Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim bugünlük menüm yine felaket . Öğlen yeşil kahve içtim , 4buçuk gibi çeyrek porsiyon, 8buçuk gibi bi çeyrek porsiyon daha total günlük yediğim, tek lavaş duble adana dürüm :D şimdi de spordayım :P

Kızlar bugün bildirim yapamadım internet çekmiyor hemen menü yazıyorum herhangi gidebilir
sahur
1 yumurta
3 kaşık makarna
kk peynir
5 zeytin
1 bardak tarçınlı süt

İftar
yarım kase yayla çorbası
3 köfte
2 kaşık bamya
1 küçük zeytinyağı dolma
ara yarım kandil simidi
yolda olduğum için de spor yapamadım

Benim bugünlük menüm yine felaket . Öğlen yeşil kahve içtim , 4buçuk gibi çeyrek porsiyon, 8buçuk gibi bi çeyrek porsiyon daha total günlük yediğim yarım porsiyon , tek lavaş duble adana dürüm :KK70: şimdi de spordayım :p
1buçuk saat de spor sürdü .Gün de böyle bitti minnaklar :*

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ / /%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/ / / % ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

E Emirse34 kuzum başlangıç kilon değil, geçen hafta tartıldığın için geçen haftaki benim zaten yazmış olduğum 63,2 den çıkarılacaktı, yani zeze_84 zeze_84 yelizin hesabı doğrudur okişşş. başlangıç kilosunu 1 cuma tartılmayanlar kullanıcak. zaten ben yazıyorum yazdığım kilodan çıkartılacak anlaşıldımı bilemem :KK70::KK60:
Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) doğrusu bu zaten ;)

Listeleri one tasidim kizlar herkes en son yayinlanan listeye kedi adinin karsisina yazicak unutmayin

Bide kaptan bende ancak cuma aksam bakabilirim listelere malum ilk gun bayramlasma olur sorun olmaz dimi
ellerine sağlık bitanem. bayramda kasmayın kendinizi elbette cuma c.tesi toplarız listeleri okiş ;)

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ara
1bardak ayran

Ogle
1 dilim karpuz
1 buyuk kase cacik

Aksam
1 kase corba
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
1 saat yuruyus

Su
2 litre
menu guzel sabahki ekmek kaç dilimdi o önemli ;). yelizim indirdin kitabı okumaya fırsat bulabildinmi
bayram ertesi oku bitir meleğim

Bugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadı :KK43: ameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana :oops::KK17:
geçmiş olsun kuzum umarım iyidir arkadaşın
kilo konusunda haksızlık etme kendine ben çok memnunum 0,5 az mı kuzum. maşallah maşallah
:nazar::nazar::KK200::KK60:

Benim bugünlük menüm yine felaket . Öğlen yeşil kahve içtim , 4buçuk gibi çeyrek porsiyon, 8buçuk gibi bi çeyrek porsiyon daha total günlük yediğim, tek lavaş duble adana dürüm :KK70: şimdi de spordayım :p
1,5 saat sporda harika ama menulerini napıcaz bitanem. bayram dönusu ensendeyim sağlıklı besleneceksin yoksa kulahları değişeceğiz onagöre :KK62::KK62:

Kızlar bugün bildirim yapamadım internet çekmiyor hemen menü yazıyorum herhangi gidebilir
sahur
1 yumurta
3 kaşık makarna
kk peynir
5 zeytin
1 bardak tarçınlı süt

İftar
yarım kase yayla çorbası
3 köfte
2 kaşık bamya
1 küçük zeytinyağı dolma
ara yarım kandil simidi
yolda olduğum için de spor yapamadım
menun dengeli böyle devam edersek bayramı hasarsız atlatırız bitanem. yolculuk nereye bakalım :KK3::KK3:hayırlı yolculuklar güle güle git gel kuzum

mutsuzk mutsuzk
musmutlummmm nerelerdesin sen bakimm :KK58:

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ /% )
Diddah ( 70.5/ / 0/ % 0)
nazarenko (77,8 / / / %)
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
irem093 (77.8/ / /% )
Ada81 (72,1 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

ellerine sağlık bitanem. bayramda kasmayın kendinizi elbette cuma c.tesi toplarız listeleri okiş :KK66:

menu guzel sabahki ekmek kaç dilimdi o önemli :KK66:. yelizim indirdin kitabı okumaya fırsat bulabildinmi
bayram ertesi oku bitir meleğim

geçmiş olsun kuzum umarım iyidir arkadaşın
kilo konusunda haksızlık etme kendine ben çok memnunum 0,5 az mı kuzum. maşallah maşallah
:nazar::nazar::KK200::KK60:

1,5 saat sporda harika ama menulerini napıcaz bitanem. bayram dönusu ensendeyim sağlıklı besleneceksin yoksa kulahları değişeceğiz onagöre :KK62::KK62:

menun dengeli böyle devam edersek bayramı hasarsız atlatırız bitanem. yolculuk nereye bakalım :KK3::KK3:hayırlı yolculuklar güle güle git gel kuzum

mutsuzk mutsuzk
musmutlummmm nerelerdesin sen bakimm :KK58:
Vallahi yazdığımdan beri neslim ne dicek kızacak diye bekliyordum ama fazla kızmadın :D

gecekuşu kaptan raporunu versin bakalım
menum
sabah kalkınca 2 bardak elma sirkeli su ve çörekotu öğütüp yuttum
10,00 da kahvaltı: menemen,zeytin,peynir,avakado ezmesi 1/4, çiğ kaju+1dlm kızarmış ekmek
15,30 da öğle: fırında köfte+2 kş makarna+salatalık maydanoz
20,30 da akşam: vallahi çeşit kahvaltılık hazırladım, yanınada aylardır yemediğimiz kızartma yaptım karışık eşimden siparişti
herbirinden tırtıkladım tabi pidede ama ucu kaçtı pidenin dilim hesabı nasıl yapsam bilemedim
spor: 35dk kardiyo+10dk karın bacak +20dk yüzme

valla değişecek yoksa afaroz ederimmm . kilolar sağlıklı gidecek, hastalık bıraktıktan sonra ardında ne kıymeti var dimi
:KK54:
Ama valla isteyerek olmuyor :) çok değişik düzensizliği düzen edinmiş anlık değişken bi hayatım var :D yarın sağlam olur menüm diye umut ediyorum :*

Ama valla isteyerek olmuyor :) çok değişik düzensizliği düzen edinmiş anlık değişken bi hayatım var :KK70: yarın sağlam olur menüm diye umut ediyorum :*
kuzum çalışmıyorsun dimi sen, nerde yaşıyorsun gunluk neler yapıyorsun, evdeysen yemek pişirmiyormusun... fialn diye soracağım sana :KK70:

Menumu paylasayım, iftar: bır kase ezogelın, ıkı kaşık bulgur pilavı bırazda salata. Su 2.5 u gecmıstır bugun. Sahur yapmak istemedı canım bende bıraz meyve atıştırdım. Spor yapacak halımde moralımde yok yıne bugun cok cok yorgun ve yogun bı gunduu

="RengarenkNesli, post: 41802711, member: 565913"]***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ / /%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Back
X