Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazar menum

Sabah 1 armut kayisili form çayı

Öğle kuru patlıcan kavurması yoğurt

Ara activia içine musli koydum

Akşam pirinç pilavı et sote 1 bardak kola :KK43:

Ara dondurma

Spor 45 dakika Leslie 4 mil
36 dakika fitness
30 dakika jillian

Su 3 litre icildi
kola dondurma arka arkaya çok olmuş, 100 mekik veriyorum cezaolarak ;)

Canim iyi dedin valla bır deneyeyim sıkıldım inan zor geliyor

Saol canım desteğin için ıyiki varsiniz çok rahatlattı beni yazdıkların allah razı olsun ...bunaldim patladim sanki allahım güç ver dedim biraz topladım bugün ..diyeti diyet olarak değil sağlıklı beslenmek olarak görmeliyim ..birden bire kendimi bıraktım ve yemedigm kadar çok yedim :KK43: bozdum dağıttım tüm beslenme düzenimi. ..ama artık toplayacagim inşallah ...
bak çok sevdiğim bir öğüttür

Bugünkü menum
Kahvaltı yapmadım
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
14.00 kepek ekmekli sandviç kaşar peynir domates biber salatalık
18.00 1 tabak bezelye yemegi turşu
Ve geldi cis lar : cips yedim çikolatalı gofret yedim :KK43: üstelik birer paket bitirdim
2 lt su Spor da yapmadım oglumu 20 dk gezdirdım bu kadar ...kizimda ateşlendi bugün şimdi ikiside hasta ama güçlü olacağım kararım kesin
işte bu kuzum, sen elinden geleni yapıyorsun şifa allahtan olsun işallah
menun de cıslar var ceza vericem :( 100 mekik
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum :KK68:

Gece çok geç olmadan yatınca sabah doğal olarak 06:00da gayet dinç bir şekilde uyandım çok şükür :21::21::21:
Cumaya göre 200 grda olsa eksideyim ve inşallah bir sonraki tartı gününe kadar daha fazla eksi görürüm :KK68:
Hemen kahvaltı niyetine ufak nektarinlerden yedim bir kaç tane :kk77: şimdide günün ilk kahvesini içiyorum :KK66:

Bu arada fark ettim ki sabah meyve yediğimde benim bağırsaklar daha güzel çalışıyor ( belki uzun zamandan sonra farklı birşey yaptığım içindir ama inşallah hep öyle devam eder :KK53: )

Canım Rabbim yavruna acil şifalar versin tez zamanda :KK66:
Bak kendinde söylüyorsun o iğneler iyiliği için o yüzden sakın vicdan azabı yapma :KK66:
Evet kendini güçlü hisset ki evladınada daha iyi bakabilesin :KK66: sonuçta biz iyi olursak evlarımıza dem ileride daha iyi örnek olabiliriz hemde onlarla daha kaliteli vakit geçirebiliriz :KK66:
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın :KK66: Aminnnnnnnn
sabah meyve harika kuzum. bence sende sebze suyu içmelisin bağırsakları terbiye eder

Amin canim mmm ...daha güçlüyum çok sukur kafamda baya bir savaş verdim ve kararımı aldım artık güçlü olacağım ve duygusallik ikinci planda olacak önce sağlık ...çok vicdan azabı cektim :KK43: o agladikca kendimi suçladım. .ama iyiyim çok sukur artık :)
sen iyi bir annesin

Günaydın :) Evet hala ev toparlanamadı kaptanım. Eliptik bisikletim var aslında. Fırsat bulduğum an ona başlıcam. Bişey danışıcam. Trambolin almıştım ev tipi. Çok zevkli bir kardiyo sağlıyor fakat göğüs dokum gayet yumuşak benim. Bu zıplama hareketlerinden etkileniyorlar diye kullanamadım. Var mı bilgin yada bilginiz bu konuda. Sıkıntı oluşturur mu sarkma gibi. (zaten sarkıyorlar :KK43: )
kuzum, göğsunu sutyen ustunden bir parça bezle sıkıca sabitle zıplarken. trambolin harika bir egzersiz atıl kalmasın indir başla, arkasında eliptik onun arkasında karın bacak sıkılmazsın hemen bitiverir. sporunuzu karma yaparsanız sıkıcı olmaz, her birini 15 er dk yapsanız 3 farklı sporla 45dk eder biter gider

Günaydın... herkese güzel bir gün dilerim
sanada gunaydın cnm :KK60:
Pazartesi menüm;

