Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo yani daha 2 yılım var çok rahatlattın beni:KK12:
Hele o 2.yaş bunalimi yok mu çocukda herseyi ben bilirim büyüdüm huzsuzluk hat safada anneyle inatlaşmaaa bir ergen havalaaar:KK35::KK35: hergün ağlayasim geliyodu kafayi yicektim benden başkasina gitmiyor benle yapişik ama bi o kadar da inatlaşiyordu :KK34: resmen kumamdi çocuk yahuu:KK34: ama 3 yaşa doğru sakin bi cocuk oldu rahatladimHoppa ayy çok korkunç bi anlatim oldu ama ben bunları yaşadım:KK35:

Bende iddaliyim ama bu haftanin 4 gunu gitti bence tum kizlarla kararlastiralim haftaya birinci biz olalim
Evet öbür hafta cumartesiden itibaren her kaçamağin kalorisini hesaplicam onu yakacak spor cezasi vericem kaçamak yapana birinci biz olalim artıkEn Büyük KK

Sporumu yaptim geldiimm kisslaarrr nedesiniiiiz:KK6:
♥10 dk twist shape stepper(isinma olarak yavaş başladım sonra hizlandim)
♥50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥100 thing master aletiyle iç bacak
♥50 thing master aletiyle göğüs
♥30 ters mekik 2 kilo agirlikla
♥15 iki bacak aşağı yukarı 2 kilo agirlikla:KK31:

Bende annnemde çok rahat oluyorum anneannesiyle oynuyo ben keyfime bakıyorum :-) kesinlikle bizdee tariff isterizz:KK28:
Tarifi vereyim canım..yaptım çok güzel oldu..
İki su bardağı mercimek haşlanacak suyunu biraz süzdükten sonra içine iki yumurta, bir su bardağı lor peyniri ve yoğurt, maydonoz, isteğe bağlı baharat katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derecede pişirilir..

İki su bardağı mercimek haşlanacak suyunu biraz süzdükten sonra içine iki yumurta, bir su bardağı lor peyniri ve yoğurt, maydonoz, isteğe bağlı baharat katılır ve yağlanmış tepsiye dökülür.180 derecede pişirilir..
Ellerine sağlık canim kesin denicem:KK74:

Fotosunu atar msn canim bakalim nasil görünüyor:kk77:

IMG_20160112_164632.webp

Sarrafcim yogurdu ne kadar koydun:KK58: bide kırmızı mercimekle yaptin dimi:KK23:

İyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadım:KK56: cezayda :KK17:razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı :KK33:moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer :KK57:arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı :KK22:

İyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadım:KK56: cezayda :KK17:razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı :KK33:moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer :KK57:arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı :KK22:
Yarına telafi etmeye çalış canım..dışardayken malesef kaçamaklar oluyor..
Bu hafta yarışta iyi olmamız lazım..

Back
X