
****************************************************************************************************
Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok
Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.
Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.
1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.
2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil
3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.
4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.
*******************************************************************************************************
sağlıklı beslenme ve metabolizmanın çalışması hakkında başucu bir e- kitap da hediyem size. ön yargıdan uzak mutlaka okuyun oldumu
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap