Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanim kusura bakmayin ancak gelebildim ya sali aksami dondum ankaraya geldim direk uyudum cok yorgundum carsamba kostur kostur okula gittim sabah 9da dersim vardi annem de tatilden donmedi ben erken döndüm okul basliyo diye yoksa birlikte donucektik ee tabi o olmayinca is basa dustu yemek memek falan bi de babam var ben kendim olsam basimin caresine bakarim gene de babamla olunca anlasamiyoruz zaten ugrasip durdum bugun de bi arkadasimla bulustum okul sonrasi eve gec geldim falan dinlendim ettim dedim bi gireyim artik foruma gerci biraz da yuzum yok ondan gelmedim :KK43: biraz artiyla dondum de tatilden son gunler biraz azittim sanirim ondan oldu neyse simdi soylemeyim kac olduğumu yarin daha dusuk cikmayi planliyorum da insallah yarin tarti yuzume guleeer oyle iste geldim artik burdayim bugun de bulustugum arkadasimla paylastim iste boyle boyle kendimi motive ediyorum forumdaki gruplardan birine katıldım falan diye o da sagolsun destek verdi bana :) bugun ona anlatinca da dedim ben vefasizlik ettim bugun napip edip gireyim artik baktim sen de bana yazmissin geldim hemencik :) insallah pazar gunu itibariyle eski duzenime donuyorum bi iki gündür evden bisey hazirlayamadim disardan yedim dun saglikliydi biraz hani tavuk sis falan yedim en saglikli sekilde bu oldu cunku yoksa burger murger oyle yerleri tercih ediyo bizimkiler bugun biraz kacirdim gibi ama bakalim ya :KK43: yarin da kuzenlerimde kalmaya gidicem cumartesi de orda kalicam hani elimden geldigince dikkat edicem pazar da annem donuyo zaten artik onun muthis leziz sebze yemeklerine kavusucaammm :)) simdilik bu kadar bu arada gecmise de az biraz göz atabildim gecen hafta ucuncu olmusuz cok sevindim :) herkesi tebrik ederim insallah devami gelir :) tabi benim artilar kotu etkilicek ama :KK43: bu arada yeliz ortagimi da tebrik ederimm :) mavis grubumuz guzel bi puan toplamis insallah devam ediyodur bu ikili gruplar ben cok destek olamadim ortagima ama telafi edicem insallah :) herkese iyi geceler dilerim yarın görüşmek uzeree bu arada yarin derslerim biraz yogun sabahtan olcumlerimi yollicam ama ogleden sonra ancak gelebilirim sohbetlere o nedenle simdiden kusura bakmayin cuma derslerim cok yogun oldu malesef :KK43: neyse iste gecmisteki seyleri tek tek sayfa sayfa okucam ben yokken dokturmussunuz vallaa :) yeni gelen arkadaslarimiz da olduysa eger hosgelmisler :) simdilik bakamadim yeni gelen var mi diye ama olsun gene de soyleyim ben :) hoscakaliiin
vay kaçak dönmüş yuvaya. e hadi bakalım sende anladın yuvadan ayrılanı kurtlar kapıyor dimi :KK48::KK48: zararın neresinden dönsek kardır. işallah yarın istediğin gibi olur tartı bitanem, ne olursa olsun uzulme yola devam :KK60:

yelizim indirmiyorsunki açıp okuyorsun. ne demek istedin acep benmi yanlış anladım

yelzim tum dikenlerim ayağa kalktı yeminle :KK57::KK57: benimsediği başka şeylerde var o bayanın, ben bir yazısında siyaset yapmasından sonra iyi bir eleştiri yapıp , hemde kaç mesajla kendisini takip etmeyi bırakalı yıllar oldu. o tuyler urperden yazısını dusundukçe tüylerim diken oldu pırrrr yeminle. siyasete alet olan hiç kimse temiz kalamaz ben böyle düşünüyorum cnm. ama tavsiyeleri var beslenme konusunda dilersen oku tabi sen :KK60:

evet cnm free takımdasın. ama sana 2 hafta sure bakalım kaç kilo vereceksin
Çok mutlu oldum

vay kaçak dönmüş yuvaya. e hadi bakalım sende anladın yuvadan ayrılanı kurtlar kapıyor dimi :KK48::KK48: zararın neresinden dönsek kardır. işallah yarın istediğin gibi olur tartı bitanem, ne olursa olsun uzulme yola devam :KK60:

Aynen kaptanim ya zaten oraya gidince duzenimin bozulacagini biliyodum malesef oyle de oldu yani :( orda sebze yemekleri balik falan yedik surekli ama malesef ekmegi abarttim ondan oldu her sey :( ama ankaraya dönünce ekmek aramaz oldum valla eskisi gibi kahvaltilarimi falan ekmeksiz yemeye basladim dun hic ekmek yemedim bugun biraz yedim o da arkadasla ogle yemegine gittigimden yani alismisim ekmeksizlige ona cok sevindim hani gozumun onunde boyle 5 kisi ekmek yemeyince benim de canim cekmiyo :D orda kalabalikta insanin istahi aciliyo resmen :D neyse dedigin gibi kaptanim zararin neresinden donsen kardir ama en cok da artik kafami degistirebilmis olmama sevindim ya yani ne yapmam gerektigini biliyorum :) öyle işte :) hayirlisiyla gene eksilere donucem en kisa zamanda zaten haftada 2 gunum baya boslugum olustu sali sabahtan persembe ogleden sonra o yuzden belki o bosluklari degerlendirip spora yazilabilirim veya evde yapmaya da devam edebilirim bakalim kafama yatan bi yer olmazsa evdekine devam edicem normalde eskiden gittigimiz bi spor salonu vardi ama eve 20 dk yurume mesafesinde falan olunca donuste o yolu yurumeyi gozum yemiyodu gene oyle olur diye oraya soguk bakiyorum ama belki fikrim değişir de yazilirim :))

işallah cansum tadında kalmıştır. eee gun boyu nerdesunnnn ugramaz oldun nasıl geçiyor gunlerin de hele

maşallah sana cnm. bak ne guzel gittin bu hafta. nasıl oldu senin bıdık

yarın tartı var menunde cıslar var hadi sabaha hayrola bakalım kuzum :KK59:
Cok sukur atlatti sayılır :) sürüp la devam ediyoruz

yelizim indirmiyorsunki açıp okuyorsun. ne demek istedin acep benmi yanlış anladım

yelzim tum dikenlerim ayağa kalktı yeminle :KK57::KK57: benimsediği başka şeylerde var o bayanın, ben bir yazısında siyaset yapmasından sonra iyi bir eleştiri yapıp , hemde kaç mesajla kendisini takip etmeyi bırakalı yıllar oldu. o tuyler urperden yazısını dusundukçe tüylerim diken oldu pırrrr yeminle. siyasete alet olan hiç kimse temiz kalamaz ben böyle düşünüyorum cnm. ama tavsiyeleri var beslenme konusunda dilersen oku tabi sen :KK60:

evet cnm free takımdasın. ama sana 2 hafta sure bakalım kaç kilo vereceksin
kaptanim tamam hem indirilen dosyalari varmis hem normal yazilari biraz karistirdim sonradan buldum
hangi yazi ki cok merak ettim ben simdi

14.TAKIM 430. Etap ***

nhtylz. (86.5/ / / % )
Rengarenknesli (75,9 / / / % )
Fairy Tale 123( 78 / / /%)
denizmrv(82 / / /% )
bengiisuu ( 76.0 / 75.3/ 0.7/ %0.92 )
Nillhan( 99,1 / / / % )

14.Takım Ortalaması:% 0

14.TAKIM 430. Etap ***

nhtylz. (86.5/ 86.50/ 0/ % 0)
denizmrv(82 / / /% )
bengiisuu ( 76.0 / / / % )
Nillhan( 99,1 / / / % )

14.TAKIM 430. Etap ***

nhtylz. (86.5/86.5 / 0/ %0 )
denizmrv(82 / / /% )
Nillhan( 99,1 / / / % )

Aynen kaptanim ya zaten oraya gidince duzenimin bozulacagini biliyodum malesef oyle de oldu yani :KK43: orda sebze yemekleri balik falan yedik surekli ama malesef ekmegi abarttim ondan oldu her sey :KK43: ama ankaraya dönünce ekmek aramaz oldum valla eskisi gibi kahvaltilarimi falan ekmeksiz yemeye basladim dun hic ekmek yemedim bugun biraz yedim o da arkadasla ogle yemegine gittigimden yani alismisim ekmeksizlige ona cok sevindim hani gozumun onunde boyle 5 kisi ekmek yemeyince benim de canim cekmiyo :KK70: orda kalabalikta insanin istahi aciliyo resmen :KK70: neyse dedigin gibi kaptanim zararin neresinden donsen kardir ama en cok da artik kafami degistirebilmis olmama sevindim ya yani ne yapmam gerektigini biliyorum :) öyle işte :) hayirlisiyla gene eksilere donucem en kisa zamanda zaten haftada 2 gunum baya boslugum olustu sali sabahtan persembe ogleden sonra o yuzden belki o bosluklari degerlendirip spora yazilabilirim veya evde yapmaya da devam edebilirim bakalim kafama yatan bi yer olmazsa evdekine devam edicem normalde eskiden gittigimiz bi spor salonu vardi ama eve 20 dk yurume mesafesinde falan olunca donuste o yolu yurumeyi gozum yemiyodu gene oyle olur diye oraya soguk bakiyorum ama belki fikrim değişir de yazilirim :))
deniz hosgeldin

kaptanim bide annenotlarinin yazilarini aidin salihi arastirirken rastladim eski tazilarini okumadim pek ama dedigin yaziyi cok merak ettim gercekten

Aynen kaptanim ya zaten oraya gidince duzenimin bozulacagini biliyodum malesef oyle de oldu yani :KK43: orda sebze yemekleri balik falan yedik surekli ama malesef ekmegi abarttim ondan oldu her sey :KK43: ama ankaraya dönünce ekmek aramaz oldum valla eskisi gibi kahvaltilarimi falan ekmeksiz yemeye basladim dun hic ekmek yemedim bugun biraz yedim o da arkadasla ogle yemegine gittigimden yani alismisim ekmeksizlige ona cok sevindim hani gozumun onunde boyle 5 kisi ekmek yemeyince benim de canim cekmiyo :KK70: orda kalabalikta insanin istahi aciliyo resmen :KK70: neyse dedigin gibi kaptanim zararin neresinden donsen kardir ama en cok da artik kafami degistirebilmis olmama sevindim ya yani ne yapmam gerektigini biliyorum :) öyle işte :) hayirlisiyla gene eksilere donucem en kisa zamanda zaten haftada 2 gunum baya boslugum olustu sali sabahtan persembe ogleden sonra o yuzden belki o bosluklari degerlendirip spora yazilabilirim veya evde yapmaya da devam edebilirim bakalim kafama yatan bi yer olmazsa evdekine devam edicem normalde eskiden gittigimiz bi spor salonu vardi ama eve 20 dk yurume mesafesinde falan olunca donuste o yolu yurumeyi gozum yemiyodu gene oyle olur diye oraya soguk bakiyorum ama belki fikrim değişir de yazilirim :))
Hoşgeldin denizcim :) aynen devam bundan sonra

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn

Dün yine ayağı yanmış kedi modunda olduğumdan giremedim pek :KK48:
Gece 1'di eve girdiğimizde ( gündüz zaten ayrı gezdim eve gelip tam hadi keyif yaparım yemek faslıda bitti derken tekrar çıktık çadır almaya sonrasındada çay bahçesine geçince geç oldu ) tabi benim kızları yatırıp yatmam oldu 01:30 falan :KK53: sabahda yine hortladım ama ancak kendime geldim :KK66:

Şükür cumaya göre eksideyim ama dün dahada aşağısını görmüş ve dünki rakamın biraz daha aşağısını bekliyordum :KK53: Neyse gecede geç yattım zaten o yüzden birazda şişkinlik olabilir diye kendimi teselli ettim :KK48:

Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım :KK66:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103 kg
Bu hafta; 102.5 kg

Fark; 0.5 kg :KK66:
Yüzde; 0.49 %

Toplam fark; 22 kg :21::21::21::21:

Ufakta olsa bir fark görmek tabiki beni mutlu etti ama haftaya dahada güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim :KK66:

14.TAKIM 430. Etap ***

denizmrv(82 / 83.5/+1.5 /-1.83% )
Nillhan( 99,1 / / / % )

14.TAKIM 430. Etap ***