- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.521
Hele o 2.yaş bunalimi yok mu çocukda herseyi ben bilirim büyüdüm huzsuzluk hat safada anneyle inatlaşmaaa bir ergen havalaaarOoo yani daha 2 yılım var çok rahatlattın beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele o 2.yaş bunalimi yok mu çocukda herseyi ben bilirim büyüdüm huzsuzluk hat safada anneyle inatlaşmaaa bir ergen havalaaarOoo yani daha 2 yılım var çok rahatlattın beni![]()
Bende iddaliyim ama bu haftanin 4 gunu gitti bence tum kizlarla kararlastiralim haftaya birinci biz olalimEvet kizlar hadiii iyce asilalim bu hafta birinciligi kimseye birakmayalimben iddalıyim bu hafta
![]()
Evet öbür hafta cumartesiden itibaren her kaçamağin kalorisini hesaplicam onu yakacak spor cezasi vericem kaçamak yapana birinci biz olalim artıkBende iddaliyim ama bu haftanin 4 gunu gitti bence tum kizlarla kararlastiralim haftaya birinci biz olalim
Bencede ya bi kerede şu bayrak bizim olsunEvet öbür hafta cumartesiden itibaren her kaçamağin kalorisini hesaplicam onu yakacak spor cezasi vericem kaçamak yapana birinci biz olalim artık![]()
Tarifi vereyim canım..yaptım çok güzel oldu..Bende annnemde çok rahat oluyorum anneannesiyle oynuyo ben keyfime bakıyorumkesinlikle bizdee tariff isterizz
![]()
Ellerine sağlık canim kesin denicemTarifi vereyim canım..yaptım çok güzel oldu..
İki su bardağı mercimek haşlanacak suyunu biraz süzdükten sonra içine iki yumurta, bir su bardağı lor peyniri ve yoğurt, maydonoz, isteğe bağlı baharat katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derecede pişirilir..
Fotosunu atar msn canim bakalim nasil görünüyorTarifi vereyim canım..yaptım çok güzel oldu..
İki su bardağı mercimek haşlanacak suyunu biraz süzdükten sonra içine iki yumurta, bir su bardağı lor peyniri ve yoğurt, maydonoz, isteğe bağlı baharat katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derecede pişirilir..
Canım foto nasıl atılıyor bilmiyorumkiFotosunu atar msn canim bakalim nasil görünüyor![]()
Msj yazdığımızda cevapla yazan yerin yaninda dosya yükle yazısına tikla galerinden fotoğrafi seç canım gerçi ben telefondan yapıyorumCanım foto nasıl atılıyor bilmiyorumki![]()
Ayy çokk leziz görünüyor ben bunu en kisa zamanda deniceeeeemmmAyyy Allahım ilk defa resim yükledim o da sayfanın yarısını kapladı..@SekerPancarı
Sarrafcim yogurdu ne kadar koydunTarifi vereyim canım..yaptım çok güzel oldu..
Evet canım kırmızı mercimek.bir su bardağı yoğurt olacak kabartma tozu da katabilirsin..Sarrafcim yogurdu ne kadar koydunbide kırmızı mercimekle yaptin dimi
![]()
Sağol canım..sayende öğrendim resim yükemeyi arada paylaşırım diyet yemeklerinden..Ayy çokk leziz görünüyor ben bunu en kisa zamanda deniceeeeemmmellerine sağlık
![]()
Yarına telafi etmeye çalış canım..dışardayken malesef kaçamaklar oluyor..İyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadımcezayda
razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı
moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer
arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı
![]()
Saol canim♡♡Evet canım kırmızı mercimek.bir su bardağı yoğurt olacak kabartma tozu da katabilirsin..
Paylaş tabi canimmSağol canım..sayende öğrendim resim yükemeyi arada paylaşırım diyet yemeklerinden..