Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:denizmrv(82 / 80 / 2 / % 1,22) En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:bengiisuu ( 75.0 / 73.5/ 1.5/ % 1,0 )

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:nice15 (63.1/ 62.4/ 0.7/% 0,55 )

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:
Aaa 3. Olmuşum çok mutlu oldum teşekkür ederim kaptanım

ayy çook sevindimmm süper olmuuş bayramı güzel atlatmışız valla :KK73::KK73:herkesi tebrik ederim :KK200:

vaaay sonunda birinciliği de gördüm vallaaa çok mutlu olduuum :KK6::KK6::KK6: diğer arkadaşlarımı da çok tebrik ederim inşallah aynen devam ederiz :KK68: bu arada efektlere de bayıldım kaptanım çok tatlı olmuuş ellerine sağlık :KK28:
Tebrik ederim canım benim birinciliğini

Bugünkü menü

Sabah 1 simit Menemen çay

Ara activia yedim 3 tane içine musli koydum

Akşam dolma yedim 4 tane

ara leblebi kuru üzüm

Su 3 litre

Spor Leslie 4 mil 45 dakika
12 dakika Slim and 6 pack

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii :21::21::21:

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi :KK66: KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan :KK48: ) güne gittik :KK66:

Hemen oradaki ikramları sayıyorum :KK53:
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası

Şimdi gelelim benim yediğime :KK48: Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi :21::21::21::21::21:
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim :KK48: Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana :KK66:

Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler :KK70: Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil :KK48: Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor :KK53:
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi :KK70: Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı :KK70: bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye :KK48: ) yerde tekrar tartacakmış herkesi :KK48:

Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim :KK53: eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim :21::21::21::21: Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm :KK70: ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı ve kalorisi az bir pazar diliyorum :KK68:

Çok şükür bu sabahda 200 gr da olsa eksiyle uyandım :21: Bugün meyve günüm ve 1 adet şeftali yiyerek güne başladım :KK66:
Gerçi bugün Annemde balık faslı var ailecek ve kadıncağız ısrarla az yersin diyip duruyor :KK48: Bakalım inatla direneceğim cünkü günümü sağlıklı birşey yiyerekde olsa bozmak istemiyorum :KK66:

Biraz temizlik yapıp öğlende KVye gidiceğiz kaç gündür kızları görmediği için :KK66: Hem eşimin Anannesininde gönlü olsun istedim :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı ve kalorisi az bir pazar diliyorum :KK68:

Çok şükür bu sabahda 200 gr da olsa eksiyle uyandım :21: Bugün meyve günüm ve 1 adet şeftali yiyerek güne başladım :KK66:
Gerçi bugün Annemde balık faslı var ailecek ve kadıncağız ısrarla az yersin diyip duruyor :KK48: Bakalım inatla direneceğim cünkü günümü sağlıklı birşey yiyerekde olsa bozmak istemiyorum :KK66:

Biraz temizlik yapıp öğlende KVye gidiceğiz kaç gündür kızları görmediği için :KK66: Hem eşimin Anannesininde gönlü olsun istedim :KK66:

Sabah evde spor ve dans yaptım 1 saat.
Ben çalışmıyorum 25 yaşındayım ailemle yasiyorum.disardan çocuk gelişimi ve adalet bölümü okuyorum .şimdilik ev hanımıyim:))
Masallah guzelim. Eee yokmu sevdicegin aday filan

Bir iki gündür aksam yemeğinden sonra birseyler yemek istiyorum feci bi şekildee .
Biraz önce ailem yemek yerken biraz bende catalladim balık kavun ve tatlıdan. Benim en önem verdiğim konu 6 dan sonra hiçbirşey yememek
Ama en çokta akşamları birseyler yemek atıştırmak istiyorum :KK43:(
Ayran icmeni tavsiye ederim boke durumlarda

Yemişim kısmet açan hocayı, bana iştah kapatan hoca lazım, bulun kapısında yatmazsam suratıma tükürsünler:KK70:
Allah iyiligini versin
kizlar buraya yazmaya yüzüm yok bugun tantuniler havada ucustu pastalar ....kaptanim almayin beni listeye ....ben aranizda olacam ama toparlanmam lazim yiyorum offf surekli sonra olursa girerim listeye olmazsa kalsin ne yapayim...
Adacim listeye henuz almicam zaten sen burda ol hazir hissettiginde at beynine formati okey
Format atmadan olmuyor

Tabi en çok da senin güvenini kara çıkarmamak için böyle iradeliym. :) Ayranı da hem seviyorum hem açlığımı bastırıyor
Guzel gidiyorsun kuzum. Herkesi sasirt bakalim

Menüm
Sabah
Peynirli yumurtalı omlet
Çay

Öğle
Menemen
1 tane galeta

Arada sütlü kahve

Akşam
Sebzeli kıyma
2 bardak ayran
Spor
40 dk bisiklet
Masallah bitanem. Menu superr

Bugünkü menü

Sabah 1 simit Menemen çay

Ara activia yedim 3 tane içine musli koydum

Akşam dolma yedim 4 tane

ara leblebi kuru üzüm

Su 3 litre

Spor Leslie 4 mil 45 dakika
12 dakika Slim and 6 pack
Suoer menu tebrikler
Cumartesi menum
10.00 yoğurt Musli kivi
15.00 et ızgara
18.00 mısır
20.00 gofret
1 lt su 30 dk bel bacak kalça hareketi
O saatte gofret hadi gormedim onu menu guzel

Kizlar bu sabah
bir dilim esmer ekmek. iki yumurtali dereotlu omlet. beyaz peynir.domates salatalik. bir zeytin. çay.
Kahvalti guzel. Aksama topluca yaz olurmu

Oglumun sinif arkadasinin d.gunu var ona goturucem ali mi. Kacamaksiz tek catalsiz donmem lazim zaten yarin karbonhidrat gunu keske denk gelseydi süper olurdu:KK72: terslige bakarmisiniz.
Neyse kismet irademe yenilmicem dabii:KK31:
Aksama gelirim gene hoscakalin:cool:

Slm kizlarrr...Dunku menum
sabah 7 hurma 1 kase yogurt
ogle spacial k yulaflı uzumlu falan 300 ml süt ile
aksam 3 kasik pilav kizarmis tavuk derisiz gogüs kismindan 1 porsyon 1 bardak sodali ayran
1 dincan orta sekerli turk kahvesi

bugun kahvaltida disardaydik o yuzden cok fena oldu ama oglen yemedigim icin telafi oldu sanirim..Yarin tum duzenle devamm ama sali annmde olucam carsambada bebek ziyaretine gidiorum eski is arkadaslarimla en az hasarla atlatmak niyetim..cumayi iple cekiorummm:))

Back
X