Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabaaa ben geldim
Sabah
3 tane yumurtadan Lorlu bol maydanozlu omlet yaptım yanına yeşil çay
Oglen aksam bi arada
Bugun misafrlikteydim
Tatlı börek ne varsa yedik artık bulduğumuzu :))
1 -1.30 saat yürüyüş
Pasta Börek sonrası yarın dikkat canım :) haftasonu dönüşü artilar olmasın

Alt tarafi 10 kilo vermek istiyorumm yokmu 30 kilo veren insanalr ben neden irademe sahip cikamiyorum:KK43: bi iside yarim birakmayayimm:KK43:((
benim tarzim bu olmali biktim tayy t-shirt giymektennn biktimmmmmm:KK43: :KK43: :KK43:
Canim sıkma canını bu sefer olacak inşallah bende sen gibi dusunuyordum ama artık umutluyum neden olmasın hepimizin iskeleti aynı öyle değil mi burada elele verip basaracagiz pes etmek yok tamam mı

Yaa valla ben de sizdenimm benim de hedefim 57 aayyy keske bi görsem o rakamiii 87 ile basladim su an 80in azi gitti birazcigi daha gitcek insallah :KK70: ayy insallah ulasiriz hedefimize hepimiiiz :) ha bu arada ben de 20 yaşıma yeni bastım sayilir temmuzda :)
Insallah hayatim pes etmemiz sart ;)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK66: Bugün akşama kadar eve geldikten sonra kartlarla boğuştum ve an itibariyle bir kariyer planım daha son bulmuş oldu ve emekliliğimi ilan ettim kart işindende :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aslında yapması çok zevkliydi ama bir posta dediğim cuval 50 kgdu :KK57: Eşim o paraya o çuval taşınmaz bile dedi :KK48: üstelik bir haftadır ikimizde onlara dalınca hiç sohbet dahi edemedik doğru dürüst o_O
Boşver dedi eşim nasılsa Allahın izniyle çokda ihtiyacımız yok bu paraya hee yapacaksan daha basit ve hafif birşey bul dedi :KK66: bende kadına malları teslim edip söyledim :KK66: oda dedi haklısın sonuçta uzak oturuyoruz birbirimizden kazandığının yarısı benzine giderdi zaten diye :KK66:

Ohhh be bari dilediğim gibi buraya girebileceğim bari :KK53: iki sohbet etmeyi özledim :KK66:

Cok sevindim banu abla ya :)) ikili rakamlara hosgeldiiiin :) insallah 89u 79u 69u gormek de nasip oluur :)

İnşallahhhhhhhhhhhh canım inşallah ağzından bal damlıyor valla :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Dikkat ettim sonrasında
Menüm
Sabah
Sütlaç
Bitki çayı

Öğle
Salata
1 galeta
Ayran

Arda kahve

Akşam
Yoğurtlu patlıcan
Ayran
Kuzum masallah sana olan inancimi kara cikarmiyorsun sporunuda yapmissin tebrik ederim. Bizim gulay vardi ayranci derdim icip icip kafa bulcan diye takilirdim aklima o geldi sen ayran iciyom deyince ilahii :)

Bugünkü menu

Sabah simit karışık Kızartma çay salatalık domates

Ara 2 hurma kayisili form çay

Akşam lahmacun salgam suyu acı biber

Spor Leslie yapacağım inşallah
Karın çalıştım bugün

3 litre su

Bugün kaçamak yaptım biliyorum :) bir nevi ödül olsun 62 yi gördüm ya
Toparlamissin ama menu fena degil

Menumu de yazayim

Sabah
Saat 8de beyaz peynir bi parcs bazlama domates salatalik

Ara
Saat 11de bi bardak sekersiz bogurtlen cayi
Saat 12de 1 halley ve 2 mor erik
Halleyi arkadasim almis bana benim de canim cekti dayanamadim valla bayram haftasiyla bu haftanin odulu olsun dedim :))

Oglen
Saat 1de tavuklu durum yaninda salata ve ayran

Aksam
Saat 6 gibi 1 bardak limonata

Arkadaslarla disari gidince limonata ictim aksam eve gelince de ac hissetmedim bisey yemedim oglen yemeginden sonra tabi neyse ki aksami sakin atlattim

Su 1.5 litre
Spor 1 saat yuruyus
Eh ucuz yirtmissin
Nenu dengeli
İyi akşamlar kızlar tlf num yapıldı sukur ...:KK54: Bugünkü menum
09.00 sekersiz Türk kahvesi
12.00 kısır salata turşu ayran
14.00 iki kaşık un helvası
17.00 1 adet nar
Oglen helva yediim icin Aksam yemek yemedim
1 lt su 30 dk yürüyüş
Wayyy iyi toplanmissin

