SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi

KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan

) güne gittik
Hemen oradaki ikramları sayıyorum

1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası
Şimdi gelelim benim yediğime

Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi

Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim

Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana
Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler

Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil

Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi

Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı

bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye

) yerde tekrar tartacakmış herkesi
Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim

eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim

Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm

ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim