Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar yoğun bir günün ardından..
Maşallah ne kaynatmışsınız öyleee..mantılar turşular oohh..vicdanen biraz rahatladım gibi ben de akşam bir tatlı bir tuzlu kurabiye yedim..

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, üç kaşık domates sosu, üç ceviz.

Saat 15 de: lavaşsız et döner..
Akşam: birer tatlı tuzlu kurabiye :oops:
Off ısrarlar işte..

Ya gecmisten bu zamana kadarki yazdiklarinizi okuyup alintilayip gelmistim ama alintilar yok olmus. :KK57: Bu kadar kalmis.

Ayy hadi yaa ama ben sana nazenin dicem o zaman:-) bu arada boylariniz kaç kızlarr benim boy 165 kilo 55 aslında tam ideal kilomdayim ama ben biraz kuru zayif seviyom:rolleyes: tatli takibem benim :KK60:

Benim de boy 168. Ben de kuru zayif seviyorum da nedense tam tersiyim:KK53:

Yedigin mantilarin tabaklari kucuk muydu ki 3 Tabak yiyebildin kaptan acaba?o_O
Valla ben diyet diyorum cunku saglikli beslenme gibi bir takintim yok sonucta herhalukarda hepimiz olucez:rolleyes:

Hem ben sagliksiz seyleri daha seviyorum

Kabul edelim ki mantiyi tursuyu boregi hamur isini pırasaya karnibahara haslanmis tatsiz tuzsuz seylere degismeyiz degil mi yani ben degismem

Dusunme seklin cok hos nasilsa olcez hepimiz:KK70:

:KK70:

Valla pirasami degismem ben ya borege falan. Cok seviyorum kendisini :KK72::kk77:

Ben de gelemedim bugun. Gece cok gec yattim. Sabah da cok gec kalktim. Sonra da isler gucler disariya cikma evde keyif yapma derken bu saat oldu.

Menum:

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 kasik makarna

Su cok icemedim bugun.

Spor da 30 dk yuruyus

Ben neden bu kadar istahli yiyip doymayip butun kilolari geri aldigimi buldum.

Demir ilaci iciyordum gecen aya kadar duzenli. Istahimi acmis sanirim cok feci. Ilac daha bitmedi sabahlari icmeui unuttugum icin uzun zamandir kullanmiyorum canim yemek yemek falan istemiyor. Ama o ilaci bitirmem lazim. Daha birbucuk kutum var. Zorlanicam sanirim baya:mad:

Günaydın kızlar ben tartildim 89 olmusum yani cumadan bu yana 200 gr almisim ama icim rahat cunku hic kacamak yapmadim bu arada bağırsak sorunum var ve regl haftasina girdim sislik oldugunu dusunuyorum ondan icim rahat

Bugun hepiniz icin bol eksili gecer insallah

SekerPancarii SekerPancarii 200 gr almisim ama yukarida mazeretlerimi yazdim benden korkmaya devam edebilirsin:KK62:

Miyav_su Miyav_su canım bak bende bi ileri iki geri gidiyorum ama pes etmek yok:KK20:

Ben neden bu kadar istahli yiyip doymayip butun kilolari geri aldigimi buldum.

Demir ilaci iciyordum gecen aya kadar duzenli. Istahimi acmis sanirim cok feci. Ilac daha bitmedi sabahlari icmeui unuttugum icin uzun zamandir kullanmiyorum canim yemek yemek falan istemiyor. Ama o ilaci bitirmem lazim. Daha birbucuk kutum var. Zorlanicam sanirim baya:mad:
Can'ım evet Demir ilacı malesef iştahı açıyor onu kullanırken bence tarçın tüket iştahını keser

Günaydın kızlar ben tartildim 89 olmusum yani cumadan bu yana 200 gr almisim ama icim rahat cunku hic kacamak yapmadim bu arada bağırsak sorunum var ve regl haftasina girdim sislik oldugunu dusunuyorum ondan icim rahat

Bugun hepiniz icin bol eksili gecer insallah

SekerPancarii SekerPancarii 200 gr almisim ama yukarida mazeretlerimi yazdim benden korkmaya devam edebilirsin:KK62:

Miyav_su Miyav_su canım bak bende bi ileri iki geri gidiyorum ama pes etmek yok:KK20:
Ben daha tartılmadım of bakalım ben kaç kg çıkıcam

Kızlar ne istiyosunuz şekerimden herzaman olmuyoki.ben bi arada nescafe 3ü birarada sütlü köpüklü kahveye dadanmıştım ama artık içmiyorum aslında bazen içsemmi acaba
:KK60: ayyy ben nescafeye bayılıyorum ama şekersiz çok az sütlü içiyordum sonra bağımlılık yapti günde 2 kupa içiyordum birini sabah gözümü açar açmaz :KK50: ama sonra hergün başım çatlicakk gibi ağrimaya başladi meğerse kahvedenmiş:KK57: bıraktim artik arada içiyorum sadece:KK23:

Back
X