- 25 Nisan 2015
- 74
- 108
- 8
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #116.361
Evet çok çok güzel orada kalmayı çok istedim :) imkânın olursa tavsiye ederim gitmeniAaa ne guzel :) samsun da cok guzel di mi? Ben hep orayi gormek istemisimdir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok çok güzel orada kalmayı çok istedim :) imkânın olursa tavsiye ederim gitmeniAaa ne guzel :) samsun da cok guzel di mi? Ben hep orayi gormek istemisimdir :)
Evet çok çok güzel orada kalmayı çok istedim :) imkânın olursa tavsiye ederim gitmeni
Ben bu insulin direnci olayini kafama taktim biraz ve simdi biraz arastirip okudum ve hani belirtilerinin nerdeyse tamami bana uymuyo iste durduk yerde kilo artisi olan ve kolay kilo veremeyen insanlar risk altinda olabilir gibi biseyler okudum mesela ben yaklasik 1 yildir ayni kilomdaydim yani tum sene diyet yapıcam yapıcam diyip yapamayanlardandim o yüzden kilomda ne bir artis ne bir azalis olmuştu zaten okul nedeniyle spora da pek firsat ayiramamistim ama gene bi hareketlilik icindeydim en azindan gunde bi 45 dk kadar yuruyordum o da kilo almami önlüyordu simdi tatile girince evden disari pek cikmadigim ve can sıkıntısından sürekli yedigim icin de bi 4-5 kilo kadar aldim hani onu da dogal karsilad cunku her sene yazlari ben kendimi sürekli yemeye verdigim ve hic hareket etmedigim icin genelde kilo aliyorum yani insulin direnci veya hipoglisemi olduğunu pek sanmıyorum zaten olsa bunca yıldır patlak verirdi heralde ama zaten 2 gun icinde tahlillerimi de yaptiricam icim rahatlicak çünkü surekli insulin direnci olabilir lafini duyunca panik oldum ben de noluyo falan diye çünkü daha once basima gelmis bisey degil ve daha once de 86yi gormuslugum oldu yani o zaman da boyle bi durum olmamisti hicbi doktordan duymamistim insulin direncin var gibi bi laf ve kilo vermekte de pek zorlanmiyorum aslinda sıkı diyet ve spora verdigimde kendimi kilo verebiliyorum rahatlikla ki bu hafta bile azicik bi duzenlemeyle kilo verebildim o yüzden umarım oyle bisey yoktur yani eger varsa ne yaparim bilmiyorum
Canım genelde kilo olunca hemen bir insulin direnci lafı geçiyor bende pko da var hangi doktora gitsem insulin direnci için tahlil istiyor yatırıyorum gayet normal çıkıyor sadece bir önlem olarak düşün inşallah da yoktur kafana çok takma derim ...
Bence bir hastalık olsa belirtisini de gösterir inşallah birşey yoktur tahlil yaptır için rahat olsunInsallah yoktur ya cidden endiselendim yani cunku hani bildigin hastalik bu ya insallah yoktur yoksa harbiden bu kilolarin zararini gormus olucamyarin da gidip kan tahlili yaptiricam zaten cok merak ettim
Oy melegimmm endiselnme. Kotu bisi yok beslenmeyle duzene giren bi hastalik. Mad3m tahlil yaptircaksin gecen gunlerde verdigim bi liste vardi doktoruna onu ver ozellikle seker ve aclik insilune baktır bakalim.icin rahatlasinBen bu insulin direnci olayini kafama taktim biraz ve simdi biraz arastirip okudum ve hani belirtilerinin nerdeyse tamami bana uymuyo iste durduk yerde kilo artisi olan ve kolay kilo veremeyen insanlar risk altinda olabilir gibi biseyler okudum mesela ben yaklasik 1 yildir ayni kilomdaydim yani tum sene diyet yapıcam yapıcam diyip yapamayanlardandim o yüzden kilomda ne bir artis ne bir azalis olmuştu zaten okul nedeniyle spora da pek firsat ayiramamistim ama gene bi hareketlilik icindeydim en azindan gunde bi 45 dk kadar yuruyordum o da kilo almami önlüyordu simdi tatile girince evden disari pek cikmadigim ve can sıkıntısından sürekli yedigim icin de bi 4-5 kilo kadar aldim hani onu da dogal karsilad cunku her sene yazlari ben kendimi sürekli yemeye verdigim ve hic hareket etmedigim icin genelde kilo aliyorum yani insulin direnci veya hipoglisemi olduğunu pek sanmıyorum zaten olsa bunca yıldır patlak verirdi heralde ama zaten 2 gun icinde tahlillerimi de yaptiricam icim rahatlicak çünkü surekli insulin direnci olabilir lafini duyunca panik oldum ben de noluyo falan diye çünkü daha once basima gelmis bisey degil ve daha once de 86yi gormuslugum oldu yani o zaman da boyle bi durum olmamisti hicbi doktordan duymamistim insulin direncin var gibi bi laf ve kilo vermekte de pek zorlanmiyorum aslinda sıkı diyet ve spora verdigimde kendimi kilo verebiliyorum rahatlikla ki bu hafta bile azicik bi duzenlemeyle kilo verebildim o yüzden umarım oyle bisey yoktur yani eger varsa ne yaparim bilmiyorum
Kuzum yoğurdun ev yapimiysa dogal yagdan korkmana gerek yok tam tersi rafine yagdan sakinalim beslenmemizde.Benim bugünkü menüm de sabah öğle ve aksam birer kase yoğurt :) ama maalesef yağsız değildi
Oy melegimmm endiselnme. Kotu bisi yok beslenmeyle duzene giren bi hastalik. Mad3m tahlil yaptircaksin gecen gunlerde verdigim bi liste vardi doktoruna onu ver ozellikle seker ve aclik insilune baktır bakalim.icin rahatlasin
Hosgeldin canimArkadaşlar hepinize merhaba ben dr sizinle zayıflamak.istiyorum baştaki açıklama ve kurallarınızı okudum disiplinli bir grubuz galiba :) kimler nasıl zayıflıyor
cok sik canim davetiyenDavetiye ornegimiz bu :)Eki Görüntüle 1600897
Kaptan gizun aydin kiz kardes gubisi yoktur vallakızlarrrr şimdi annem aradı kız kardeşim gelmiş ankaradan supriz yapmışşşşş ay havalardayım. minik yeğenim eylulumu ozlemiştim bol bol severim. erkenden kaçarım bu gun işi mişi ekip![]()
ay bende hassasim kitaplarim konusunda ellenmesini mincirilmasini istememAynen oyle kaptanim cok esya istemiyorum nefes alacak alanim olsun ferah olsun. Ama kitaplik mecbur olacak iste oturma odasinda olursa gelen giden kurcalar eder benim sinirim bozulurkitaplarim konusunda hassasim
Onun icin en kucuk odaya kitapliklari koymaya karar verdim. Bi tane de kucuk koltuk.![]()