Her gün okula gidip gelirken toplamda 50 dk yürüyorum vi De bugün 30 dk bisiklet sürdüm
Masallah bitanem sana guvenim tam artik yakinda 69 bile goruceksin

Eee kizlar bende evimdeyim bugun. Ozlemisim 1 gunde :KK68:
Esimle tavla oynadik 3-0 ondeyken 3-5 yenildim iimi :KK47: balli adam yendi gene :KK49:
Alime gulduk aksam aksam. Arkadasi babam kasap demis ise gitmiyo demis bizimki ne garipsediyse gelmis bize "" anne ya mehmetin babasi kasapmis işe gitmiyormus hiç işe gitmeyen baba olurmu? Çok acayip " deyip bide cikciklamazmi :KK70::KK70:yere yattik gulmekten tabi ardindan acikladik durumu

Neyse MENU YAZAYIM
sabah 8 de yarim simit yumurta avakado kozle:KK28::KK28:me biber zeytin domates salatalik
11 de incecik d.gunu pastasi yedim patronun
Saat 15.de ekmeksiz sadece tantuni
salata
Saat 19.00 da 1 kasik bulgur pilav zeytinyagli taze fasulye koca kase salata
Bugun oglen 45dk yurudum
Aksam 15dk bida yurudum
Az once 10dk karin videosunu yaptim
:KK73::KK73:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Şükür bu sabahda düne rağmen 400 gr daha az çıktım :21::21::21::21:
Güzelce duşumu alıp meyvemi ( elma ) yedim ve 1 saat sonra uzaktaki bir akrabaya giderek geleneksel Aile günümüzü başlatmak üzere hazırlanacağım :21::21::21::21:

Bugün karbonhidrat günüm ( çok güzel deng geldi :KK53: ) ve yemek sıkıntı olmayacağından yanımda sefer tasımı götürmeyeceğim :KK48: Kesinlikle düzenimin dışına çıkmayacağımada adım gibi eminim çünkü cumaya çok daha güzel bir bildirimle gelmek istiyorum tabiki her zamanki gibi :KK68:

Çocukları evde bırakacağım :KK48: eşim sağ olsun git biraz kafa dinle rahat ol dedi bugün için :21:
Tabi 14 gün sonraki güne mecbur yanıma alırım onlarıda :KK66:

Evet az yemezsek olmuyo hem de mide küçülmüyr akşamları midem kazınıyor ama inat ettim yemeyeceğim onun yerine ayran içiyorum

Ya valla aksam 6-7 gibi yiyip gece 1e 2ye kadar falan uyumayinca benim de karnim senfoni orkestrasini aratmiyo bazen :D :D ama diyorum fedakarlik yapmadan bisey olmaz o yuzden katlaniyorum dun mesela oglen 1de yedigim o durumle aksami ettim yani eve gelince agzima lokma koymadim zaten 10 bucuk gibi uyudum ama gece uyandim 1den 2ye 3e kadar uyuyamadim ama dedim nolcak ya sabah guzelcene kahvaltimi yaparim ve aksam da eve gelince gittim buzdolabina bi baktim amaan dedim ne yicem ki simdi :D artik yemek icin yemiyorum yani eskiden olsa ohooo ne bulsam yerdim sirf yemis olmak icin o icimdeki ac ruhu doyurmak icin ama simdi sadece bedenim icin besleniyorum neye ihtiyaci varsa onu veriyorum cok da mutlu oluyorum :) kendimi diyet yapiyomus gibi falan da hissetmiyorum hic daha once diyetisyene gittigimde falan kendimi kisitlanmis hissederdim simdi ise saglikli beslendigimi hissediyorum resmen :) yeme duzenimin degistigini dusunuyorum yani o yuzden cok mutluyum :)) cunku yeme duzeni değişmeyince bi insanin diyet yapiyomus gibi hissedince hemen ilk firsatta eski haline donuyo :) artik bu benim normal beslenme duzenim haline geldi :)) ayy ne kadar mutlu uyandim ben oyle yaa herkese musmutlu gupguzel bir haftasonu dilerimmm :) bugun pek ortalarda olmicam arkadaslarimla muzeye gidicez de :D bi tane ders icin muze gezisi yapip rapor hazirlamamiz gerekiyo o yuzden aksama gorusuruz insallah :)

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

Back
X