Sabah : 2 dilim tam buğday, peynir, zeytin, yumurta, çay
Ara öğün :10 adet çiğ badem
Öğle : yayla çorbası, sahan köfte 2 adet.
Akşam : mercimek çorbası, bir porsiyon et sote.
menun harika tatlım, salata eklemelisin kabız olursun ;)

Eklentiler

• mevlana-kapak-fotograflari-22175.webp
    mevlana-kapak-fotograflari-22175.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 35
kola dondurma arka arkaya çok olmuş, 100 mekik veriyorum cezaolarak :KK66:

menun de cıslar var ceza vericem :KK43: 100 mekik

sabah meyve harika kuzum. bence sende sebze suyu içmelisin bağırsakları terbiye eder

sen iyi bir annesin

kuzum, göğsunu sutyen ustunden bir parça bezle sıkıca sabitle zıplarken. trambolin harika bir egzersiz atıl kalmasın indir başla, arkasında eliptik onun arkasında karın bacak sıkılmazsın hemen bitiverir. sporunuzu karma yaparsanız sıkıcı olmaz, her birini 15 er dk yapsanız 3 farklı sporla 45dk eder biter gider

menun harika tatlım, salata eklemelisin kabız olursun :KK66:
TRAMBOLİNCİ GELDİİİİİ :KK49::KK73:

ay Allahim dun 16 bugun 13 sehit yeter artik dursun bu olaylar Allahim kac yavru daha babasiz kalacak yuregim kaldirmiyor artik kendi bebegimin derdini unuttum yetim kalan yavrularin derdinin yaninda ne ki Allah korusun devletimizi ordumuzu Allah sabir versin hepimize

ay Allahim dun 16 bugun 13 sehit yeter artik dursun bu olaylar Allahim kac yavru daha babasiz kalacak yuregim kaldirmiyor artik kendi bebegimin derdini unuttum yetim kalan yavrularin derdinin yaninda ne ki Allah korusun devletimizi ordumuzu Allah sabir versin hepimize
hiç sorma kuzucukları gönderiyoruz ateş altına resmen :( suçsuz günahsız.

Beni de listeye alır mısınız benim motivem çok düştü. 2 gün diyete devam ediyorum ama sonra bozuluyor çok sinir oldum yaaa

kizimin tahlil sonuclari yine kotu cikti vucudu kullandigi antibiyotige bagisiklik kazanmis fayda etmiyo korumuyo yarin tekrar hastane yollari gorundu bize bakalim doktoru ne diyecek

Bugünkü menum
Kahvaltı yapmadım
11.00 şekersiz Türk Kahvesi
14.00 kepek ekmekli sandviç kaşar peynir domates biber salatalık
18.00 1 tabak bezelye yemegi turşu
Ve geldi cis lar : cips yedim çikolatalı gofret yedim :KK43: üstelik birer paket bitirdim
2 lt su Spor da yapmadım oglumu 20 dk gezdirdım bu kadar ...kizimda ateşlendi bugün şimdi ikiside hasta ama güçlü olacağım kararım kesin
Canim benim senin mazeretin var yiyebilirsin tabii insan sıkıntılı olunca kendini yemeğe vuruyor ama güçlü ol artık bırakma kendini onlar için sen iyi olmalısın menüde cislari saymazsak güzel kizinada çok geçmiş olsun

kola dondurma arka arkaya çok olmuş, 100 mekik veriyorum cezaolarak :KK66:

menun de cıslar var ceza vericem :KK43: 100 mekik

sen iyi bir annesin

menun harika tatlım, salata eklemelisin kabız olursun :KK66:
Tamam kaptanım iyi oldu bu ceza bana abarttim düğüne gidince :(

Canim benim senin mazeretin var yiyebilirsin tabii insan sıkıntılı olunca kendini yemeğe vuruyor ama güçlü ol artık bırakma kendini onlar için sen iyi olmalısın menüde cislari saymazsak güzel kizinada çok geçmiş olsun
Saol canım benim ...aynen kendimi yemeğe vurdum ama düzeldim bugün ıyiki varsiniz ..insan kendine destek görüyor sizleri....ailem gibi görüyorum sizi valla

Dünkü menü
Sabah kepek ekmeği ile tost çay zeytin peynir

ara 1 activia

Akşam 16 30 patlıcan kavurma yoğurt

Ara 3 form bisküvi
Biraz fındık
Biraz kuru üzüm

Su 3 litre

Spor yok :KK43:((
Menun guzel canım sporda olur inşallah bidahakine ..esin gelmedi degilmj daha ...bebisin nasıl canim

Back
X