Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadım:KK56: cezayda :KK17:razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı :KK33:moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer :KK57:arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı :KK22:
Ooff off offf çok olmuş miyavim hepsinden yeseydin ama azar azar :KK11: imkanin varsa şimdi yoksa yarin 1 saat yürüyüş yap canim ve cumaya kadar menülerin hep hafif olsun tamam mi:KK19:

Ooff off offf çok olmuş miyavim hepsinden yeseydin ama azar azar :KK11: imkanin varsa şimdi yoksa yarin 1 saat yürüyüş yap canim ve cumaya kadar menülerin hep hafif olsun tamam mi:KK19:
Biliyorum canım çok yedim hiç böyle yapmamıştım :KK42:yarın söz 4 saat yürüyecem şu patlama moralimi çok bozdu arkadaşlarımda olunca işte olan oldu bu hafta hep hafif olucak menüm:KK31::KK31:

İyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadım:KK56: cezayda :KK17:razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı :KK33:moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer :KK57:arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı :KK22:
Afiyet olsun canim bizim oruçta yadak ne varsa yemissin:KK48:

Neyse yarin telafi edersin insallah
Patlama olayi hepimizi uzdu ayrica beni cok korkuttu ablam istanbula gitmistiler patlamanin oldugu yerde olup olmadiklarini bilmedigim icin cok telas ettim

Allah orda hayatini kaybedenlerin yakinlarina sabir versin

Kizlar benim menumde

Sabah: 5 zeytin 3-4 dilim peynir

Öğle: 1 kase güveç

Bugun 7000 adım yurudum

Yuruyus yaptigim yol karla kapali baska bir yol var açık ama ordada kopekler oldugu icin tırsıyorum:KK17:

Spor yapmayi pek sevmiyorum yuruyus tam benlikte yuruyus yapacak yerde yok ahhh butun emeklerim hareketsizlikten heba oluyor

Menümmm:KK52:
Sabah: 1tam 1 yumurta beyazi az süt 2 kaşık çekilmiş yulaf ezmesiyle krep(harika oluyor çok tok tutuyor ;) ) 3 peynir cesitinden biraz biraz, 16 zeytin, 1 dilim salam 2 küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay:KK24:
Ara: 1 havuç ve sabahki yulafli krebimden yarim artmişti onu yedim
Şekersiz nescafe
Saat 4 gibi sporumu yaptim:KK49:
Akşam: 1 küçük kase mercimek çorbası
1 tabak fırın poşetinde yağsiz pişmiş tavuk patates soğanlı sarimsakli, patatesinden iki küp yedim sadece;) yoğurt ve salata:kk77:

Biliyorum canım çok yedim hiç böyle yapmamıştım :KK42:yarın söz 4 saat yürüyecem şu patlama moralimi çok bozdu arkadaşlarımda olunca işte olan oldu bu hafta hep hafif olucak menüm:KK31::KK31:
Tamam canım telafi edersin :KK60: patlama olayini duymadım ben canım:KK57:

Kizlar benim menumde

Bugun 7000 adım yurudum

Yuruyus yaptigim yol karla kapali baska bir yol var açık ama ordada kopekler oldugu icin tırsıyorum:KK17:

Spor yapmayi pek sevmiyorum yuruyus tam benlikte yuruyus yapacak yerde yok ahhh butun emeklerim hareketsizlikten heba oluyor
Çok az yemişsin sanki :KK58: ama ćok yemekten iyidir:KK5: afiyet olsun canim

Kizlar benim menumde

Bugun 7000 adım yurudum

Afiyet olsun aksam yemiyormusun canim
Menümmm:KK52:
Sabah: 1tam 1 yumurta beyazi az süt 2 kaşık çekilmiş yulaf ezmesiyle krep(harika oluyor çok tok tutuyor :KK66: ) 3 peynir cesitinden biraz biraz, 16 zeytin, 1 dilim salam 2 küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay:KK24:
Ara: 1 havuç ve sabahki yulafli krebimden yarim artmişti onu yedim
Şekersiz nescafe
Saat 4 gibi sporumu yaptim:KK49:
Akşam: 1 küçük kase mercimek çorbası
1 tabak fırın poşetinde yağsiz pişmiş tavuk patates soğanlı sarimsakli, patatesinden iki küp yedim sadece:KK66: yoğurt ve salata:kk77:
Oo afiyet olsun.sporlarda yapilmis bugun...

Selammm.
08.00 az peynir 2 zeytin 1 etimek form
12.00 2 gun kurusu
15.00 3 cig kofte yarim lavas (ince)
18.00 1 etimek form buyuk kase corba.
19.30 gibide 1 armut yerim ins.

Bu arada dun menuyu yazdiktan sonra kicaman bir sicak cikolata ictim :(:(:(:(

Selammm.
08.00 az peynir 2 zeytin 1 etimek form
12.00 2 gun kurusu
15.00 3 cig kofte yarim lavas (ince)
18.00 1 etimek form buyuk kase corba.
19.30 gibide 1 armut yerim ins.

Bu arada dun menuyu yazdiktan sonra kicaman bir sicak cikolata ictim :KK43::KK43::KK43::KK43:
Afiyet olsun canim güzel menün:KK19: keşke içmeseydin canim:KK12: onun yerine kahve içseydin şekersiz hani bu hafta kaçamak yoktu:KK12:

Tamam canım telafi edersin :KK60: patlama olayini duymadım ben canım:KK57:
Sorma zaten turizm çok kötüydü bu şehit olayları Ankara'daki patlma ve Rus uçağının düşürülmesinden sonra şimdi de bu patlama durumumuz çok zor arkadaşlarım oteldeki işlerinden ücretsiz izne çıktılar bölge boş benimde dükkanım var kazanamıyoruz Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar benim menumde

Bugun 7000 adım yurudum

Maşallah canım menüden sporunda çok iyi :nazar::nazar:

Back
X